Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
tibaimp
üzenetére
Szomorú, de DS39 jó leírta. A "marketing" ennyit jelent szerintem itt az árukapcsolás a fontos: a Windows előtelepítve tartalmazza az Edge-t, a Apple cuccok a Safari-t, az Android a Chrome-ot (sokan úgy vannak, hogy a szinkronizáció is zökkenömentesebb ha telefonon és asztali PC-n is ugyanaz a böngésző ebben a Google Chrome a jó, de sokan használnak Iphone-t és mellé Mac gépet azon gondolom a Safari hasít.
A Firefox-nak sajnos nincs ilyen hátszele, az is sokat elmond, hogy a Firefox bevételének a jelentős részét a Google adja (adta) azzal, hogy a Firefox telepítésekor az alapértelmezett kereső a Google legyen.
(Olvastam valami olyat, hogy a Google már nem ad vagy nem fog adni pénzt úgyhogy bajban lesz a Mozilla (Firefox)Én keményen tolom: Androidos telefonomon és a Windows-os gépemen is Firefox-ot használom.
-
svgyula
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Az a helyzet, hogy akik nem kíváncsiak a reklámokat képbe dobálló böngészőre azok használják inkább a firefox-ot. Az egyszerű lúzerek meg hurcolják a szervizbe a gépet/telefont stb. az össze vissza bedobált reklámok okozta behalások miatt. Ha jól emlékszem a crome-nél is tiltani akarták/fogják(nem használom) a reklám blokkolókat. Ezzell valószínűleg öngolt fognak rúgni de az már másik történet. Az edge undorítóan nyomul a win alatt és ott még nem találkoztam olyannal, hogy ne mindenáron a mikrofos oldalára navigálna állandóan, az egyéb oldalakon meg ömlik a felugró reklám. Szerény véleményem szerint azt aki a felugró reklámokat kitalálta valamint a kedves csapatát benevezném egy vizilabda meccsre!
Ahol ők kék sapkában játszanának, a krokodilok meg piros sapkába..........
Bár találkoztam olyan 1bites luzerrel(szomszédasszony
) aki azt mondta ha nem reklámoznának honnan todnám mit kell venni? Ő az a típus aki 30Ft árkülönbségér autózik 5 km-re a másik üzletbe
Van még az agyon reklámozott duck duck go ami privát és minden blokkolóként reklámozza magát, háát engem nem győzött meg...... A leg fájdalmasabb pont számomra az, hogy a firefox nem telepíthető/elérhető google TV-hez.... -
DS39
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Az Edge a Windows része.
Az IE is elterjedt böngésző volt sok sok évig.
A Chrome-t tolja a Google.
A Safari alapból ott van a MacOS-en.
A Firefox esetén pedig nincs igazán marketing költés, amitől népszerű lehetne, az átlag ember számára megfelel a többi.Régen az IE nagyon rossz volt, ezért terjedt el pl. a Firefox, mert az emberek keresték a jobb megoldást.
-
-szabi-
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Fél éve az itteni tanácsokat szépen végigjártam így a kiegészítők nélkül próba is volt.
Ha holnap is csinálja akkor nekifogok a vacakolásnak. Újfent. -
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Nálam 116.0.3 (64 bites) legújabb verzió alatt nem csinált még ilyet soha, vagyis mindig a megfelelő hozzászólás van a fókuszban a zászlóra kattintva.
Viszont észrevettem a tabletemen, hogy ott ha "megnyitás új lapon"-t választom, akkor a [link] -ben az első vagyis a #21851 számúra teszi a fókuszt.
-
Visormail
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Azt írja, a firefox címsorba írd be about:support a bejövő oldalon klikkelj a profilmappa mappa megnyitása gombra és zárd be a firefoxot. Az intézőben ami megnyílt törölj ki minden fájlt aminek a neve extensions-el kezdődik és a compatibility.ini-t. Elindítod a firefoxot és újra engedélyezed a kiegészítőket.
-
Beren
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Itt egy leírás a dologról a Mozilla blogján, szerintem ezzel meg tudod oldani újratelepítés nélkül is, de az is megoldja a dolgot, ha letöltöd a magyar verziót és felülírod az angolt (azaz ugyanabba a mappába telepíted, ahol az angol van most).
Régebben volt egy plugin, amivel lehetett nyelvet váltani, de most nem találom, jó eséllyel ment a levesbe a Nagy Pluginvész idején... -
Csupingo
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem tudom, hogy ez eltér e az általad használttól, de így is kipróbálhatnád, hogy elvileg a magyar változatot töltöd le.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
tibaimp
üzenetére
Mint fentebb írták, mert ott használhatók a régi addonok is.
"Support for NPAPI Plugins
They should be used responsibly, but Waterfox still supports the use of Java and Silverlight plugins, as well as any other 64-Bit NPAPI plugins."(#58670) nubreed
Ha visszaállítod a hacket? Újraindítod és utána a app.normandy.first_run értéket true-ra állítod. Majd rövid idő múlva újra indítod és vársz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahol ők kék sapkában játszanának, a krokodilok meg piros sapkába..........

KAMI911