Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ekkold
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy belemész a yt-dlp-files mappába, ott a 01-es config fájlt másolod, beilleszted, átírod a drissnek a nevét csak yt-dlp.conf -ra, majd a linket a fájlba írod úgy, hogy a végén, szóköz nélkül legyen -i (ahány link annyi sor), majd mented a fájlt, majd az ugyanabban a mappában lévő exe-t indítod!
-
brd
nagyúr
válasz
ekkold
üzenetére
Valaki készít egy fork-ot, ami igen: https://github.com/nicolaasjan/yt-dlp/releases Szerk.: persze kell hozzá hegeszteni egy Python -t is a gépre (annyira nem egyszerű, csak akkor kezdj bele, ha nagyon nincs más megoldás).
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Inkabb elkuldom a linket, mert normalisan sem tudom leirni 🤣
[link] -
Apaxp
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Próbáld ki a [Jdownloader2] letöltőt
-
ekkold
őstag
Firefoxon használtam néha az Easy Youtube Video Downloader Express PRO kiegészítőt, de mostanában csak 360p felbontásban lehetne vele menteni a videókat. Elérhető jelen pillanatban olyan kiegészítő firefoxra, ami le tud tölteni (akár FHD) youtube videókat, és ténylegesen valóban működik. Firefox 115.18.0esr (64 bites) verziót használok (Win7 alatt)
-
brd
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Pedig konkrétan ez a helyzet a legtöbb esetben (természetesen nem ilyen nyíltan megfogalmazva, de lényegében ez az irányelv; persze olyasmi fogalmak mögé bújtatva, hogy "letisztult felület", vagy "egyszerű kezelhetőség"). Távolról nézve érthetetlen, miért így állnak hozzá, mert már feltalálták az "alapbeállítás" nevű fekete mágiát (a hozzá esetleg tartozó "alapbeállítások" felülettel), ami tökéletesen ellátja azt a feladatot, hogy aki nem tud/akar érteni hozzá, az nem 'sztatja és elfogadja, hogy az úgy jó neki, aki pedig nem, az vállalja, hogy meg kell érteni, mit csinál (vagy legalábbis utána kell tudjon olvasni). Ám az ilyesmi funkciók/beállítások úgy szoktak eltűnni a programokból, hogy jön egy túlművelt bölcsész, vagy ezek csoportja (elnézést a valóban bölcsészkedő bölcsészektől), aki racionalizálni kíván (általában pénzügyi okokból) és ezek mindenféle felmérésekből szoktak okoskodni. Ezekben a felmérésekben azt látják, hogy a használók mondjuk 5%-a az, aki ezeket át szokta állítani és úgy vannak vele, hogy őket le'arják (nem kell a programozóknak karbantartani hozzá a felületet, a beállítás megváltoztathatóságát, tehát kevesebb pénzt kell nekik fizetni, ill. ehelyett tudnak más, fontosabbnak gondolt funkción dolgozni), mert majd a 95% örül neki, hogy kevesebb a beállítás, amit el tud 'szni. Ennek az eredménye szinte minden, valamilyen szinten pénzből fejlesztett program esetén az, hogy idővel egyre
hülytájékozatlan felhasználók számára van készítve (nagy tisztelet a kivételeknek). -
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szóval ha van 3 opció, ami kb mindig is volt úgy ahogy, mert külön kapcsolók, külön funkciók, majd egyszercsak összefonódik vagy kettővé, vagy eggyé, ki az akinek előnyére válik?
Az miben van előrébb aki eddig is kérdezett róla, és 2 perc múlva el is felejti, mert megoldotta a baját, vagy sosem jutott el odáig, hogy szembesüljön az ablakkal?
Az miben van előrébb, aki "it guru" mert felfogta eddigi élete során, hogy az egyik ezt, a másik azt csinálja, és mikor kell melyiket használni, és mikor jó ha csak az egyiket használja?Ha meg windows, akkor miért jó az, hogy az ami eddig 1 réteg, és nem használta, akinek fogalma sincs róla, viszont akinek igen, az igen sűrűn, az most 2 vagy 3 réteg mélyen és kb 4 helyről összeguberálandó?
Ez kb az, mikor páran nem bírnak tudni parkolni, emiatt 10 hely helyett lesz 8, csak szélesebb, mert béna a nép egy része!
-
-
DS39
nagyúr
about:config-ban lehet limitálni.
Illetve teljesen kikapcsolni disk cache-t.A site data nem tudom pontosan mit takar (az oldalak beállításai sütikben tárolódnak), de az "Adatok kezelése" gombra kattintva oldalanként lehet törölni a nagy helyet foglalókat.
Szerkesztés:
Tippre a site data az olyan beállítás lehet ami a böngésző sajátja, pl. nagyítási szint. -
SP4C3
veterán
Most miért kell a firefoxnak is elkurvulnia?!

Eddig csak simán tudtam üríteni a "site data"-t a cookie-k nélkül... Régebben még a cache max quotáját is be lehetett állítani. Következőnek kiveszik a bezárás gombot???
-
-
Cs1csó
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Nekem így van:
.3,.5,.67,.8,.9,1,1.1,1.2,1.3,1.4,1.5,1.7,2,2.4,3,4,5az 1.4 az 140%-os nagyítás, az 1.5 az 150% ha csak egy egységet akarsz tehát pl. 150-ről 151%-ra akkor 1.51-et állítasz be és így tovább.
én mindenütt 140%-os nagyítást használok.

A ZoomPageWE azért többet tud, mert lehetséges hogy pl. csak a szöveg mérete nőjön ne az egész oldal stb. de nekem valahogy betöltési gondokat okozott.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen, az lehet az. -
-
Cs1csó
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Szia, én már nem használom ezt sem mást helyette az about:config részt megnyitod (címsorba beírod és entert ütsz)
Aztán beírod toolkit.zoomManager.zoom Values
És itt tetszés szerintire állítod, igaz ennek a vezérlése a jobb felül a beállításokban lehetséges de lehet bill kombóra is megoldható. -
pinnacle
nagyúr
Zoom Page WE-t (van jobb oldal méretező?), hogy kell beállítani a legkisebb lépésközre? 100-105-110-re állítottam, de 10-sével vált. Shiftes 1%-os váltás működik, úgy láttam, hogy 3-al vált, 108, 111, 114... illetve néha kicsit több, átírtam erre, de most meg 108-tól vált 10-sével.
Illetve onnan vált 10-sével, ahol abbahagytam a Shiftes 1%-ot. -
ledgeri
nagyúr
Mivel a FF nyitott, lényegében egy custom FF a TOR-böngésző. Emellett még, a mullvad böngésző meg egy tor nélküli, csak VPN-re optimalizált tor böngésző! (A készítő csapatok egyeztetek, ilyesmik) Mind a kettő annyira maszkol mint amennyire tud, de lényegében FF mind említett!
Szóval ha ezek azt mondják, hogy nem éri meg FF-szal foglalkozni, na akkor vége! -
Petya XT
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Soha nem használtam, nem sok értelme van. Ez csak egy kérés, minden webhely úgy értelmez, ahogy akar. Szigorú mód, Ublock, Disconnect, Decentraleyes, ClearUrl. Kész is.
Ennyit tudtam tenni. Hogy mire elég, az más kérdés. -
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem vágom, hogy milyen összefonódások vannak a Mozilla és a Tor Project között, hát... én nagyon remélem, hogy még sokáig marad a Fox, mert magával a kezelőfelülettel és a szolgáltatásaival elégedett vagyok. Na meg már mióta is használom??? Legalább 10 éve aktívan, 5 éve meg csak ezt.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Már akinek, nekem a Brave nem alternatíva a Foxhoz képest.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ha láttam cikket arról az oldalról akkor kb itteni IT cafe clickbait szint volt minden egyes alkalommal!
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mert miért is? DNT-t amire szart minden oldal leváltják GPC-re, amit törvényileg be kell tartaniuk. Egyébként meg aki használ Firefox-ot, az használ uBlock-ot is, ami 100x jobban véd nyomkövetés ellen mint a DNT (ami lényegében egy lécci-lécci kérés az oldal számára).
Ja, és poén az egészben hogy DNT kérés tökéletesen használható fingerprintingre
vannak akik javasolják is kikapcsolását -
Jack Oneill
veterán
[link]
Érik a Brave-re valtas? -
ledgeri
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Azt hiszem akkor is írtam: rápróbálhatsz arra, hogy az adott, valamelyik képen szereplőt, mint sessionstore-fájl (megfelelő kiterjesztéssel) visszaállítod a megfelelő helyre!
Ha sűrűn kell privát bongészés, akkor ajánlom hogy egy külön telepítést ÉS profilt külön állíts be annak... én is így kezdtem, és nem bántam meg!
Ha zavar az, hogy az alapértelmezett böngésző, a fő böngésződ, és pl van amikor abba nyilna meg egy random progi gombja, akkor arra is beállíthatsz (telepíthetsz, profilozhatsz) egyet, és az is le lehet tudva! -
válasz
KaiotEch
üzenetére
Sziasztok. Már megint ugyan ez a hiba. Viszont most rohadtul nem akarja visszahozni. Nem tudom mi más az adott .jsonlz4-ekbe, de a 20241121-es upgrade nevűből tudta csak visszaolvasni valamiért.

Bár nemegészen értem, hogy a Mozilláéknál ez még vagy nem jött elő, vagy francért nem tudják megoldani, hogy ha a privát böngészést zárom be utoljára, akkor a sima ne veszítse el a session-t... -
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet a jobb oldalon lévő fekete függőleges csíkot eltüntetni?
-
makoss
veterán
válasz
makoss
üzenetére
Csak ebben az aboutban nem merek semmit állítani
Érkezik a modern Firefox oldalsáv: így kapcsolható be már most -
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyre sz@arabb lesz már ez a firefox
-
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amit tudtam töröltem, még mindig ott van
-
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És azzal hogyan zárom be?
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Menüsor van, menü nincs
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt az oldalsávot hogy tudom megszüntetni?
-
Cs1csó
titán
válasz
Darkness
üzenetére
Sikerült megoldani DarkReader-rel: a HVG oldalon a DarkReader menüben a MORE opción belül (FILTER - SITE LIST - MORE) A theme generation mode-nál STATIC. Ajánlott, hogy alatta be legyen kapcsolva az "only for HVG" tehát ha máshol pl. a dinamikus szűrést haszhnálod ami általánosságban jobb de itt stabilabb, akkor nem zavar be, mert így csak ezen az oldalon lesz STATIC a beállítás.
Gondolom az az oka, hogy a STATIC szűrés egyszerűbb mint a DINAMIC ezért hamarabb lefut a HVG STATIC beállítása mint ha DINAMIC szűrésen hagyom.
i
-
Cs1csó
titán
Üdv, amikor a HVG.hu-t megnyitom mindig fehéren "villan" egyet a kép mielőtt sötét módban elindulna, akkor is ha:
- a HVG-ben állítom be a sötét módot- az oldalon is lehet
- ha a Dark Reader-rel állítom be
- ha letiltom a kiegészítőketTehát mindig nem tudom mi lehet a gond, valakinek valami ötlete?
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszönöm a segítségeket, megoldódott. Kicsit kerülő úton, úgynevezett felfrissítéssel, de most rendben van.
(Egyébként azért tértem rá anno a Firefoxra, mert az megynyitja a nagy adatméretű weboldalakat is, amelyeken az Edge vagy a Chrome... összeomlik a hírhedt "Out of Memory" hibajelentéssel. A FF ellenben megnyitja ezeket az oldalakat is.)
Köszi! -
törölt tag
Erre a jelek szerint senkinek nem volt rezonálnivalója, de azért megkérdezem mégegyszer, hátha. A tegnapi frissítéssel se jött vissza a hang.
Mozilla Firefox - Mobilarena Hozzászólások -
sz.j
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült:
Beállítások --> Kezdőlap --> a Gyorskereső jelölőnégyzetére klikk, majd ki kell választani a Sorok számát (1,2 vagy 3).
Majd
Keresés --> a Címsáv jelölőnégyzetre és az itt található Gyorskeresők-re klikk
Ezt követően a címsorba egymásután be lehet írni a tárolni kívánt oldalak url-jét -
ledgeri
nagyúr
Ez vagy előzményekből dolgozik, vagy a beállított egyedi kezdőlapra kitűzött elemekből, meg akár lapokból is listáz ha már vannak megnyitva (meg még 2 opció).
Azt hogy miből jelenítsen meg: Beállítások, kérdőjeles főmenü, majd címsor/address bar almenü.
Azt hogy ezek mit fognak tartalmazni meg az egyéb beállításoknál.
Amit te szeretnél ahhoz majd még a házikós menüben is kell mókolni (második pipálhatót pipálni [elégséges sor kiválasztása mellett]) , majd megnyitni egy új lapot, és ott meg felvenni amit szeretnél a listában is látni. (utóbbi rész picit bizonytalan, mert egyszer zavart, kiürítettem, és ennyi!) -
sz.j
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Legördülő címsort létrehozni ....
-
Bodor
veterán
Köszi, ez jókor jött!
Arra van megoldásod, hogy ezt a css-t milyen kódsorral kéne kibővíteni, hogy a könyvjelző eszköztár több soros legyen?
Közben megtaláltam.
Ha valakinek kéne: multi-row_bookmarks.css
-
Jack Oneill
veterán
Frissult a Firefox, ujfajta kovetesvedelem kerult bele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mégsem kell Python, látom, azóta publikál Win 7-es exe-t is.

Akkor már felesleges, mert az FF sajátja is jó? Mondjuk a Zoom Page WE Shifttel egyesével is tud nagyítani, igaz nem minden értéknél változik a méret.
igen, az lehet az.
Illetve onnan vált 10-sével, ahol abbahagytam a Shiftes 1%-ot.
vannak akik javasolják is kikapcsolását

.., a Címsorról és a tárolni kívánt oldal url-jéről van szó.
KAMI911