- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5zilárd
csendes tag
Aztak..va, beesett az usb-s csatlakozóm is, a 2 amperes töltő rész már régebben elromlott, most mi a tosszal töltsem fel, a 3,5 jackkel? Ha eljutok a szervizhez odanyomom a kezükbe, hogy lehet próbálkozni... Hozza a formáját a kicsike!
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Rickeffe #3003 üzenetére
Nemnem, a system tuner jól mér, tapasztalatból mondom, amikor az egyik mag nem megy, durván beakad pár alkalmazás, ami két magnál tökéletesen megy.
Nem is lenne számomra ez a 2. mag off akkora probléma, sokkal inkább az, hogy sokszor nem ébred fel, mélyalvásba kerül. Jó élmény volt mikor második nap nem tudtam egyszerűen bekapcsolni a tabletet, nem tudtam mi van vele. Egy kis szenvedéssel azért be lehet kapcsolni, de elég kellemetlen mikor 1-2 perce nyomogatom a bekapcsológombot. Őszintén szólva én is megbántam hogy ezt a tabletet vettem. Tölteni már csak telefonom töltőjéről tudom, így gyakran merül is töltés közben. Szervizbe eddig azért nem vittem el, mert messze vagyok minden szervizponttól, az itt hallottak miatt azt gondolom, még simán vissza is küldeném, ha feladom. Ha nem, egy ideig biztos ott lenne.Aki ilyen tabletet akar venni és még nem tette meg, azt mondom, inkább gyűjtsön hozzá egy keveset, és vegyen egy megbízható cuccot, mert ez nem az. Ahogy már páran leírták, legalább egy tapasztalattal több lettem...
De látni, azért vannak itt akiknek bejött a 808dcc, én azok közé tartozok, akiknek nem igazán. -
5zilárd
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2702 üzenetére
Az üzemidő maradt, és a telefonom 0,7 A-es töltőjével úgy tölti ahogy szokta.
Egyébként a tablet érintkezője korábban már elromlott, de egy erősebb gumival megkötözve úgy töltött mint azelőtt. Most sejtelmem sincs, mi baja lehet.
Köszönöm plityo a korrigálást -
5zilárd
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a gyári töltőről 17 óra alatt tölt fel 54%-ra??? Reggel is döbbenten néztem, amikor még piros volt az akkujelző, kb 8 órája volt akkor töltőn. Csak arra tudok gondolni hogy az akku hibásodott meg, mert ha a jelzés lenne rossz, szerintem nem töltődött volna ennyi ideig.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
janika1988 #2699 üzenetére
Az akksi problémát egyik rom sem oldja meg, ha a képernyőzárat kikapcsolod akkor már nem megy offline-ba, de sokkal gyorsabban fog merülni.
-
5zilárd
csendes tag
Nekem nem kapcsolja a bluetooth-t, szerintem az a GPS lenne, ha lenne..
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Casillero #2610 üzenetére
Én a kifehéredést mindegyik romnál tapasztaltam, amit eddig próbáltam, a jobb alsó sarokban a fényerő csúszka mellett bright, soft, vagy smooth állapotban jön elő.
!!!
Aki egy kis (pontosabban másfél) plusz GHz-re vágyik, annak van egy jó hírem...
Először is kelleni fog:
-root,
-file explorer, amivel vissza lehet menni a rendszer mappáig, és valami szövegszerkesztő.
(Én Solid explorer-t használtam, és ennek a szövegszerkesztőjét)
Megnyitod az explorer-t, a belső memóriától kettővel feljebb mész (rendszer), itt a sys>devices>system>cpu>cpu0>cpufreq mappában megnyitod a scaling_max_freq fájlt, és az értéket átírod 1200000-ről pl. 1350000-re (ennél nem próbáltam feljebb, de ennél az értéknél még stabil, pár órája nézem de nem akadt vagy fagyott még).
(A cpu1 mappában ezt már nem kell megtenni, mert onnan is ugyanabba a cpufreq mappába jutsz)
http://kepfeltoltes.hu/view/130115/Screenshot_2013-01-15-21-18-46_www.kepfeltoltes.hu_.png -
5zilárd
csendes tag
Egyébként ennél a romnál is leáll a második mag, elég gyakran. A menü kb. szokásos sebességű, nem akad. A játékok is normálisan futnak rajta.
-
5zilárd
csendes tag
Hmm. Nem gondoltam volna, hogy az edigital-nál ismét kapható lesz...
-
5zilárd
csendes tag
válasz
this is life #2521 üzenetére
Ezek szerint nálam nem normális a bevilágítás a képernyő szélén? Ha pl. maximumra állítom a fényerőt, fekete képernyőnél eléggé szembetűnő...
-
5zilárd
csendes tag
Nekem sem működik a program, nem lehetett visszakapcsolni a magot, akár én kapcsoltam ki, akár magától kapcsolt ki. Próbáltam úgy is hogy letöröltem a system tunert és cpu monitorral néztem hátha az kavar be, de ugyanaz lett az eredmény. Egyébként szerintem ha a kikapcsolt magot vissza tudnánk kapcsolni, még mindig ott lenne a mélyalvás...de ha nem engedi kikapcsolni akkor viszont csak arra kéne rájönni, a mienken miért nem működik jól
-
5zilárd
csendes tag
válasz
this is life #2276 üzenetére
Nyomás a szervizbe
-
5zilárd
csendes tag
Egyébként nekem nincs gond az üzemidővel, de olyan 90-80%ig "lassabban merül", vagyis úgy mutatja a jelző, de még utána is jó ideig elmegy. Szóval szerintem nem egy ponttól merül nektek gyorsan, hanem az egész...
-
5zilárd
csendes tag
Tegnap volt már hogy nem ébredt fel nekem. Egyébként már visszaraktam az n7000customot és azzal gyorsabban mennek az alkalmazások is... Így kb semmit nem javítottak a romon, ha átállítottam a kontrasztot ugyanúgy kifehéredett, mag probléma megmaradt, bizonyos esetekben lassabb is, mélyalvás...
-
5zilárd
csendes tag
Azt a fényerő csúszka mellett jobbra tudod állítani hogy milyen kontrasztos legyen, eddig is lehetett. Nálam megy vissza az n7000custom, az mintha gyorsabb lett volna... de lehet hogy csak én láttam úgy.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Zollkid100 #2159 üzenetére
Nekem is sikerült már kétszer offline-ba tenni...
Pedig csak ezért frissítettem :S -
5zilárd
csendes tag
Nekem a kijelző mellett repedt meg, aho fogom a tabot, azt mondták elég valószínű hogy nem javítják garanciálisan. Ez még régebben történt, de engem nem zavar, úgyhogy ha az a része is drága akkor marad így egy ideig. Amúgy nekem a töltőm is elromlott viszont elég messze lakok a szervizközpontoktól, így még várat magára, addig is usb. A romot pedig már próbálom is, bíztam a srácokban
. Köszi a feltöltést!
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2092 üzenetére
Mindenképpen visszaküldöm én is, csak tudni akartam hogy mit csinálnak mert ha pl. cserélik az egész tabot akkor lementenék pár dolgot...
-
5zilárd
csendes tag
Írta valaki, hogy nem tölt neki a hálózati töltőről. Vissza lett küldve és megcsinálták? Mert nálam ugyanez a helyzet...
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Agent Orange #2016 üzenetére
Mennyibe kerül egy ilyen tok? Lehet hogy én is beruházok egyre..
-
5zilárd
csendes tag
Hát én ezt sose fogom megérteni
ennyi bugot
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Permet Elek #1987 üzenetére
A szemfülesebbek biztos észrevették, hogy 1,51 GHz az órajel
-
5zilárd
csendes tag
CPU Master Pro-val húztam fel, csak azon csodálkoztam én is hogy nem fagy. Nem, nem arra gondoltam hogy mind2 mag megy, arra én is tudom mi a megoldás. De most kb 1-fél órája nyúzom és még nem fagyott.
Persze ez még nem azt jelenti hogy jó is lesz -
5zilárd
csendes tag
Ilyet láttatok már? [link]
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Permet Elek #1816 üzenetére
Bocs, akkor ezt rosszul tudtam...
-
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Permet Elek #1801 üzenetére
A beállítások - biztonság - képernyő zárolása - nincs re gondoltam, de az is egy megoldás ha nem kapcsolod ki a képernyőt
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Zollkid100 #1771 üzenetére
De van, csak eszi az akksit. Ha kiveszed a képernyőzárat, vagyis úgy állítod be hogy egy gombnyomásra belép, akkor a magok sem fognak beragadni, és mélyalvásba sem kerül. Viszont óránként 5 százalékot merül, ha hosszabb ideig nem használod, célszerű kikapcsolni. Minden esetre nekem most ez a favorit, így még egy játék sem akadt. (most wanted, gta3, modern combat 3...)
-
5zilárd
csendes tag
Újra lehet indítani a gépet?
-
5zilárd
csendes tag
Valószínűleg a memóriakártya lesz a hibás. Próbáld meg egy másikkal ha van a közeledben, úgy olvastam egy normál 2GB-os Kingstonnal működött valakinek mikor egy 16GB-os SanDisk ugyanazt az eredményt produkálta mint nálad. Majd amikor megérkezik, én is kipróbálom, jó-e a kártyámmal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest