Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-szabi-
addikt
Hi
Firefox-hoz keresek az Edge-ben használt fordítási módszert.
Tetszik a szöveg kijelölése jobb klikk, fordítás és a weblapon fordít, helyben.
Nem új ablak nyílik nem nem betölt egy külső fordítót.
Van ilyen megoldás Firefox-hoz?üdv
-
ledgeri
nagyúr
#68494 Grg
a posta oldalán kívül más recaptcha-s oldalt sem néztem
Sajnos több az olyan, mint a csak "képválogatós".... nem minden oldal kirakózós... (Ublock Hard-móddal feltűnik, hogy mennyi helyen van ott különböző formákban. Van ahol, ha nem fut, be sem tölt a login-oldal pl... de ha fut, akkor meg nem is kér interakciót) Ú-TÁ-LOM
-
Grg
tag
válasz
Zirowe
üzenetére
A recaptcha nekem is megbolondult a múlt héten, a posta nyomkövetős oldalán vagy 10-15x végig kellett nyomkodnom mire átengedett... Viszont ha neked más böngészőben is ez volt akkor az szvsz nem firefox hiba, hanem a recaptcha-é. Én nem néztem más böngészővel, és a posta oldalán kívül más recaptcha-s oldalt sem néztem, így betudtam utóbbi hibájának, de még most is ugyanezt csinálja...

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, két problémám is adódott mostanában a firefox, hátha tudjátok a megoldást.

1. Múlt héten a recaptcha elkezdett "megőrülni", folyamatosan dobta az új képeket hiába választottam mindig jól, gyakorlatilag végtelenítette a folyamatot és nem engedett tovább.
Ez egy gépen futó firefox-al jött elő, ugyanazon a gépen a chrome is ugyanezt a dolgot produkálta, telefonról próbálva az adott oldalt gond nélkül továbbment.
Ezt megelőzően semmi nem volt átállítva a két böngészőben.2. Céges laptopomon üzemeltető által (NISZ üzemelteti) telepített firefox, tökéletesen működött hónapok óta, pénteken befrissült, azóta nem tölt be semmilyen oldalt se a munkahelyi hálózaton, se az ottohni wifin.
Próbáltam felrakni egy szűz portable ff-et, szintén nem tudja betölteni az oldalakat.Mi lehet a probléma?
-
movax
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Írd be a böngészőbe, hogy about:support, a megjelenő oldalon keresd meg a Profile Foldert, ez általában ezt mutatja:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profilesés onnan is törölj mindent. Sőt, a Roaming folderből törölheted az egész Mozilla könyvtárat. Majd telepítsd a FF-ot.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudom újratelepíteni a Firefox-ot, hogy egy teljesen pucér, szűz böngészőt kapjak?
Kijelentkeztem a fiókomból, letöröltem, Win 11 restart, újratelepít, de amikor használni kezdem, ott vannak a felhasználónevek, jelszavak, felül a gyorsindítók, minden...
Mit, honnan, hogyan pucoljak ki? (a felfrissítés opció nem elég)
Köszönöm
-
Csupingo
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nem pont erre, de hasonló gondra javasolták ezt a tab reloader nevezetű programot. Szerintetek ez nem lehet jó? Nem tudom lehet e fixen rögzíteni a füleket, tabokat, vagy oldalakat. Ha lehet, akkor elvileg ez tudja frissíteni a háttérben. (Gondolom, bár lövésem sincs róla.
) Majd valami okosabb kijavít. -
gyulaszu
senior tag
Valóban, én sajnos összekevertem a windowsos verzió közepén látható "csempékkel", amik az androidos esetén a "tab"-oknak felelnek meg. A tabok között váltáskor ott sem frissít...
Akkor marad a lefelé simítás, ami gondolom az eredeti kérdező anyukájának is megszokható lesz. -
DS39
nagyúr
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ez nem a kedvencek, hanem a nyitott lapok. A nyitott lapokat az utolsó megnyitáskori/frissítéskori állapotban hozza elő. Bármi ami új lapon nyílik meg, az a legfrissebb állapotban töltődik be, mivel akkor kéri le a böngésző a tartalmat.
Legalábbis nálam így működik.
Szerk.: Teszteltem, és DS39-nek igaza van, vagyis ha nem zárja be a nyitóképernyőre kitűzött weboldalt, akkor arra a fülre vált át, ami azt tartalmazza, és nem frissen nyitja meg, tehát nem is tölti újra. -
-
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok
Anyukám androidos mobilján állítottam be a Firefoxot uBlock kiegészítővel. Utóbbi fontos, mert minden létező átverős hirdetésre rákattintott.
A Firefox nyitóképernyőjén rögzítettem neki azt az 5 híroldalt, amit nézegetni szokott. A problémám ezzel van, ugyanis alapból nem frissülnek az oldalak. Megnyitja és még az előző napi híreket látja. Manuálisan persze frissítheti, de ezt maceraként éli meg. (Egyébként jogosan).
Nincs esetleg tippetek arra, hogy mi lehet a megoldás?
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Mostanában ezt írja ki a firefox böngésző: [kép]
Ha nyomok egy frissítést, akkor bejönnek normálisan a honlapok. Mit tudok ezzel kezdeni? -
ledgeri
nagyúr

Aranyos, de picit félrevezető "alapértelmezett böngésző" beállítós ablakocska lenne... gondolm. -
ledgeri
nagyúr
válasz
üzenetére
Azért a FF belső stat jó kiindulási alap És hogy a ublock 6%-án rajta van a böngészőknek az tetszik!
-
Jack Oneill
veterán
Sírok
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
valami fém -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mi az a chrome?
-
Narxis
nagyúr
Mégis mi történt a Mozilla Firefox böngészővel? [link]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Így akkor hogyan vársz választ a kérdésedre?

Ha kell szinkroniáció, és tartod magad, hogy nem böngészős-jelszókezelsz, akkor a bitwarden a legegyszerübb választás. Ha túl sok a bitwarden, akkor meg a firefox sajátja... a chromét úgy sem fogod tudni, erre (chrome jelszót firefox alá) meg addont inkább ne.
A jelszókezelős topikban ajánlanak még pár fővonalas kezelőt, de én azokat nem használtam, a bitwardent sem sokat, mindhelyett inkább keepassXC, és adatfájl-törődés! -
boborján2
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Oké.Mit javasolsz helyette ami biztonságos chrome és ff kompatibilis és esetleg nem igényel számottevően nagyobb kényelmetlenséget?
Bitwardennel már tettem egy kört.(Ha javasolt teszek ismét egyet)
Annyira nem győzött meg. Működni működik csak a 100+ accból néhány oldalra nem képes megfelelően beilleszteni a user-pass párost. -
ledgeri
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Csak annyit tudok mondani, hogy bármit, amit az én sokéves tapasztalatammal próbáltam firefoxon, azt meg tudtam oldani firefoxon. 1-2 dolog (pl valami beragadó MyVodafone-ba belépve) forszíroz arra, hogy egy chromiumos böngészőm legyen, de az is Brave inkább.
A firefox focus meg pont arra jó, hogy abban olyat csinálj amit nem akarsz mindennel keverni, az eszközödön belül, sütikre gondolván. (Bár nem vagyok nagy androidos)
Az örökérvényű javaslat most is áll: Próbáld ki! Egy hónapig próbálgasd akár aktívan, vagy csak állj át azzal ami egy hónapon belül kell, és majd akkor majd eldöntöd, hogy neked ami számít elvégeszhető, vagy sem. Az én véleményem számodra nem szabad, hogy sokat mondjon jobb ha megtapasztalod!
(olyasmik nincsenek, hogy fúú de nagy rés, évek óta, és a ff nem foltozza, emberek veszítenek milliókat csak emiatt ha megfelelő óvatossággal viszonyulsz a nethez, minden rendben lesz, és ez bármely oldalra igaz!
Remélhetőleg a jelszavaid külön progiban vannak, és nem a mindenkori chrome-ba mentve, mert az alapból is necces (böngészőben jelszót), és az biztos, hogy valamilyen migrálást fog igényelni!) -
boborján2
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi.
Még 1-2 kérdés.
Sok éves chrome használat után (win-android) ha átnyergelek FF-re lesz valami olyan negatív tapasztalatom , hogy inkább meg sem próbáljam ?
Átlag felhasználás, ublock origin, jelszavak mentése , szinkronizálás pc-telefon között, kb ennyi.Illetve még látom , hogy van telefonra a firefox focus.
Ez valami új találmány vagy a sima verziónak ez lett a neve? Vagy hová kell ezt egyáltalán elhelyezni? -
boborján2
senior tag
Az mitől van hogy bármilyen gépen VGA-tól függetlenül, w10/11 rendszeren is látványosan sokkal jobb a szemnek a firefox karakter megjelenítése ,mint a chromenak?
Kontrasztosabb és élesebb.
-
pibácsi
senior tag
válasz
pibácsi
üzenetére
Van a gépemen Firefox is, az is működik, csak kicsit lassú, viszont érdekesen a Facebookot ott is kifogja és be kell zárnom. Ott is erre a Grabmi Filter Privacy-ra hivatkozik. A Win-7-en működik. (hallom, hogy akkor azt kell használni). Az egy laptop, nekem szimpatikusabb az asztali gép.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
pibácsi
üzenetére
Hol van a win 10, mint ahogy megjelent a blogban 5 éve? Jó lenne rászűrni arra, hogy mi okozza a problémát. Mert igen, működhet az XP, de lehet, hogy olyan komponenst igényel maga a weboldal ami belőle hiányzik...
Emellett myPal saját nyitó marketing szövege sem bíztató:
New Mypal is not such unstable as it was, download it and try.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha más nem, akkor én innen vadásznék egy XP-kora beli firefox telepítót. Ha azzal működik, akkor a másik böngésző, vagy beállítása a ludas, ha nem megy akkor valami más lesz...
-
válasz
pibácsi
üzenetére
Próbálkoztam én is MyPallal és elég jó böngésző, azonban önmagában nem is a böngésző a probléma, hanem az, hogy egy olyan rendszerrel mégy ki a netre, aminek már 10 éve nincs supportja. Azelőtt is biztosan ismerték sok sebezhetőségét, 10 év alatt meg pláne felfedezhettek hozzá még egy jónéhányat. Én nem akarom semmitől sem elvenni a kedved, csak gondold meg. Emlékeim szerint a Windows 10-hez is van még 32 bites verzió, ha nagyon öreg gépről akarsz netezni, vagy felhasználóbarátabb Linuxok között is van olyan, ami támogatja a 32 bitet és alacsony a rendszerigénye.
-
pibácsi
senior tag
Nem tudom, hogy hova forduljak.
MyPal böngészőt használok az XP-n. Amúgy jól működik, meg vagyok vele elégedve, ugrik, szépen dolgozik. Viszont a Facebookot nem engedi megnyitni, Dr.Watson mindíg hibát jelez és bezárja, nem lehet használni. Odáig eljutottam, hogy valami "Grabmi Filter Privacy" szűrő a baj okozója - ezt írja a jelentésében és küldi - , ami filtert a Windows futtat a hibajelentésekhez és ezzel együtt indítja a Dr.Watsont. Dr.Watsont hiába távolítom el a regisztyből, ugyanúgy vissza generálja magát és tilt, hivatkozva erre a szűrőre. Már találtam más panaszt is, de megoldást nem, hogy hogyan lehet ezt kiiktatni, hiszen nincs már rá semmi szükség, mivel ez XP és nem kellenek a jelentések. Akár a Dr. Watsont - bár erre csak azt írták, hogy törölni kell a reg.ből, vagy a Filtert leállítni örökre.
Segítséget kérek, hátha valaki már találkozott a problémával.
Ha ez az oldal nem jó, akkor igazítsatok el.
Üdv. PIbácsi -
ledgeri
nagyúr
válasz
esbii22
üzenetére
Ha minden más böngészőben nem működik, de firefoxban igen, akkor miért firefox kérdés, hogy azokban hogyan menne, és nem bármely másé?
Egyébként én még rápróbálnék egy mullvad-dal, vagy librewolffal.
Ha azokban megy, esélyes, hogy chromium baj, ha azokban nem működik, nagyobb eséllyel beállítás (valami tiltott) kérdése! -
esbii22
őstag
Sziasztok! A helyzet a következő. NX Cam szoftver. Megcsinálom a marólapot (alábbi képen) ami egy html fájl lesz. Csak Firefoxban működik a weboldal teljes mentése. Alapból a kinyúlást a marólapon (html lapon) nekem kell kitölteni. És amikor 30-40 programból áll egy Cam, akkor azért az időigényes tud lenni. Próbáltam a többi böngészőt (Chrome, Brave, Vivaldi, Edge), egyiknél sem maradnak meg a kitöltött adatok csak a Firefoxnál, mindegyiknél kirpóbáltam az összes lehetséges mentést. Van esetleg ötletetek hogyan tudnám más böngészőben is így lementeni a html fájlt, hogy megmaradjanak a kitöltött dolgok ?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
Az about:support és a about:profiles is segíthet.
Emellett meg ha meg bajod van, és fenti szerinti mindenes mentésed is, a fenti linkelt oldal alapján csak kellő darabokat, csak egyesével másold vissza, mert ha valami egyéb, vagy pont X Y információ-hordozó 1-1 elem okoz valami bajt, akkor nem érsz semmit azzal, hogy mindent vissza másolsz! -
Atish19
őstag
Újabban egyre több kis apró, de bosszantó problémám van a Mozillával (ezeket most nem szeretném részletezni). Szeretném újratelepíteni, de akadna előtte kérdésem. Ha uninstallálom a Firefox-ot és törlöm minden adatát és maradékát a gépemről akkor telepítés után belépve a Firefox fiókomba a szinkronizált adataim megmaradnának? Olvastam itt korábban, hogy ez nem felhőszolgáltatásként működik így ha a helyi adatokat törlöm akkor ezeket bukom? Legutoljára mikor a gépem nulláról újratelepítettem még szépen visszaszinkronizált mindent annak ellenére, hogy más eszközön nem használom. Ennek már lassan 1,5 éve. Változott azóta valami?
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
ez alapján szándékos.
Remove "Purge all caches" button from "Filter lists" pane
Purging all the lists from cache storage is detrimental to
differential update, and cause filter lists to be updated less
often and consequently to be less up to date then when letting
differential updater do its work.én akkor szoktam használni, ha régen használtam egy adott gépet, és bekapcsolom egyből rányomtam a törlésre, majd a frissítésre, így tuti hogy minden naprakész lesz. valószínűleg ezt megcsinálja idővel automatikusan is, de na, nem hiszem, hogy olyan sokan nyomkodták ezt, hogy bármi zavart okozott volna.
-
hfrici
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Malwarebytes
www.malwarebytes.com-Napló adatai-
Ellenőrzés dátuma: 2024. 01. 13.
Ellenőrzés ideje: 9:24
Naplófájl: 2ea8afe4-b1ed-11ee-8908-84a9381dd460.json-Szoftver adatai-
Verzió: 4.6.8.311
Összetevők verziója: 1.0.2242
Frissítési csomag verziója: 1.0.79588
Licenc: Próbaverzió-Rendszeradatok-
Operációs rendszer: Windows 10 (Build 19045.3930)
Processzor: x64
Fájlrendszer: NTFS
Felhasználó: DESKTOP-76H5SBK\hfrici-Ellenőrzés összesítése-
Ellenőrzés típusa: Fenyegetés ellenőrzése
Az ellenőrzést indította:: Manuális
Eredmény: Befejezve
Ellenőrzött objektumok: 258165
Észlelt fenyegetések: 0
Karanténba helyezett fenyegetések: 0
Eltelt idő: 0 perc, 53 másodperc-Ellenőrzés beállításai-
Memória: Engedélyezve
Indítópult: Engedélyezve
Fájlrendszer: Engedélyezve
Archívumok: Engedélyezve
Betörést álcázó programcsomagok: Letiltva
Heurisztika: Engedélyezve
Potenciálisan kéretlen program: Észlelés
Potenciálisan kéretlen módosítás: Észlelés-Ellenőrzés részletei-
Folyamat: 0
(Nincs észlelt káros elem)Modul: 0
(Nincs észlelt káros elem)Beállításjegyzék kulcsa: 0
(Nincs észlelt káros elem)Beállításjegyzék értéke: 0
(Nincs észlelt káros elem)Beállításjegyzék adatai: 0
(Nincs észlelt káros elem)Adatfolyam: 0
(Nincs észlelt káros elem)Mappa: 0
(Nincs észlelt káros elem)Fájl: 0
(Nincs észlelt káros elem)Fizikai szektor: 0
(Nincs észlelt káros elem)WMI: 0
(Nincs észlelt káros elem)(end)
-
DS39
nagyúr
uBlock Origin 1.55.0 verzióban kikerült a külső szűrők gyorsítótár törlése gomb, és úgy nem is lesz aktív a Frissítés gomb ami az összeset egyben frissíti. (Ha kell)
Ez számomra visszafejlesztésnek tűnik.
Szándékos vagy bug lehet? -
Cs1csó
titán
válasz
hfrici
üzenetére
Van GlaryUtilities a gépen? Engedted neki hogy valami kiegéazítőt telepítsen, vagy hogy folyamatosan fusson?
Nem momdanám veszélyesnek, de minimális wrőforrásokat fogyaszt és adat gyűjt/küld, szabadulj meg tőle akár a teljes Glary Utilitiestől, vagy reinstall de jól gondold meg milywn jogosultságokat adaz neki pl. ne fusson folyamatosan már ha szeretne elég alkalmi futtatásra.
Futtasd le at AdwCleaner alkalmazást az kipucolhatja. -
válasz
hfrici
üzenetére
A Google tud. Adathalász cucc, többen a Glary Utilities alkalmazáshoz kötik és azt javasolják megoldásnak, hogy az FF cache mappáját zárd ki a Defender hatásköréből. Mondjuk én a magam részéről nem vagyok biztos benne, hogy ez a jó megoldás, lehet inkább törölném azt, amiben megtalálta.
-
hfrici
aktív tag
Üdv!
Trojan:HTML/Phish!pz
Ezt találta a Defender FF-hez köthető. Valaki tud erről vmit? -
karlkani
aktív tag
válasz
Panthera
üzenetére
Nekem egy sorozatos oldalnál szokott időnként megváltozni a favicon. SQLiteStudio-val szoktam visszaállítani, annak is a portable változatát használom. A Firefox profilmappában található favicons.sqlite fájlról csinálj egy másolatot (ha valamit elrontasz, visszaállíthatod az eredetit). A program indítása után hozzáadod (Database, Add a database) a profilmappában található favicons.sqlite fájlt, duplaklikk a moz_icons-ra, Data fül, rászűrsz a címre, ahol a "hibás" favicont látod a böngészőben. Kiválasztod, majd klikk a menüsorban található négyzetek közül a piros mínuszra, majd a mellette levő zöld pipára. Program bezár, Firefox elindít, örül...

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Képregény topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Majd valami okosabb kijavít.

valami fém

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911