- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Nos...
Előjött egy fura hiba, egyik napról a másikra (tegnap óta), és nem tudom hogy mi lehet a megoldás, és azt sem hogy egyáltalán hol, kitől kellene megkérdezni.
A hibajelenség a következő:
A Prohardver lapcsaládon firefox alatt nem működik a bal egérgomb. Bármire kattintok az ég egy adta világon semmi sem történik. Sem link, sem gomb semmi. Csak firefox alatt, másik böngészővel jó. Nem az egérgomb rossz.
Nem tudok arról hogy fel lenne téve olyan kiegészítő, ami ezt befolyásolná. Ami esetleg ilyen lenne, (tapermonkey, ill adblock) azokat letiltottam, de az eredmény ugyanaz.
Most a legfrissebb (117 -es) verzió van fennt, de most frissítettem, és az előzővel is ezt csinálta. -
villamos
őstag
válasz
Winner_hun #5369 üzenetére
ok... ennyire láma nem vagyok, de így csak asztalon lévő ikont tudom lecserélni, viszont a böngésző ablakába is be szeretném rakni... (bal felső sarok)
erre volt jó a 2-esnél a cserebere... -
villamos
őstag
nos...
Le szeretném cserélni a böngésző ikonját Vuk -ra. Eddig elég volt a firefox könyvtárjában lévő alapértelmezett ikonját lecserélni, de a 3 -asban ezt nem találom. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám Vuk -kosítani a 3 -as foxot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest