- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
gyulaszu #68481 üzenetére
Nem pont erre, de hasonló gondra javasolták ezt a tab reloader nevezetű programot. Szerintetek ez nem lehet jó? Nem tudom lehet e fixen rögzíteni a füleket, tabokat, vagy oldalakat. Ha lehet, akkor elvileg ez tudja frissíteni a háttérben. (Gondolom, bár lövésem sincs róla.
) Majd valami okosabb kijavít.
-
válasz
gyulaszu #68478 üzenetére
Ez nem a kedvencek, hanem a nyitott lapok. A nyitott lapokat az utolsó megnyitáskori/frissítéskori állapotban hozza elő. Bármi ami új lapon nyílik meg, az a legfrissebb állapotban töltődik be, mivel akkor kéri le a böngésző a tartalmat.
Legalábbis nálam így működik.
Szerk.: Teszteltem, és DS39-nek igaza van, vagyis ha nem zárja be a nyitóképernyőre kitűzött weboldalt, akkor arra a fülre vált át, ami azt tartalmazza, és nem frissen nyitja meg, tehát nem is tölti újra. -
tibaimp
nagyúr
válasz
gyulaszu #67837 üzenetére
Nekem is ez van fent. Mivel korábban nem csinálta, szerintem nálam ez a legújabb frissítés kavart be.
Na mindegy, azért köszi mindenkinek
bolic: mobilon nem szeretek egérmozizni, mikor itt a nagy monitor itthon, utazáskor meg olvasok, könyvet, nem mobilozok, nem is szeretek, az is igaz.
-
Jenne
őstag
válasz
gyulaszu #65843 üzenetére
Szia!
Nálam akkor sem jött elő az a három pont, de közben feldobta a FF, hogy frissítene. Lefrissített a 101.0-ra. és most már jó lett nálam is, törölhetek.
Köszönöm a segítséget, Neked is #65841 Syl.
Bocs érte, lehet, hogy kicsit elhamarkodottan kérdeztem, de már tegnap sem tudtam törölni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest