- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5345 üzenetére
Tudom, hogy ez a gép nem egy csúcs, sőt. Nem szeretnélek megbántani, minden elismerésem a fórumon végzett munkádért és a sok általad nyújtott támogatásért, de... Akinek hónapok óta nincs meg a gépe, attól nem várható érdemi segítség. " - Gond van a géppel! - Vegyél másikat!", ez bizony a bajban lévőnek nem sok vigasz. Remélem, hogy valóban nem bántottalak meg.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5335 üzenetére
Szerintem a megvilágosodás önmagában kevés az üdvösséghez. Kell még pénz is, meg aztán nem túl könnyű eladni manapság egy ilyet. Ha már megvan, meg kell próbálni működésre bírni.
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #5337 üzenetére
"Ha rám hallgatsz, netről rendeled, úgy 8 nap a garancia és úgy tudod a legolcsóbban beszerezni."
Ez így elég erősen félrevezető. -
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5335 üzenetére
És te milyen tabot javasolsz helyette?
-
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5333 üzenetére
Kizárólag ez a megoldás létezik csak?
-
Rambovits
senior tag
válasz
Fritz Teufel #5319 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy a javítás idejével hosszabbodik
Ja és már 1 hónapja megint náluk van. Január elején bevittem, "megjavították" aztán visszavittem, hogy bocs, de ezen eddig volt kamera. Szóval január eleje óta 2 napot volt nálunk a cucc. -
Imi156
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5311 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5271 üzenetére
Persze, így korrekt. A harmadik meccs után már senki sem várhatja el, hogy ugyanazt a trágyát elvidd.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5269 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. A javítástól nem zárkózhat el, erről (is) szól a jótállás. Csak ha a szervíz javíthatatlnnak nyilvánítja, akkor játszik a csere (ezt is el kell fogadni, ha értékkülönbség nincs), vagy a pénzvisszafizetés. A csereutalvány nem (szabályos) megoldás.
-
rheaume
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5267 üzenetére
Szia, igen Te voltál az egyik, illetve Rambovits sorstárs, igaz ő nem írta konkrétan hogy a fehérváriba vitte, csak az adatlap alapján gondoltam. amugy Neked rögtön a pénzt adták vissza, vagy próbálkoztak előbb más megoldással?
nagyon bízom benne hogy visszakapom a pénzt, és nem javítják, vagy csere készüléket adnak. elvesztettem a bizalmamat. galaxy 3 7.0 és asus memopad hd 7 készülékeket nézegettem, még döntés nincs, majd ha aktuális lesz körbejárom a témát
-
válasz
Fritz Teufel #5250 üzenetére
Latom mely nyomokat hagyott benned eme tabnak nevezett takolmany
,
Monstre
vidd szervizbe ne huzd az idot, nehogy kifuss belole! Latod megmondtam hogy barmit csak ezt neeeeee -
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #5250 üzenetére
Nos igen, a minőség korábban sem volt kérdés, csak tavaly a Nexus kb majdnem duplája volt mint most.
-
orientbio
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5226 üzenetére
Kösz a választ!
Pont most néztem, hogy az érintőképernyő széle végig fel van válva ott, ahol szélesebb a az illesztés a gép oldalán. Simán el tudom húzni és belátni a kijelző belsejébe. Remélem ez elég garanciális indok!
-
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #5209 üzenetére
Ami azt illeti egyáltalán nem használom, így gondom sincs vele, és meg sem untam, uh had menjen.
-
03061981
tag
válasz
Fritz Teufel #5135 üzenetére
Nekem is működik.
Kijelző sokat nincs használva, mert tévére kötve egér-billentyűvel használom, leginkább filmnézésre, netezésre. Folyamatosan töltöm. Egyébként 2012 Augusztusi MM vásárlás. ParanoidAndroid 4.3-as rommal. Eddig egyszer fagyott le, egyszer pedig lemerült, mert a töltő csatlakozó kicsúszott a helyéről. Egyébként Nektek is "könnyen jár"?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Hali. Még az enyém is megy, tavaly novemberi. Egy mechanikai hiba miatt vendégeskedett a szervízben 1 hónapot. (Töltő alljzat)
-
ChoSimba
tag
válasz
Januárban vettük, még megy.
Igaz, az aksi folyamatosan 100%-ot jelez és a normálisnál hamarabb lemerül, szóval aksi gond lesz nekem is, de még megy -
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5002 üzenetére
Megnéztem volna előre, ha tudtam volna mit ad az upc, de már csak akkor tudtam meg mikor a kezemben volt... de kipróbálni meg csak pénteken sikerült, hiába kaptam meg csütörtökön, mert ekkor még nem volt regisztrálva a hálózatra csak péntekre. Igaz utánna nézhettem volna, ha lett volna rá időm és kedvem :-)
Na mindegy így jártam, közben beszéltem egy illetékessel az upc-nél, végigrágtuk a beállításokat, szerinte is menni kellene, mert felismeri, ha kéri a pinkódot... valószínűleg a jelenlegi rommal van valami, próbáljam ki egy másikkal, ha azzal sem megy vegyek egy kopatibilis modemet és abba átrakva a simkártyát (nagy valószínűséggel) beindul.
Ennyi.
Csak az a szomorú, hogy bármit vesz az ember minden apró vacak után órákig kell bújni a a netetet, fórumokat, mindennek utánnanézni sok-sok időelcseszéssel és még ekkor sincs garancia semmi arra, hogy jó lesz, ezt most buktam :-) -
CsCsigusz
tag
válasz
Fritz Teufel #4912 üzenetére
Ha egyszer kimenekülök ebből a slamasztikából... Komolyan eddig sose vettem kínai cuccot, direkt amiatt amit most nyögök.
Most az egyszer gondoltam azt, hogy hát már eléggé mennek ezek a kínai tabok jó lesz a myaudio...
Egyébként a tabot visszavették a szervizbe lazán (miért is ne vették volna), de majd jövő héten viszi el a futár úgyis, úgyhogy felhívom őket én mostmár
-
CsCsigusz
tag
válasz
Fritz Teufel #4904 üzenetére
Én ezt most tetézném azzal, hogy közel 3 hetes várakozás után én is megkaptam ma a New Line X2-t a 808DCC cseréjeként. De hogy hogy...
A tabon van egy DC aljzat töltőnek, na de nem olyan hálózati töltőt kaptam ami abba megy hanem micro USB végűt... Oké mondom még lenyelem, forgattam kicsit a tabot 4.2.2-es android elég jól ment.
Gondoltam feldugom tölteni. Ahogy bedugtam a töltőt a fém hátlap kicsit lepattant az előlapról... Aztán látom hogy az előlapot lehet nyomkodni mert 0.5 mm hézag van a két elem között na mondom ez kész... Most hagytam pihenni dolgoztam tovább, picit megint ránéztem mostmár ha 1-2 helyen elkezdem kicsit nyomkodni kattog, meg van hogy 1,5 mm-t szétpattan a váza... Ez mi??
808DCC garipapírt nem adták vissza, de a cseréhez nem kaptam kifejezett garanciapapírt sem.
Nincs a dobozban!Mindjárt vége a melónak megyek beszélek velük...
Komolyan röhej ez az egész már
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4904 üzenetére
Körülbelül úgy van, ahogy mondod Dec! Bár, családban is tudok olyat, akinek még megvan, polcon, dobozában tartja, az elvárások is sokkal kisebbek, mint nekünk, akik már itt a fórumon várjuk a FW frissítéseket és hasonlók. Amúgy sajnálom, mert tulajdonképpen szerettem TABozni. Remélem vásárlási utalvány lesz belőle, már ma tudtam volna választani. Beleszerettem egy Asus-ba
-
ChoSimba
tag
válasz
Fritz Teufel #4810 üzenetére
"sokkal jobban örülnék, ha a készülékekre nem csak a MyAudio logót nyomnák, hanem idehaza gyártanák őket és valóban létezne minőségbiztosítás."
...és máris nem 40k lett volna, hanem 80k.
A kínai munkabérekkel semmi sem versenyezhet. Max a bangladeshi.
A minőségbiztosítás szintén nem lefelé vinné az árát.
A samu sem azért drága, mert nagyobb profitot tesznek rá... -
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4803 üzenetére
Bocsi, visszavontam. Elnéztem a hdmi meglétét. Úgy látom, mini hdmi kimenete van, ami egy kicsit még starpabíróbb a micro-nál.
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #4795 üzenetére
-
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #4748 üzenetére
OK, köszi.
Nekem a 808-al nem volt még gondom, de lehet ez annak az oka, hogy viszonylag kevesebbet használom.
Koszi a tanácsokat.. -
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #4746 üzenetére
Köszi szépen.
A 10-es nekem már kicsit nagy. Ha nem Myaudio akkor samu 7.0 lenne egy kiszemelt, ami 50k magasságában elérhető lenne.
Nem akarok offolni, de szerinted az jó ketyere? -
goga1
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4733 üzenetére
Konkrétan?
Nem propaganda! A valóság. -
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #4717 üzenetére
Engem ez már rég nem érint.
pimi50
(tag)Szerintem be volt kapcsolva.
-
goga1
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4706 üzenetére
Köszi.
-
I2oli
tag
válasz
Fritz Teufel #4639 üzenetére
Én még kitartok, eddig egyszer jött elő a beragadó akku kijelzés és ennyi. Azt orvosolni tudtam kb 10 perc alatt egy itteni leírással. Remélem más nem is lesz (kopp-kopp-kopp)
Jelenleg aktív használat mellett online tv-t nézve wifin keresztül több mint 4 óráig elketyeg kényelmesen, igaz a képet kitolom HDMI-vel tv-re, de a kijelzője folyamatosan megy alacsony fényerősséggel.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #4607 üzenetére
Sajnos az enyém is működik. Azon kívül, hogy nem tölt usb-ről.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4607 üzenetére
az enyém még mindig nem adta fel
kifogástalan. le se kopogom, hátha megszabadulnék már tőle.
-
rontó80
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4573 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Fogyasztóvédelemmel. Szerencsémre a szervizpontban lévő "kedves" alkalmazott kinyomtatott egy pár oldalt, a szervizpont és a Myaudio közti levelezésből, na ez is megy a Fogyasztóvédelemhez. Ezen rágódhatnak majd egy kicsit.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4526 üzenetére
A TWRP-ben érintőfunkciós gombok vannak, jóval fejlettebb recovery, mint amit megszoktunk.
-
kőbaltás
tag
válasz
Üdv Dec. This is Life barátunk kíválóan elnavigált, az eszközök bőséges út vesztőjében. Én a Panasonic-ot azért preferálom, mert még soha nem csalódtam benne, s úgy tudom ez is Európai. A Csehek gyártják. Más, Nekem már kb. 2 mm-re kint van a képernyő, aksiról már nem megy, és az érintő képernyő jobb felső sarka már nem reagál. Hétfőn szervíz, megpróbálok tárgyalni az edigitallal, hogy számítsák be és egyből küldjék a Nexust, a wifit( még nem választottam) és a tévét. 200e talán elég nyomós érv lesz!!? Remélem.
Hétvégén még használom töltőről, aztán majd jelzem mit sikerült intéznem.
Sziasztok. -
dzsozef85
csendes tag
válasz
Nekem működött
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4432 üzenetére
Cashback.
-
válasz
Fritz Teufel #4408 üzenetére
Mondjuk 40ert nincs is csoda, en inkabb vennem a 7 colos samu p3110 et 49990 sem mint egy also kategorias kinai csodat. Megegyszer nem hagyom magam bepalizni. Sot a fentebb linkelt acer tabot is vennem ha eleg lenne a 7 col. De mi mar voltunk a szopogepen , de hala neked mar nem kinai oco vacakkal nyuglodok... aki teheti inkabb neves gyarto tabletjet vegye sem mint egy bosszusagot okozo kinai dzsunka muhely ipari hulladekat... mondjuk a huawei 10 colos k3v2 sockal szerelt tabjara kivancsisagbol beneveznek. Ja jut eszembe aldinak is lesz 2 magos 7 colos tabja, valos 3 ev garanciaval...na az a best buy 35000...
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4387 üzenetére
A multiuser support a JB 4.2-vel kezdődik, vagy már a 4.1-ben is van?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4384 üzenetére
Most ez valóban JB?
-
válasz
Fritz Teufel #4368 üzenetére
De ha leomlik a rendszer egy rosszul beirt biztonsagi minta miatt az talan beleferne a gariba. En amit nem ertek ,miert nem megy a sw reset, ha mas nem ujra flashelessel, mondjuk ha a 816dcc nincs hw hangero gomb akkor lehet hogy nehez elerni a recovery menjt, ami meg szoba johet , ha van reset gomb akkor azt nyomva tartva bekapcsolni...
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4350 üzenetére
köszi a választ!
leadtam a cuccost az auchanban, türelmet kértek. de mivel ezt a fórumot már régóta látogatom, fel vagyok készülve a várakozásra
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4348 üzenetére
Köszi az infót! És a rootolással mi a helyzet? Az is legál?
-
playa123
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4326 üzenetére
Az akksira csak fél év van sajnos (a garilevélen rajta van, bár nyilván apróbetűs).
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #4320 üzenetére
Kérdés, hogy volt-e még gari. Ha igen, akkor a vásárló nem járt rosszul, mert van egy "tizese" kis melóért, ha viszont már nincs gari, az sima cigány meló!
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4272 üzenetére
Teljesen igazad van, de... Sokunknak már ez az ár is az a határ, amit ki tudunk, ki akarunk fizetni egy olyan dologért, ami igazából nálunk még csak divatcikk, luxus (nexus
) A műszaki érdeklődésem kielégítésére egyenlőre többre nem telik. Aki munkára használja, az persze nem engedhet meg magának barkács kategóriát. Remélem, hogy amint eddíg is, előbb utóbb a jó minőség is "kommersz" lesz.
-
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4260 üzenetére
Köszi!
Segítenél még annyit, hogy melyik jó erre a tipusra (nincs időm sajnos áttúrni többezer hsz.-t, persze csak , ha megy fejből), azt még feltolom rá, ha azzal sem megy, megvárom míg felpuffad az aksi miatt és küldöm vissza, megint!
Köszi!
Zs. -
bodazo
tag
válasz
Fritz Teufel #4256 üzenetére
Grat. Remek válsztás.
-
move1
tag
válasz
Fritz Teufel #4244 üzenetére
értem, köszi
-
válasz
Fritz Teufel #4248 üzenetére
Reszemrol amen
en proba kepp a real racing 3 toltam rajta,ment gond
nelkul ,de toroltem mert a jatekok nem jonnek be ,az autosok tapizva meg még annyira sem. Mondjuk nalam nincs ideje egy hetet allni keszenletben ,8-9 ora olvasas ,netezes utan ugrik a toltore ,de en surubben is hasznalom mint te. Nalam napi 4.5 ora net also hangon. Megirom majd a skypeon mikor lesz jo a het vegen ,mert valamelyik nap jonnek megin baba nezobe. Meg nekem hoznak egy laptopot hogy gatyaba razzam.Bb68
Koszi a megtisztelo cimet,mi csak az elsok kozt vettuk igy hamar jottekma hibakmis elo fele,en meg aktivan hasznalom a tabot,ugy hogy nalam hamarabbnis jott az akksi gond. Kar amugy ezert a tabert ,egy jol megirt droiddal,jo akksival es kozepesen jo wifivel utos lenne meg most is,de kinaban erre sajna nem torekednek. Ami merteben lehet hogy jo lenne neked a samu 7.7 colosa ,igaz nem egy mai gyerek de az xda-s sracok is mogotte vannak,ugy hogy ha nem is hivatalos de tamogatott tablet.
-
válasz
Fritz Teufel #4244 üzenetére
Hi mi ujsag ? Reg lattalak online ... mindig csak olvaslak utolag. Tabod hogy birja magat ?
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4216 üzenetére
Nekem a MM-ban azt mondták, ha olcsóbbat kérek akkor a külömbözetet rátöltik egy ajándék kártyára és jól elkölthetem náluk.
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #4216 üzenetére
Nem fizethetnek vissza??? Azt meg mi tiltja?
Egyébként honnan számít hibásnak egy akksi??
Ha az enyém bekrepál, nem is jártam rosszul. 30-ért vettem, használtam, és visszakapok 40-et!
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #4196 üzenetére
Ja.És lehet,hogy 5.25-ösökön jött és nincs mibe tenni.
-
kőbaltás
tag
válasz
Fritz Teufel #4171 üzenetére
Szia
Nekem még semmi bajom a géppel, remélem nem is lesz.
Egy gondolatom azonban megosztanám veletek, legfeljebb elküldtök.......
Nagyon régen, fiatalon mi különböző motorokat, autókat tuningoltunk (jáwa, komár,
trabi, stb.) Aztán meghajtottuk mint zinger a varrógépet, s csodálkoztunk, hogy szét esett alattunk. Némi hasonlóságot látok. Ti is tuningoltok csak tabletet, lehet hogy ezért esik szét? Ne kövezzetek meg, de tényleg olyan nagy elvárások mellett, amihez új room vagy miafene kell? Én filmeket nézek vele HDMI csatlakozással LCD tv-re. Internetezek vele szinte egész nap csak éjszaka van töltőn a gép, a játék is simán megy (F-18 szimulátor), lehet Én vagyok a kivétel aki jó gépet kapott?
Remélem senkit nem bántok meg, de ha 4-5 olcsóbbat kipróbáltok annak az árán
már egy nagyon jót is vehetnétek s nem kéne tuningolni.
Persze abban meg semmi élvezet.
Sziasztok. -
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #4172 üzenetére
Az volt a dobozban
-
Teagol
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4106 üzenetére
Nővéremmel vetettem meg a Nexus 7-et, nem bántuk meg.
Próbálgattam, nekem elég a kijelző mérete.
Most elkezdek félre tenni rá, amint újból kidől a 808 azonnal váltok.Igazából azért vettem, hogy megtudjam szükségem van-e egy tabletre. Közben kiderült igen.
Munkára, szórakozásra, mindenre használom. Így már hajlandó vagyok több pénzt is áldozni rá. -
Teagol
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4097 üzenetére
Én is.
A következő Nexus 7. -
válasz
Fritz Teufel #4097 üzenetére
Nem Pusihusi vitte a palmat
? Bar emlekeim szerint kozel voltatok egymashoz szerviz idoben,en csak a 3 helyet csiptem meg anno
.
Teagol
Persze csak sajat becsles de a 808 eloallitasi koltsege valahol 15000 ft korul lehet,de nem is ez a baj vele hanem a bele rakott alkatreszek minosege,minoseg biztositasrol nem is beszelve...
-
Casillero
tag
válasz
Fritz Teufel #4025 üzenetére
Jól megszenvedtem vele mire megtaláltam melyik fw jó rá. Nem indul, nem indul, indul! Az M80D a hozzá való. 20121210-es 4.0.4-es rom. [link]
-
jFox
addikt
válasz
Ez az M808 szerintem a 816DCC-nek a tesvére, a másik a mi kutyánk kölyke.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4027 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Én nem tudom miért erőltetik ezt a ..., mikor ott van HTML5. Meg még a flash is tartja magát.
-
eckmester
tag
válasz
Ennek más a kijelző felbontása és mégis jó rá?
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4024 üzenetére
Van silverlight androidra?
Vagy van saját kliense?(#4018) Játékos: Próbáld ezt FTP-re. [link] Nem kell telepíteni sem, csak elindítod bekapcsolod at FTP-t, beállítod, és kész.
-
bujaga
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #3986 üzenetére
Igy igaz. Nem tudom mit tegyek,tanacstalan vagyok.
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #3980 üzenetére
2 PC is van itthon, hálózatban. Mindkettő ugyanúgy szolgálja ki a kicsikét, tehát nagyfelbonású videot nem tud streamelni egyik se rá. Nem hinném, hogy a PC hardverének a hibája. Leginkább windows, vagy esetleg router beállítási problémára gondolok, de nem tudom mi lehet pontosan...
Szerk: a 2 gép egymással jól kommunikál, bár csak ~ 10MB/s körül, mert az egyik igen hosszú kábelen lóg, és lusta vagyok kicserélni CAT6-ra, pedig csak a csatlakozót kéne rákrimpelni...
-
Játékos
addikt
válasz
Fritz Teufel #3968 üzenetére
-
válasz
Fritz Teufel #3856 üzenetére
En meg 2 naponta toltom,atlag 9 ora net a tobbi keszenletben(2 napi atlag) ha csak napi 1-2 orat hasznalnam akkor nem is kene,annyira a mobil is eleg,de en a lapos helyett hasznalom...na senki nem lesz olyan bator hogy egy 4 magos retina myaudiot vegyen ?
Cekkk szerintem boven 100 dodo alatt van az e8hd,mert vedd le a 40bol,az afat az uzlet,forgalmazo hasznat,s talan a vamot is , ha az oem partnertol veszi a miskolcimceg nem lehet tobb az ara 80 $ nal.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3721 üzenetére
Ha érdekel, sikerült életet lehelnem a tabomba, úgy hogy megmaradjanak az az adataim....
Egyszerű, de örült megoldásnak tűnik... Elkezdtem rá húzni újból az androidot, majd egyharmadánál megszakítottam a telepítést. Így teljes mértékben megkaptam az eddigi tabomat, az adataimmal együtt! -
válasz
Fritz Teufel #3805 üzenetére
Ami viszont rohely,az ennek a tabnak az akksija,a szervizt most nem emlitenem mert elottem mar levizsgaztak. Az a rossz hogy a nagy brandek elerheto aron nem nagyon hoznak forgalomba keszuleket, a kinaiak meg a x@rral teritik be a vilagot,ami meg esetleg jo lenne nem kerul ide hozzank...
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3799 üzenetére
Nem még, lehet nem is veszünk másikat
Vagy ha veszünk akkor valami olcsóbb relatív normálisabbat. Mivel annyit nincs használva nálunk, hogy megérje egy drágább darab. Persze, ha pénzt keresnék vele akkor igen, de így nem
-
kutyafile
tag
válasz
Fritz Teufel #3756 üzenetére
Be vagy nem....és vegyél új gépet.... ELég abszurd manapság ,hogy egy vacak aksi miatt a szerviznek kelljen imádkozni és várni 3-4 hetet még méltóztatnak.... Az összes kacatot (Myaudio) Miskolcon szervzelik csak. A többi csak felvevő pont, oda küldik ha jól tudom. Nem ezt venném már meg ez miatt az is tuti. Csak nem tájékozódtam előre.... Olyat amihez van ebay-n vagy valahol elérhető aksi. Samsung vagy más....még ha drágább is.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3756 üzenetére
3szoros áron
És lehet keveset is mondtam.
Mondjuk az enyémnek még nincs baja.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3754 üzenetére
És sajnos úgy sem találtam aksit , hogy kimondottan a E8HDhoz kerestem, mindegy ez van
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3748 üzenetére
Mondjuk én erre a számra rákeresve semmi értelmes találatot nem láttam
-
kutyafile
tag
válasz
Fritz Teufel #3748 üzenetére
Ez van a 0816DCC-ben?
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3715 üzenetére
Akkor lehet valamit elnéztem, de találtam egy fórumot, ami 2010-ben indult és és a Mediacom 870- ről szól.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3712 üzenetére
Igen, sajna elég régi darab már ez a tab. Na nem nálunk, mert nálunk csak tavaj jött be, de a spanyoloknál már 2010 -óta folyik a diskurzus a fórumokon az ekvivalens Mediacom smart 870 -ről. Legalább is így láttam amikor elkezdtem nyomozni JB ügyben.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3712 üzenetére
Azért a lepényhal meg utoljára.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3707 üzenetére
Köszi, most már értem. Itt hiányzik egy layer, a szoftver közvetlenül éri el a hw elemeket.
-
válasz
Fritz Teufel #3700 üzenetére
Ne vészmadárkodj, ha a szokásos módon tölti fel valaki, akkor ezzel a ROM-al nem lehet vele hazavágni a gépet
-
pimi50
aktív tag
válasz
Most csak okoskodom, de hogy lehet az a mai műszaki szinvonalon, hogy egy számítógépet működésképtelenné lehet tenni szofveres úton? Ha egy op-rendszerrel nem működik, kicsrélem egy másikkal. Ennek így kellene lenni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
A HDS már gyanús volt.
-
válasz
Fritz Teufel #3583 üzenetére
Ezek szerint nem egyforma gyári védőfóliával a kijelzőn szállítják a tabokat, mert én is a gyári védőfóliát hagytam rajta (annyi módosítással, hogy a bal alsó sarokban lévő letépőfület levágtam róla, mert az túlnyúlt a kereten). Nagyon szépen rakták fel a gyárban (a kijelző keretétől hajszálpontosan 0,5 mm-re van mindenhol a széle, tökéletesen illeszkedik a kijelző üvegére, nem válik fel, nem légbuborékos, egyáltalán nem vastag, az érintést egyáltalán nem zavarja. Természetesen gyakorlott szem látja, hogy rajta van, de ez ebben az esetben előny, ugyanis ez a gyári védőfólia egy picit mattabb, mint a kijelző üvege.
-
orientbio
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #3583 üzenetére
Engem nem zavar a merevebbsége (nem érzékelem). Véd az a lényeg. Sokszor a rendes védőfóliát sem sikerül bubi mentesen rárakni. Amíg bírja nem adok 1500-at újért.
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #3493 üzenetére
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3491 üzenetére
Azt is a Gadmei teszi rá, csak mindíg az aktuálisba beleforgatja a MyAudio-s logót meg a programokat.
A múltkor kérdeztem tőlük, hogy van-e újabb rom, mert az új készülékeken már 11.28-as dátumú rom van. Amit meg letölthetünka az meg 09.23. Azt mondták majd megkérdik a gyártót. Azóta sem válaszoltak. -
válasz
Fritz Teufel #3477 üzenetére
Azt az egy hibatlan darabot meg ki kell allitani,peldat statualni a kinaiaknak hogy,hogy mertek hibatlant osszerakni, még ha a nagy szamokmtorvenye szerint ez benne van a pakliban....
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3445 üzenetére
Jólvanna. Unom, hogy cirka fél éve nincs előrelépés. Ha nem is lesz hivatalosan, megkérjük a kínaiakat, hogy hackeljék rá
Vagy rárakjuk mi!
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3445 üzenetére
GalaxyTab tulajként könnyű ironizálni a kisebbek vágyálmain.... -
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3432 üzenetére
Köszi
Eddig nem volt gond, de lehet barátnőm kapcsolta ki. Szerintem eladom.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3366 üzenetére
Hát netes rendelés volt és Pesten lakom. Tehát miskolc elég messze van.
Akkor majd berongyolok vele az egyik üzletbe.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3334 üzenetére
Hát eddig nem hullámzott, ebből mondjuk egyenes ágon lehet következtetni az aksi dagadásra. Tehát gyári rom vissza adatok lement és gari. Majd ha a posta felhozta a dobozt a gari levéllel. A nyitott bootloadert nem hiszem, hogy vissza lehet zárni vagyis nem emlékszem, hogy olvastam volna ilyet a topikban. Bár szerintem az extremesek nem fognak softverrel foglalkozni egyértelmű hardveres hibánál.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3330 üzenetére
Hmm Nállam van a kütyü az elmult 8 percben amíg letelt a szerkeszthetőség, úgy fest 60% ot merült a cucc :
Akkor majd otthon meg wipeolom most melóban annyira nem megy
Hmm lehet előjött az akku dagadós hiba. Ha nyomkodom hullámzik a kijelző mint fürdővíz a gumikacsától.
Valszeg nem úszom meg szervíz nélkül. :S
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3322 üzenetére
Egy jó párszor igen
Ezért is csodálkoztam, hogy nem megy. P De ahogy olvastam volt másnak is ilyen, hogy hiába indította újra még se ment.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3309 üzenetére
Ahhoz tudnál nekem adni egy linket? Vagy hol találom meg azt?
Az előző romnál nekem sem volt semmi gondom a chrommal.
Vagy az első hszben lévő az az lenne?
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3306 üzenetére
Aztán a kérdés az, hogy milyen a room és milyen a gép...
Te találkoztál már olyan hibával, hogy a chrome lehel akkor amikor a bekeletkezési adatokat kellene megadni?
Most épp ezt produkálja itt. Hiába rakom újra a chromot nem jó egyszerűen
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3304 üzenetére
De majdnem kétszer annyiba kerül mint a 808 szóval most nem értem, hogy jön ez ide?
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3281 üzenetére
-
válasz
Fritz Teufel #3277 üzenetére
De a remeny hal meg utoljara
amugy is valakinek azt kamuztak hogy majd 4.2 jon ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged