Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Visszaolvasva a hozzászólásokat többen is tapasztalták amiért én is jöttem a topikba.
Utóbbi időben többször megesik, hogy lassan vagy hiányosan töltődik be egy oldal vagy időtúllépéssel be sem töltődik.
Kikapcsolt kiegészítőkkel is ugyanez a hiba megvan illetve privát módban is jelentkezik.
Ugyanaz az oldal edge böngészővel gond nélkül gyorsan betöltődik.
Legfrissebb verzió fut és a súgó által javasolt "beállítások visszaállítása hibakereséshez és problémák megoldásához" lépésein is túl vagyok.
Tiszta újratelepítés van már csak, mint lehetőség.
Esetleg van valami megoldás erre a gondra?üdv
-
Cs1csó
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Szia, tipp: Absolute Enable Right Click & Copy
-
pinnacle
nagyúr
Olyan oldalról, ahol tiltva van a képek mentése, hogy lehet képet menteni? Képmetszővel ki lehet vágni, de az nem olyan jó minőségű. Ha videókat le lehet szedni, talán van megoldás a képekre is.
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Azt észrevette-e rajtam kívül valaki, hogy amikor bekapcsolom a gépet(power off villany lekapcs minden esetben!) a firefox ~2perc mire tud kapcsolódni a hálózathoz! Már régen van(azonnal látszik az ikonon) hálózat de semmit nem tud betölteni. Sokszor kell "az oldal idő túllépés miatt nem tölthető be" feliratot nézegetnem! Ilyenkor ha bezárom és várok vele pár mp-et majd indítom akkor szinte azonnal ott van minden! Utána pedig bármelyik oldalt nyitom meg a megszokott sebességgel tölti be! Mivel wint használok a firefoxnak természetesen minden engedélyt megadtam a tűzfalon. A rendszer saját update sávszélessége lekorlátozva, az esetleges lassulás miatt.
Nekem ez olyan mokrofos ba@szogatásnak tűnik! "Ha nem a sajátomat használod akkor vár a sorodra majd egyszer elindulhatsz."
Nem olyan régen kezdődött akkor az egész edge sz@rságot letakarítottam a gépről. De így sem változott a dolog. Nem tudom találkozott-e esetleg valaki már ezzel és talált-e megoldást. Bár nem hiszek a mesékben, de talán? -
ledgeri
nagyúr
Privacy benefit, / compatibility issue: Mozilla changes Firefox's user agent because of Internet Explorer 11
Magyarul röviden: mert egy része az explorer useragent-jének tartalmaz rv:11 részt, pár oldal a firefoxot a firefox rv:110 és rv:119 között félreértelmezhet.
Friss user agent eloszlás, osszehasonlításképpÉrdekes probléma...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez szerintem inkább hasonló a belsőégésű motorok EURO besorolásához picit:
A google azt mondja, hogy csak a v3-mal lehet behajtani a kiegészítőknek crome-földjére, míg a FF azt mondja, jöhet a v2 és v3 is firefoxiába...
Az megint más kérdés, hogy mennyire sokan fognak úgy írni kieget, hogy bennehagyják a "régebbi" verziót... -
Krystal_s
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Simán. Nagyon érződik, hogy a Google beleszól a FFox "fejlesztésébe". 😔 Gondolom ezért akarják lekapcsolni a Win 7 és 8 támogatást is (miközben még nagyon sokan használják) most Januárban csak úgy egyik napról a másikra pont akkor, amikor a Google Chrome is teszi. Bár Fox lehet kap pár hónapot az új tárgyalások miatt. Korábban pont a Fox támogatta legtovább az XP-t is. Nekik az az érdekük, hogy ne csökkenjen a felhasználók száma. De az nem kedvez a Chrome-nak.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Én megnéznék egy kört így A verzió (B verzió):
-Mindenhol profilon sync
-Minden profilról backup
-Minden profil kiléptetése. ...és Mindenhol új FF-profil 0-ról
-fő gépen 0-ról vágyottra felépíteni egy profilt
-Új emalcímes (aliasos) sync-reg a napi használatos gépen
-Többi beléptetése azzal a fiókkal később (24 óra minimum), és sync.
[Az 109 amúgy is nemsokára itt]... ha rászánnál ezekre 2-3 hónapot
-
KAMI911
Topikgazda
Érdekes lesz látni, hogy miképpen változnak a részesedések és esetleg a cégek álláspontja.
Itt már megy a halasztás:
https://groups.google.com/a/chromium.org/g/chromium-extensions/c/zQ77HkGmK9E -
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Ezt hamoztam ki én is. Amúgy ahogy írják is a cikkben, hogy a tartalom(reklám)blokkolás az egyik legfontosabb része a böngészőnek.
Számomra A legfontosabb tehát minden egyéb (gyorsaság, kompatibilitás, fontok, kiegészítők stb.) csak ezután jön.Nem is tudom a Google-nel hogy gondolták azt hogy lenyomják az emberek torkán ezt a "volt, nincs reklamblokkolás" dolgot.
Kíváncsi leszek a végkifejletre.
-
svgyula
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Három eszköz van asztali pc, (napi használatban) laptop(nagyon ritkán van bekapcsolva) telefon is napi használatban. Csak az asztali gépen csinálja! DE miután jön egy frissítés rövid időn belül jön az anomália aztán könyvtár törlés->szinkronizálás és megint jó! Most is megy rendesen a reggeli mizéria után. Nekem ez olyan mintha minden frissítés lenullázná a config file-t és mindent visszarakna alapbeállításba bár az eszköztár nem úgy néz ki mintha alapbeállítás lenne és nem is engedi módosítani! Ez a legnagyobb gondom.
-
svgyula
addikt
Üdv mindenkinek! Először is Boldog Új Évet Kívánok!
Ma reggel ismét előjött ugyanaz az anomália amit pár hete leírtam! A felső sáv abnormális módon átalakult a kereső sávot nem lehetett eltávolítani eltűntek az összes kiegészítő ikon. A firefox átállította a letöltés helyét, bekapcsolta az előzmények megjegyzését. Röviden ennyi amit észrevettem hirtelen. Tehát megpróbáltam üzenni a fiókomon keresztül de sehol nem találtam lehetőséget csak mindenféle sz@r leírást a "szerintük" hibára. Ha valaki esetleg megfejtette ezt és leírná a megoldást azt megköszönném! Nekem ez olyannak tűnik mintha valami belenyúlna a config file beállításokba és valamilyen módon (nyilván rosszul) egy olyan időre állítaná vissza ahol nem jártam! Ugyanis a módszerem, vagyis az össze könyvtár törlés majd szinkronizálás elhárította az anomáliát. Már az is megfordult a felejmben, hogy nem-e a mobil firefox szivat? Mondjuk ott semmit nem állítottam be külön. -
Sonja
nagyúr
Alapból nincs bekapcsolva, legalábbis nálam nem volt.
about:configa címsorba, majd a signon.management.page.fileImport.enabled opciót váltsd át true-ra, végül indítsd újra a FF-ot. A Jelszavak résznél a jobb oldalon fent ott a három pont, amiben már benne lesz az Importálás fájlból... opció (csv/tsv).
-
cigam
titán
A FF-ba nem lehet jelszavakat importálni? Bár azt látom hogy másik böngészőből talán tudna, de mivel nincs másik böngésző...
Egy mezei csv-t sem tud benyelni? -
törölt tag
Helyesírás ellenőrzővel mi történt? Egy ideje lehet 2 nyelvre is beállítani, egy darabig ez működött is jól.
Most viszont pár verzió óta egyáltalán nem működik, olyan ordas hibákat átengedne, hogy ezek alapján teljesen megbízhatatlan és nem működik jól.
Van erre megoldás, beállítás? -
[w]
őstag
próbálom megszűntetni ezeket a förtelmes lekerekített sarkú ui-elemeket, miután kényszerből frissítettem 88-ról és hát egyik css kóddal sem megy
mivel lehet ezt a förmedvényt kikapcsolni/átalakítani 108-on?
-
DS39
nagyúr
windows 10-en mit kell átállítani, az aktuális Firefoxnál, hogy a rendszer nagyítás nem nagyítson a böngészőben mindent? valami pixel izé a configban, de nem emlékszem.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Egyes oldalakon bizonyos weblap-elemek nem jelennek meg. Például ezen az oldalon nincsenek képek.
Mutatom, hogy néz ki. Bal oldalon a Firefox böngésző, jobb oldalon a Chrome:
A Tracking Protection-t már kapcsolgattam - nem segített.
Mi lehet a probléma?
-
Pano
veterán
Megtaláltam a megoldást, ha más is belefutna itt hagyom az utókornak.
A probléma régóta fennálló driver gond a pirosaknál. Most jelenleg a Variable Refresh Rate (VRR) támogató monitoroknál (freesync, gsync, adaptive sync) fordul elő ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás. De más esetben is érdemes megpróbálni az alábbiakat:
A catalyst-ban a játékok alá fel kell venni a böngészőket (Firefox, Chrome stb), majd a grafikai beállításokban kikapcsolni a Vsync-et és a Freesync-et az alkalmazás használata közben.
Chrome-ot használóknak még érdemes a chrome://flags alatt a "Choose ANGLE graphics backend"-et dx9-re állítani. -
golyani
addikt
Sziasztok!
Újrapakoltam a gépet Win11-el és a firefox az előzményeket nem sync-eli. Mivel korábban ez mindig frankón működött így külön mentéssel nem foglalkoztam. Jelszavak megmaradtak frankón, előzmények nem és csak ezt a két dolgot szoktam szinkronizálni.
Mi a megoldás? -
svgyula
addikt
Üdvözletem mindenkinek! Lassan elfogy a türelem és vékonyodik a cérna! Pár perce a FF kiegészítő sávban önállósította magát az általam soha nem használt "kereső" sáv és nagyjából minden mást eltüntetett amit pedig használtam! Az alkalmazás menüben nem lehetett kivenni mert azonnal visszarakta magát! Így nem is szórakoztam vele hanem ment a megszokott könyvtár törlés majd újra szinkronizálás. Ezután megint lőn "codda" és mindent lehetett módosítani minden eszközt ki tudtam venni mást berakni. De kezdem nagyon unni ezt a sz@rszágot amit művelnek! Nekem úgy tűnik vagy valami cromium bérenc dolgozik náluk és direkt csempészik bele minden frissítésbe valami hibát, vagy szimplán csak összeállt a "dilettánsok" társulata ls nem figyelnek a felhasználók jelzéseire! Ez is egyfajta dilettáns viselkedés az én szememben!
-
Joshi
titán
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy a torrent fájlok a Transmissionhoz vannak rendelve ami működik is ahogy kell. Viszont minden torrentfájlt letölt a download mappába ami nekem nem kell. Hol lehet ezt beállítani hogy ne töltse le a torrent fájlokat?
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Próbálgatom a Firefoxot mert kicsit elegem lett a Chrome - pontosabban a chromium motor- hülyeségeiből.
Alábbi hardverkörnyezet:
Radeon RX 6700 XT
4K monitorEddig minden tök jó. Lenne...
A problémám az, hogy a youtube és egyébb videók (de főleg a youtube) nem különösebben futnak szépen. Főleg a 4K.
Olyan, mint ha alacsony fps számmal játszaná le. Átváltva chrome-ra érezhetően simább a videólejátszás.
Ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást jobb lesz, de akkor meg minden más lesz sokkal szarabb.Van esetleg valami confog ötlet?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zoli03
üzenetére
Mindenek előtt backup mindkét helyen.
Ha belefér, a másodlagos gépre átmásolnám az elődleges gép profilját, megnézni az hogy megy.
Ha van opció másik profilra, újratelepítésre a másodrendű gépen, akkor azt megpróbálnám.
Ha van opció egy új emailcímes új regre, akkor én azt az elsőrendű gépen kezdve megpróbálnám (Ezúton is kérdem, hogy melyiken léptél be először?)
Ha egyik sem sikeres a fentiek szerint akkor fordítva még egy kör.
Ha fordítva sem megy akkor meg ticket a mozzilának, bár talán egy fórumpost hasznosabb, részletes leírással, miket is próbáltál, és mi nem működött, miként. -
zoli03
őstag
Egy laptopon és asztali PC-n használom a Firefoxot, a legújabb verziót. Szinkronizálás be van kapcsolva, laptopot használom többet, mikor viszont az asztalit indítom el, nem jól szinkronizálja le a könyvjelzőket. A régebbieket állítja vissza a laptopra, ha az asztalin rámegyek a szinkronizálásra, akkor meg összekevert mindent. Régebben mintha nem lett volna gond ezzel, de mostanra ennyire használhatatlan lett ez a funkció?
-
válasz
svgyula
üzenetére
"Nem baj, hogy akinek be van állítva a frissítés az a 102.5.0 óta kapott ~20db frisítést?"
Őszintén, miután leírtam a hozzászólásomat, ez is megfordult a fejemben, hogy nála egy frissebb verzió okozza a gondot. Viszont, akkor a többieknél ez az anomália miért nincs jelen?Debian 12-n ez a verzió van fent alapból, nekem teljesen jó a kezelőfelülete. Amíg érkezik hozzá biztonsági frissítés, addig bőven elvagyok vele. A szinkronizáció nálam is be van kapcsolva, két gép + egy laptop van otthon, ha bármelyikre átlépek, akkor csak használni kell, nem kell új könyvjelzőket beállítgatni.
-
svgyula
addikt
Nem baj, hogy akinek be van állítva a frissítés az a 102.5.0 óta kapott ~20db frisítést? Ezeknél egyiknél sincs garantálva az előző beállítás sértetlensége! Nálam is állandóan voltak anomáliák annak ellenére, hogy nem szoktam módosítani a FF-et csak használom. Ezért csináltam azt többször is amit korábban már írtam szinkronizáltam a firefox fiókomat, majd minden a pc-n lévő könyvtárat töröltem! Egyedül a program alapkönyvtárát hagytam meg. Indítás után a szinkronizálással visszajött minden és eltünt az éppen "aktuális" anomália. Nagyjából a firefox részéről kellene ezeket a "mindennapos" javításokat/frissítéseket ritkítani havi vagy kéthavi szintre ha mindenképpen muszáj változtatni! Ez így sok és ebből adódóan a rengeteg különböző konfiguráción, sok problémát okoz. Az op eltérése az ott elhelyezett file-ok is a problémák szerves forrása.
-
ledgeri
nagyúr

#66936 junior11 Én is kb így vagyok

#66934 eax1650 & #66937 farkas-j Ezekre én negatívat mondok Nálam minden rendben és ahogy kell. Az meg hogy nálam hard mode-on megy a ublock origin csak abba az irányba tolja el a problémát, hogy vagy weboldal betöltendő cucca, vagy valamilyen weboldalas betöltendőre adott -beállításból eredő- válasz a probléma nálatok, és nem a core megjeleníthetőség, funcionalitás.
-
farkas-j
őstag
Kezd rohadtul telelenni a hócipőm a Firefoxal! Most éppen azt is játsza, hogy hol megnyitja a telex.hu -t, hol nem. Ha meg is nyitja, akkor a cikkeket külön fülön nem jeleníti meg, be sem tölti az oldalakat. Kezdek nagyon berágni pedig eddig hűséges használója voltam, de kezdek belefáradni.
-
Beren
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Elvileg akár egyetlen betűtípussal is megoldható minden, ha az telepítve van a gépen és be van állítva a böngészőben alapértelmezettnek - ha a honlapok készítői egyedi betűket akarnak, akkor azt meg tudják oldani egy ilyen gépen is. A böngészőnek nincs saját betűtípusa, azt tudja használni, ami az oprendszerben telepítve van, vagy amit a honlapok leküldenek neki.
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Egy idelye nem jelennek meg a hozzászólások/kommentek a YouTube alatt. Az Edge-ben ugyan ez jól megy! Mindegyikben használok blokkolót. Az FF 108 van fent.
Mit kellene állítanom? -
válasz
junior11
üzenetére
Rövid ideig használtam. Állítólag kivették belőle a Fox nyomkövetését és megnövelték a védelmet (?). Kérdőjeles számomra, hogy a Foxon dolgozik egy komoly fejlesztőgárda, amihez képest a Librewolf egy garázsszoftver. Másik probléma, hogy nincs hozzá normális frissítés megoldva (szerk.: Windowson, mert Linuxon természetesen mindent frissíteni tudsz terminálban egyszerre), kézileg kell letölteni és telepíteni a frissítéseket, míg a Fox automatán frissít.
Nem túl kényelmes böngésző, nekem nem jött be.
-
junior11
veterán
Sziasztok, használni itt vki a [Librewolfot?]
Hosszabb távú tapasztalat esetleg vélemény róla? Csupán kíváncsiságból, párszor már hallottam, olvastam róla. Köszi.
-
Beren
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Elvileg nem kell telepíteni semmit. Nálam azért van fenn, mert néha grafikusként is dolgozom, így van a gépemen pár ezer betűtípus...
Ennek valahogy úgy kellene működnie, hogy meg van adva egy sor betűtípus, amivel megjelenhetnek a szövegek, adott esetben ez a sor: Raleway, "Trebuchet MS", Helvetica, sans-serif. A Raleway ugye nem alap telepített betű a Windows-okban, így első körben azt le kell töltenie a böngészőnek vagy a honlap szerveréről, vagy valami külső szolgáltatótól (pl. Google Fonts). Ha ez sikerül, akkor minden oké. Ha nem, akkor megpróbálja a következő betűkészletet, a Trebuchet MS-t, ha valamiért ez sincs meg, akkor a Helvetica-t, a végén pedig a böngészőben beállított alapértelmezett talpatlan (sans-serif) betűtípust.
Hogy nálad hol csúszik el ez a folyamat, azt nem tudom, de régebben nálam is előfordult ilyen. Én a Stylus nevű addonnal oldottam meg ideiglenesen, abban felül lehet írni azt a CSS beállítást, ami a problémát okozza. -
svgyula
addikt
válasz
üzenetére
+1!Nyilván olyan anomália ami nálam is előjött több frissítés után is
a könyvjelzőkben tárolt linket hibásan hívta meg a FF. Onnan vettem észre ha beírtam a keresőbe felüle az oldalt akkor simán indult. A könyvjelzőből meg "az oldal nem található" vagy "időtúllépés miatti hiba jött elő......
Újra mentettem a könyvjelzőt és lőn codda
-
Krystal_s
addikt
"nálam a Raleway fent van lokálban, szóval lehet, hogy a FF itt be tudja tölteni offline, nálad meg ha nem tudja a szerverről behúzni és nincs telepítve sem"
De miért kéne bármilyen fontot külön telepíteni egy weboldal megjelenítéséhez?
Nálad miért van ez a font telepítve? A böngésző beállításban a betűkészletnél alapértelmezettre van állítva...
Azt amúgy észrevettem amikor rámegyek az adott oldalra, akkor egy pillanatra mutatja rendesen feketén a betűket, aztán átvált ilyen homályosra. Hát érdekes dolgok ezek. Sajnos egyre több furcsaság jön elő a sokfeleslegesfrissítésnek köszönhetően.2 hónapja PH-ról léptet ki elég gyakran. Pontosan nem tudom mikor, mert napokig nem szoktam bezárni a böngészőt. Ma pl 1 napon belül dobott ki. Nálam csak Firefoxon csinálja és csak 2 hónapja. Előtte hónapokig nem léptetett ki. Semmit nem állítottam át, nem telepítettem. Sütik engedélyezve vannak, nem tiltja és nem törli külön semmi. Ublock tiltva PH-n. Több oldalon vagyok belépve és csak a PH dobál ki. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben tele van ilyen panasszal a PH bugok problémák topik, Lezso6 szerint user error. 🙂
-
farkas-j
őstag
Eddig az Edge-ben megnyílt. Most feldobta a Windows a frissítés utáni újraindítást és újra is indítottam a gépe. Azóta az Edge-ben sem jön be az oldal.
-
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j
üzenetére
A mondat helyesen: Másnál rendben megnyílik pl. ez az oldal Firefoxban?
-
farkas-j
őstag
Mánál rendben megnyílik pl. ez az oldal Firefoxban? Nálam csak üres oldalt ad, de sajnos más oldalnál is előfordul. Hogy mi az oka
-
xrvman
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Melóhelyen 2x már előfordult, hogy hozzám fordulnak, -TE nincs hang miért? Mindent átnéz miiinndent (kábelileg, szoftverileg, stb.). Én odafordulok rápillantok a hangszóró power gombjára, odamutatok bökd be AZT. Csinált magának egy laza facepalmot. Elment az életéből 10 perc.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
Nem ez a legegyszerűbb!
#66912 Abrion A tied a legegyszerűbb! Max annyira kell figyelni, hogy az aktuális verziódnál biztosan fiatalabb legyen amit felteszel az új gépre, vagy mielőtt a profilt belerakod frissítsd. A teljes mappádat mentsd, de majd csak a tartalmát állítsd vissza (a mappaneves kód rész máshol is számít, az új telepítésednél, vagy opció még, hogy telepítés után indítás előtt illeszted be a profilodat.
De így is úgy is a profilmentés ajánlott, még ha sync-elsz is, mert az fixen az ami működik, működött. A jelszavazósdira meg én mennék egy biztonsági kört és ha lehet kiexportálnám, mert ha az vész, minden vész, míg ha pl előzmények akkor csak bosszankodás van. -
Beren
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Üdv!
Nálam alap beállításokkal, FF 107 Portable (a bal felső részen az infós motyó nem szériatartozék...
):Ahogy nézem, a szövegek a Raleway nevű betűtípust használják. Ha ez valamiért nem töltődik be a honlap oldaláról, akkor a FF megpróbálja a saját gépedről betölteni. Jó eséllyel itt lehet valami gond - nálam a Raleway fent van lokálban, szóval lehet, hogy a FF itt be tudja tölteni offline, nálad meg ha nem tudja a szerverről behúzni és nincs telepítve sem, akkor valami random hasonlóval próbálja megjeleníteni a szövegeket.
(Az első képen valami inkontinencia problémákat emlegetett az oldal, gondoltam, inkább csinálok egy olyat, amin más van, de nem hiszem, hogy jobbat sikerült választani...
) -
Abrion
senior tag
ma vagy 2 nap mulva, a 10 éves gépem, kis fejlesztésen megy át, és lesz egy windows 10 telepités egy m2 ssdre, hogy is mondjam, az összes jelszót elözményt és kölnyvjelzöt szeretnél átimportálni a jelenlegiböl az újba
, gondolom a leg1xübb ha mentem a profilet vagy más is kell? -
Krystal_s
addikt
Elindítottam egy új portable Firefoxot, amin minden alapbeállításon van és az adott oldal betűi ugyanolyan halványak. Nem kedvelem az ilyen x-akta hibákat..... Az még tovább bonyolítja, hogy az az oldal, ahol korábban volt ilyen gondom (https://www.fosshub.com), az meg már normálisan jelenik meg.

Annyit tudtam csak meg, hogy nem az én böngészőmmel, profillal, vagy valami kiegészítővel van gondja. A rendszer pedig változatlan, nem frissítettem és nem telepítettem semmit mostanában.
ui: Köszönöm azoknak, akik írtak a témában és ránéztek.
-
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nálam fekete az, aminek feketének kell lennie. 102.5.0esr (64 bit)
Szerk.: használok blokkolókat, uBlock Origin és Privacy Badger + about:config-ban be van állítva, hogy új oldal megnyitásánál a felugró süti ablakokat egyből letiltja a Fox. A rendszer Debian 12 (testing) de szerintem az vajmi keveset számít.
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Szia, írtam, hogy : "Firefox (legújabb, hibakeresési módban is ilyen minden kieg. nélkül és egy másik ESR verzióval is)"
Így indítva nincsenek kiegészítők, blokkó sincs.
Furcsa, hogy hivatalosan is volt ilyen hiba és másoknál is előjött, de pl itt mégsem tapasztalta senki. -
svgyula
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Szia! Nálam is elkezdett mindenféle hülyeséget csinálni többek között amit írtál meg sok oldalt egyáltalán nem töltött be! Nekem van FF fióom így azt csináltam, hogy minden a programon kívüli könyvtárat ami mozzila/firedox névre hallgatott töröltem! Majd újraindítottam a gépet és a firedox a szinkronizálás után megint jól működik. Szinte biztosan ez a rengeteg és nagyon sűrűen érkező frissítés okozza az anomáliák nagy részét!
-
farkas-j
őstag
-
Krystal_s
addikt
Korábban már említettem és kérdeztem, hogy pár verzió óta néha belefutok olyan weboldalakba, ahol a Firefox halványan mutatja a betűket. Volt is erre hibajavítás, de most megint ilyen. Ezt mi okozhatja? Alap betűtípust használok, nincs erre vonatkozóan semmi átállítva, sem kieg.
tesztoldal https://ihklinika.hu/aktualis/
a korábbi írásomban lévő oldalt (https://www.fosshub.com) viszont most jól jeleníti meg.
Firefox (legújabb, hibakeresési módban is ilyen minden kieg. nélkül és egy másik ESR verzióval is)
Opera, vagy más böngészőkkel ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Performance gondok vannak vele ezert tiltottak le.

)