- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2907 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy nem tegnap írtam, de hosszan rá kellett nyomni a wifire és ip cím lekérése(ezt csak elsőre kell) nem tudom magától mért nem tudta de most minden flottul megy! Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget, remélem több meglepi nem lesz az új romba!
Szép napot Nektek!!!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2902 üzenetére
Korai volt az öröm...wifi kapcsolódásnál kiirja, h azonosítási probléma mikor kapcsolódnék a wifimhez....
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2897 üzenetére
this is life!
Na szenvedtem egy kicsit, driver miegymás és restore ra nyomtam a progiban, szerintem mégis felrakta a frimwaret mert más lett a töltő ikon, de működik!!!
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
-
MinionFlasH
senior tag
letöltöttem a cuccokat! Bejön ez a program, csatlakoztatom a kikapcsolt tabot és semmi... ha nyomom - jelet úgy dugom rá semmi!
Hagyjuk köszi a segítséget!
szerk. ha bekapcsolva dugom rá akkor oké ott kigyullad lilán a kis kocka a connection device, de a használati azt irja h ki kell kapcsolni!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2893 üzenetére
fuuu ezt kicsit részletezed, mert nem értem !
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2889 üzenetére
Köszi a segítséget! Hát sajna reset+ 1.2.3 gomb hosszan röviden sehogy semmi!
De itt most a használati 1 vagy 2öt kéne megjátszani? Mért van 2 db? grrr... Ez vajon garvesztéssel jár ha felrakom?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2884 üzenetére
Az tuti reset gomb tűvel benyomtam és kattan, a mic (meg is van jelölve) és az oldalán van nem hátán de az csak fagyásra van!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2882 üzenetére
Hát őszintén szólva fogalmam nincs!
http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-708dcc/Ha ezt megpróbálom rávarázsolni, garivesztéssel jár, illetve segíthet?
-
MinionFlasH
senior tag
Ha rádugom töltőre és úgy próbálom a + meg bekapcs gombot meg se nyekken, még a logo se villan fel!
Ha töltőn van és a kombinációt - gombbal csinálom akkor meg bekapcsol a cucc...egyre idegesítőbb ez a .....!!! -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2879 üzenetére
Nagyon köszi a választ! Nem mókoltam a rommal! Másik fórumon srác azt írta, hogy szerinte nem működik ezekben a hard reset!
Annyi ha nyomom a + gombot meg ugye bekapcs felvillan a myaudio jel, de ennyi, HA nyomom felvillan a logo rögtön elengedem akkor bejön egy android figura hasán egy piros felkiáltójellel, de sajna ennyi semmi nem történik!
Hát ha más nem lesz akkor visszaviszem edigitalba ott vettem, legalább röhögnek egyet!
De azért, hogy nem működik egy hard reset...
-
MinionFlasH
senior tag
Nekem tök mindegy milyen reset, csak már lassan ideglelést kapok miatta komolyan! Jfox Te se tudod , hogy lehet gyárira visszaállítani?
Most épp töltőn van de gondolom ez nem gond?!
-
MinionFlasH
senior tag
Szioasztok!
Tegnap este lekódoltam a tabletem(Myaudio708dcc) Reggel beírtam a jelszót és nem lép be! Tutira nem felejtem el a jelszavat mert egy egyszerű 4 karakteres jelszót választottam az első két karakterben biztos is vagyok, mindenesetre nem tudok belépni!
Hogy lehet hard resetelni? bekapcs gomb+ hangerő+ 30 másodpercig nem működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Dune: Awakening
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest