Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én tegnap délután óta csak mobil alkalmazással tudom használni! Sem firefox, sem waterfox nem jeleníti meg a bejelentkező oldalt. Ha csak a főoldalt írom be akkor hiányosan dobja be és nagyjából az árakon kívül semmit nem látni. Csak ugy PC nagy kijelző nem az egérmozi
, nekem sokkal kényelmesebb. -
KAMI911
Topikgazda
Itt a 142, holnap jön a hivatalos bejelentés!
-
Üdv!
AliExpress-en nézelődtem, majd belekattintottam jobb klikkel a címsorba, és a felugró menüben alul, a jelölt helyen volt egy olyan, hogy "AliExpress Shopping hozzáadása". Rákattintottam, erre eltűnt és már nem jelenik meg, de nem tudom mit és hova adott hozzá. Nincs új könyvjelzőm, nincs kiegészítőm, vajon mit keressek?

szerk.:
Megvan. Ha esetleg valaki belefutna, keresőszolgáltatást adott hozzá. Töröltem, most újra megjelenik a hozzáadás lehetősége. [kép] -
KAMI911
Topikgazda
válasz
PitLee
üzenetére
Inkább ez:
Ki tud jönni? Kiállításon standolás... -
KAMI911
Topikgazda
Hali,
Holnap, szombaton kiállítunk a Fantasy Expo-n.Nincs kedve valakinek jönni és segíteni?
PM, válasz itt bármi.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
andaman
üzenetére
Itt említettem, de nem ilyen kontextusban. A privacy.resistFingerprinting true érték ezt megöli, ha firefoxból használnád , legyen false úgy próbáld. de én inkább csinálnék egy másik profilt ennek, és abban futtatnám, vagy a Caprine nevű programmal.
-
KAMI911
Topikgazda
Sziasztok,
Frissítettem az összefoglalót, a letöltéseket strukturáltam, kibővítettem, a leírásokat átrendeztem, kibővítettem, a régi leírásokat a lista végére mozgattam. Azokból - ahol van értelme - szeretnék aktualizált verziót csinálni. Csináltam egy about:config verziót is. Azt is bővíthetjük, amivel jónak látjátok, és a kinézet testreszabására is csinálhatunk valami dokumentációt. Mi a véleményetek? Jobbító szándékkal, kérlek! Köszönöm előre is! -
DS39
nagyúr
válasz
Darkness
üzenetére
megy a hang, csak alapból némítva indul.
azóta más platformon is próbáltam*, mindnél ugyanez a helyzet, így az m4sport oldal beállítása lehet ez.*reklámblokkoló és követésvédelem nélkül Firefox-ban + MS Edge-ben + androidon is ugyanezt tapasztalom.
nyilván kibírom azt a plusz 1 kattintást, csak furcsa volt, mert tegnapig ez nem így volt.
-
DS39
nagyúr
válasz
KAMI911
üzenetére
Üdv!
Kérdés (mindenkihez):
https://m4sport.hu/elovalamiért némítva indul a közvetítés, a firefox-ban be van állítva, hogy hang és videó engedélyezése, a videó el is indul oldalbetöltéskor, de némítva (a playeren belüli hangszóró némítva van default). sütik törlése, az engedélyek ki-be kapcsolása nem segített.
ez Firefox vagy M4 Sport hiba lehet?
-
KAMI911
Topikgazda
Sziasztok, újra!
-
-
andaman
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia,
Asztali PC: Firefox/Facebook/messangeren hanghívás kezdeményezésre:
"Ebben a böngészőben a hanghívás nem támogatott"
Pontosabban van akit tudok hívni, van akit nem, de végül is a böngészőre történik a hivatkozás......
Hogy milyen alkalmazás kezeli ezt a funkció, fogalmam sincs... -
-
andaman
tag
Üdv.
"Ebben a böngészőben a hanghívás nem támogatott" :-(
1. Miért?
2. W11 telepítése után 1x tudtam hanghívást kezdeményezni, most nem sikerül.
3. A W10 alatt egy idő után már nem működött ez a lehetőség.
4. Hogyan lehet(?) képessé tenni a böngészőt erre az alkalmazásra?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nekem sokkal kényelmesebb.

,