Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pont múltkor a másod böngészőm alá akartam (Floorp - Mozilla alapú)
Aztán kimásoltam a Mozilla/kiegészítők alól, úgy ki lehetett kényszeríteni a működést
Érdekes, hogy a Y.shorts bugos Mozilla alatt, a munkám meg kegyetlen lassú Floorp alatt...
-
qdak
addikt
I don't care about cookies, az okozó, ki-be kapcsolás után, megfelelően működik.
-
qdak
addikt
Sziasztok, PC n semmire sem tudok kattintani, itt prohardveren, se kereso, se megnyitni valamit! Egyedul a kozepso gombra uj lapon megnyitas mukodik, de uj hsz-t sem enged, android-mozilla innen irok, minden ok, gepen eger rendben, adblock kikapcs, restart mozilla nem segit
Valami otlet? -
qdak
addikt
Hello,
Adott 4 gép, amit kezelek, (a gép beállítások is szinte sablon szerint vannak nem mindha köze lehet ehhez) ugyanazon Mozilla kiegészítőkkel, frissítve többször is, de 1 gépen a Mozilla nem tölti vissza a nyitva hagyott lapokat, állandóan kezdőlapot nyit, újraindítás után
Próbáltam, cookik törlése, ki be lépés profilból, előzményeket is töröltem, a beállításokat direkt átálítottam, majd vissza hogy igen is töltse vissza a be nem zárt lapokat...
Semmi.Valakinek valami ötlet ?
-
qdak
addikt
Hello
Mar korabban is volt, h magatol atvaltott angolra), csak a mozilla, mashol jo a kiosztas
Valami otlet?
(M'r kor'bban is volt, hogz mag't=l 'tv'ltott angolra, csak a moyilla, m'shol jo a kiosyt's)Win alatt minden ilyen kikapcsolva, nincs CTRL+Shift es mondom Win alatt jo, csak itt nem
-
qdak
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Olyankor semmi sem segít.
A céges nem volt anno szinkronba a sajáttal, mert tiltott csomó oldal, így értelme sem volt kiegészítőknek, max valami adblock volt fent.
Olyankor használok Chrome-t pár napig, aztán egyszercsak újra mehet az FF.
Ennél érdekesebb az előző PC-m, ahol csak tekert másodpercekig, pedig ennél gyengébb gépen a gyerkőc nézi a meséket, ott meg simán ment, minden.
A régi gép alkatrészei a lapot kivéve, tovább használatban vannak, nálam maradt az 560Ti, RAM, a 775/771 be bekerül a XEON, lekopogom működnek rendesen.
Lap hibától ilyet meg nem hinnék, meg CSGO-Stalker is ment rendesen.
Viszont, pl AmongUS nem talált szervert sosem
Lehet valami kezdődő LAN hiba, vagy kevés a 100MBPS port, de már nem számít... -
qdak
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Nálam is teljes anomália, van, hogy a céges oldal egy hétig nem jó, nem történik semmi, majd simán tudom használni.
A youtube lassú küzdelmem meg azóta sem tudom miért volt.
Pedig frissíteni sem hagyom, csak úgy, hogy én hagyom jóvá a telepítést, nem hiányzik, mikor távolról javítok akkor fossa össze magát
-
qdak
addikt
""Xeon E5450, 560 Ti, 4GB DDR3" ne legyen elég Youtubezni, bármire kattintok, 10-20 mp ig teker, pörgetésnél szintén
Próbáltam már csomó beállítást, semmi értelme..."Kicseréltem a gép egy részét, valószínü az alaplappal lehetett gond, mert a proci másik gépbe pipa, vga maradt nálam, igaz tettem egy Win10 et de most (kopp kopp) úgy megy ahogy kell.
Bár érdekes, hogy aton a gépen csgo, staleker cop, siman ment, csak a youtube őrített meg, aztán találd ki, rossz vagy nem rossz a hardver...
Esetleg, hogy "csak" 100MBPS lan volt rajta, de ne már... -
-
-
qdak
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kipróbáltam sajna nálam ez sem segít, bármit állítok mint a tetü úgy tölti be a videókat
Pörgetésnél is detto.
Sonja ez sem segít.Azt valaki elmagyarázhatná, hogy, volt egy leírás, amit végig csináltam, 2 napig jó volt, úgy ment ahogy kéne, majd újra csak teker 2 nap után, pedig nem állítok semmit
-újrarakom, úgy, hogy törlök mindent, visszamásolom a működö beállítást, de ugyanolyan ratyi maradt
Ez hogy lehet ? Ne mondja azt valaki, hogy egy régi, de annó erős vga-val (8800GT) nem lehet Full-HD videót nézni, se ha kiszedem és az integráltal próbálom ?
(Ha filmet nézek, ráadásul a másik gép megosztásáról (F HD-4K), nem akad, integráltal sem)
(Youtube sem akad, ha kitekerte magát, nézhetek akár órás videót is, amíg nem pause-újraindít-om, nem teker) -
qdak
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Azt a Face akkor miért csinálja ?
Ráadásul, ha nem írja be a belépőmet, hiába írom be én, akkor sem enged be! Dettó a munkámhoz szükséges oldal, megnyomom 500X a belépés gombot, mintha semmit nem nyomnék
tök király, köbe meg várnak rám, hogy csináljam a dolgom...
Közbe másikon, ugyanazzal beenged szóval tuti nem rosszat írok be... -
qdak
addikt
c:\Users\TE-NEVED\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFIL-NEVE
Itt a profilod mappájába másoltad, ill. írattad felül ? -
qdak
addikt
Érdekes, nálam Gmail oké, se telókról, sehonnan nem léptet ki.
Viszont, a céges telón, ahol érdekes, hogy ugyanaz az utolsó régi stílusú FF van mint, amit korábban írtam, hogy a sajátomra visszaraktam, na az állandóan kidobál mindenhonnan, ráadásul nem hajlandó a mentett bejelentkezést kihozni, ha beírom a 100% jó fh/jsz kombót, nem történik semmi. De volt, hogy az előző havi jelszómat találtam a mentettek között, holott előző nap használtam
beléptem... -
qdak
addikt
Eddig bírta, semmit nem állítgattam, hiszen jó volt, most ugyanott tartok, tölt tölt tölt...
Kérdem én mi változott? Mitől változott? Ha nem nyúltam a beállításaihoz?
Ha a teljes Firefox mappát, mikor jól működött, profilostól, mindenestől, elmentettem.
Majd most visszarakom, miért nem változik semmi, hisz a jó beállításokat lementettem
Nem frissítettem semmit, nincs új program telepítve...
-
qdak
addikt
Istenem, működik a Youtube

Úgy mint régen.
[link] prefs.js + kiegészítő: h264ify
Syl persze, direkt be sem léptem a sync be, nem segített. Aztán cache beállítást változtattam meg -1 ről limitáltra, de minden bent a link be.
Azt nem lehet megcsinálni, hogy csak a nem eredeti értékeket írja ki az about:config?
Mert úgy egyben lenne, mit változtattam. -
qdak
addikt
Az a baj, hogy én is használom, szeretem, de nem segít, viszont nem is okozza a gondot, mert letiltva sem jobb. Sehogy sem.
Viszont a gépet sem írnám le, mert videót meg simán nézek, meg ha elindul, megy, nem áll meg, csak csomót teker elötte, vagy ha pause után indítom, vagy ha tekerek bele.
-
qdak
addikt
Nem.
Mentett bejelentkezés, aztán random kidob... vagy az 1 hóval előtti jelszóval próbál belépni
Valaki Youtubera tud beállítást ? már az agyamra megy, hogy van, hogy fél percet várok a videó betöltésére, vagy 5mp pörgetés és teker 20 mp-et
Már kb az összes Tweak/fix mindent próbálgattam (vp9, hardware decoding, cache, memory), újraraktam, alapbeállítással megeszi a ramot, ha 8GB van akkor is, a vicc, hogy a gyerköcnél egész nap megy a gép és mennek a videók a 2 magos Dell 775 ös gépen...
nálam, a 8800GT is kevés ha berakom a gépbe...Android: ezt a gyűjtemények vackot, hogy tudom eltüntetni ?
Miért nem tudok népszerű oldalakat kitenni ?
Megnyitom, 1 lapot jelez, ok beírom mondjuk fb, hirtelen 2 lap van és hoppá ott az előző fb, amit néztem, de előtte nem nyitja meg, hogy tudom régi kezdőre tenni ?about:config hová tünt

ment is vissza a 68-8-0 mobilra
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
-Language:
Preferred Language Selection: en:hu, en.asr:hu
Preferred Language Selection(2. sor): en:hu, en.asr:hu
Machine Translate Language: hu [kép]
Itt az en, en.asr helyett bármit beírhatsz, ezzel bővíted pl: en:hu, en.asr:hu, de:hu,
Beállításoknál megtalálod a nyelvek rövidítéseit, most nem otthon vagyok.
Nálam is előfordul néha, hogy nem tölti be teljesen az oldalt, oldalfrissítés után viszont rendesen betölti. Nem találom az okát
Detto... -
-
qdak
addikt
válasz
akaido
üzenetére
A régit vagy az új beta studiot használod ?
How to Access the YouTube Studio Beta nálam ez van és a réginel nem megy.Vagy youtube.com/new
Bocsi ez kimaradt

-
qdak
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Mozilla "CTRL+SHIFT+A" További kiegészítők keresése -> Dualsub
[Dualsub]Irány Youtube.:
Feliratok legyen bekapcsolva (Ezt be tudod fixre állítani Youtuben)
Kék DS-re katt:
Youtube Kék DS "ikon"
-General: Disable, Disable [kép]
-Language:
Preferred Language Selection: en:hu, en.asr:hu
Preferred Language Selection(2. sor): en:hu, en.asr:hu
Machine Translate Language: hu [kép]
-Appearance/Subtitle Style:.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
font-size: 26px !important;
color: orange !important;
text-shadow: 1px 1px brown; !important;
}
h1 {
background-color: maroon !important;
}
.caption-visual-line:last-child .ytp-caption-segment {
font-size: 0px !important;
}
h2.b {
visibility: hidden;
}
[kép]Angol segítség
CCS innen tudsz még módosítani, változtatni ha valami nem tetszik, csak ez legyen a vége:
!important; a sima ; helyett. -
qdak
addikt
Működik
.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
font-size: 26px !important;
text-shadow: 1px 1px brown; !important;
}
h1 {
background-color: black !important;
}
}
h2.b {
visibility: hidden;
} -
qdak
addikt
Hello,
Youtube felirathoz, dualsub ot használlok, mert ez magátol is alárakja a feliratot, Youtuben hiába kapcsolom be, mindig be kell kapcsolgatni az automatikus fordítást, megkeresni a magyart, nyűg...
Mostani frissítésig jó volt, bár dual sub, de CSS ben lehet konfigolni}
.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
line-height: 0%;
}
font-size: 30px !important;
line-height: 110% !important;
background-color: black !important;
background-size: 3000px 1000px !important;
}Így az 1. fordítás láthatatlan volt, most viszont nincs felirat semmi...
valaki aki használlja ?
Esetleg másik kiegészítő amivel automatán lehet feliratot alátenni, nem 5 kattintás meg görgetéssel ...?
-
qdak
addikt
Megint király, semmi nem működik indítás óta...
A kis script vagy mi amit előzőnél kellett telepíteni sem segít, youtube szar lett...
Most valami megoldás ? (kezdem unni, hogy hetente 2 hetente, pazaroljak idő, hogy használhassam rendesen, holott semmi észrevehető új nincs!) -
qdak
addikt
Hello
Nagyjából helyrehoztam a FF-et, de mióta ez a frissítés volt, a youtube autopause üzemmódban ragadt

és cseszik megállni mikor háttérbe kerül, pedig:így volt, 2x újraraktam, mégsem azt csinálja amit beállítok.
V.mi ötlet ?
megoldva, blokkolva volt az automatikus hang lejatszas....?!
-
qdak
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
, ontheground alapbol ez a parancs bent sem volt, de bairtam, ugy sem jo, viszont visszaalitottam 1 novemberi mentesem, amikor meg 100% jo volt, ugyanez, erdekes, a youtuben, hiaba kapcsolom be, hogy legyen felirat nincs, nem kapcsolja be magatol.
en arra gyanakszom, vmi frissites okozta hiba lehet. -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
Hello
Az utolsó frissítés óta, hiába állítgatom a youtubem akárhogy, felirat/automatikus forditás, minden alkalommal ujra be kell kapcsolni, beállítani a fordítást, majd hogy magyar legyen.
Enchancer for Youtube-t használok, de ha letörlöm tiltom, sem működik a felirat, adblock-ot is töröltem, nem befolyásolja!
Valakinek valami ötlet? -
qdak
addikt
hello, vmeik frissites ota, ha irok googliba, nem egésziti ki, nem tudjatok mit kell vissza kapcsolni?
sajna nem tudom angolul jol leirni, h mit akarok igy nem talaltam
-
qdak
addikt
válasz
NeoPampalini
üzenetére
kar, sajna fele legalabb nem letezik

koszi az infot -
qdak
addikt
sziasztok, az uj frisitessel egy csomo regi kiegeszitot elvesztettem, nem engedi oket, vmi megoldas van ra ?
regen volt vmi az about:config-ba amivel ki lehetett kapcsolni a verzio figyeleset, igy a nem jo addonok is ujra mukodtek ?
vagy csak nalam szarta ossze magat ?
-
qdak
addikt
koszi a segitseget mindenkinek, mukodik

-
qdak
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
-
qdak
addikt
hello
wikipedia idaig jo volt, ma ezt dobja, barmely nyelven probalomA biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: en.wikipedia.org. Az SSL-partner nem tudja ellenőrizni a tanúsítványát. Hibakód: SSL_ERROR_BAD_CERT_ALERT
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.nem tudom atugrani, emlekszem regebben, meg a blokkolt oldalakat is le lehetett okezni, h vallalom a kockazatot, neztem neten, de nem talaltam mukodo megoldast!
-
qdak
addikt
hello, le lehetne vhogy tiltani ezt a html5 szart ?
ha flash akkor szepen kiteszi full screen be, ennel a ... nal meg ott marad a start menu alul
igy vaktaba kezelem a videot, kell az ujitas... -
qdak
addikt
az internet szolgaltatomnak van online chat lehetősege
ami régen ment most meg ezt irja a mozilla:Ez a kapcsolat nem megbízható
Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: chat.datanet.hu, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.
Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága.Mit tegyek?
Ha általában probléma nélkül
tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy
valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa.hogy tudnam mégis hasznalni ?
-
qdak
addikt
mozilla szinkron 2 gép között, sok szivastol mentett meg, respect

-
qdak
addikt
Hogyan helyezhetjük alulra a füleket ?
sajna ez mar nem megy nalam
a régi gépemen kiadja a menut, ezen nem 
vmi tipp ? -
qdak
addikt
hello, youtube alatt a screen saver-t hogy tudom kikapcsolni anélkul h teljesen kikapcsolnám Win böl ?
a másik h a fullscreen pár videonal nem full screen hanem ott marad a keret 1 része :S -
qdak
addikt
hello nem le7 letiltani a frissitést, mindneáron 5 re akar frisiteni állandoan inditásnál kihozza, na de nekemmobil net van itt és egyáltalán nem akarom ( ráadásul sztem erre ment el a sok adat h csak ugy maga nekiállt letölteni
) -
qdak
addikt
LOL nem hiszem el most meg jo és semmit nem csináltam ( még ki se léptem a FOX bol a video ota )
anomália ♥hunfatal már nálam is

kösz mindenki, le7séges h valoban a googli volt a ludas...
-
qdak
addikt
hogy mindenki értse a nyügöm:google keresés youtubeval

vki segitsen plsyanna ja le7 h elég kapkodós volt azt itt az átka
CPT.Pirk amig nem frisitettem nálam is, de mi ez h nyomok rá és kidob 1 uj ablakot megörit komolyan
-
qdak
addikt
frisités után az ff nem képes googliba keresni
beirom a googlit meg amit szeretnék azt keres és átvált uj lapra

vkinél van iylen megoldás ? -
qdak
addikt
hello
miota nem beta az ujj mozilla nekem a extensions.checkCompatibility nem muxik és letiltott minden kieget szinte
az ujnál mi a szentirás, amivel nem néz versiot ?közbe megoldottam: Compatibility Reporter el

-
qdak
addikt
hello hol tudom azt kikapcsolni:
bizonyos oldalakon kiszedi teljes képernyőböl a mozillát magátol :S -
qdak
addikt
na jo lett már csak foxy tunesem nem jo

de a global hotkey s bekapcsolásával billentyuröl bármikor tudom kezelni igy elvisel7ő
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszönöm

-
qdak
addikt
arra van megoldás h 3. egér gombal a "javascript" is müködjön ?
ugye ha sima link van azt megnyitja uj ablakba, de ha javascript akkro nekem nem jo
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
olvastama hibárol h másnál is volt, sajna megoldst nem találtam rá

-
qdak
addikt
valami tipp arra h beta 8 nál, miért nem tudok foxy tunesnél lejácokat váalsztani ? (winamp)
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
aham közbe rájöttem, nem volt benn a false sor, miután ujraraktam

de sajna a foxytunes most sem megy winampal
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
qdak
addikt
semmi felhuztam rá a 4 beta t csak kár h itt meg nincs pár add on amit szeretk pl foxy tunes

köszi mind2töknek
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)