Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz
Fritz Teufel #5319 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy a javítás idejével hosszabbodik
Ja és már 1 hónapja megint náluk van. Január elején bevittem, "megjavították" aztán visszavittem, hogy bocs, de ezen eddig volt kamera. Szóval január eleje óta 2 napot volt nálunk a cucc. -
Rambovits
senior tag
Visszavittem megint, átvették, küldtek e-mailt a myaudio-nak, hogy sietve csinálják a dolgot.
-
Rambovits
senior tag
Ne megkerült a kicsike. Visszajött szervizből, nem kaptam helyette cserekupont, mert javították. Előlap csere, hátlap csere, akku csere. 4.2.2-es androidot raktak fel, valószínű megoldották a wifi problémát, mert antutuval wifivel és anélkül is 13.3k körüli értéket produkált. Az egyetlen bökkenő csupán az, hogy olyan hátlapot raktak rá, amin a hátsó kamerának egyszerűen nincs hely. De szoftveresen sem ismeri fel, szóval nem tudom ez mi... Valószínű visszaviszem, hogy ne hülyéskedjetek, ez eddig fényképezni is tudott...
-
Rambovits
senior tag
Szombaton becsoszogtam az edigitalba, visszaadtam a készüléket. Elküldték szervízbe, most várjuk az eredményeket.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
Most olvasgatom itt, hogy többeknek megpúposodott az aksija. Ez miben nyilvánul meg? Húgom kapott egy ilyet tavaly novemberben, és most néztem, hogy a kijelző bal és jobb oldalán, valamint a tetején világosabb foltok vannak, és a közepén mintha össze lenne nyomva a kijelző. Lehet ez az aksi miatt. Mit lehet ilyenkor tenni? Edigitalba vettük elvileg 2 év gari van rá. Tegnap feltöltöttem teljesen, egy percet sem használtam, és mára lemerült.
Próbáltam lőni róla egy képet, de mivel tükröződik, ezért semmi se látszik kb..
Ja, és úgy illene visszavinni, hogy gyári rom van rajta? Rootolva nem volt.
-
Rambovits
senior tag
Kinek mi a véleménye a tabletjéről? Én most azt vettem észre, hogy van amikor annyira lagol, hogy gépelni nem lehet vele. Vagy ha mondjuk rányomok a menü gombra, akkor nem a menüt nyitja meg, hanem úgy érzékeli, mintha hosszan nyomnám a kijelzőt az opciókért. A másik amit észrevettem, hogyha görgetek egy weboldalt chromeban, akkor néha csak úgy eltűnik a weboldal tartalma, és egy üres lap marad a kijelzőn.
Valamint ti használtok valamilyen task killert?
Esetleg próbáltatok más rom-okat is a gadmei-esen és a myaudioson kívül?
-
Rambovits
senior tag
válasz
janika1988 #2550 üzenetére
Fogod az OTG kábelt, és bedugod a sticket. Ha lesz neted felismeri, ha nem akkor valaki biztos tudja hogy lehet működésre bírni
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Valaki talált honi kereskedelemben fóliát a kicsikére?
-
Rambovits
senior tag
Kis info: Class 10-es 32gigás samsung sdhc-ról raktam fel a gadmei-es rom-ot, szóval azzal is megy.
Szintetikus teszteken kb ugyanazt produkálta mint a myaudio-s rom (Antutu wifivel 4.9-5.1k, nélküle: 7.8-7.9k), viszont érezhetően gördülékenyebb, és szerintem ez a fontos -
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés, ne tessék leszólni érte.
Lefuttattam Antutu-t wifivel és anélkül, és a már korábban leírt jelenségeket tapasztaltam én is (wifivel 4916 pont, wifi nélkül 7854). Szóval elhatároztam, hogy lecserélem a romot.
Ha jól tudom, a rom csere nem jár garivesztéssel, csak a root-olás jár(hat) azzal. Viszont amit nem tudok, hogy kell-e rootolni a romcseréhez az eszközt.Válaszokat előre is köszi.
-
Rambovits
senior tag
válasz
pusihusi #625 üzenetére
Belakni nem lesz időm, mert csak akkor tudok vele mókólni, amikor nincs itthon.
Amúgy a kibontásról annyit, hogy már az edigital-nál leszedték a dobozról a fóliát
Első körben ilyeneket akartam belőni, hogy tudjon youtube-ozni, filmet nézni, zenét hallgatni, netezni akadásmentesen. Aztán ha megkapta úgyis minden kérdéssel engem fog nyaggatni....
Szerintem nem mindegy, hogy milyen az első benyomás. -
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Ma én is a tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek, (egészen addig, amíg hugom meg nem kapja karácsonyra)
A kérdésem a következő lenne: láttam, hogy sokatok lecserélte a gyári romot. Ehhez rootolni kell a készüléket, majd utána romot telepíteni? Ez garivesztéssel jár?
Bocs ha hülyék a kérdések, első androidos kütyüm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest