Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisfer
aktív tag
Hello
Más nem tapasztalt olyat hogy Firefoxban nincs hang, de más böngészőben és a op rendszerben meg van?
Ma jött elő ez a dolog.
130.0 (64 bites) a firefox verziója -
ledgeri
nagyúr
Én ff-ban a ublockot használom erre: nem menüs kurkászás minden új oldalnál, hanem két katt a beépülő felületén (alapból tiltottan), viszon hard mode-on vagyok, így alapból is végig kattintgatom, hogy mit engedélyezek, így egyfelöl védettebb vagyok (egy harmadik feles webframe-je meg sem fog jelenni -mert a kapcsolat tiltott-, nem hogy javascriptjét betölteni, másfelöl meg rápróbáltam, és noscripttel is lefutni ugyanazt a "ez mit csinál, ismerem, kellhet-e, engedéllyezzem-e, megtettem, de még mi kéne?" kört már sok!
-
válasz
bobalazs
üzenetére
Biztonsági kockázat, hogy jó-e neked vagy sem, azt oldala válogatja, amiket éppen gyakran látogatsz. Vannak olyanok, amik (sajnos) be sem jönnek nélküle, vagy nem tudod rajta az összes funkciót használni.
Szerk.: például vannak ilyen érdekes dolgok, idézem erről az oldalról: https://securityboulevard.com/2023/04/the-top-ten-javascript-vulnerabilities-and-how-to-avoid-them/
8. Clickjacking
Clickjacking is a type of attack that tricks a user into clicking on a button or link on a webpage that performs an unintended action. This is achieved by overlaying an invisible or disguised element on top of a legitimate element, such as a button or link, and positioning it in a way that the user unknowingly interacts with it.
Ezért sem jó, ha mindenfelé kattingatsz egy oldalon, pláne reklám- és tartalomblokkoló nélkül.
-
Ti Firefoxban ki szoktátok-e kapcsolni a JavaScriptet? Most nézem, hogy ehhez NoScript kiegészítő sem kell, mert about:config-ban ez is állítható.
-
Digidroid
aktív tag
Na sikerült megoldani a problémát.
A másodlagos kijelzőnek használt tv-re rakta ki, ami persze nem volt bekapcsolva mert miért is lenne, ezért nem is láthattam. Még ennyit szívni komolyan mondom nem szívtam a fierfox-al
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Mikiller
üzenetére
Pont így nem működik.
Jelenleg annyit tudok tenni, hogy a fájltípusoknál beállítok egy programot pl. pdf estén Megnyitás a Firefoxban, rar esetén WinRAR archiver használata, és akkor megnyitja a kiválasztott programmal.
A legnagyobb problémám a listában nem szereplő típusokkal van pl. srt esetén minden egyes kattintáskor nem történik semmi, de a háttérben letöltődik a letöltési mappába egy srt.part fájl minden egyes kattintáskor újra és újra, (a letöltési előzmények között nem szerepelnek, viszont teljes fájlok, és a FF bezárása után törlődnek).
Csak jobb klikk >> Hivatkozás mentése más néven.. után dobja fel a letöltési ablakot a letöltéshez, és tudom rendesen menteni mint a lenti képen látható:
Ez az ablak amit kattintáskor fel kéne dobni csak Hibaelhárítási móddal / új profillal jön elő:
Ezt szeretném valahogy visszakapni, felfrissítés és újra belakás nélkül..
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon jelentkezett nálam a következő probléma, miszerint azoknál a Tartalomtípusoknál ahol a Beállítások >> Általános >> Fájlok és alkalmazások >> Alkalmazások menüpont alatt be van állítva a művelet oszlop alatt, hogy rákérdezés mindig, nem dobja fel az alább látható párbeszéd ablakot

Helyette a beállított letöltési mappába menti pl. RlR8s7Q5.pdf.part, 9lPA_zwI.pdf.part stb. néven, ami átnevezés után a teljes értékű fájl. A böngésző bezárása után ezt a part fájlt törli.
Amiket eddig próbáltam, de nem segítettek:
- Privát ablak.
- Összes kiegészítő letiltása.
- Sütik és oldaladatok törlése.
- handlers.json eltávolítása.Amivel működött:
- Firefox újraindítása hibaelhárítási módban.Az egyik percben még működött aztán a következő pillanatban már semmi, nem tudom mi történhetett.
Jelenleg a következőket tudom tenni:
- Hivatkozás mentése más néven.
- Fájl mentése beállítása.
- Alapértelmezett program beállítása az adott fájltípushoz.Mit tudnék esetleg állítani/törölni, hogy visszakapjam a fenti párbeszédablakot, mert nagyon nincs kedvem a firefox felfrissítéséhez.

-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megvan. Valoban ctrl B vagy H, de le kell nyitni ott a konyvjelzoket es az MI csevegot bejelolni.
-
válasz
bobalazs
üzenetére
Use the Firefox Sidebar to access bookmarks, history and synced tabs
CTRL+B vagy CTRL+H bill. kombó is előhozza
-
ledgeri
nagyúr
Itt a firefox 130... Opcionális AI chatbot-tal... mert már csak ez hiányzott!
(Kitolják a 115 supportját a win7/8 felhasználóknak....) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
Exportálás fájlba, és imprtálás fájlból van (a firefox az entitás ami csinálja, ez a szemszög számít)! Az a legbiztosabb, ha mind a kettőt megcsinálod: 2 módszer, és 2 féle backup már alapból!
#69076 fcc Amit ajánlok, hogy vedd le azt amit a FF gyárilag tűzött, keresd ki az exe-t küldj róla parancsikont az asztalra, és azt tűzd ki! Valami ilyesmi konfliktusom volt már. Ha ez is eltünödezik, akkor biztos OS baj, mert "erről a ff nem tud", te a felhasználó csinálod.
-
fcc
aktív tag
Helló!
Ha kitűzöm a tálcára a firefox-ot egy idő után törlődik onnan. Nem tudom, hogy ez minek a hibája, a program, vagy az op rendszer? W10pro, FF115.15. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
Mit jelent a "biztonsági mentéseket fájlba mentve" mert hogy ha mozbackup-ot vagy mit akkor az felesleges lépés. Kikeresed a profilmappád, jobbklikk másolás, valahova elmented és megvagy. Vissza meg csak azt ami kell belőle. Míg mozbackup -gondolom- mindent akar megadott helyre, és még meg is nézi, hogy az valós-e és errot dob ha rossz helyre megy... (ha nem is így megy bocs, de kinézném belőle...)
-
Atish19
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Első körben ugye a tiszta telepítés lenne a cél és minden beállítás vagy sync nélkül ellenőrizni, hogy a hibák jelen vannak-e (sajnos van több is). A profil mentés csak adatvesztés megelőzése miatt lesz. Remélem nem kell használnom
Majd csak utána ellenőrizni szinkronizálva. Jelenleg hibaelhárítási módban is jelen vannak a problémák ezért is döntöttem emellett. Akkor a biztonság kedvéért csinálok ideiglenes biztonsági mentéseket fájlba mentve.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
Ha ilyesmi gondok vannak vele, akkor -szerintem- sem a sync, sem a profil visszamásolás nem jó ötlet.
(Ha egy új [ftp-s forrású teljes{nagyméretűfájlból történő}]telepítés felrakása tiszta profillal nem jó referencia akkor
Ha alap telepítés volt, akkor én -törlés után- még azt is ajánlanám, hogy a teljes telepítőt töltsd le a mozzilla FTP oldaláról, és telepítéskor adj meg egy új helyet telepítés helyének, majd indítsd el, állítsd be, nézd meg hogy jó-e, és majd ez után másold/importáld vissza a jelszavakat (bár továbbra is külön dolgot ajánlanék erre), és a könyjelzőket.Szolgáltatás függő, ha van az adott fiókban "kiléptetés mindenhonnan" vagy "korábbi munkamenetek lista", amiben lehet törölgetni akkor azok csinálják ezt. Ha a te géped akkor így is úgy is nálad van, szóval nem annyira kritikus, de egy véletlen dolog benyelésekor (ami szokásfüggő) számíthat, vagy ha kódolatlan laptop pl.. 1/10-es kritikusságó... kispolcra elrakós "ha minden megy akkor tölrődjön".
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
Ha van biztonsági mentésed akkor semmit sem veszíthetsz. (Azért ajánlottabb egy külön jelszókezelő használata, mert mégis legaláb már egy plusz változó, plusz jelszó, plusz művelet elérni az adatokat).
Hivatalos álláspont szerint a sync az nem backup. De itt is már akadtak akiknek ment a fentihez hasonló művelet.
Kérdés, hogy miért akarsz "firefoxot teljesen törölni, majd visszaszinkronizálni"? (Baj van, valami nen megy, új gép, új renistall, valami más?)
Egyébként meg akkor legyen export-import, vagy esetleg csak a kellő fájlok visszamásolgatása, mintsem teljes profil visszamásolás, ha tiszta lap legyen a legtisztább! (De ha pont hogy minden megy, csak valamit megnéznél, akkor a profil-másolós is okés! Sőt a régi profil megfér az új mellett, sőt két vagy több telepítés is lehet firefoxból egymás mellett eltérő profilokkal, verziószámokkal!!! Én így használom! Csak pár dologra kell odafigyelni!)Hozzáteendő: a sütik a régi profilban, mentésekben aktívak maradnak, míg nem törlöd azokat, vagy érvényteleníted más úton... pici biztonsági lábjegyzet

-
G@ben
addikt
Ha az about:config-ban a media.play-stand-alone false-ra állítom, akkor elvileg a médiafájlokat le kellene töltenie. Tuti működött tavaly, de nem emlékszem, hova szedi le. Tudtok ebben segíteni?
-
Atish19
őstag
Egyszer már kérdeztem, de maradtak feketefoltok és a kérdésemre kapott választ a válaszadó fiókjával együtt törölték. Úgyhogy a biztonság kedvéért újra feltenném kicsit pontosítva, mert akkor idő hiányában elmaradt. Firefoxot teljesen le akarom törölni és teljesen friss telepítést szeretnék végrehajtani. Ha teljesen törlöm a FF-ot minden adatával együtt a profilokat is beleértve vissza tud tiszta telepítés után szinkronizálni úgy, hogy más eszközön nem használok FF-ot? Azaz tárolja az adatokat felhőben is vagy csak lokálisan? Jelszavak és könyvjelzők lennének a fontosak. Természetesen a jelenlegi profilomról csinálok biztonsági mentést. Ha esetleg adatvesztés lenne a vége a régi profilt simán visszamásolva hozzáférek újra az adataimhoz? Vagy jobban járok ha a jelszavakat és a könyvjelzőket fájlba importálom?
-
Krystal_s
addikt
Akkor lehet lassabb, ha kevés a RAM, vagy lassú a net.
A gyakran látogatott oldalak nálam folyamatosan frissülnek.
Nem tudom nálad mi lehetett a gond, mert nem lehetne lassabb normál körülmények között.
Én már évek óta így használom minden gépen.
Akkor akadtam ki még régen, amikor sokszor használtam többféle böngészőt és rendszeresen mindegyikről másolatot készítettem. A régi mentéseket töröltem és akkor megláttam, hogy x percig, csak a Cache mappa több 1000 db fájlokat törölte. Rengeteg kis apró szemét volt, főleg a Chrome-ban. Abban nem lehetett beállítani, hogy bezáráskor magától minden gyorsítótárazott felesleget töröljön. Aztán olvastam róla, teszteket láttam, kipróbáltam és így nekem vált be.
Mobilon is zavar, hogy ott nem kapcsolható ki egyáltalán egyik böngészőben sem. Azt is csak kevés tudja, hogy legalább bezáráskor törölje... -
ledgeri
nagyúr
Én mondjuk pont a fentiek átlaga miatt direkt egy másik, pont a régi, kinyírós SSD-re irányítottam cache-t.. Akadt, hogy érezhetően belassult a youtube, ha elértem a cache limitet, így tettem egy 0-át a végére, meg beállítottam "kilépéskor tölrősre". Még akkor is akadt, hogy teleírtam az SSD-t (youtube órákon át). Aztán kellett az SSD másre (format, meg név veszés), így a rendszer visszaállt defaultra.
-
-
Krystal_s
addikt
Igen, pontosan ez a fő ok.

Sokat böngészek összevissza, sok médiatartalom... egyszer nézősek. (felesleges szemét) Nekem ne írja ki lemezre, azért van a sok RAM. (Kicsit már mellékes, de még mindig gyorsabb egy jó NVMe SSD-nél is. Régi SSD, vagy HDD lemezeknél meg egyértelmű.)
Amire szükségem van lementem, amikor akarom...Nem értem, de akármennyiszer előjön ez a téma, mindig megjelennek páran akik ezt nem értik és szinte hülyének nézik azokat, akik így használják. Elkezdik mutogatni nekik x év alatt mennyit romlott/nem romlott az SSD-jük állapota. Mintha csak arról lenne szó.
Használja mindenki úgy, ahogy neki a legjobb/megfelelőbb. -
Narxis
nagyúr
Redditen azt írják, hogy kevesebbet ír így SSD-re de csak azért mert a videókat, pl. youtube-ról vagy bármilyen streaming esetén nem írja SSD-re és ugyanitt írták, hogy amúgy a többi böngészőhőz képest a Firefox jobban használja a HDD-t és SSD-t de most már hajlamos vagyok azt hinni, hogy ez csak laboratóriumi jellegű mérés, való életben nincs jelentősége.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Én nem is tudtam erről a beállításról, ők hozzák az emberre a frászt.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Most kovezzetek meg, de tenyleg ennyire kell ettol felni? Orrba szajba telepitgetem a 100-150 GB jatokokat, sokszor csak kiprobalasra, mert nem tetszenek. 3 eve van meg a samsung SSD-m es 97%os jelenleg. Ne csinaljuk mar ezt konyorgom. Ettol sem lesz az egvilagon semmi baj.
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Siman ramesz az unregister gombra, amikor legkozelebb megnyitod az oldalt akkor ujra beregisztraja majd. Az Application panelen is tudsz vele jatszani.
-
ledgeri
nagyúr
Hogy tud a Youtube Youtube tematikáju hibaüzenetet megjeleníteni firefox Offline-módban indításakor, adatforgalom nélkül?
-
Visormail
addikt
Használja valaki IOS-en? Látom ott nincsenek kiegészítői. Az appstore-ban van olyan reklámblokkoló ami firefox-ban is működik? A legtöbb csak safari-t ír, némelyik chrome-ot is.
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom mi lelte.
Mégis megfogná valami?
Portable változatot használok, és most kipróbáltam, hogy töröltem a firefox könyvtárat a portableapps-on belül.
Felraktam a Firefoxot, a Firefox bélát, és a nightlit.
Csak a nightlyval jön be rendesen a PH oldal, pedig semmi kiegészítő nincs bekapcsolva.
Tök üres install mindhárom firefox változat.
-
Rimuru
veterán
-
Krystal_s
addikt
Megnéztem és tényleg vissza van kapcsolva a k.életbe. 😵 Hogy képzelik ezt, hogy maguktól megváltoztatják a felhasználói beállításokat szó nélkül? 🤬
Nekem már 1 éve nem ez a fő böngészőm, de néha megnyitom és használom. Fel is tűnt, hogy pár oldal megnyitás után egy ideje elég magas lett a gyorsítótárazott fájlok és oldalak mérete a lemezen és hiába zártam be a böngészőt, ezeket a számomra felesleges szemeteket akkor sem törölte.Köszönöm, hogy szóltál. 🤗 Fel sem merült bennem hogy ilyen lehetséges, ezért nem vettem volna észre. Állíthatom vissza a családtagok gépein is. :\
-
DS39
nagyúr
Azt figyeltem meg, hogy az utóbbi frissítések mindig visszakapcsolják a configban a disk cache-t.
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha firefoxon belul tortenik blokkolas (pl egy extension miatt) akkor az network tabon latszodik. Igy konnyen ki lehet szurni, hogy merre kell keresni a hiba forrasat (firefox/kulso tenyezo).
Pl Firefox tracking protection igy jelenik meg (ha extension csinalna akkor pedig annak a neve lenne ott):

-
ledgeri
nagyúr
Nem feltétlenül aktív blokkoláson múlik az, hogy valami nem jelenik meg rendesen! Ilyenkor lehet nyomni egy gyorsítótár ürítést. DNS újraépíteni stb.
Nem úgy működik az egész, hogy tegnapról mára valami biztos felkerült egy blokkoló listára ami firefoxon belül van, és alapból nem elérhető. Az meg külön árulkodó, hogy edge is így kezdte!
-
vlevi
nagyúr
Nnna, vajon mit blokkolhat a Firefox, ami miatt olyan, mintha a css, vagy valami más nem töltődne be?
IE (Edge) alatt is elsőre így jelent meg, de ott egy Ctrl+F5 oldal frissítés megoldotta.
Tűzrókában az ublock-ot használom, de kikapcsoltam, továbbra se jó.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
W10x64, friss Firefox alatt a Gmail nem töltődik be, de pl. Maps simán.
Ugyanarról a gépről, Chrome-ban simán betöltődik.Mitől lehet ez?

Szerk.: oké, már Chrome alől sem indul... megyek át a megfelelő topikba.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!
-
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
tudtok abban segíteni, melyik Mozilla kiegészítő tud egy adott oldalon lévő linkek mögötti tartalmat letölteni?
Ne kelljen mindegyikre egyesével jobb klikk/letöltés, hanem egyben letölti őket.Köszi!
-
válasz
galaxy55
üzenetére
Fogalmam sincs, nem vagyok fejlesztő. Csak egy tipp volt, mert hát egyébként nem sok értelme lenne annak, hogy Firefox-al ne lehessen letölteni a file-t. Egyébként a rádió flashelés is soros porton történik, szóval ott is kell egy bizonyos szintű hardverhez hozzáférés a böngészőnek. Na de mindegy is, tényleg csak találgatok én is...
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem lehet, hogy ez nem csak letöltené, hanem mindjárt flashelné is?
Mármint a böngésző flashelné az alaplapot?
-
Nem lehet, hogy ez nem csak letöltené, hanem mindjárt flashelné is? Én hobby rádiózom, és ott is a rádió firmware csere webes alkalmazásból csak Chromium alapú böngészőkön megy, mint Chrome, Edge, Opera.
-
Ezt mutattam már? MSI honlap, az alaplapomnál a BIOS frissítés fül... szóval a Firefox nem alkalmas BIOS fájl letöltésére?

-
Rimuru
veterán
válasz
5leteseN
üzenetére
Nekem amugy (linuxon) ezek vannak: Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Indonesian, Italian, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
De forditani csak ezekre lehet: Bulgarian, Catalan, Croatian, Danish, Dutch, English, Estonian, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Slovenian, Spanish
-
5leteseN
őstag
ITT azt mondja maga a Firefox, hogy a fordításnál a magyar is támogatott:

és a fordításra beállítható-letölthető nyelvek listája:

vagyis még sincs ott a magyar nyelv!
!Sok hasonló méretű(sőt kisebb) beszélt K-kEu-s nyelv ott van(szerb, horvát, szlovák, román, lett, litván, ...), de a magyar nincs!!!
WTF ?
-
HookR
addikt
Hátha mást is érdekel a megoldás:
(1) about:config-ban:
mousewheel.default.delta_multiplier_y értékét kellett lejjebb venni. 100(%) az alapérték.
Nálam 50-re állítva most 1 egységnyi görgő mozgás 3 fülnyit léptet.De ezzel megváltozott az oldal görgetésének mértéke is, ezért azt kompenzálandó:
mousewheel.min_line_scroll_amount értékét kellett feljebb venni.
A 150-es értékkel most nagyjából jónak érzem.(2) A nyilakon a bal egérgombot lenyomva tartva folyamatosan gördülnek a fülek felengedésig.
-
5leteseN
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Igen, az előző hsz-ben is említett többszörös szűrés keresztbe verhet, és ez (is) okozhatja a nevezett problémát.
Szerintem próbáld ki, hogy ideiglenesen letiltod egyiket-másikat és frissíted a kérdéses oldalt(funkciót).
Így (a ritka különleges esetektől eltekintve) ki tudod szűrni, hogy melyik Kiegészítő miatt gabalyodnak össze a dolgok és melyik miatt nem jelennek meg a képek.Ha a kettős-többes funkciót mégis fontosnak tartod, akkor be lehet vetni, hogy a keveredést okozó Kiegészítőt csak a fontos oldalon kapcsolod ki, másutt pedig továbbra is működnek.
erre bonyolultabb megoldásra ritkán, keveseknek van szükségük.
Olyankor dolgozni kell vele.Kegyetlen az (IT-)Élet! "
"
-
makoss
veterán
Üdv!
Mitől van az firefoxon (129.0 64 bites) hogy torrent oldalakon ahol van lehetőség nick képek megtekintésére pld [kép] nem jeleníti meg mindet, chrome böngészőn meg jó 98%?
-
5leteseN
őstag
Magyarra "ferdítenék" a Firefox oldalakat, de a beállításoknál nincs a magyar felsorolva a letölthető-letöltött nyelvek között.
-
HookR
addikt
Vagy fentiek helyett, ha tudtok olyan kiegészítőről, amivel a füleket megragadva (pl. középső egérgombbal, vagy billentyű+egérkattintás kombinációval) kézzel lehet jobbra-balra tologatni (pixelpontosan), az is jó.

Summa summarum: Olyan megoldást keresek, amivel a füleket lehet viszonylag gyorsan és kényelmesen egyesével (precízen) vagy legalábbis kisebb mértékben léptetni anélkül, hogy hirtelen túl nagyot ugrana...
-
HookR
addikt
Sziasztok!
(1) Firefoxban a fülek jobbra-balra léptetésének mértékét hol lehet beállítani? Jelenleg az egérgörgő 1 egységnyi elmozdulása 9 fülnyi léptetést eredményez, ezt szeretném alacsonyabbra venni anélkül, hogy a görgetés karakterisztikája bárhol máshol megváltozna. Sejtésem szerint minimum kétféle beállítás (pl. rendszer szintű 3 egységnyi léptetés szorozva lokális 3 egységnyi léptetéssel) értéke adódik össze, és elsősorban a Firefox-on belüli, kimondottan a fülekre vonatkozót keresem.
(2) A fülek mellett két szélen vannak nyilak, amivel szintén lehet léptetni a füleket jobbra-balra. Jelenleg:
- 1 kattintás: egy fülnyi léptetés
- 2 gyors kattintás: az egyszerre képernyőn látható fülek számának megfelelő léptetés (PageDown / PageUp gombok mintájára)
- 3 gyors kattintás: Adott irány legvégére léptet. (Home / End gombok mintájára)Szeretném viszonylag gyorsan egyesével léptetni a füleket anélkül, hogy aktiválnám a 2-es gyors kattintás módot. Vagy teljesen ki kellene kapcsolni a 2-est (az se baj, ha ezzel a 3-ast is), vagy ha van a Firefoxban a dupla kattintás érzékenységére vonatkozó beállítás, akkor azt szorosabbra venni alacsonyabb ms érték megadásával.
Itt is szempont, hogy a beállítás lokális legyen, Firefox-on kívül bárhol máshol ne változzon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd csak utána ellenőrizni szinkronizálva. Jelenleg hibaelhárítási módban is jelen vannak a problémák ezért is döntöttem emellett. Akkor a biztonság kedvéért csinálok ideiglenes biztonsági mentéseket fájlba mentve.
Ha alap telepítés volt, akkor én -törlés után- még azt is ajánlanám, hogy a teljes telepítőt töltsd le a mozzilla FTP oldaláról, és telepítéskor adj meg egy új helyet telepítés helyének, majd indítsd el, állítsd be, nézd meg hogy jó-e, és majd ez után másold/importáld vissza a jelszavakat (bár továbbra is külön dolgot ajánlanék erre), és a könyjelzőket.
Régi sütiket hogyan lehet érvényteleníteni?

!
:
KAMI911