Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Nem kell hozzá +40. Erről beszélünk. 45-ért samu van. 1-2 napos. 30-ért meg, jobb mint ez. Kapásból cserélted a gyári romot. És az akkuhibád is előjött, és fog is bizonyos időközönként. 3perc helyrehozni. De, hogy még így se működik korrekten, elhiheted. Nem elhangolódik, mert a romcsere sem oldja meg. Ott nagyobb gond van. Magberagadás is érdemes megnézni. Mert nekem se tűnt fel semmi, még nem néztem meg. És sajnos offba volt.
Szóval. Drága. Szupport 0-a. Eladhatatlan. Szervíz katasztrófa. Hibalista akad bőven. Nekem mind előjött szépen sorban. Bár még nem halt meg. Működik. Javítottam minden gondot. De ma, ha tabot kéne vennem. Nem ezt venném. Ha nincs pénz jobbra, akkor sem. Házon belül a 708dcc is jobb választás. Ha nincs pénzed jobbra.
És nem neked írjuk. Hanem azoknak, akik még ma is ezt vennék. Hogy inkább ne. Mert drága. És nem jó.
Inkább vegyen sokkal olcsóbban hasonlót. Ha netán gondok akadnak vele, vagy meghal. Egy éven belül vagy utána nem sokkal. Ami a 808dcc-n valószínű az akku és a marokmelegítő processzor miatt. Ne essen annyira fájóan neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest