Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
villamos
üzenetére
Minden blokkolót kikapcsoltál? Itt a srácok arra jutottak, hogy a PH használ új sütit és ezt kell rendbe tenni a blokkolóban.
-
villamos
őstag
Nos...
Előjött egy fura hiba, egyik napról a másikra (tegnap óta), és nem tudom hogy mi lehet a megoldás, és azt sem hogy egyáltalán hol, kitől kellene megkérdezni.
A hibajelenség a következő:
A Prohardver lapcsaládon firefox alatt nem működik a bal egérgomb. Bármire kattintok az ég egy adta világon semmi sem történik. Sem link, sem gomb semmi. Csak firefox alatt, másik böngészővel jó. Nem az egérgomb rossz.
Nem tudok arról hogy fel lenne téve olyan kiegészítő, ami ezt befolyásolná. Ami esetleg ilyen lenne, (tapermonkey, ill adblock) azokat letiltottam, de az eredmény ugyanaz.
Most a legfrissebb (117 -es) verzió van fennt, de most frissítettem, és az előzővel is ezt csinálta. -
Firefoxban be lehet valahogy azt állítani,hogy külön növelni vagy csökkenteni a betűk méretét meg az oldal látható méretét?
-
Nyíl
tag
Ez érdekes, nekem is a legfrissebb 117.0 (64 bites) + uBlock Origin, az adatvédelmi beállításokat nem próbálgattam, hogy milyen ha módosítom, az nálam a fokozott követés elleni védelem szigorú és a biztonságos DNS-nél is a maximális, de az Edge az alapbeállításon sem tölti, és korábban a Firefox is simán töltötte ezekkel a beállításokkal..
-
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Pl. itt nyomtál rá a kis térképre?
-
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Betölti a térképet és tudsz nagyítani is a helyre?
-
Nyíl
tag
Helló mindenki!
Ha rámegyek ezen az oldalon [link] az észlelés helyére akkor a Firefox (de az Edge is) csak egy pillanatra felvillantja a térképet, de nem tölti be:
Az érdekelne, hogy másnak is ezt csinálja, vagy nálam van valami hiba? -
Újabb kis idegesítő hülyeség a firefoxban,mit lehet azzal kezdeni,hogy mióta volt az ublock orgin szarakodás ugye újra raktam az egész firefoxot kegészítőkkel együtt de egy kiegészítő nem akar működni.Van,hogy emojikat szoktam itt ott használni és volt fent előzőleg emoji kiegészítő amit jobb egér menüben megtaláltam és betudtam szúrni bárhol,most bármijen emoji kiegészítőt telepítek nem jelenek meg a job klikkes menüben,ezzel lehet valamit kezdeni?
-
válasz
Visormail
üzenetére
Akkor lehet ez volt nálam is de én egy nagy karbantartást csináltam,töröltem az egész firefoxot aztán vissza raktam könyvjelzőket,jelszavakat,és most kevesebb kiegészítőt mint volt.Most rendesen működik minden de a firefoxnál megjavult egy problémám is így újrarakással szóval hozadéka is volt a dolognak.
-
Visormail
addikt
válasz
Pityu.
üzenetére
Ugyanez van nálam most hogy frissült az FF. Ha kikapcsolom a beépített 5 szűrőt akkor megjavul. Utána észrevettem, hogy azok mögött van egy ! hogy nem frissek, a frissítés most gombra kellett nyomni. Utána már visszaengedélyezve is megjavult nálam. Tehát úgy tűnik valamiért még nem frissítette be magától a szűrőit.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Pityu.
üzenetére
Az előzményeknek nem sok köze van ahhoz, hogy egy oldal betölt-e vagy sem. (ha valaki ezt cáfolná, akkor kérnék részletes kifejtést!) Újratelepítéssel meg lényegében az történik amit fent kértem, de azzal a különbséggel, hogy nem tudjuk meg, hogy elég lett volna-e az amit én kértem.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Na majd este ránézek
-
vlevi
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Tuti, hogy user szintű beállítás, mert most hazaértem, és azitthoni Firefoxban is ugyanúgy néz ki.
Elindítottam egy króm böngészőt, amibe még sosem voltam bejelentkezve (portable változat, törölni szoktam rendszeresen), és alapból, account nélkül a szokásos jelenik meg, de, ahogy belépek a gmailes emil címemmel, a króm is átvált erre a megjelenésre.
WTF is that?
Még megnézem telefonon, tableten a térkép appot.
szerk.: Nem, az applikáció az maradt a régi.
De a tableten, a krómban, böngészőben elindítva a google maps weboldalát, ott is olyan.Nnna, közben rákerestem. Tényleg új színséma van, teszt jelleggel.
Google Maps testing new colors that look a lot like Apple Maps (9to5google.com)Google Maps new color scheme for maps gets criticized (piunikaweb.com)
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam csak annyi történt,hogy telepítettem az amd videó drivert a legújabbat Adrenalin 23.8.2 nem tudom ez zavarhat e be a dologba?
-
Másnál működik rendesen youtubénál az ublock orgin?Nekem ezt csinálja ha be van kapcsolva
Ha meg ugye kikapcsolom akkor egyből önti a videók közti reklámot -
vlevi
nagyúr
Jóreggelt!
Nem tudom, hova írjam, mert nem tudom miért változott meg a böngészőmben a google térkép színsémája.
Ilyen volt (és máshol is ilyen).
De az én Firefoxomban valahogy más színű, hasonlít a Nokia Here színsémára.
Halványlila gőzöm nincs, mitől változott meg. Ennélfogva azt se tudom, hogyan állítsam vissza ....
Ha indítok egy privát sessiont firefoxban, akkor a korábbi színbeállítással indul el, ezért tippelek arra, hogy valamilyen beállítás.
-
mumtaz
senior tag
Rájöttem, mert azonnal kipróbáltam.
Csak gondoltam, hátha van valami egyszerűbb, vagy inkább beépített mód, hogy magán a lapfülön frissüljön az infó. Mert én a lapot nem akartam frissíteni, mivel feleslegesen terhelem vele talán magát a nyomtatót is, mivel minden oldalfrissítésnél újra bejelentkezik amit viszont a nyomtatóba épített SBC kezel. Nem tudom, mennyire terheli meg, hogy minden frissítésnél újra lekezeli a bejelentkezést és újra küldi az egész oldalt és mellette még a nyomtatási számításokat is kezeli. Ezért nem akartam az egész oldalt folyamatosan frissítgetni. -
mumtaz
senior tag
Bocs. Kicsit fogalomzavarban vagyok.
3D nyomtató oldala az adott lapon (tab) megnyitva. De nem az a lap van fókuszban, hanem egy másik, mondjuk a Youtube, vagy bármi más. De ugye a lapfülön látszik a 3D nyomtatás állapota százalékosan. Ez folyamatosan változik, de a Firefox nem frissíti, ha nem az a lapfül az aktív. Míg ha épp a nyomtatás oldalát nézem, akkor valós időben frissíti. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, megcsináltam, és valóban, még mindig csinálja. Elég bosszantó

szerk: most is, megírtam ezt a kommentet, KÜLDÉS, erre visszaugrik kb. 6 hsz-t....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem meg nem frissült!
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam ugyanúgy jelen van a hiba.
-
Jack Oneill
veterán
Ma frissult 117-re a Firefox. Meg mindig csinalja? Nezte valaki?
-
mumtaz
senior tag
-
[w]
őstag
válasz
mumtaz
üzenetére
nagyon hasznos a Tab reloader kiegészítő, én is használom
-
mumtaz
senior tag
Üdv. nem tudom, hogy jó helyre írok-e.
Firefox-ban el lehet érni valahogy, hogy a megnyitott, de épp nem fókuszban lévő tab fülének tartalma a háttérben is frissüljön?
A megnyitott lapot nem akarom frissíteni, csak ha fut a 3D nyomtatóm, akkor százalékosan írja, hogy hol tart, de csak akkor frissíti le a címsort, ha rámegyek az adott tab-re. Csak ez felesleges. Viszont, ha nem lépek rá, akkor az utoljára aktív állapotot mutatja. Mondjuk 20%-ot, mikor a nyomtatás már rég 50%-nál tart, vagy mondjuk, ha valami hiba miatt megállt a nyomtatás azt is csak akkor tudom meg, ha rálépek az adott lapra. -
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nekem is ez van fent. Mivel korábban nem csinálta, szerintem nálam ez a legújabb frissítés kavart be.
Na mindegy, azért köszi mindenkinek
bolic: mobilon nem szeretek egérmozizni, mikor itt a nagy monitor itthon, utazáskor meg olvasok, könyvet, nem mobilozok, nem is szeretek, az is igaz.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Nálam 116.0.3 (64 bites) legújabb verzió alatt nem csinált még ilyet soha, vagyis mindig a megfelelő hozzászólás van a fókuszban a zászlóra kattintva.
Viszont észrevettem a tabletemen, hogy ott ha "megnyitás új lapon"-t választom, akkor a [link] -ben az első vagyis a #21851 számúra teszi a fókuszt.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Oké, de ez az után történik, topikon belül, csak OP rosszúl fejezte ki magát.
Én is jobb oldalon a már hozzászólt dolgoknál látom, hogy pl a tegnapi cikkhez jött 20 hsz. Miután pl én tegnap megnéztem. Tegyük fel volt akkor 20, én szóltam hozzá a 21.-et.
Kattintás után nem a 21.-et, vagy 22.-et jeleníti meg, hanem 10.-et, 11.-et... -
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Hol legfelül? Nem értem mire gondolsz.
-
tibaimp
nagyúr
Azt miért csinálja szerintetek az FF (és csak ez, mert a Edge nem csinálja), hogy az itteni fórumokon, bármelyiken, minden egyes alkalommal, mikor visszanézek rá, nem az utolsó hsz-nél áll meg az ablak, hanem felugrik több 10 hsz-el föntebbre és onnan kell visszagörgetni. Nem tudom, érthető?
-
ledgeri
nagyúr
Valaki, sok tab használó, nézzen már rá, hogy a tabok jobbján lévő lefelenyíl megjeleníti a tabokat, vagy valami nem úgy működik, mint ahogy szokott? ... mert nálam nem úgy műküdik ahogy szokott, és van 1-2 munkamenetmem ahol jól jött a funkció, csak nem tudom, hogy addon, vagy ff verzió okozta hiba...
-
DS39
nagyúr
Hatalmas csalódás, hogy az androidos verzió nem tablet kompatibilis, vagyis nincs olyan módja, hogy a megnyitott oldalak füleken jelenjenek meg, mint a Chrome esetén. (ill. a régi 68-as verzióig tudta ezt a Firefox)
-
qdak
addikt
Hello,
Adott 4 gép, amit kezelek, (a gép beállítások is szinte sablon szerint vannak nem mindha köze lehet ehhez) ugyanazon Mozilla kiegészítőkkel, frissítve többször is, de 1 gépen a Mozilla nem tölti vissza a nyitva hagyott lapokat, állandóan kezdőlapot nyit, újraindítás után
Próbáltam, cookik törlése, ki be lépés profilból, előzményeket is töröltem, a beállításokat direkt átálítottam, majd vissza hogy igen is töltse vissza a be nem zárt lapokat...
Semmi.Valakinek valami ötlet ?
-
aldebaran
addikt
A firefox-nak, vagy a windows-nak a jobb gombos menüjét hogy tudnám eltünteni, amikor egy weboldalon belül jobb gombot kattintok, akkor a weboldal jobb gombos helyi menüje jöjjön csak fel?
Ha kicsit bonyolult voltam, itt egy kép:
A sötét menü, amit el akarok tüntetni, a fehér hátterű az a NAS webes felületének a menüje. -
szabeska
addikt
Üdv!
Firefoxban a címsáv van beállítva keresőnek (Google), de ha beírok valamit, az első "Enter"-re nem történik semmi, kétszer kell megnyomnom, hogy keressen is. Ez miért lehet?
-
Uhh, nagyon köszi mindenkinek! El is felejtettem, hogy mennyi funkció van az uBlockban.
Most egy csomó dolgot bepipálgattam, majd meglátjuk működik-e. 
-
Cs1csó
titán
Szia erre van több szűrő amit bekapcsolhatsz pl. ha telepíted az Ublock Origin-t. Az UO beállításaiban - a jobb felső sarokban lévő UO ikonra kattintva előjön egy felület és ott a fogaskerék ikon - majd KÜLSŐ SZŰRŐK.
Jellemzően a "cookies" és az "annoyances" szűrők feladata, hogy elbánjon ezekkel persze a kevesebb több elvet érdemes követni túl sokat nem érdemes aktiválni én pl. a gyári UO szűrőket nem is használom helyette az AdGuard annoyances-t, AdGuard Ads, esetleg az AdGuard Tracking Portection az Easy List még nagyon jó és persze a HUN filter alul maradjon bekapcsolva.
Ami még jó: a Fanboy Annoyances.
Amúgy ha el akarsz mélyedni (süllyedni
) a témában akkor innen tetszés szerint lehet hozzáadni filtert: FILTERLITST.COM
Értelemszerűen szűkítheted a keresést az UO-ra optimalizált, "sütis" és persze egyéb módon egyéb témára. -
ekkold
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Van uBlock szűrőlista és Firefox addon is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Torrent meghívó kunyeráló
- Diablo IV
- Battlefield 6
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Némiképp megnyugtató, hogy nem csak nálam rossz, de pár napja még betöltötte rendesen, valószínűleg akkor az oldallal van valami..
Az érdekelne, hogy másnak is ezt csinálja, vagy nálam van valami hiba?

Ha meg ugye kikapcsolom akkor egyből önti a videók közti reklámot

v.116.0.3

) a témában akkor innen tetszés szerint lehet hozzáadni filtert:
KAMI911