- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[w]
őstag
spanyolviasz...
-
movax
őstag
-
brd
nagyúr
Az már content, arra még én is keresem a jó megoldást, egyelőre a Dark Reader-t használom static beállítással, de ezt néhol ki kell kapcsolni, mert elrejt (fekete lesz) elemeket az oldal témájától függően (főleg beágyazott videókkal fordul elő). A dynamic jobb lenne, de az (esetenként erősen) lassítja a megjelenítést is). Ill. ha teljesen sötét hátteret szeretnél, akkor kell még pár bejegyzés Firefox-os css file-okba, mert pl. a töltés alatt is beugrik egy fehér hátteres szar.
-
brd
nagyúr
és Predator2:
1. Az about:config-ban a "toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets" TRUE-ra állítása megtörtént? Lehet, hogy nincs ilyen beállítás alapból a 84.x-ben, akkor fel kell venni bool típussal. (De ez lehet, hogy csak a userContent.css-en (ez ugyanúgy a 2-es pontban található profile könyvtárban van, ha van) keresztüli módosításokhoz kell, már nem emlékszem pontosan.)
2. Az about:support oldalon látható Profile Folder-ben lévő chrome könyvtárban lévő userChrome.css file-ba írtátok bele? Tehát a teljes útvonala a file-nak pl. Windows-on:
C:\Users\<userneved>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<egyedi profil azonosító>.default\chrome\userChrome.css
Ez egy sima szöveges (elvileg UTF8 kódolású) file kell legyen, BOM nélkül és nettó azt kell bemásolni, amit írtam, a ponttal, zárójelekkel stb. együtt.
(Nem tudom, a kis-nagybetű számít-e a könyvtár/filenevekben, hiába esetleg Windows-ról van szó, talán még az lehet a gond.) -
Cs1csó
titán
Nekem naprakész mindig a Firefox és nem is nagyon mókolom, sajnos a "megabar" megoldásra kellett egy CSS kódot beillesztenem mert idegesített de ezt leszámítva nem nagyon módosítok bármit egy-két dolgot módosítottam az about:config-ban
Lehet, hogy valamelyik kiegészítő zavar be próbáld meg letiltott kiegészítőkkel ürített cache-el .
-
farkas-j
őstag
Megjavult, de nem tudom, hogy pontosan mitől. Többször indítottam a FF-ot csökkentett módban, letiltottam az appot, majd újraindítás után újra engedélyeztem, de nem segített. Már lemondtam róla, aztán egyszer csak megjavult. Nem tudom mi okozza ezt az anomáliát? Egyébként a laptopomon is eljátszotta ugyanezt.
-
farkas-j
őstag
Köszi, a beállításokat tudom, sőt kiegészítettem már néhány nyelvvel:
en:hu, en.asr:hu, en-us:hu, en-us.asr:hu, en-gb:hu, en-gb.asr:hu, en.cc:hu, en.cc.asr:hu, de:hu, de.asr:hu, esp:hu, esp.asr:hu, pl:hu, pl.asr:hu, wu:hu, wu.asr:hu, yue:hu, yue.asr:hu, it:hu, it.asr:hu, zh-hans:hu, zh-hans.asr:hu, nl:hu, nl.asr:hu, ned:hu, ned.asr:hu, il:hu, il.asr:hu, es:hu, es.asr:hu, spa:hu, spa.asr:hu, fr:hu, fr.asr:hu, jpn:hu, jpn.asr:hu, ja:hu, ja.asr:hu, nb:hu, nb.asr:hu, no:hu, no.asr:hu, pl:hu, pl.asr:hu, sk:hu, sk.asr:hu, sv:hu, sv.asr:hu, tr:hu, tr.asr:hu, za:hu, za.asr:hu, zh:hu, zh.asr:hu, zh-hans:hu, zh-hans.asr:hu, zh-hant:hu, zh-hant.asr:hu, yi:hu, yi.asr:hu, ru:hu, ru.asr:hu, fra:hu, fra.asr:hu, ge:hu, ge.asr:hu, ger:hu, ger.asr:hu, fi:hu, fi.asr:hu, se:hu, se.asr:hu, sw:hu, sw.asr:hu, gm:hu, gm.asr:hu -
qdak
addikt
""Xeon E5450, 560 Ti, 4GB DDR3" ne legyen elég Youtubezni, bármire kattintok, 10-20 mp ig teker, pörgetésnél szintén
Próbáltam már csomó beállítást, semmi értelme..."Kicseréltem a gép egy részét, valószínü az alaplappal lehetett gond, mert a proci másik gépbe pipa, vga maradt nálam, igaz tettem egy Win10 et de most (kopp kopp) úgy megy ahogy kell.
Bár érdekes, hogy aton a gépen csgo, staleker cop, siman ment, csak a youtube őrített meg, aztán találd ki, rossz vagy nem rossz a hardver...
Esetleg, hogy "csak" 100MBPS lan volt rajta, de ne már... -
Krystal_s
addikt
A Youtube új felülete is okozott lassulást. Az egész oldal és a videók is lassabban töltődtek be, ezért én a régi classic felületet használtam YouTube Classic kiegészítővel. Pár hete megint újítottak, már nem lehet visszaállítani a régi felületet és a kiegészítő sem működik.
Új felületnél ott kell lenni annak a beállításnak, ami a képen van. A régi felületnél nem volt ilyen. -
brd
nagyúr
A 68-ban van még egy "Status" oszlop, a szerint rendezve látni, mi a nem default beállítás, de úgy látom, ezt a 7x-ben továbbfejlesztették az agysérültek számára úgy, hogy ne zavarja őket (eltüntették).
Szerk.: szerencsére azért úgy tűnik, még nem teljesen hülyék, így elérhető a régi felület is, a következő címen:
chrome://global/content/config.xhtml
Szerk.2: amúgy látszik az e-mail címed a prefs.js-ben, én azt eltávolíttatnám.
(Na ebből hogy lett kettő???) -
Syl
nagyúr
Én az Enhancer for YouTube™-t használom. Nem teker, nem akadékoskodik, egész nap tucatjával, százával nézhetem a videókat, a FF akkor sem bomlik meg tőle. Egyedül a 4k 60 fps amivel csak komoly framedroppal tud megküzdeni a gépem, minden más hibátlan.
-
farkas-j
őstag
-
akaido
addikt
Nekirohanok még egyszer:
1. Telepítem a kiegészítőt, és telepítés közben engedélyezem még privát módban is.
2. Új FF fülön Címsorban beírom: youtube.com
3. CTRL + F5-->na innen bukok ugyanis nem jelenik meg semmi. Plusz nem tudom egy videónál sem a feliratoknál a KI opció elől a pipát kivenni, az fixen a "Ki"-n marad.
4. Lehet valami más FF kieg. kavar be, vagy pl. Panda Dome virnyazargató valamelyik beállítása. -
qdak
addikt
Működik
.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
font-size: 26px !important;
color: orange !important;
text-shadow: 1px 1px brown; !important;
}
h1 {
background-color: black !important;
}
.caption-visual-line:last-child .ytp-caption-segment {
font-size: 0px !important;
}
h2.b {
visibility: hidden;
} -
ontheground
tag
-
qdak
addikt
-
NeoPampalini
senior tag
Az új FF verzióban nem a régi "típusú" kiegészítők vannak, hanem WE (web extension) alapúak, ami amennyire utána jártam, teljesen más, mint eddig. Keresni kell alternatív kiegészítőket és/vagy megvárni, amíg lesz a régiből (ha lesz)... Ja, és nem lehet őket reaktiválni, pont emiatt.
-
EmptyParadox
senior tag
Nem használok Nod-ot, de esetleg, ha ez alapján kikapcsolod az SSL ellenőrzést, akkor nem javul meg?
-
Edween
őstag
-
WonderCSabo
félisten
Mintha másnál is lett volna ilyen bug. Próbáld ki, milyen a nightlyban.
BullZeye: JS kb olyan gyors mint Fx4-ben, D2D nincs.
Viszont érdekes módon, ők megtudták oldani, hogy ha a tabok melletti üres helyen nyomok dupla kattot, akkor ne ugorjon össze kis ablakba...
Az Fx4-ben direkt nem ilyen, de egy userstyleal te is megoldhatod...
-
Winner_hun
félisten
A kiterjesztéseknél az adott kiterjesztésnél lehet kommentelni, oda írd be óhajod / sóhajod. Lehet van link is, ami a kiterjesztés hivatalos oldalára mutat, ha van ilyen akkor valószínűleg ott is lehet üzenni amit előbb is olvasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest