- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci42
tag
válasz
Fritz Teufel #2696 üzenetére
Nem is volt benne
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozó kérdés, de ezt a topicot találtam a legközelebb állónak hozzá. (a saját topicja kihalt) Van egy myaudio series 7 708w tabletem. Egyszer kikapcsoltam majd amikor vissza kapcsoltam az android feliratnál nem tölt tovább. Gondoltam ha újraindítom akkor talán tovább lép. Hosszasan megnyomtam a kikapcsoló gombot pukkant a hangszóró és leállt. Majd újra elakadt az android feliratnál. Mit tudok ilyenkor tenni, hogy működjön? (gyári rom van rajta.. semmi változtatást nem végeztem rajta.) -
Joci42
tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Hát ugyan ez volt a 808dcc-vel is.. Hardver nem olyan rossz.. ROM-ot meg csak főznek rá ha a gyári xar
-
Joci42
tag
Szerintetek ezt vagy egy kisebb gyengébb notit vegyem meg?? Nem tudok dönteni igazából netezni mind2vel lehet office-ok tabon is futnak torrent meg play-en ott van az rtorrent (vagy valami ilyesmi neve van már használtam egész jó).. De félek a wifi problémától.. nagyon durván jelentkezik??
-
Joci42
tag
Már van magyar frissítés.. Google Play-ről leszedhető olyan APP ami engedélyezi a magyar karaktereket.. most hirtelen nem jut eszembe a neve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest