- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bujaga
csendes tag
Elvittem szervizbe a gépet,azt mondták raknak rá új szoftvert ,kérnek a myaudiotol. Ennek majdnem 3 hete. Kezdem unni!
-
bujaga
csendes tag
válasz
this is life #4003 üzenetére
Koszonom. Lehet felkeresem oket. Sajnos nincs hozzaerto ismerosom.
-
bujaga
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #3986 üzenetére
Igy igaz. Nem tudom mit tegyek,tanacstalan vagyok.
-
bujaga
csendes tag
válasz
this is life #3273 üzenetére
Lehet az a gond Huawei E303 stckem van.Viszont akkor nem értem,hogy kérhetett pinkódot.
-
bujaga
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Van egy internet mobilstickem,fel is ismeri a gép,kéri a pinkódot,de az istennek se megy tovább.Valaki tudna segiteni a beállításában? (telenor hipernet mobilinternet)
Köszönöm előre is! -
bujaga
csendes tag
Sziasztok! Nekem ez az eredmeny jött ma ki antutuval. Szeretnek megkerdezni valakit,hogy jo-eez az eredmeny? Az eredmeny: : 8568
-
bujaga
csendes tag
Én is vettem egy ilyen tabletet.Én a MM-ben vettem,Eddig hálisten semmi hiba nincs vele.Ráraktam az ajánlott romomt (GADMEI).Tökéletesen működik.Azt tudja valaki,hogy mikor jön ki az android 4.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged