- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab3
csendes tag
808DCC tablet aksija púposodott és a kijelzőt is nyomta. A miskolci szervizzel lebeszéltem, hogy elfogadom az MyAudio ajánlatát és egy új 816DCC-t küldenek.
A szervizben meglepődve tapasztaltuk a szervizes hölgyekkel egyetemben, hogy egy használt, javított tablet a cserekészülék, melyben a Szegeden a Media Markban vásárolt számla, garancia és még az a levélke is benne volt, amit az előző tulajdonos Írt a MyAudo szerviznek, azokkal az információkkal, hogy mivel küldi javíttatásra a készüléket.
Egy kicsit felbosszantottam magam......., így jegyzőkönyvet írtunk, hogy nem veszem át a készüléket és kérem a vételár visszafizetését. A szerviz visszaküldi a tabletet.......
Telefonáltam a szervizbe (Miskolc), ahol elnézést kérve igéretet tettek az ügy korrekt rendezésére.
Várom a fejleményeket. -
csab3
csendes tag
!....Hát.....Én is beléptem azoknak a sorába, akik visszavitték a szervizbe (Flag KFT. Práter utca) cca. 8 hónap intenzív nyúzás után a tabletetet (Gadmeivel). Sokat visznek vissza. A garancia papír kellet csak.
3-4 hetet mondtak és a hölgy elmondása szerint most jellemzően az a gyakorlat, hogy másik típust küldenek helyette. Megmutatta egy pillanatra, ugyan akkora, csak sokkal vékonyabb és fehér a hátlapja, a típust nem tudom. Meglátjuk! Addig türelmesen várunk. Írok ha lesz fejlemény. -
csab3
csendes tag
Sziasztok! Sikerült feltennem a Gadmei E8 (60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128) rom -ot. Rootolni is. A többivel (CM; Dave's ...stb) meg sem mozdult.
Próbáltam USB-n keresztül Pendrive-ot csatlakoztatni a tablethez és ..... semmi.
Nem jövök rá, mit kell beállítani vagy tenni hogy felismerje a gép a Pendrive-ot.
A használati ismertető füzet szerint erőforráskezelő ikont kell megnyomni az asztalon, majd megnyomni az USB ikont....de ilyet nem találok, de lehet hogy csak béna vagyok.
Valami ötlet, segítség? -
-
csab3
csendes tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
-
csab3
csendes tag
Akkor jó!
Nagyon pöpec lett most a tablet.
Nem piszkálom tovább -
csab3
csendes tag
Köszönöm!
A buildprop -ot már megcsináltam.
A "E8HD_Custom_v1.1_by_Phantom" ROM-hoz nincs egy (esetleg, dropboxos) linked? -
csab3
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült feltenni a ROM-ot.
Valamit nagyon elszúrhattak a MyAudio-nál mert az a ROM, ami gyárilag fent van egyszerűen szőrnyű, lassú, akad. Ezzel a Gadmei E8 HD 1.1 -es ROM-al meg hasít munt a szél. Szóval Köszönöm mégegyszer a segítséget!Ez a "E8HD_Custom_v1.1_by_Phantom" ROM letöltő linkje engem is érdekelne, mert a hivataloson "http://www.kuaipan.cn/file/id_78152152630951938.htm" egyszerűen nem találom a módját, hogyan lehetne leszedni.
-
csab3
csendes tag
uhh....aaaaa...bocs!
Most már értem!
Hozzá vagyok szokva a CyanogenMOD -os .zip -ekhez.
A telefonomra (Samsung Galaxy) felmásol, recovery, aztán had menjen.
Ez eszembe se jutott (vagy figyelmetlen voltam, ha le van írva) hogy ez más rendszer, ki kell csomagolni aztán feltenni a kártyára. 1000 köszönet!!! -
csab3
csendes tag
Oksa rendben! Ezt a frissítést előtte kell feltelepíteni, aztán a Gadmei E8 ICS 4.0.4 ROM-ot?
-
csab3
csendes tag
A root-ot simán megcsinálta a kártyával......
-
csab3
csendes tag
Factory reset megvolt, reset ez meg az is. A media nem, de az nem a SD kártya?
A Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11 ROM egy zip file volt, "[E8-HD 1.5G]42.M6_e8t3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121011 (1).zip" névvel.
Milyen 6 fájlt említesz? -
csab3
csendes tag
Az sd kártyán lehet más fájl, mappa mint a ROM fájlja, mert amikor próbáltam azon volt még ezaz.....
-
csab3
csendes tag
Próbáltam kettővel....de nem ment úgy sem.
-
csab3
csendes tag
Sziasztok! Van egy MyAudio Series 8 808DCC tabletem 4.0.4 androiddal. Rootoltam, próbáltam feltenni Recoveryből az oldal elején linkelt Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11 ROM-ot. Egy kicsit gondolkodik majd hiba üzenettel nem futtataja le. 2x 3x -or letöltöttem, hátha a fájlal lehet hiba. Szerintetek mi lehetne a megoldás.
Üdv:
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest