- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Kösz mindenkinek. Akkor mi marad még? Hogy lehet nálam rossz a frissen letöltött üres portable-el is?
-
Visormail
addikt
válasz
Salamander
üzenetére
Valaki a normál aktuális asztali verzióval?

-
Visormail
addikt
Üdv! Tegnap óta az www.atv.hu firefoxban nagyon lassan és hiányosan töltődik be (se képek, se videók nincsenek semennyi idő után sem), letiltott kiegészítős hibakeresési módban és portable firefoxal is rossz. Nem gép/hálózati hiba, mert chromeban meg azonnal megjelenik minden. Nálatok?
-
ledgeri
nagyúr
Nem tudom mennyire éri meg a főticketet (amit nem tudom hol is kéne megcsinálni), de:
Jelszókezelős-bonyolultjelszavas firefox sync használók figyelmébe ajánlom,
hogy jelenleg nem egyezik meg a beviteli mezőkbe írható karakterek hossza a sync/FF-account körüli oldalakon. Ha belépénénk, vagy emailcímes "elfelejtettjelszavas" helyreállítást igénylunk, hosszabb jelszó fér oda, mint a belépés utáni jelszóváltoztató felületen! Szituáció:Volt egy régebbi hosszú, bonyolult jelszavam, most megváltoztattam :
Belépek A jelszóval, elfogadja.
Váltanám B jelszóra, azt írja password incorrect.
Jelszóhelyreállítok emaillel, az az oldal elfogadja B jelszót.
Belépek B jelszóval, elfogadja.
Váltanám C jelszóra, azt irja incorrect.A-val, és B-vel is be tudtam lépni, de A-ról B-re nem tudtam váltani!
Oké 80 karakteres, tényleg mindent tartalmazó jelszavak, DE:
Egyik felület nem fogadja el, másik igen.
Ahol el lehetne róla váltani az nem fogadja el, és az emailes reset SYNC-adat törlésével jár (csak a szerókon).
Nem tudom, hogy mi a limit, lehet, hogy "TE" már felette vagy, így SOS jelszócserénél lehet, hogy megy a sync a levesbe.Nem, nem szűrtem rá, hogy mi a limit, és hogy melyik mező tényleg ami nem fogadja el a dolgokat, mert nincs sync-em így nem izgat. De nem látok más okot arra, hogy ha egy adott jelszóval be tudok lépni, akkor az más felületen miért nem elfogadható, mint rossz szerver oldali beállítás.

-
rsa4c
csendes tag
válasz
svgyula
üzenetére
Már két hónapja jelentették ezt a bugot és a 110-ben nem is fogják már javítani...
-
svgyula
addikt
Urak! Talált/lehet megoldás arra, hogy megjegyezze azt a könyvjelző pozíciót amit utoljára megnyitottam? Eddig működött. Most megint frissítés és már folyamatosan visszaugrik a legelsőre
Miszart csesztek el megint?
-
[w]
őstag
válasz
Golyobis
üzenetére
ismerős probléma, de nem mindenkit zavar
-
Golyobis
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem telepítettem semmilyen fordítót, csak a firefox lett feltelepítve.
Lehet akkor, hogy nem is a firefox, hanem a google kereső csinálja (egyellőre ott sem találtam meg a fordítás kikapcsolását)?
A keresési találatok között szoktam találni néha .com és .ru meg hasonló végződésű találtatokat full magyarra fordítva, de gyakran csak utólag jövök rá, hogy nem is magyar oldalt olvasok.
#67184 Grg
Ja, meglehetősen idegesítő...
-
Golyobis
tag
Sziasztok, a firefox gyakran autómatikusan és kéretlenül lefordítja az idegen nyelvű oldalakat, ami engem zavar. Tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni?
-
svgyula
addikt
válasz
-szabi-
üzenetére
Szia! Én konkrétan azt tapasztaltam win11-nél, hogy indulás után a firefox akár 2 percig is dadogósra veszi a figurát! Nálam ezen az segített, hogy a tűzfalnál adtam meg egy új szabályt ahol a firefox teljes hozzáférést kapott a ki és bejövő kapcsolatokra! Ezt korlátozta alapjáraton a win egy frissítés után. Nyilván a következő frissítés is bele fog ugatni. De ugye nálam az edge és chrome teljesen le vam takarítva!!! Még az edge írmagja is! Van belőle pár anomália de nem érint. Most pár napja a telón kezdett szopatni mivel a chrome olyan szinten beépült a rendszerbe, hogy a teljes takarítás után is annak van engedélye ~15 link megnyitásra!
Egy letakarított-törölt alkalmazás szerepel a linkek megnyitása között engedéllyel! Ez ugye kicsit sem erőszakos!?
-
-szabi-
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Rosszabb, mint amit anno microsoft csinált az internet explorer csúcsán.
Firefox részesedése 6-7% körül van a böngészők között de mr google azt is akarja, mert mindent akar. -
ledgeri
nagyúr
-
-szabi-
addikt
Keresgélés közben azért többször is találtam olyan véleményeket, hogy mr google szándékosan lassítja a nem crome alapú böngészőket.
Google services slow only in Firefox?
All Google sites loading extremely slow, or not at all
Is it just me or does Google slow YouTube down on Firefox
Google Allegedly Slowing Down YouTube On Purpose When Using Firefox -
-szabi-
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ezeket már megcsináltam, kezdve a hibakereséssel és bezárva a tiszta újratelepítéssel.
-
svgyula
addikt
válasz
-szabi-
üzenetére
Szia! Szinkronizáld le a firefox-ot. Utána töröld a programfiles könyvtáron kívül az összes könyvtárat. Aztán indítsd el a firefoxot és kapcsold be a szinkronizálást! Valószínűleg megjavul.
Amit törölni kell:
Felhasználók-"saját név"-AppData(engedélyezni kell! mezítlábas luzer nem látja)-Local->Mozilla
LocalLow->Mozilla
Roaming->Mozilla
ProgramData->Mozilla......
Én ezeket szoktam törölni ha frissítés után szopat. Ajánlott frissítés előtt szinkronizálni! Ami tulajdonképpen egyfajta mentés. -
-szabi-
addikt
Nálam youtube továbbra is vacakol.
Csakúgy, mint a többi google szolgáltatás.
Van amikor ennyit sem tölt be.
Ha elindítom mellette az edge-t ott minden jól működik. -
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nézd meg, hogy melyik milyen codec-et használ lejátszáskor, lehet, hogy abban van eltérés.
-
Jack Oneill
veterán
Másnak is feltűnt, vagy csak én képzelem be, hogy Firefox alatt szebbek a videók youtube-on, mint pl Edge alatt? Úgy értem, ugyanabban a felbontásban és képméretben sokkal tisztább, élesebb a kép. (Bár nekem mostanság nagyon sokat szarakodik az Edge, nem jegyez meg beállításokat, kilép, stb.)
-
ledgeri
nagyúr
-
-
akaido
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A magam részéről régóta úgy használom a Firefoxot, hogy a Nézet menüben az Eszköztáraknál bekapcsolom a Menüsort, és onnan nyitom meg a Könyvjelzőket. Ezen a módon használva még nem tapasztaltam azt, amit vázoltál, a legfrissebb kiadásnál sem.
-
SchumiBácsi
őstag
Üdv all! A napokban frissült a FireFox és ismét elqrtak valamit...
Vannak ezek a könyvjelzők, amikből ha van mondjuk több száz, és oldalt lejönnek a ">>" gombra kattintva, akkor eddig úgy volt, hogy ha megnéztem pl. a 140ediket, aztán ha letudtam és mentem tovább pl. a 141edikre, akkor pontosan ugyanoda jött le ez a rész, és tök jó volt így.
Azonban a legutóbbi frissítés előtt valakinek az volt a dolga (lehet pénzt is kapott érte...), hogy már nem marad ott, hanem mindig visszatér a legelejére, ezért mindig le kell görgetni és ez nagyon nem jó így...
Amíg a support reagál erre, valaki tud hatásos gyógymódot ennek orvoslására, vagy rakjak vissza egyel korábbi verziót, kockáztatva egy kibertámadás lehetőségét?
Köszönöm előre is!
-
Kiskokó
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Azt nem tudom, hogy szinkronizál e valami felhőbe is vagy sem. (Bár nekem volt már, hogy nem volt más gépen Firefox profil, és újra telepétískor simán leszinkronizálta amit kell.)
Viszont ettől függetlenül, ha több gépen vagy bejelentkezve akkor bármelyiken végzel módosítást az megtörténnik az összes többin is ez tuti!
-
Rimuru
veterán
válasz
chungee
üzenetére
Roviden mar leirtak parszor itt a topicban is, pl ez a comment. Amugy userChrome.css kulcsszoval erdemes keresni.
-
chungee
addikt
Estét!
Nem találok leírás hogy hova hogyan másoljam be ezt hogy tudjam használni több sorban a könyvjelző eszköztárt
Valaki jártas ebben 
/* Source file https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/tree/master/chrome/multi-row_bookmarks.css made available under Mozilla Public License v. 2.0 See the above repository for updates as well as full license text. */ /* Makes bookmarks toolbar span multiple rows */ #PersonalToolbar{ --multirow-bmb-n-rows: 3; /* Control how many rows are shown before scrolling */ --multirow-bmb-row-margin: 2px; /* Control how much spacing is between rows */ max-height: none !important; } #PlacesToolbar > hbox:not(#PlacesToolbarDropIndicatorHolder){ display: block; width: 100vw; } #PlacesToolbarItems{ display: flex; flex-wrap: wrap; /* --uc-bm-padding is defined in autohide_bookmarks_toolbar.css */ max-height: calc(var(--multirow-bmb-n-rows) * (4px + 1em + (2 * (var(--multirow-bmb-row-margin) + var(--uc-bm-padding,var(--bookmark-block-padding)))))) !important; overflow-y:auto; scrollbar-color: var(--lwt-accent-color) var(--toolbar-bgcolor) ; scrollbar-width: thin; } /* Hide the all-bookmarks button */ #PlacesChevron{ display: none } /* Add some spacing between rows */ #PlacesToolbarItems > .bookmark-item{ margin: var(--multirow-bmb-row-margin) 3px !important; visibility: visible !important; /* Just in case they would be hidden for some reason */ }
-
Kékes525
félisten
válasz
Salamander
üzenetére
Én is így gondolom, csak megerősítés miatt írtam. Köszi a választ!
-
Kékes525
félisten
Megtudnátok mondani, hogy mik a különbségek a Firefox Multi-Account Containers és a Containerise addonok között? Az egyik lényegileg helyettesítheti a másikat?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Én ezt olvasva nem kezelném felhő-tárhelyként, de sokan itt írták, hogy simán lejátszották, hogy böngésző sync, gép reinstall, vagy gép csere, böngésző belép, vissza sync, anélkül, hogy lett volna másik böngésző, vagy adatvesztés (bár lehet, hogy nem a teljes igasságot olvastam.
Az mondjuk az egészet megint árnyalja, hogy lehet, hogy van egy munka géped meg egy otthoni, munkában syncelsz, de zárod is, rohansz, mert 10 nap nyaralás, majd 10 nap után nyitod az otthonit, akkor -talán- valahonnan le kell szednie a dolgot ha szigorúan vesszük... és a 10 nap lehet, hogy csak 10 perc... Szerintem nem peer-to-peer...Én személyesen nem használtam már egy jó ideje! Ha nagyon megnéznéd, ugyanazokra a gépekre feltehetsz külön-külön firefox telepítéseket, külön profilokkal, amiket külön tesztprofilba be-sync-el-hetsz, és letesztelheted, hogy miként viselkedik a rendszer!

-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a firefox szinkronizáló lehetőség, egy központi firefox szerveren tárolt "fiókomhoz" szinkronizál, vagy egy másik saját eszközömmel, amin szintén fut a firefox?
A második kérdésem az lenne, hogy ha 3 klf. eszközön fut a böngésző, akkor melyiket tekinti "elsődlegesnek"?
Vagy bármelyiken törlök egy könyvjelzőt, akkor mindhárom eszközön törli?
Segítségeteket előre is köszönöm szépen -
Dhampir
félisten
Amit Cs1csó fórumtárs nekem a válaszában leírt, az egyszerű és működő böngészői beállítás.

-
Cs1csó
titán
válasz
Dhampir
üzenetére
Szia, nyisd meg a beállításokat, azon belül az általános részt, görgesd le fájlok és alkalmazások részig itt pedig lesz egy sor ahol ott lesz a PDF és mellette hogy mit csináljon nálam az van beállítva, hogy "megnyitás Firefox-ban" erre a sorra kattints itt van egy lenyíló menü és tudsz módosítani.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Újabban amikor megnyitok a böngészőben (109.0.1 böngészőverzió) egy PDF dokumentumot, az rögtön le is töltődik. Ezt a kéretlen azonnali letöltési funkciót hol lehet kikapcsolni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Attól nagyon függ milyen módban vagy.
Vagy az van, hogy valami -ahhoz, hogy valami működjon az egész- éppen tiltva van, pl a blookolod mindenhol a google cuccait, akkor valahol majd engedélyezni kell a google.com-ot vagy recapcha.com-ot, mert az hívja be a gstatic.com-ot, ami tölit be a recapcha modult (ugye nem vagy robot, hol a zebra).
Esetleg ha az oldal úgy van beállítva, hogy keressen altárnatívát akkor újrakezdi az egész töltést és a hcapcha-t próbálja betölteni (a melyik állat áll a lábán-féle). Ez okozhat lassab betöltést.
VAGY
Csak a tiszta szövegfájl töltődik be, mert egy CDN-ből húzná be a képeket, videókat, javascripteket, ami meg lényegében gyorsabb,bár mai nettel, cache-ekkel, és hard móddal élve évek óta, nem érzem, mert sosem kapom meg a "full load-ot".Mint annak aki végre kezdi kapizsgálni az egészet azt tudom mondani: próbálkozni, próbálgatni kell, és meglátod! 1-1 refresh-nyire vagy attól hogy megnézt, hogy ha X Y dolgot tilltod, akkor az hogyan változtatja az egész élményt. A kérdésedre a válasz csak pár kattintásnyira!

u.i. pl egy youtube videó nem betöltése szerintem nem nagyobb terhelés, mint a betöltése...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Első fülön haladó felhasználó vagyok, majd, ami a képeden bal oldalon látszódik lista mellettük (jobb oldalon kattinhatóan) piros ha tiltanád, szűrke ha engednéd és lakakt, menteni (értsd ott lesz kattintható, és nem kell a filterekhez menni)
De ha már itt jársz, akkor inkább a majd megjelenő 3rd party/harmadik felesek pirosítása alulról felfelé (egyre nagyobb hatással). Bal hasábban globálisan, jobb hasábban lokálisan (adott oldalon)
(Ha már meg van a wiki, akkor meg Modes. Én a hardot használom, ami pont a fordítottja, de még van médium is.Pl:

kilóg a teteje, de logikáját értsd: sötétvörös globálisan blokkol mindent ami harmadik feles mindenhol,emiatt az adott oldal (vele egy magasságban, jobb oldalon) is örökölten blokkolt, emiatt a jobb sávban minden ami (url szerinti) harmadik feles, örököltten blokkolt.Ha adott oldalakon vannak blokkolandóak, akkor egyszerűbb alulról felfelé építkezni... De ha a net felépítése zavar (mindenki követni akar, és te akarod átengedni amit át akarsz) akkor hard mode baby! (Minden oldal törnifog, de megtanulod egy héten belül, hogy hogyan is épül fel a net, és klk azok akiket már rutinból átengedhetsz, vagy akár szűrkítheted is őket a bal sávban!)
-
Ha kicsit mélyebben módosítasz a böngészőn, jelen esetben a tabok lentre helyezése, akkor elő szokott fordulni, hogy az új verzióval gondok lesznek. Ez nem eredményezi közvetlenül, hogy a beállítások elvesznek, a felfrissítés nélkül is lehetett volna törölni a problémás részeket.
Chrome esetében nyilván nem lesz ilyen gondod, mert korlátozva vagy, nem tudod előidézni a "bajt", a tabokat nem lehet áthelyezni. -
G@ben
addikt
Frissítettem a programok eltávolításánál, akármit is jelentsen ez, most felkerült a címsor fölé, de én az alá szeretném. Illetve leszedte a kiegészítőimet az összes beállításukkal egyetemben... Eddig egy frissítés sem csinált ilyet, de most meginogtam, hogy maradjak-e ennél a böngészőnél...
-
G@ben
addikt
Tegnap frissítettem a legújabb firefoxra és azóta a tabok a lap alján jelennek meg, de mindig csak az aktuálisan nyitottat látom, a többit nem, így viszont használhatatlan. Régen mintha állítottam volna olyat, hogy a címsor alatt jelenjenek meg, lehet, hogy ez okozza a gondot, de nem emlékszem, hogy mit kéne átírnom ehhez. Tudnátok segíteni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ez beépített módon működik vagy valamit alkotni kell hozzá? pl. jelszókezelő, stb.
Bocs, hogy - bizonyára alapvető dologban - értetlenkedek, de sem asztali, sem mobilos FF-ot nem használok, de volt főnököm asztali gépen FF-os, viszont mobilon szerintem a gyári böngészőt használja és rákérdezett, hogy a mobilon mentett jelszó átkerül-e az asztali (illetve laptop, de ez mindegy) böngészőbe
-
Sziasztok!
Áttelepültem egy új notebookra, egy Asus Vivobook S14-re. Elvileg ezen is ugyanazon a víruskergető, reklámblokkoló alkalmazásokat használom, mint a régin (az is Asus volt), ugyanolyan beállítások mellett, de a Firefox nagyon lassan tölti be az oldalakat vagy oldalbetöltési hibát jelez, miközben az Edge meg villámgyorsan behoz mindent.
Állítottam a network.dns.disablePrefetch és a network.dns.disableIPv6 opciókat a leírások szerint, de ez is csak bizonyos oldalak esetében adott megoldást.
Esetleg nem tapasztalt valaki hasonló Asus Vivobook-on, mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Asztali és Androidos FF között működik/lehet szinkronizálni a böngészőben mentett jelszavakat?
-
lionshamlet
senior tag
Koszi mindkettotoknek, sajnos egyik verzio sem mukodik nálam.
Kipróbáltam 68.11.0-as és a regebbi verziokat is, valahol az 50.0.0-tól felfelé.
De csak azokat a bovitmenyeket engedi telepiteni amiket ő felajánl es azok közül egy sem jo nekem.A nightly verzió mar egy fokkal jobb, sajat fájlt (zip) itt sem tudok hozzaádni, de legalabb mar a tempermonkey (market) a telepíthető bovitmenyek között van ahonnan tudnek paywall blocker bovitmenyeket telepiteni, de valamiert egy sem működik.
Szerkeszteni sem egyszerű ezeket.A kiwi nevu bongeszoben egyszerű hozzáadni a bovitmenyeket zipbol, majd ezeket modositani pl egy link beszurasaval plusszban, de ott sem működnek ezek a paywallos dolgok.
Esetleg valaki kiprobalhatná, nála sikerül e megoldani ezt a paywall bypass dolgot.
Pl ezzel a fizetos linkkel.
[link] -
DS39
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Csak a régiben lehetett ilyet.
68.11.0-s verzió ha jól emlékszem az utolsó. -
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, Firefox androidon.
Hogyan tudok letoltott bovitmenyeket telepiteni?
Nekem csak a már alapbol a firefoxban lévőket engedi telepiteni, hozzáadni nem tudok.(Paywall blokkolo bovitmenyről lenne szo, ha van valakinek ezzel kapcsplatban működő megoldasa, azt is szívesen fogadom)
-
svgyula
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Na akkor még egyszer! Biztosan nem jól írtam le! Nem új telepítés sem a böngésző sem a win! Naponta többször írok az adott fórumon->nincs ikon előtte. Sőt az oldalak közül kb a fele üres gömb pedig ott is járok naponta! Nincs sem chrome, sem edge sem semmilyen más böngésző a gépen! Az érdekesség az, hogy 2db index fórum közül csak az egyik előtt van ikon a másik előtt nincs ! Mindkettőnél nyilván ugyanavval regisztrációval/jelszóval, lépek be. Nem csak ez az oldal ilyen hanem van ~20db aminél régebben volt ikon most nincs! Akárhányszor lépek be az oldalra regisztráltan természetesen nincs ikon. Tehát amit írtál ide nem jó!
-
Cs1csó
titán
válasz
svgyula
üzenetére
A frissen szinkronizált könyvjelzők ha még nem voltak megnyitva az adott gépen ami "leszinkronizálta" a felhőből akkor nincs "favikon" csak földgömb.
Friss Windows telepítésnél szoktam azt csinálni mivel én csak 1 dolog szinkronizálását hagyom a Firefox-ra a KÖNYVJELZŐKET (a beállításokat, a kiegészítőket manuálisan csinálom a userChrome.css módosítást bemásolom a profilmappába onnan ahol tárolom ilyen esetekre) akkor ezt a böngészőkiegészítőt szoktam használni: CHECKMARKS
Ez frissíti az összes favikont, hogy "földgömb" helyett a rendes ikon legyen.
-
svgyula
addikt
Üdv! Egy rövid kérdés: mitől van az, hogy két különböző fórum van elmentve a könyvjelzők között ugyanazon a honlapon, de az egyiknél ott a kis ikon a másiknál meg csak az üres földgömb sziluett? Régebben elég volt belépni az oldalra és utána már ott volt a saját ikon a cím előtt. Mostanában pedig olyan mint a mesében hol volt hol nincs. Teljesen rondom módon jelennek meg.
-
[w]
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
kb. megoldottam.... a
/* Keep site icon visible on hover */ .tabbrowser-tab:hover .tab-icon-stack:not([pinned], [sharing], [crashed]):is([soundplaying], [muted]) > :not(.tab-icon-overlay), /* for site icon with Compact density */ :root[uidensity="compact"] .tab-icon-stack:not([pinned], [sharing], [crashed]):is([soundplaying], [muted]) > :not(.tab-icon-overlay) { opacity: 1 !important; /* overrides full transparency with full opacity */ }kóddal annyit sikerült elérni, hogy a hangszóró egy piros buborékba kerül és így már sokkal jobban látom, de a youtube ikont nem tudom visszaszerezni sehogymovax: amíg nem játszol le valamit a YT tabon, addig a hagyományos favicont jelzi ki, lejátszáskor pedig átvált egy kis hangszóróra (nem tűnik el szó szerint), amit a nálam használt témán alig lehet észrevenni, viszont egy piros alapon fehér playgomb azért sokkal jobb megoldás volt, csak firefoxék nem így gondolják
-
[w]
őstag
szeretném a youtube fülekre a saját youtube-os favicont visszaerőszakolni, mert a nyomorék hangszóróikon nekem nem jó
mi erre a megoldás?

-
DS39
nagyúr
igen, értelek.
nem mondom, hogy nem olvasható, csak számomra a másik jobban, mert "erősebb" a fekete.
viszont az tény, hogy erre a frissítésre szükség volt, mert most a ph fórumból indulunk ki, pl. a "Rovatok", "Tesztek", stb, és az "Itt szóltam hozzá" stb feliratok valóban botrányosan néztek ki.
-
Grg
tag
-
Grg
tag
Végre kijött a frissítés ami javítja a borzalmas betűtípus renderelést.
Többek közt az ittenieknél is, legalábbis a 109-es főverzió óta nálam nagyon ronda volt....Reverted changes to Windows font smoothing which caused poor rendering on some configurations (bug 1803154)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miszart csesztek el megint?
Egy letakarított-törölt alkalmazás szerepel a linkek megnyitása között engedéllyel! Ez ugye kicsit sem erőszakos!?
Valaki jártas ebben
Én ezt olvasva nem kezelném felhő-tárhelyként, de sokan itt írták, hogy simán lejátszották, hogy böngésző sync, gép reinstall, vagy gép csere, böngésző belép, vissza sync, anélkül, hogy lett volna másik böngésző, vagy adatvesztés (bár lehet, hogy nem a teljes igasságot olvastam.
De faljbol szerintem nem lehet ha olyanra is lenne igeny.
Többek közt az ittenieknél is, legalábbis a 109-es főverzió óta nálam nagyon ronda volt....