- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fez69
csendes tag
Kedden átvettem a 816-ost. Eddigi tapasztalatok:
A képernyő a 808-hoz képest szánalmas. Gyakorlatilag egyetlen szögből sem élvezhető. A háttérvilágítása nem egyenletes. Kontraszt gyenge, fekete nincs. A kisebb, 1024*768 felbontás amúgy nem zavaró. A 4:3 képarány meg jobb.
Hangja halk, egyes progiknál szinte nem hallható.
A wifi gyengébb, mint a kistesóé, ami eleve nem volt combos.
Ami viszont pozitív, hogy sokkal gyorsabb (2D/3D). -
Fez69
csendes tag
Bátor voltam és bevállaltam 816-ost. Az akkun és a gyárilag sz@r szoftveren kívül nem volt gondom a 808-cal. Remélem itt nem kell rögtön frissíteni a 4.1-es droidot. A felbontás kisebb, talán a Mali 400 jobban teljesít pont ezért. Mivel csak szórakozásra használom, adok egy sanszot.
-
Fez69
csendes tag
Szeptember elsején visszavittem a MM vevőszolgálatába, nehogy kicsússzak a garanciából. Az akku már kezdte végleg elhagyni magát.
Tegnap egy 816dcc-t ajánlottak helyette, amit valószínűleg elfogadok. Ma kell döntenem.
Van valami erős érv a 816-os ellen? Tudom, nem Acer, Asus, Google, Samsung, Apple, stb. Komoly HW/SW gond van-e vele az eddigi tapasztalatok alapján? Nem nagyon van fóruma, kifutó darab. -
Fez69
csendes tag
A specifikáció, meg a tesztprogramok önmagukban semmit sem jelentenek. A kérdés: fut-e jól a RR3? Ha igen királyság, ha nem ipari hulladék :-) A 808dcc-n elfogadhatóan megy.
-
Fez69
csendes tag
Az enyém hasít, mint atom :-) 10 hónapos. MyAudio 4.0.4 rom (9.23).
-
Fez69
csendes tag
A 7" nem sokkal nyújt többet egy telónál, a 10" meg kevesebbet egy laptopnál :-) . Pont a 8" az ideális. 80 ropiért nem nehéz jó készüléket venni, de lehet még jobbat többért. Ebben a tabletben az ár/érték volt az igazán vonzó. A kezdeti nehézségek legyőzésével, kis odafigyeléssel (nem eltörni, nem benyomni, nem megsütni, nem csontra meríteni, nem túlhúzni, stb) jól működik. A gyári rom sz@r, azt cserélni kell. A MyA oldalán fent lévő 9.23-as viszont jó. Ezen kívül csak arra kell ügyelni, hogy a droid ne veszítse el a kapcsolatot az akksival, mert akkor valamiért túltölti azt.
-
Fez69
csendes tag
Nagyjából egy év elteltével se nagyon van jobb készülék hasonló árkategóriában (16:9, HD, 8", 2*1.5 (1.2) GHz, HDMI, 1 GB, ...). Jó, hogy én még nem tettem tönkre :-)
-
Fez69
csendes tag
A töltés. Pláne, ha már elveszett a referencia érték. Akkor vágja haza a töltőáramkör az amúgy teljesen jó akksit :-)
-
Fez69
csendes tag
Az enyém teljesen jó. Azóta sem láttam jobbat ennyiért :-) És ami a legfontosabb, fut rajta jól az RR3.
-
Fez69
csendes tag
Szerintem, ha az akku töltés regisztert lenullázzuk (5%) minden OK lesz ismét. Valamiért meghülyül a töltés is, nem csak az Android. Azt hiszi, hogy 100% a töltöttség, pedig csak mondjuk 20% és csepptöltésre vált. Ezért kapcsol ki a tab fél óra múlva. És szerintem ez a jelenség csinálja ki az akksit is.
Én csak és kizárólag bekapcsolva töltöm és kb 3 havonta nullázom a telep regisztert. 7 hónapos múlt. Kutya baja :-) -
Fez69
csendes tag
válasz
this is life #4398 üzenetére
A tartalom fogyasztásra kitalált tab wifi és GSM nélkül éjszaka olyan, mint egy tégla. Akár Samu, akár Apple, akár Gadmei. Csak az akku élettartama csökken, semmi másra nem jó. Gondolom nem renderelsz rajta Full HD videókat :-) Én a telókat is kikapcsolom, amikor alszom.
-
Fez69
csendes tag
Ha teljesen lemerült és töltőre dugtad, a bekapcsológomb rövid megnyomására egy töltődő aksinak kell megjelennie, hosszan megnyomva (~3s) bekapcsol.
Amúgy el nem tudom képzelni, miért kell éjszaka készenlétben tartani a tabot. Ez minden mobil eszköz esetében az aksi élettertamának csökkenését okozza, ami ennél a tabnál állítólag frekventáltan igaz. -
Fez69
csendes tag
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy aki komolyan gondolta 2012 kora őszén a dual 1.5GHz-t, a HD felbontást, az 1 GB ramot, a HDMI-t 40 rugóért, tökéletes minőségben, az némi naívitást is vitt a történetbe :-) Fél éve használom napi 2-4 órát. Egyszer romoltam és kétszer állítottam vissza a teleptöltöttség regisztert. Ennyi. Jól megy rajta a Real Racing 3 és ez a lényeg. A Samsung GT8000 telómat is romolni kellett, mert gyárilag hulladék volt. Pedig 140 guriga volt 2009-ben. Most meg az iPhone frissíti magát havonta.
-
-
Fez69
csendes tag
-
Fez69
csendes tag
Még mindig nem értem miért remeg mindenki a JB-ért. Mi lesz BIZTOSAN jobb?! Ellenben sok minden lehet rosszabb. A mobil kütyük szerintem a megjelenésükkor aktuális sw-rel műxenek legjobban.
-
Fez69
csendes tag
-
Fez69
csendes tag
Feltettem a Real Racing 3-at. Az intróban a Porsche akadásmentesen fut a Laguna Seca-n, aztán szétesik az egész. Másnál mi a helyzet?
-
Fez69
csendes tag
Amióta CSAK bekapcsolva töltöm nincs gond az akksival.
Más:
Most vettem két különböző takarító robotot két különböző helyen. Mindkettőnél fél év a gari az akksira. Teljesen normális. -
Fez69
csendes tag
Most komolyan! Ki az, aki a MM-ban egymás mellett kipróbálható készülékek közül kiválaszt egy TFT kijelzőst, majd hazamegy és hónapokon át kesereg, hogy mennyivel szebb az IPS?!
Sajnos számomra még mindig nem tiszta, hogy a MyA miért cserélte le a teljesen zsír 09.23 romot egy három nappal későbbi, teljesen használhatatlan verzióra. Nyilván ezért kellett bevonni az év végén a forgalmazásbol a tabot egy jó kis sw frissítésre. De miért?! -
Fez69
csendes tag
IMHO szerencsére közel se ennyire negatív a dolog. Nekem a MyA 09.23-mal teljesen jó. Internet, HD video, YouTube, játékok (NFS MW, Real Racing, Dead Trigger,stb) akadásmentesek. 4 hónap használat, fiammal vegyesen. Egyszer elhangolódott a töltés mérés és 100%-on maradt, vagy kikapcsolt 20%-nál, de ez a topikban leírtak alapján 3 perc alatt orvosolható volt. Ennyi a hiba lista. A gyári ROM használhatatlan volt. Az akksikat szerintem az elhangolódást követően a Droid tölti halálra.
Aki IPS-t, Gorilla glass-t, 180° betekintést, 4 magot, supportot akar, az ne a 40 ropis cuccok között keresgéljen, hanem ahogy páran itt írják, tegyen hozzá még 40 gurigát. Én ebből a második összegből inkább veszek két 1/24 digitális slot autót. Pont kifussa:-)
-
Fez69
csendes tag
Köszi. Sokkal most se lettem okosabb. Ennél a kvázi multitasknál a WM6.5 sokkal jobban bejön nekem. A droidnál halálba idegesít, hogy nem tudom bezárni rendesen az alkalmazásokat.
A multi user interfész viszont jó lehet. -
Fez69
csendes tag
Miért van az, hogy egy progi egy darabig fut rendesen, aztán gondol egyet és többet nem indul el? Adat törlés, újratelepítés nem old meg semmit. Lejár valami free licensz esetleg?
Más:
Mire jó a JB?
(Én a 2.0 és 4.0 között se látok különbséget :-) -
Fez69
csendes tag
Az enyém kb 3 hónapos. MyA 09.23 ROM-mal tökéletes. Egyedül a töltöttség mérés bohóckodik időnként. Ez ugye nem kis probléma, hisz nyilván ezért halt meg pár akksi is. A belinkelt módszerrel ez egyenlőre kezelhető. IMHO ár/értékben még mindig nyerő, bár az új, 8"-os, 1.6 MHz-es, dcc Concord megszorongatja a 44 ropis árával.
-
Fez69
csendes tag
Az új, MM-os 808dcc-n MyAudio 11.30-as ROM van. Gyorsnak tűnik. Lock screen megy rendesen, nem ragad be a mag. Ismeri valaki közelebbről? Én csak a boltban nyomogattam.
Más:
Megy a tablet, akku 44%. Egyszer csak 100%-ra vált, majd kb 20 perc múlva pukkan és kikapcsol. Ez milyen már :-) -
Fez69
csendes tag
Persze sok a gond ezzel a készülékkel, de azt ugye senki nem gondolta komolyan, hogy teljes értékű HD, DCC, HDMI készüléket vesz 40 rugóért? :-)
-
Fez69
csendes tag
Az aksi és a kijelzés olyan, mintha kb. 20%-kal el lenne csúszva. Ezért mutat sokáig 100%-ot és ezért lövi ki magát halk pukkanással 25%-nál. Hisz valójában csak 5%. Valami ötlet, kalibráció?
-
Fez69
csendes tag
válasz
this is life #2405 üzenetére
Sok örömöt a kisbabához!
-
Fez69
csendes tag
Nah, nálam is beragad 100%_on az akku jelzés. Időnként meg megy, azt 26-27% körül gondol egyet azt kikapcsol.
-
-
Fez69
csendes tag
Amióta rátettem a MyAudio 09.23 romot és letiltottam a képernyő zárat az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel a szerkezet. Gyorsan, hibátlanul fut, elfogadható wifi térerővel. HDMI nálam nem szempont. A játékok jól futnak (Dead trigger, NFS MW, Real Racing 2, stb), filmek, YouTube akadásmentesek. Teszt programok meg nem érdekeltek soha. Nekem bejövős.
-
Fez69
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy 808DCC-t. Végigolvastam a fórumot. Közben próbálgattam a szerkezetet. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nem úszom meg rom csere nélkül. Végül a 09.23-as MyAudio mellett döntöttem. Rootoltam is, de - lévén WM6.5-ös telefonom van - még csak most kezdtem ismerkedni a droiddal, így egyenlőre nem vitézkedem feleslegesen. Amióta kikapcsoltam a képernyő zárat nincs vele semmi gond. Romolás után a wifi sem zabálja fel az erőforrást. Összességében elégedett vagyok a cuccal. Ár/érték aránya szerintem nagyon jó.
Egy kérdésem maradt, bár lehet, hogy volt már írva róla:
Miért lett sz.r a későbbi MyA rom, amivel kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged