Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Üdv!
Firefoxban a címsáv van beállítva keresőnek (Google), de ha beírok valamit, az első "Enter"-re nem történik semmi, kétszer kell megnyomnom, hogy keressen is. Ez miért lehet?
-
szabeska
addikt
Üdv!
Most váltottam Firefoxra Chrome-ról (tudom, későn
) és lenne pár kérdésem:- Ha a routeren 1.1.1.1 DNS van beállítva, kell nekem a HTTPS feletti DNS-t bekapcsolnom Firefoxban, vagy legyen Alapértelmezett vagy Ki a beállítás?
- Néha produkál olyat a böngésző, hogy megnyitom, betöltenék pár lapot, de fél percig semmi sem tölt be, aztán hirtelen minden oldal betölt
(Ezt a Chrome is csinálta, bezártam, újra megnyitottam és "megjavult"...)- Valóban ennyivel lassabb az oldalbetöltés a Chrome-hoz képest, mert érzésre lassabb, vagy én állítottam be valamit rosszul?
Ublock Origint használok évek óta alapbeállításokkal, most Kaspersky Free van a gépen, előtte F-Secure vásárolt licensszel is ugyanez volt a helyzet.
Próbáltam az adatvédelemnél több dolgot is állítgatni Firefoxban, de kb semmi sem változott.

-
szabeska
addikt
Udv! Valamiert nem hajlando betolteni a Bitdefender Trafficlight ikonja a linkeknel. Csak porog a kis karika, ha rakattintok behozza az oldalt amit kell ,de nem jelenik meg az ikon. Mas is tapasztal ilyet?
-
szabeska
addikt
Üdv! Felhőben (mint a chrome-nál) tudom tárolni a könyvjelzőimet, jelszavaimat, beállításaimat? Pl win reinstallnál jól jönne. A sync jó erre is?
-
szabeska
addikt
Reggelt! Foxban is van lehetőség valamiféle egyszerű szinkronizációs megoldásra, mint Chrome-nál? Csak jelentkezzek be és tegye a dolgát kussban. Nem akarok én eszközöket párosítani, sem kódokat irkálni és hasonló hülyeségek.
-
szabeska
addikt
Sziasztok, valahogyan meg lehet oldani azt, hogy ha pl valaki gmail fiókból/sulis honlapról/weblapról/bárhonnan a böngészőben megnyit egy word vagy pdf fájlt, akkor az ne a böngészőben nyíljon meg, hanem az adobe readerben/wordben? Fénymásoló szalonokban kellene ezt megoldanom, mert mindenki a böngészőből indít nymtatást, ami lassú, megáll, lefagy... Köszönöm!
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Frissen telepítettem a Firefoxot, és ha új lapot nyitok meg, azt írja:
A cím érvénytelen
Az URL érvénytelen, nem lehet betölteni.
A webcímeket általában
http://www.example.com/ formában írják.
Ellenőrizze, hogy előre dőlő perjeleket használ-e (azaz: /).Nem tudom, hol lehet beállítani hogy mi legyen az új lapon, eddig alapértelmezésben a legtöbbet használt oldalak jelentek meg. Amikor ezt írja ki, a címsor tök üres ráadásul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor nem szóltam.
) és lenne pár kérdésem:
(Ezt a Chrome is csinálta, bezártam, újra megnyitottam és "megjavult"...)

és nem találom a google-t
KAMI911