- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
r26
csendes tag
-
pimi50
aktív tag
A TWRP vel kapcsolatban: próbáld ki, hogy felmásolod az ulmage_recovery-t a külső SD gyökerébe. Ne legyen ott semmi boot dolog. Ha bootolod recovery módban (hangerő+ és start) el kellene indulnia a TWRP-nek. Én így csináltam teljes rom backupot, amit vissza is tudtam tölteni.
-
pimi50
aktív tag
-
Ahoz nincs ,de szerintem ne veszodj vele azzal sem lesz jobb,csak a modingalmegy ket felesleges dolog kikerult a rombol,amit egy root utan te is tudsz torolni a system tunerrel,vagy eppen fagyasztod a beallitasok menuben... a builprop cserevel a maxot hozod ki eme kutyubol,ennel csak akkor lenne jobb ha ujra lenne irva kernel es persze optimalizalva az eszkozre... A phantom rom mar nincs meg sajna...
-
Itt egy link ajandekba [buildprop] a myaudional nem szurtak el semmit sem,hanem meg arra sem veszik a faradsagot hogy frissebb romokat, az arculatukara szabva kiadjak...kozkincse tegyek,megvettuk a kutyujuket aztan gondoskodj magadnak rola,de ez nem csak rajuk igaz,lenne meg egy ket ceg akik hasonloan cselekednek...
Cekk a phantom fele rom az egy custom rom,egy kinai srac modingolta,de pl a bluetooth kimaradt belole es flash player is ez utobbi potolhato,de a gyarival,szerintem jobban mukodik,az hogy mitol allt vissza a tabotokmalapra a franc se tudja,parod nem nyomottvra veletlenul az adatok visszamallitasa vagy valami hasonlo funkciora,ilyen hiba eddig meg nem volt...
-
-
Nem ezt nem kell feltenni,hanem igy kell kineznie a gadmei romnak a kicsomaholas utan ,ezeknek a fileknek kell benne lennie a gadmei frissitesben is...a fenti csak egy pelda hogy mikent kell kineznie az sd kartyanak...csak nem engedte szerkeszteni a pdf et,se kimasolni onnet azt amit mutatni akarok neked belole...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest