- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci42
tag
válasz
Fritz Teufel #2696 üzenetére
Nem is volt benne
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozó kérdés, de ezt a topicot találtam a legközelebb állónak hozzá. (a saját topicja kihalt) Van egy myaudio series 7 708w tabletem. Egyszer kikapcsoltam majd amikor vissza kapcsoltam az android feliratnál nem tölt tovább. Gondoltam ha újraindítom akkor talán tovább lép. Hosszasan megnyomtam a kikapcsoló gombot pukkant a hangszóró és leállt. Majd újra elakadt az android feliratnál. Mit tudok ilyenkor tenni, hogy működjön? (gyári rom van rajta.. semmi változtatást nem végeztem rajta.) -
Joci42
tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Hát ugyan ez volt a 808dcc-vel is.. Hardver nem olyan rossz.. ROM-ot meg csak főznek rá ha a gyári xar
-
Joci42
tag
Szerintetek ezt vagy egy kisebb gyengébb notit vegyem meg?? Nem tudok dönteni igazából netezni mind2vel lehet office-ok tabon is futnak torrent meg play-en ott van az rtorrent (vagy valami ilyesmi neve van már használtam egész jó).. De félek a wifi problémától.. nagyon durván jelentkezik??
-
Joci42
tag
Már van magyar frissítés.. Google Play-ről leszedhető olyan APP ami engedélyezi a magyar karaktereket.. most hirtelen nem jut eszembe a neve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest