- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A media nem nagyon szeret penzt vissza adni,de amugy nem lenne kotelessegunk elfogadni a cseret az uj fogyasztovedelmi szabalyok szerint,csak ha a penzt akarjuk vissza akkor nyugosebb a dolog,mert eloszor el kell fogadni a cserekeszuleket,mondjuk mivel van tipushibaja ami reprodukalhato a mag offabn maradasa...ami programmal barmikor bizonyithato. Na a cserekeszulekre felrakni es egybol masikat kerni... ezutan johetba panaszkonyv amire 30 napon belul valaszolnia kell az mm-nek ,ha akkor se jut az ember a problemajaval dulorebakkor bekelteto testulet... Ha kelloen hatarozott vagy akkor a penzt is jo eselyel tudod kihajtani beloluk,de ha kevesebb nyugot akarsz akkor levasarlas... en az medianal e mellett dontottem. Akinek meg a tab a miskolciaktol vannak ,azoknak egyertelmu a dolog penzt vissza es viszlat.
-
-
Játékos
addikt
Meg egy kis információ: az xbmc streameli a tabra az egyik 1080–as filmet, és közben az iphone-omra jön a másik 1080as airvideo-n keresztül. Ez így egy kicsit csalás, mert a telefonra nem a teljes adat jön, hanem csak egy átkódolt folyam, de simán megy a kettő egyszerre! Egy gépről egy wifin. Egyébként meg nem tud másolni normálisan...
-
-
jFox
addikt
Nincs szerencsém.
Egy hibás darabot fogtam ki.
Olyan hibát láttatok már, hogy az érintőképernyő csak függőleges módban működik?
Ha vízszintesen tartom a tab-ot akkor nem érzékeli az érintést, de ha felállítom mint egy telefont, akkor hibátlanul megy.
Próbáltam factory resetet, de semmi. -
üszök
őstag
Tényleg gyorsak voltak.
Akkor itt már nem fogunk találkozni.
Én még nyomatom az enyémet,októberig rá érek.Ha behal viszem én is.Addigra lesznek új modellek úgyis.
kicsi a 7" legalább is nekem.hozni vinni jó,de kicsi a kijelző.Az enyémért adnának egy dell inspiron mini 10-et nekem pont jó lenne,de sajna pesten van.
-
Játékos
addikt
Hali!
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget, de elmondom, mi a helyzet:
kb 7-8 ftp servert kipróbáltam, és a Myaudio nem tud fogadni a PC-től gyorsabban adatot (4-500 KB/s), viszontfeltölteni a PC-re gyorsabban tud!Kb. 1,5 MByte/s-al!
Az iPhone-om oda-vissza jól megy, de a Myaudio csak webről lefele, meg ftp server-ként PC-re fel. Egyszerűen PC-ről akármit csinálok, nem tudok elérni sehogy olyan sebességet, ami egy normális minőségű film "röptében" lejátszását lehetővé tenné!
Ez már tiszta vicc! -
Játékos
addikt
Persze, nem is vártam 300 mbitet tőle!
De azért a 20 az elég fika. Illetve elég is lenne nekem, mert azért 2-2,5 MB elég lehet videostream-re, de PC-ről sajna még ennyi sincs. Utána fogok járni a kérdésnek!
Casillero
Automatán van a fényerő, de alapvetően nem szeretem, ha az LCD kiviszi a szememet, így időnként lejjebb szoktam húzni a fényt.
Még nem néztem végig rajta egy filmet se, de feltöltöm, és holnap letesztelem neked. -
Fritz Teufel
addikt
Érdekesek ezek a spanyolok. Már 2010-ben tudták, hogy az AMLogic AML8726-MX dual core processzor 2012 áprilisában bejelentésre kerül (mert, hogy ezt a középkategóriás processzort ekkor jelentették be) és a Gadmei ebből számukra majd készüléket fog gyártani másfél évvel később. Nah, ezt nem tudtam!
A Mediacom smart 870, ha valóban 2010-ben jelent meg (különben hogyan is mehetett volna róla diskurzus), akkor az valószínűleg világszenzáció lehetett az akkor igencsak ritkaságszámba menő dupla magjával. Konkréten, a Gadmei-n még kívül még akkor senkinek nem volt, ez biztos. -
Apooca
tag
Hozzáírnám a többi - nem javítható hibát is...
Igazából egy dologgal van még gondom, ha működött is az akksi kijelzése, este letettem 90 %-al, nem futott semmi, reggelre nem volt benne semmi. Pont amikor kellett volna. nekem más gondom nem volt vele.
Holnap felteszek rá valamit, ha működik az akksi kijelzés marad, ha nem akkor megy vissza hibalistával.... -
-
KendiAdam
csendes tag
Köszönöm szépen, remélem megvan neked. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem az a stock 4.0.3 szimpatikusabb volt, és nem is volt vele semmi bajom, csak kíváncsiságból raktam fel a 4.0.4-et (9.23-as), de visszavágyom
üszök: a 9.23-as 4.0.4 van most a gépen, és a régebbit szeretném rá vissza, legalábbis amíg nincs legalább 4.1
-
kőbaltás
tag
Köszönöm, hogy válaszra méltattál. A kommentekben olvastam a bolti alkalmazottak hozzáállásáról. Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak, csak Én nem mosolygok kedvesen, hanem kérem a panaszkönyvet. Na de vissza a tablethez. Az edigitalban-(ahonnan a gép származik)- se tok se fólia. A MyStore-ban láttam tokot, de csak 10"- os géphez. A 8"-hoz csak billentyűzetes van. Kérdés ha a billentyűzet az USB porton csatlakozik hová dugom a 3G modemet? Az enyém különben HUAWEI E 169 modemmel fut tökéletesen. A wifi pedig két falon-(konyha szoba)- keresztül is megy. Jfoxx adnál pár ötletet milyen alkalmazásokat érdemes letölteni ami jobbá érdekesebbé teszi a gépemet? Minden érdekel alkalmazások játékok olvasás stb.... pl. hogy kell skypolni kell hozzá plussz alkalmazás? a felhő tárhelyet hogy lehet használni? Odáig meg vagyok hogy regisztráltam, és betudok lépni a könyvtárba, de hogy kell oda tárolni pl. a zenéimet? Most biztos sokan nevetnek ilyen fokú tájékozatlanság láttán, de nem baj. Én még GPS nélkül körbe kamionoztam Európát. A fiamnak 2 éve vettem egyet s alig 20 km-re lakik mégsem talál haza.
Köszönök minden jó szándékú hozzá szólást javaslatot. -
En se szidtam mig nem volt ra okom,de amennyit szivtam vele hidd ,még turelmes is voltam. Az teny hogy egy ilyen kicsit geeknek mint en is vagyok a szinte hibatlan eszkoz a megfelelo,de a myaudio minden volt amit vettem csak az nem,lehet hogy az a baj higy augusztusi darab volt,de csak a baj volt vele,es ezek tetejebe a miskolci szerviz benazasa is meger egy miset... Amugy kivanom hogy hasznald egeszseggel es nagyon sokaig hiba mentesen ,problemak nelkul..azt vallom maga a tablet akar jo is lehetett volna...
-
-
Fritz Teufel
addikt
A Cyanogenmod egy magán programozó csapat, akik valószínűleg profik és a saját szabadidejükben szórakozásból alakítják át a "nyers" android verziókat a különböző készülékekre. Főként telefonokra dolgoznak, tabletekre szinte kizárólag csak felső kategóriás készülékekre. Középkategóriában jóformán csak a Samsung eszközök jönnek számukra szóba.
Ráadásul csak olyan készülékre programoznak, amivel fizikailag rendelkeznek is, hiszen az eredményeket ki is kell próbálni. A készülékeket ennek a csapatnak manapság már maguk a készülékgyártók ingyen biztosítják, elismerve kimagasló minőségű munkájukat, de reklámnak is igen bevált a dolog. A neve nincs low-end kategória kizárt, hogy a csapatnak valaha is szóba jönne, hiszen az ő erőforrásaik is végesek, a szemétből meg millióféle van.
A lényeg, a CM10 nem valamiféle android verzió, hanem a nevében szereplő csapat főzött ROM-jainak fantázianeve (egyben a csapaté is) plusz verziószám. -
Az a gond hogy a myaudio tableteit nem egy ceg gyartja,hanemmahany keszulek annyi helyen keszul,a 808 a gadmei muhelyebol kerult ki ,es ok nagy ivben tesznek a jb re es tarsaira. Emiatt az atnevezett tabletjukonnse lesz jb...a cm10 re meg keves az esely mert ez nem egy tul,ismert gyarto keszuleke. Ha a ramos keszitette volna akkor talan tobb esely lett volna ra,de persze az se garancia.
-
Ki volt kapcsolva toltes kozben? Az hogy arra lesz semmit sem jelent mert mas a gyarto ,erre szeptember ota igerget ,aztan valakinek jott a kamu hogy nem is jb lesz hanem4.2 . Ha el kezdett romlani az akksi,akkor kezd el kinozni es nezd az uzemidot ,es imadkozz hogy a 6 honapon belul legyel,mert szerintem valos a 6 honapos akksi garancia...
-
-
Fritz Teufel
addikt
Az Androidon nem kell külön megadni. Ha a készülék kapcsolódik a BT eszközhöz, a hangot rögtön átirányítja arra, nekem legalább is így működött. Pároztattam a két eszközt és már élveztem is a kedvenceimet, mindenféle hókuszpókusz nélkül. Így működik a Galaxy S II és Galaxy Tab 2-es készülékeimen is. Ha sikerült őket pároztatni, akkor esetleg a levett a hangerő lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest