Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia!
Ez nekem magas. Én ebből nem látom hogy a mozbackup mentésből hogyan tudom visszaállítani a firefoxot.
Először is egy hozzáértő (!) hozzászólását várnám aki konkrétan meg tudja mondani hogy a 64 bites rendszerre való váltásnak köze van e ahhoz hogy a backup ot nem lehet használni. -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
32 bites win 7re rátelepítettem 64 bites win 10et. Előtte mozbackup al mentést csináltam a Firefox ról. Visszaállításkor mozbackup nem jelezte hogy gond lenne. Viszont mikor az új rendszeren elindítottam a firefoxot,a könyvjelzők,eszközök,témák stb. nem jelentek meg
64 bit miatt nem működik a visszaállítás?
Illetve van valami lehetőség arra hogy a lementett backup fájlból valahogy a könyvjelzőket visszanyerjem? -
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.Facebook játékoldalát nem lehet használni mert flash player frissítést kér.a gond az hogy hiába telepítem a kért frissítést,ha belépek a játékoldalra mindig ez a kép fogad:
Már többször töröltem és telepítettem a programot,de semmit nem használ

Azért sürgős a segítség mert anyám kevés szórakozásának egyike ezen játékoldal használata.Minden nap játszik,de tegnap óta nem tud,teljesen ki van akadva.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
YT center developer build 537-et használom,akarom írni használnám ha működne.
Egyszerűen hiába maradt bekapcsolva, a youtube-ról eltűnt a kiegészítő.
Adblocot lecseréltem ublock-ra,de ennek nincs köze hozzá.
Mi lehet a gond?
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Bocs közben észrevettem hogy én hibáztam,nem állítottam be amit be kellett volna a kiegészítőben.

Köszönöm a segítséget mégegyszer!
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szia!
Pl a wikipedia oldalakon sem működik többek között. -
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Közben folyamatosan használom a böngészőt.
Sajnos mégsem tökéletes a megoldás.
A weboldalak egy részénél működök a dolog,más részénél nem.
-
creed33
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szia!
Azt akartam hogy sima bal klikkel nyíljon meg új lapon a hivatkozás.
Tab Mix Plus meg is oldotta a problémát.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Hol és mit kell beállítanom ha azt szeretném hogy egy weboldalon található hivatkozásra rákattintást követően a hivatkozás mindig új lapon töltődjön be? -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon zavaró számomra hogy szinte az összes megnyitott weboldal alján megjelenik egy ablak,benne a kéréssel hogy egyezzem bele a cookie-k használatába.
Szeretném véglegesen kiiktatni az ablak megjelenését. Mit kell tennem?

-
creed33
aktív tag
Szia csako!
Sokat variáltam,végül ami használt hogy alapértelmezettről átállítottam flash-re.
Igaz hogy megoldódott a felbontás (480p),de alul a tálca aminek az elején a play gomb van összezsugorodott.
lassú kapcsolatra állításnál a max felbontás 360p sajnos,ami nekem kevés.
yousabletubefix script-et próbáltam még letölteni,de nem sikerült.
kipróbáltam a magic actions for yt-ot is,az sem vált be
Más, YouTube-ra vonatkozó kiegészítő nincs felrakva
507-es verzió development verziót használom
Végülis megoldódótt a problémám kis kompromisszummal
Köszönöm szépen a segítséget!

-
creed33
aktív tag
Szisztok!
youtube centerrel kapcsolatban van egy bosszantó problémám.
hiába állítom be hogy minden videót 480p-n játsszon le,mindig felugrik HD-re a minőség
Pontosan mit hol állítsak be,hogy megoldódjon a problémám?
Külső playeren is állítottam,de semmi változás

-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!

-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
A szkript fejlesztőivaltozatára cseréltem és már működik is
Nagyon szépen köszönöm!

-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném tudni a youtube centerrel kapcsolatban,másnál is előfordult e hogy eltűntek a letöltési menük a videók alatt?
Esetleg ennek van ahhoz köze hogy a 28-as verziót megtartottam és nem frissítettem? -
creed33
aktív tag
válasz
mikk2000
üzenetére
Szia!
Hát mit mondjak,vagy inkább írjak
,érdekes a helyzet.
újratelepítettem a rókát,de előtte mozbackup-al mentettem mindent.
Mielőtt indítottam volna az újratelepített rókát mozbackup-al restore-t csináltam.
A lényeg hogy maradt minden a régiben.
,viszont meg kell jegyeznem hogy a "meghibásodás" előtt már volt a mozbackup-al egy olyan gond nálam,hogy a korábbi 15-16Mb körüli mentés helyett 150-160Mb backup-okat csinált.Nem tudom ennek van e köze mindehhez,mindenesetre érdekes.Ha nincs több ötleted,akkor is nagyon szépen köszönöm az eddigi segítőkészségedet! 
Még annyit hogy korábban nem láttam az adott oldalon a villogó kurzorjelet,most viszont mindig látható -
creed33
aktív tag
válasz
mikk2000
üzenetére
Szia!
no alakul a dolog
portable esetén tényleg működik rendesen a bill.,viszont nem találom hogy tudnám alapbeállításra visszaállítani a bill.-t(start menü eszközök nyomtatóknál+eszközkezelőnél is néztem,nincs ilyen beállítási lehetőség),de lehet hogy nem is ezen kellene változtatni hogy a telepített fireifox-nál is ismét jól működjön. 
ja igen,jelenleg a telepítettnél minden oldalon hibásan működnek a nyilak -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom van e köze a firefox-hoz ,de a lefelé ill. felfelé mutató nyíl átvette a nyillal jelzett billentyűk funkcióját,tehát ha a lefelé mutató nyilat megnyomom nem gördül folyamatosan lefele az oldal,hanem egyből leugrik az oldal aljára.
Hogyan tudnám visszaállítani?
Vezeték nélküli a bill. -
creed33
aktív tag
Szia!
Köszönöm segítőkészséged
,de ne haragudj nem erre gondoltam 
Egyrészt ehhez a kiegészítőhöz mindig nyomni kell a ctrl+F -et (korábban és most is ha a keresek egy adott szót az adott lapon akkor egyből pötyöghetem a bill.-en) másrészt zavaró a megjelenő karika
biztos van valami más megoldás is a korábbi beállítás visszaállításához

Párszor még felteszem ezt a kérdést ha rövid időn belül nem jön a jó megoldás,talán idővel valaki fog tudni segíteni.Azért mégegyszer köszi!

-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi frissítések valamelyikénél történt hogy megváltoztatták a keresési beállítások egyikét amit szeretnék visszaállítani.
Ha több lapot nyitok meg egymás mellett és keresek egy adott szót (F3) akkor jelenleg minden egyes laphoz külön be kell írnom az adott szót.Szeretném visszaállítani ahogy korábban is volt,tehát több lap megnyitása mellett függetlenül attól hogy melyik lapra ugrok át mindig ugyanazt a szót keresse a böngésző.
Tudja valaki a megoldást?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani pontosan mire jó ez a kiegészítő?
-
creed33
aktív tag
Szia!
Google Privacy:
Úgy módosítja népszerű oldalak (pl Google, Facebook, YouTube, Yahoo!, Bing) tartalomban megjelenített linkjeit (pl találat, cikkmegosztás), hogy a klikkelés ne hagyjon nyomot.Ezen leírás miatt töltöttem le.Biztonsági szempontból van szerinted tényleges jelentősége?
Akkor ha a beállításokban a replace link opciót bepipálom ahogy nálad is van nem is kell kezdeni semmit ezekkel a megjelenő piros x vagy zöld pipa logókkal?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki légyszíves a Google Privacy 0.2.3 kiegészítővel kapcsolatban.
Hogy működik?
Aktívan teszi a dolgát a telepítés után egyből,vagy nekem kell folyamatosan állítgatni?
-
creed33
aktív tag
válasz
Füleske
üzenetére
Szia Füleske!
Köszi ,de közben megoldódott a dolog,mert egy külföldi oldalon megtaláltam a megoldást ami hasznos lesz másoknak is,mert csodálkoznék ha csak nekem lenne ez probléma.
Tehát a megoldás
:
about:config-ban állítsátok true-ra a plugins.load_appdir_plugin-t
Köszi a segítőkészséget neked is,hajrá magyarok!

-
creed33
aktív tag
Üdv!
Beágyazott videotartalom nézéséhez a böngésző kérte a Windows Media Player Firefox Plugin telepítését,viszont hiába telepítettem nem "észlelte" a rendszer. A bővítményeknél sem jelent meg,ergo továbbra sem tudom azokat a videokat nézni melyekhez Windows Media Player Firefox Plugin szükségeltetik.
Mi lehet a baj?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!

Szeretném ha a legördülő könyvjelző menüben nem jelenne meg az alsó három mikor megnyitom a könyvjelző menüt.A jobb gomb törlés itt nem működik,tudja valaki hogy oldható meg?
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mindegy ha most nem,idővel biztos megoldódik ez a dolog is

Kösz szépen a segítőkészségedet!

-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
Igen kicsire van állítva,de valami más lehet a gond mert frissítést jött nemrég a centerre és azóta nem hajlandó a bal szélen indulni a video.
Pedig még az általános fül alatti Oldal középre igazítása mellől is ki van véve a pipa és a lejátszó fül alatti Lejátszó középre igazítása mellől is
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Hiába van fenn nálam a youtube center és hiába veszem ki a Lejátszó középre igazítása menüből a pipát,nem tudom beállítani hogy a videot teljesen a képernyő bal szélére eltolva játssza le.
Tudnátok valami megoldást?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Youtube fiókbejelentkezés után pár másodperccel elfehéredik és befagy a képernyő,ezáltal sem videót nézni ,sem kommentelni nem lehet.
Adblock-al illetve nélkül is megtörténik.
Más is tapasztalt már hasonlót?
Hogy tudnám megszüntetni a problémát? -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom van e a YouTube Center szkriptnek ahhoz köze,hogy a YouTube videóknál a jobb alsó sarokban a "Visszajelzés küldése" ablak folyton jelen van.
Számomra nagyon zavaró ezért szeretném eltüntetni.
Légyszíves aki tudja hogyan kell jelezze
-
creed33
aktív tag

Nálam nincs átméretezés vagy képarány menű és mp3 szolgáltatások sincsenek pedig feltelepítettem YouTube Center szkriptet

Hogyan tudnám előhozni? -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Az oldalon ajánlott YouTube Center szkriptet hogyan kell alkalmazni vagy aktiválni?
-
creed33
aktív tag
Köszönöm nektek a segítséget
,végül a ccleanerrel való tisztítás megoldotta a problémát. 
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
A keresés találati listában tegnapig baloldalon függőlegesen jelent meg a találatok további speciális keresésének lehetősége (kép,térkép,milyen időintervallumon belül keressen,stb),most meg nem tudom az okát,de fent vízszintesen van ez meg.
Hogy tudnám visszacsinálni? -
creed33
aktív tag
Szia WonderCSabo!
Mint a firefox böngésző tudorát (
) kérdeznélek.Könyvjelzők menű megnyomásával megjelenik ugye a lista,ennek legalján szerepel nálam a "Nem rendezett könyvjelzők" .
Miképp lehetne ezt tetszőlegesen elmozgatni a listában?
Csak egy apróságról van szó,problémát nem jelent,mégis jó lenne ha lehetne rajta változtatni.
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mester hogy rád mindig lehet számítani!

-
creed33
aktív tag
Tisztelt WonderCSabo ,illetve más hozzáértők!
Összeomlott a böngészőm,ezt követően figyelmetlenségem okán az asztalra helyeződött a "Régi Firefox adatok" mappa,illetve alapállapotba állt vissza a róka.
Legyen valaki oly kedves és válaszolja meg hogy ezen mappa segítségével mi módon tudnám visszaállítani a korábbi állapotba a böngészőt
.Köszönöm!
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kedves WonderCSabo tisztelettel konstatálom hogy neked szenvedélyed ezen böngészővel kapcsolatos ismeretanyag megszerzése és továbbadása.

Köszönöm minden eddigi és leendő fórumozó nevében segítőkészséged!

-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mozilla Firefox topik nagymestere jelentem tökéletes a megoldás,azzal a kitétellel hogy átjavítottam a background-color-t black-re red helyett
Nagy vagy!

-
creed33
aktív tag
Lenne még egy apróság

Mikor megnyitom a könyvjelzők menüt,ezen belül bármelyik létrehozott mappát és láthatóvá válik a létrehozott könyvjelzők sora,mindegyik alján szerepel az hogy "Mindegyik megnyitása külön lapon"
Na ezt hogy tudnám eltüntetni hogy ne jelenjen meg?
Aki erre is tudja a választ annak már tényleg nem hobbi ,hanem szenvedély a böngészőkkel való foglalatosság
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen mester,végülis működik a dolog igaz hogy nem egész pontosan úgy ahogy szeretném

Egy fekete vékony téglalap lett az elválasztóvonal egy sima vonal helyett,bár a színe tökéletes
Nem akkora horderejű a probléma,de ha neked hobbid és szenvedélyed hogy mindenféle felmerülő firefox problémát megoldj szívesen veszem a további segítséget,ha nem akkor nagyon szépen köszönöm az eddigieket!
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kösz mester,de le is tudnád fordítani mit csináljak mert nekem ez magas

-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Élnék a lehetőséggel akkor.
Lehetséges színt adni a könyvjelző menüben az elválasztóvonalnak?
Ha erre is tudod a megoldást akkor te tényleg mindent tudsz a firefox témával kapcsolatban
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges színt adni a könyvjelző menüben az elválasztóvonalnak? -
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na végre!

Köszönöm a kitartó segítőkészségedet Firefox topik nagymestere!

-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Megtaláltam az mms.cfg fájlt de sajnos hiába írtam bele nem engedi a rendszer felülírni a fájlt
most ez van beleírva:
AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1Plugin Container kilövésével nem lesz fennakadás a flash online játékok játszásakor?
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Flash player plugin 11 3 300 mindig benn marad a memóriámban hiába lépek ki az alkalmazásból.Aki tudja mit és hol állítsak be hogy az alkalmazásból való kilépés után eltűnjön a memóriából ha nincs használva légyszíves írja meg.
Köszönöm! -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Flash player plugin 11 3 300 mindig benn marad a memóriámban hiába lépek ki az alkalmazásból.Aki tudja mit és hol állítsak be hogy az alkalmazásból való kilépés után eltűnjön a memóriából ha nincs használva légyszíves írja meg.
Köszönöm!
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
A Youtube to mp3 kiegészítővel akadt gondom.
Sokáig minden gond nélkül tudtam vele youtube videoról leszedni az mp3-at.
Utóbbi időben viszont gond van vele mert a konvertálás megkezdéséhez már valami jovelin java applet-et hiányol vagy kér.
Hogy lehet ezt "beszerezni" hogy továbbra is gördülékenyen tudjam EZT a kiegészítőt használni?
Igaz hogy van más kiegészítő is erre a célra,de a legjobb hangminőséget (kbps) ez a kieg. képes biztosítani.
Firefox szaki (WonderCSabo
) esetleg te tudod a megoldást? -
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kösz hogy beírtad!
Most néztem meg nekem még a 11.5 van fenn.Ezt frissítem a 11.6-ra és akkor talán jó lesz
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm,de nemrég épp a te tanácsod miatt telepítettem újra.
a youtube video hangakadás miatt ami megoldódott 
Akkor lehet hogy hardveres a gond
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy online játékoldalon (Y8) játszva egy bizonyos idő után mindig lefagy a böngésző a Plugin Container for Firefox miatt ami megeszi a memóriát.Ki lehet ezt küszöbölni valahogy?
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi mester!

Már jó is a hang.
Azért nehogy már minden tökéletes legyen,a kép sem megy folyamatosan.
Érdekelne hogy az Adobe Shockwave Player 11.5-nek lehet e ehhez esetleg köze?
Köszi!
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom más is tapasztalta már hogy youtube videoknak akadozik a hangja ami nem kicsit zavaró.
Meg lehet szüntetni egyáltalán ezt a problémát?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki rajtam kívül a hang akadozást youtube esetén?
Olyan 10 másodpercenként megszakad a hang 1-1 másodpercre hiába futott előre a letöltés.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Megpróbálok feltenni egy régi verziót arra talán vissza tudom állítani.

,érdekes a helyzet.
,viszont meg kell jegyeznem hogy a "meghibásodás" előtt már volt a mozbackup-al egy olyan gond nálam,hogy a korábbi 15-16Mb körüli mentés helyett 150-160Mb backup-okat csinált.Nem tudom ennek van e köze mindehhez,mindenesetre érdekes.Ha nincs több ötleted,akkor is nagyon szépen köszönöm az eddigi segítőkészségedet!