- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
siki92
csendes tag
Lehet hogy másnak evidens, nekem nem volt az.
A korábban említett 3-4 perces bekapcsolás utáni szenvedést próbálkoztam megszüntetni. Kezdésnek kikapcsoltam a képernyőzárat...na ezzel elértem hogy 2 óra alatt is érzéketlen maradt.
Elkezdtem a romokat sorba próbálgatni...aztán viszonylag gyorsan feltűnt, hogy mindegyik rommal az első bekapcsoláskor tök jó, aztán következőre szenvedés.
Egész egyszerűen ha úgy kapcsolom ki, hogy be van nyomva a wifi, akkor bekapcsoláskor 3-4 perc mire észhez tér...ha kikapcsolt wifivel kapcsolom be a tabot, akkor kb fél percre csökken ez az idő.
Mindenki másnak egyértelmű volt, hogy így kell csinálni, vagy csak nálam jelentkezik ez a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest