- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Imike_80 #4852 üzenetére
Hát sajnos ha 50%-ról 10 perc alatt lemerül, akkor viheted is vissza gariba. Próbáld ki, hogy joutube-ról nyomatod a hd-t egyfolytában. És csak azt, mást ne. Ha az akku-ikon ugyan ezt produkálja, amit írsz. És 3 órát se megy így a tab, már cellahibás. Nem kell megdagadnia. Nekem is ezt produkálta. És lám, visszakaptam a pénzt.
-
Permet Elek
senior tag
Nem vagy semmi. 10.38, 10,39, 10,40. Ebből 2-ő szerkesztve.
5 percig szerkeszthető lett volna az elő is.
És ez a tablet szar, úgy ahogy van. Még a kinai szarok közt is. És inkább gyilkold le 1 éven belül és kapd vissza az árát. Mint, hogy átcsúsz az 1 éven túlra. Ahol már a kamugarancia és csereaku 0-a miatt, dobhasd a kukába.
-
Permet Elek
senior tag
Na letudtam én is a 808-as pályafutásomat. Séta a my audio Arena-ba. Csereutalvány fel. Irány Auchan Csereutalvány le. Kp zsebbe. Öröm, bódogság.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Na ma hívtak az Arenaból, hogy mehetek a csereutalványomért. Hála az égnek. 6hó 12.-én adtam le nálluk személyesen a tabot. Úgyhogy még azt is mondhatom, gyorsak voltak. Szóval remélem visszakapom a lóvémat.
-
Permet Elek
senior tag
Én is kiváncsi vagyok, mi lesz majd. Főleg ezek után.
Én az Arénába vittem be, de a szervízlapomon lazán 2 nappal írta el a vásárlás dátumát. Ha netán csereutalvány lesz a vége, (bár ahogy látom már ez se nyerő feléjük.) kiváncsi leszek mit szólnak majd hozzá az Auchanba.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
varga.balazs #4675 üzenetére
Vidd be, aztán megtudod. De ha elég tökösek a srácok, 5 perc alatt megcsinálják. Bár nem, hiszem.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
playa123 #4649 üzenetére
Na ez elég érdekes, mert eddig senkinek nem cseréltek akkumulátort benne, mert nem volt mire. Ma viszem én is vissza. De ez így elég kiábrándító. Remélem te is csereutalványt kapsz. Nem pedig a Tabot. Mert akkor nagyon bosszús leszek, hogy lemaradtam a pénz visszáról.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4641 üzenetére
2-3 órát még eldöcög. De hétfőn megy a szervízbe.
-
Permet Elek
senior tag
Na úgy néz ki, megy az enyém is a szervizbe. Pedig még neki se álltam a gyilkolásnak.
Progik szerint kiválló állapotú az akku. Pedig nem az. Érdekes.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Agent Orange #4619 üzenetére
Minden fut rajta, csak nem mind1 hogy, hogy. Papiron még ma is megállná a helyét. De ha van mivel összehasonlítani. Akkor rájössz, hogy mégse. Szaggat, akadozik, lagol. És ezt akkor veszed észre igazán, mikor egy másik cuccon, akár papíron gyengébben. 1magos tab. SGS Advance. De ugye papiron a samsung 7 colos tabjával is szinten van. Ami fényéveket ver rá. És akkor pár hetesen már megkaptad azt is 45-50 közt. És ezen a gyatra üzemidő se segít. Mert ha nagyon akarom akár 3 óra alatt csutkára merítem. Jobb esetben 5. És az akku még mindig hibátlan. És egy 5000-akkunál ez az üzemidő vicc.
Agent Orange:
Csak a nagyon gázokat sorolom. Elfutnak, játszani is lehet velük, de élvezhetetlen: Real racing, Manuganu, Rail rush, Subway Surfers, Clay yam, Air hockey, Crumble zone. De igazából felsorolhatnék majdnem mindent. Mert nagyon kevés játék fut tökéletesen rajta. Értsd tökéletes. Gond nélkül beveszi az összes újmozdulatodat. Akár egyáltalán nem, akár kis késés nélkül. (Lagmentes) Nem akad meg sehol se egy pillanatra, se többre.
És mikor megvettem, akkor is az xperia minimen. 1Ghz andreo 205. Jobban futottak a dolgok. de 3col nem a játék kategória.
-
Permet Elek
senior tag
Eddig gond nélkül üzemel. Valószínű egy év múlva is. Kompromisszum nélkül. Viszont a tab már vásárlást követő pár hétben bebizonyította, hogy ami papíron szép és jó, azt a tablet nem tudja. Aztán a többi. wifi gondok, mag off, Akku kijelzés probléma. Ez mind orvosolható is volt. De azt a szintet amit hoznia kéne, nem hozza. Én főként játékra vettem. De csak a gagyibbakkal lehetett élvezhetően játszani rajta. Így maradt a telefon. Xperia mini. Akkor. És valami azon is jobban elfutott. Ami gáz.
Remélem elégedett vagy a válaszommal.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4612 üzenetére
Hát ha el lehetne adni jó áron, még tán el is adnám.
De megfontolom a tanácsod, mert már csak porfogó.
Pedig jó kis tab is lehetne. De sajnos nem az. Filmezni, neterzni tökéletes. Esetleg játékra, de ott már kompromisszumot kell kötni.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4610 üzenetére
Jónak nem mondhatnám. Csak működik. De már használni se használom mióta beújítottam egy Xperia L tipusu telefont. Se szaggatás se semmi. Minden fut gond nélkül. Tab meg pihen. Néha megnyúzom, hátha bedöglik. De nem akar.
Pedig örülnék az árának nagyon.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #4607 üzenetére
Sajnos az enyém is működik. Azon kívül, hogy nem tölt usb-ről.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4339 üzenetére
Az enyém, még mindíg működik. Már bánom, hogy orvosoltam a szoftveres gondjait. Igaz. usb-ről nem tölt. De meghalni nem akar, pedig örülnék neki, ha dagadna.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
#54715584 #3116 üzenetére
Pedig elhiheted, amiben akkumulátor van, akár laptop is. Nem igazán van 1 évnél több garancia az akkumulátorra. Hiába van akár 3év garancia a termékre. De a természetes elhasználódásra egyáltalán nem szól a garancia. Szóval én azt mondom, ha már ott van a kisbetűs részben a fél év. Akkor valószínű, hogy érdemes felkészűlni rá. Mielőtt meglepetés ként hatna.
T mobilnál is hiába van 2 év garancia a telefonra. Már az akura,tartozékokra csak 1 évet vállalnak. Bezzeg a régi szép időkben.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #3041 üzenetére
Természetesen ez is, csak akkor él, ha nem fogja rá,hogy természetes elhasználódás.
-
Permet Elek
senior tag
Na lényeg. Mindenkinek aki megvette, hibamentes hosszú használatot kívánok.
Aki még nem. Gondolja meg jól. Próbálja ki valahol, akár a mellette lévő többi géppel együtt. Olvasson vissza nyugodtan. Vagy csak írja be google-be hogy ips tablet. 7-8-10col. De akár ips nélkül. És csemegézzen. Ne vegye meg hírtelen felindulásból. Én csak a jószándék miatt írtam, amiket írtam. És valószínűleg a többiek is. Mert én, és még jó páran megbántuk,hogy megvettük. És ma már van ("jobb") vétel is a piacon.
-
Permet Elek
senior tag
PPi egy szó ami eldönti. Hogy jobb-e vagy sem.
Teknológia: ips-tft. Ami megint csak sejtet valamit.
Mali 400 2mag. Míg olcsóbakkban 4magos van.
Oprendszer. 4.0.4. Míg másokon 4.1-fut.
Olcsóbban, hasonló kockázattal. Csak jobb nem?
És egy 1magos gép is megmozgat akár 1920x1080-at is.
Ezek fényében ma ezt vennéd? Nem hiszem.
Ha körülnézel, számtalan kisebb gyártó gépe, kapható hasonló vagy olcsóbb áron. Felesleges linkelgetnem. Max nem vette szárnya alá egy nagyobb név. Mit pl: myaudio a gadmeit.
És a lényeg. Mikor megvettem. Örültem,hogy olcsón veszek egy aránylag jó gépet. Aztán ahogy telik az idő. Egyre inkább érzem azt, hogy drágán vettem egy sz..t. Pedig működik, a mai napig. És nem vág falhoz -40ezer.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
royalka #3013 üzenetére
Samsung tab 7-col. 45-ért van. 40-ért ips-es 30-ért hasonló tab. Egyszóval ma, semmiféleképpen nem éri meg megvenni. Ha valaki ilyet akar. Aki megvette és még nincs problémája vele. Az örüljön neki.
De aki ma ilyet akar venn,i és van 40-45 ezre. Az inkább nézzen mást. Olcsóbban. Vagy ennyiért, de jobbat.
Az hogy 10 colos samut hoztak példának, meg legyen viszonyítási alap. Nem felvágósdi. 7000-es aksi. 10col. mégis 3x annyi üzemidő. 3x kevesebb töltés. 3xtöbb élettartam. De valószínű a két akku minősége között is van eltérés. Így ez az érték lehet több is.
-
Permet Elek
senior tag
Nem kell hozzá +40. Erről beszélünk. 45-ért samu van. 1-2 napos. 30-ért meg, jobb mint ez. Kapásból cserélted a gyári romot. És az akkuhibád is előjött, és fog is bizonyos időközönként. 3perc helyrehozni. De, hogy még így se működik korrekten, elhiheted. Nem elhangolódik, mert a romcsere sem oldja meg. Ott nagyobb gond van. Magberagadás is érdemes megnézni. Mert nekem se tűnt fel semmi, még nem néztem meg. És sajnos offba volt.
Szóval. Drága. Szupport 0-a. Eladhatatlan. Szervíz katasztrófa. Hibalista akad bőven. Nekem mind előjött szépen sorban. Bár még nem halt meg. Működik. Javítottam minden gondot. De ma, ha tabot kéne vennem. Nem ezt venném. Ha nincs pénz jobbra, akkor sem. Házon belül a 708dcc is jobb választás. Ha nincs pénzed jobbra.
És nem neked írjuk. Hanem azoknak, akik még ma is ezt vennék. Hogy inkább ne. Mert drága. És nem jó.
Inkább vegyen sokkal olcsóbban hasonlót. Ha netán gondok akadnak vele, vagy meghal. Egy éven belül vagy utána nem sokkal. Ami a 808dcc-n valószínű az akku és a marokmelegítő processzor miatt. Ne essen annyira fájóan neki. -
Permet Elek
senior tag
válasz
Hasyinto #2994 üzenetére
Nem tudsz belenyúlni a jóba. Enyém is működik a mai napig. De a hibák előjönnek mindenkinél. Orvosolhatók is. De hosszútávon, valószínű a legrosszabb választás volt. Árában van jobb. Árához közel van minőségi használt. Akár 1-2napos.
Előnyei: 5000-aksi. Felejtsd el. Minőség 0-a. Mint ahogy valószínű az élettartama is az lesz. fél évig garis csak. Amit nem reklámoznak. Oka biztos van.
("Hd kijelző") A 7colos 800-as se rosszabb. 808dcc Mali 400. 2mag.
708Dcc Mali 400 4mag.
Mag beragadást, csak tesztprogrammal látod. Ha be van kapcsolva a képernyőzár.
Nekem megy mindkét mag. De a mai napig fut valami szépen. Aztán mikor olyanja van, akad szaggat. Akár egy gagyi játék is. Oka ismeretlen. De marha nagy kompromisszum.
Egyszóval. Egy 20ezres 1 magos tab-al se jártam volna roszabbúl. Vagy egy 2 magos 30ezressel se. Sőt.
Jelenleg ár/értékbe a legrosszabb amit vehetsz. Megveszed 40-ért. És másnap 30-ért örülsz ha elviszi valami palimadár aki nem tudja mit vesz. Csak hisz a szuper paramétereknek. Aztán koppan.
Szóval megveszed örülsz neki. Aztán fél év után ha aksis. viszed mert garis. Aztán mégse. Egy év után pedig valószínű költesz rá minimum annyit, amiért vettél volna samsungot. Vagy mást. Így olcsóbbat érdemes venni. Vagy drágábbat, de jót. Ezt senkinek nem ajánlom ennyiért.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #2989 üzenetére
Na erre gondoltam én is. Aksicsere fél év után egy vagyon. Fűt is a tab. Így egy év után a paszta kiszáradás miatt fog megfőni. És még sorolhatnám. Ha itt nem lenne a fórum, már tuti idegroncs lennék. De hála eddig minden problémát orvosoltunk. Wifi, mag, aku. Bár nem tölt usb-ről.
Kényszerpihenőn vagyok, így reggeltől estig megy a tab. És várom, hogy meghaljon. Bár csak a tini tribe megy rajta, non-stopp.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #2986 üzenetére
Lényeg. A legrosszabb amit vehetsz. Használom november vége óta. Az összes probléma előjött vele azóta. Ezért már gadmeit nem is használok, mert félek mikor döglik be. Naponta töltöm, akár 2x-is. 5 órát megy wifi nélkül. Készenlétiberakás nélkül. vagy max 2%
Még működik. De ha ezt előre tudtam volna, amit ma. Messziről elkerülöm. Vagy ha lett volna akkor 708Dcc lehet azt veszem. Mert csak 30-inc. Míg 45-ért, már vehettem volna akkor, használt samsungot. Remélem meghal, és nem lesz javitható. És levásárolhatom az árát. Egyszóval. Én mindenkit lebeszélek erről a tabról. 3 hónap használat után. -
Permet Elek
senior tag
válasz
Hasyinto #2984 üzenetére
5000-es aksi 5-6-órát bír kezdetben. Szerinted?? Az jó??
A tab működik, betegségeit, szoftveresen orvosolni lehet. (Wifi, mag beragadás, akku kijelzés, és hogy nem tölt usb-ről) Ha hibás, hamar kiderül, de a tapasztalatok szerint sok-sok idő mire a myaudió bevizsgálja stb. Legnagyobb gyengéje az akkumulátor. 5-6 óra max amire képes. És az első lesz ami beadja a kulcsot. És csak fél év az akkura a garanciális idő. +Sok alkalmazás, nem kompatibilis vele a marketről. Vagy letőltöd és lesel,hogy mi van. Hardveresen is erős a gép. Papíron. De aztán belefutsz, hogy szaggat, akad. Míg egy gyengébb, de optimalizált tabon vígan szalad.
Én is megvettem, de már megbántam. Egy 708Dcc is jobb választás. Mert úgy tűnik a 808 a fekete bárány. Frissítés, kiegészítők terén. +ezen bukod a legtöbbet a leírtak alapján, ha mégse jön be, és eladnád.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Agent Orange #2728 üzenetére
A te döntésed. Nekem először jött a Wifi eldobálás. Romcsere orvosolta. Majd a mag off. Képernyőzár off megoldotta. Jött az akku kijelzés hiba. Mókolással most jó. Várom mikor lesz megint valami baja. Ha akarom, ezen a tabon is látom, ha nyomom a hátulját. Megoldás: nem kell nyomkodni. Csak fogni.
Már mint a hátulját. +Még egy zavaró dolog. Hogy ha el akarnám adni 30-ért már nem kell senkinek A sok hiba miat. A 708dcc-n azért nem buksz ennyit, ha mégse jönne be.
-
Permet Elek
senior tag
Ha tényleg valami normálisat akar. Vannak az oldalon t-s 7"-os samsungok. 45-ért. Pár naposak. Igaz valószínű letiltják őket. De a tablet funkció megmarad. Bár a gari is ugrik. De support, minőség garantált. Én ha annó tudom,hogy ennyit kell mókolnom, hogy használható legyen a tabom. Inkább azt veszem. Vagy a 708dcc-t. Ami még akkor nem volt kapható.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Nekem is előjött az akujelzés beragadás. Ha van valakinek ideje. Privátban jöhet rá a megoldás, pontról pontra. Mert analfabéta vagyok.
Vagy esetleg, van értelme ezzel visszaküldeni a szervízbe??? Válaszokat, segítséget előre is köszönöm.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
5zilárd #1993 üzenetére
Mint ahogy írtam. Nekem is vannak ilyen csodák a gépen, minden féle szuper program nélkül. És a processzor mód 3.-beállítási módja is ezen az órajelen kéne,hogy járassa a cuccot. Csak épp pár romban már nem elérhető, vagy épp nem is működik. De ha belenézel a szoftver részébe a tabnak. Így kéne lennie. De tudjuk, hogy sok minden nem működik szoftveresen úgy ahogy kéne.
Az offlinet meg azért írtam mert én azt láttam a linkelt képen. De most mégeszer megnézve már a 1,5 ghz-es 2 mag üzemelős képet látom. Lehet hosszú volt a nap.
-
Permet Elek
senior tag
Akinek tok kéne. Hama Sirion. 7coloshoz van, de tökéletesen belefér a tablet. Itt egy kép, hogy milyen: [link]
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg a képernyőzár kikapcsolása oldja meg a magproblémát, nem az alvó mód kikapcsolása. Elnézést mindenkitől.
-
Permet Elek
senior tag
Ha az alvót kiveszed. Online marad a mag, tutira. Bár többet eszik most a gép, hogy végre mindig megy mindkettő. De kipróbálom ma a másik módszert is, lehet az is jó.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
5zilárd #1811 üzenetére
???. Megnyomom a gombot a tetején és kész. Kikapcsol a képernyő. Csak nem magától. (1gombnyomásra már nem vagyok lusta). Utána megnyomom és visszajön. Csak nem döglik le alvóba. Ami nálam nem jelent gondot. Mert mint említettem. Míg használom párszor van letéve. Amúgy kikapcs. Itthon az asztali gép. Nem itthon a zsebemben a telefon. A tabot, max játékra, filmnézésre. Esetleg ha olyan helyen vagyok, netezésre használom.
Gadmei E8HD-1.5G , root. És most alvó nuku nélkül. De így már végre 100%-ban meg vagyok elégedve vele. -
Permet Elek
senior tag
válasz
Zollkid100 #1771 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy van e a beragadt magra megoldás, és mi a menete? Vagy, hogy garanciális hibának számít e ez a dolog?
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg csak vissza kell olvasni egy kicsit.
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.
És ha sehogy se jön össze. Akkor vannak különböző indokok az oldalon, hogy mért nem.
Látom megelőztek. De legalább azt írta le ami nállam kimaradt.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
vertebrata #1075 üzenetére
Van benne magyar nyelv, de mielőtt nekiállsz, jegyezd meg, hogy hol kell átállítani a nyelvet, mert kezdetben kriksz-kraksz japán betűk vannak.
De amúgy a billentyűzetre írtam, hogy ha a beállításokba alapértelmezetnek a magyart állítja be, visszajön a megszokott billentyűzet. Mert az amerikai kicsit másmilyen.
-
Permet Elek
senior tag
A billentyű visszajön, ha átállítod magyarra. Angolról.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
vertebrata #1068 üzenetére
Nekem most a legutolsó gadmei van fent, amit linkeltek. És van bluetooth.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #866 üzenetére
Még kapni se lehet. És szerintem aki erre a tabra vágyik. Nem lesz alternatíva 2x drágábban. Amúgy jó cuccnak ígérkezik.
-
Permet Elek
senior tag
Én is kipróbálnám az új romot, de már annyi minden lett telepítve. Nem lehet lementeni valahogy, aztán vissza az újra?? Lehet van már válasz rá a topicban. De azért megköszönném ha írna rá valaki megoldást, ha létezik.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #662 üzenetére
Lehet. Akkor azt kérdezném,hogy hol látom, ha sikerült a root?
CsCsigusz Nekem gadmei van a tabon. És kiírja, ha tölt.
-
Permet Elek
senior tag
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de hol, vagy, hogy lehet megnézni a bootloader állapotát? Nyitva van-e, vagy sem??
És melyik a legajánlottab akkumulátor kalibráló program?
-
Permet Elek
senior tag
Ez van. Reméljük változik majd a helyzet. Kap egy root-ot meg valami progit az akukalibráláshoz. Aztán meglátjuk. Bár ez az 5-óra non stop nyomogatással értendő. Játék stb. wifi nélkül. És te meddig töltöd kb.?
-
Permet Elek
senior tag
Ez jó kérdés.
Mert nekem se bír 5 óránál többet. Pedig fényerő sincs maxon. A másik opció be sincs kapcsolva. És a proci is energiatakarékosra van állítva.
Viszont ki mennyi ideig tölti? Nekem több mint 4-óra feltölteni, majdnem 0-áról, a rendes töltőjével.
-
Permet Elek
senior tag
Gandei fent.
Antutu simán: 7687 pont.
Wifivel: 7689-pont.
Eddig meggyőző. Reméljük használat közben is látszani fog ez az eredmény. Segítséget köszönöm.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Megint én. Ma már a gép Antutu-val csak 5000-egynehányszáz pontot csinált. +pár alkalmazásom nem indul. Vifivel. 3000-egynehányszázat. Szóval nekem is kiöli a wifi a gépet. Valakinek sikerült orvosolnia ezt a hibát?? Esetleg a 3-napos visszavitelbe belefér ez a hiba?? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Permet Elek
senior tag
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Tegnap este sikerült hozzájutnom egy ilyen tablet-hez. De feltűnt, hogy fülhallgató nem volt a dobozban, bár ezt még túlélem. Viszont. Elég sokszor akadozik a gép. Wifijelet látja rendesen, de az átviteli sebesség elég gyenge. Mivel nem nagyon értek az androidhoz, így ez normális? Quadrant-ot próbálnám, de netet kér a pontok megmutatásához. Viszont itthon nincs wifim. Offline-t tud esetleg valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest