Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
farkas-j
őstag
Szükségem van ActiveX-et igénylő weboldalak használatára (pl. webkamerák). Ezt sajnos a Firefox nem támogatja. Eddig az IE Tab 2 pluginnal oldottam meg, ami Firefox ablakban, de IE motorral nyitja meg az oldalt. Az új Firefoxokkal (52-től) ez már nem működik, letíltódott
Nem találok olyan plugint vagy megoldást amivel működne.
Hogyan tudnám a jövőben ezt megoldani úgy, hogy ne kelljen IE böngészőt használnom? Nagyon nagy segítség lenne, ha tudnátok erre valami megoldást! 
-
Kékes525
félisten
válasz
mekker
üzenetére
Köszi szépen az alternatívákat. Egyedül a Screengrab nem müködik rendesen. Azt mos letiltottam. Annyira nem hiányzik, mert könnyen tudok pdf-be menteni a Bullzip PDF Printerrel, vagy a HyperSnappal jpg-be.
Az S3.Google Translator rendes működésén csodálkozok, mert nem működött pár verzióval az 54-s előtt amikor bekapcsoltam a multiprocesszt. Most teszi a dolgát, ugyanúgy mint a FEBE vagy a Speed Dail [FVD]. Ha ezek nem működnének, akkor kikapcsolnám a multiprocesszt. Lehet hogy azokat a funkcióit nem használom, amiket nem tudja a multiprocessz alatt. De ez nem is érdekes, azt tudja amiért tartom őket és ez a lényeg. -
mekker
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Ha esetleg valami nem működne rendesen:
Google™ Translator
Page Shot
New Tab Tools
(a másik kettőre nem tudok alternatívát) -
Kékes525
félisten
Átkapcsoltam multiprocessra pedig az Add-on Compatibility Reporter szerint több nem kompatibilis addonom is van, ezek FEBE, S3.Google Translator, Screengrab, Speed Dail [FVD], Thumbnail Zoom Plus. Most próbálgatom, de minden rendesen müködik. Egyedül a Screengrab néhány funkciója nem müködik. Pár verzióval régebben, amikor bekapcsoltam az S3.Google Translatorral voltak gondok, most azonban müködik. A FEBE, S3.Google Translator, Speed Dail [FVD], Thumbnail Zoom Plus is teszi a dolgukat. Folytatom a tesztelést.
-
Matthewus
őstag
-
Kékes525
félisten
Köszi. Én Enhancer for YouTube™ használom, ez is tudja, de scripttel gondoltam megoldani, úgy azzal kiválthatnám ezt az addont.
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Én a Youtube Plus kiegészítőt használom. A fentebb említett mini player funkciót is tudja.
-
Kékes525
félisten
válasz
mekker
üzenetére
A Tempermonkey megvan.
Viszont félreértettél, vagy én fogalmaztam rosszul. Nem az "Automatikus lejátszás" kapcsolót akarom eltüntetni, hanem az automatikus lejátszást akarom megakadályozni. Csak én indíthassam el a videót, magától ne induljon el. Az a script, amit linkeltél az csak a kapcsolót tüntette el. -
mekker
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
https://gist.github.com/Yonezpt/51adf278a24488f75ff0#file-yt-rmv-ap-un-user-js + Tempermonkey/Greasemonkey
Amúgy nem tudom, hogy linkeltem-e már, de van új Youtube design (dark is):
https://www.youtube.com/new -
Kékes525
félisten
Változatlanul nem működik nálam a youtube-on az automatikus lejátszás kikapcsolása a legújabb 54.0 sem. Most annyi a változás, ha kikapcsolom, akkor a továbbiakban az új videóknál is kikapcsolva marad, de ez nem avarja és változatlanul automatikusan lejátssza a videót. Régebben még a kikapcsolás sem maradt meg és az új lapon már bekapcsolva volt. Persze tök mindegy mert így sem használ. Kénytelen vagyok addonnal megoldani a problémát. Pedig elvileg annak a funkciónak működnie kellene. Lehet, hogy valamelyik addonomat nem szereti? Van egy pár belőlük.
-
Uhh, most frissült az 55-ös bétára... ez valahogy még gyorsabb lett

-
mekker
őstag
Youtube-os zenehallgatóknak ez egy hiánypótló addon lehet.
-
Üdv. Kollégák az ESR-nek ma még van valami előnye a simához képest? Mert régen talán volt, de ma már én csak inkább szívok vele, állandóan összeomlik, ha valami flash-es oldalt nézek(pl: YT). Köszi!
-
-
-
movax
őstag
Használ valaki olyan kiegészítőt, amely a tapipadon elérhetővé teszi a háromujjas előre-hátra navigálást? A Scrolling Gestures-t használom, jó, de nem kompatibilis a multiprocess-szel és sajnos nem fejlesztik. Pár egyéb hasonló cuccot kipróbáltam (All In One Gestures, Fire Gestures), de vagy nincs bennük tapipad-támogatás, vagy inkompatibilisek a mutiprocess-szel.
-
netpeti98
addikt
-
ledgeri
nagyúr
Ha a legutolsó 44-es firefoxról váltanék autómatikus frissítésre, van olyan köztes megálló amit -mint volt korábban- fájlstruktúra változtatás miatt be kellene iktatni, vagy mehet az autó update, amíg a szem ellát
, majd az pakolgat...? -
törölt tag
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
üzenetére
Cookie AutoDelete e10s kompatibilis.
Csak gondolom újra beállítani mindent egy szenvedés lesz. Nekem is át kellene állnom.
-
törölt tag
Megvan a ludas 1 darab kieg, a sütikidobáló cucc, ha ezt törlöm akkor ezt az újítást mostmár kézzel kell belőnöm? 1esélyt még kap a róka, ha így se megy nem használom, de ezt még megadom neki.
Viszonylag mázlim van Self-Destructing Cookies ez az 1 nélkülözhető addon nem jó ezt még nélkülözhetem.
-
Matthewus
őstag
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi, így ki tudom váltani a gagyi allmusic kiegészítőmet.

Hát ez elég nehézkes, olyasmit szeretnék, hogy az adott lapon kijelölök egy vagy néhány szót és arra keresek rá a Google-on. Így:
Ha most az allmusicra klikkelek, akkor ezt az allmusic keresőjébe teszi és rákeres. Ilyet szeretnék a Google-on is. Ha a képen ráklikkelek a search allmusicra, akkor ezt kapom: [link] Ez nem elég pontos, míg az a tapasztalatom, hogy a Google pontosabb. A Gogolnál ez sokkal pontosabb: [link] Rögtön az első találat. [link]
-
válasz
üzenetére
Neked nincs bekapcsolva, inkompatibilis kiegészítők miatt.
Viszont nyugodtan ráerőltetheted.
1. Címsorba: about:config
2./a Keresés: browser.tabs.remote.force-enable -> dupla katt rá, hogy true legyen
2./b Ha nincs: jobb klikk -> új -> logikai -> neve a fentebbi legyen -> true (igaz)
3. Firefox Restart -
törölt tag
Sziasztok, frissítettem a rókát több netes portál azt írja ezt a több szálú akármit elkezdik mindenkinél bekapcsolni, eddig nekem is eszetlenül lassú volt,,, (mielőtt írjátok igen kiegészítők nélkül is) most viszont mintha kicsit tényleg gyorsabb lenne, de nem tudom Chrome-ról ugrottam át, lehet csak beképzelem, hogy gyorsult...

"Több folyamatú ablakok 0/1 (Kiegészítők letiltották)"
állítólag ezt a menüpontot kell meglesni,hogy be van e kapcsolva az újítás, de ebből nekem nem derül ki, segítene valaki, hogy most akkor nekem bekapcsolták az újdonságot vagy sem? köszi
[link] innen néztem meg mit kell megnézni.
-
Kékes525
félisten
Hol tudom szerkeszteni a helyzetérzékeny menüben (jobb egér gomb) beírt szöveget manuálisan. Egy plusz szöveget szeretnék belevinni a Google keresésbe. Azaz ha valamit kijelölök, az elé írja be mindig az adott szöveget és úgy keressen a neten. Az alllmusic lenne ez a szó, mert a tapasztalatom az, hogy sokkal hamarabb és biztosabban találja meg az adott albumot az Allmusicon a Google, mint annak a keresője.
-
-
DS39
nagyúr
frissült a Fox, 54.0 ééééééés eltűntek a ()-k az OK / Mégse gombokról

-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nem, Win 7-es a csúcs!

-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
-
movax
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ezek vannak most, mindegyik létfontosságú:
Másrészt még diagnosztikai céllal sem tudok pl. adblocker nélkül netezni félórát, hogy lássam, behal-e a böngésző (nem valószínű, hogy az uBlock miatt lassul). Zoom nélkül sem tudok, mert nem látom a kis cuccokat fullHD képernyőn. Plain text létfontosságú a mukámhoz, tabok alul - enélkül béna vagyok, scroll is kell, mivel a Microsoft úgy döntött, hogy kiirtja a háromujjas vezérlést a synaptics driver-ből
-
movax
őstag
Ismét ment vissza a legutóbbi jól működő verzió, az 51.0.1-es. Sajnos a legfrissebb FF nem tud megbirkózni az internettel, úgy általában. 6-7 nyitott füllel laggol, fagy, belassul, használhatatlan. A korábbi verzió nem, csak az 53.x-es. Nagyon rossz irányba megy valami a Mozillánál.
-
Kékes525
félisten
válasz
Imilenni
üzenetére
Többet is írtam. Kiegészítőkkel mi a helyzet? Másrészt futtasd le ezt AdwCleaner.
-
Imilenni
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Megnézem, egyébként nem a router a baj. Egyidőben próbálom indítani a letöltést és tökéletesen elindul az Exploreren.
legelek
Malwarebytes fut a gépen folyamatosan, naponta ellenőrzöm vele a gépet. Ha már megvettem remélem nem ez lesz a probléma, bár énis erre gyanakszom! -
Kékes525
félisten
válasz
Imilenni
üzenetére
Szerintem a routerednél lehet a gond. Nálam is előszokott fordulni. Milyen routered van, milyen szolgáltatódnál? Nézd meg a Downstream Channel és az Upstream Channel értékeket. Csatlakoztasd újra, sokszor kontakt hiba miatt vannak ezek, másrészt, ha sok eszköz van rajta. Az is lehet, hogy a hiba nem is a lakásodban van, akkor a szolgáltatóddal kell kapcsolatba lépned.
Visszaolvastam, hogy az explorerben tudsz letölteni. Az nem lehet, hogy épp akkor jó volt a kapcsolatod?
Ha Firefox hiba, akkor a kiegészítőket le kellene tiltanod és egyenként visszakapcsolnod. Lehet hogy közülük valamelyik a ludas.
Szűz rendszeren az újratelepítés után, default beállítás mellett, kiegészítők nélkül, minden rendben van? -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Pár hete írtam ide hogy nem tudok letölteni a Firefoxban. Nos még mindíg nem, pedig letöröltem letöltöttem bárhányszor csinálom az első két napban jól megy. Aztán egyszerűen sikertelen a letöltés
Van valami ötletetek? -
PBalázs
csendes tag
Az én gépemen 51-es van, s kikapcsoltam az automatikus frissítést, mert zavarnak a zárójelek.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
ph2012
üzenetére
Az automatikus frissítéseket végzi. Ha manuálisan akarod frissíteni, akkor tilthatod. What is the Mozilla Maintenance Service?
-
ph2012
senior tag
A vezérlőpultban fedeztem fel, hogy a Firefox mellett még telepítve van a Mozilla Maintenance Service program:

Ez mire való? Baj ha törlöm? Feleslegesen ne legyen a gépemen.
Köszi.
-
Krystal_s
addikt
Nektek is feltűnt a (Ctrl+F) keresés bug az 53.0.3 verzióban?
A kereső sáv nem tűnik el, amikor átlépek másik oldalra, de onnantól már nem működik. Sőt, ha visszalépek a kezdő oldalra, ahol a keresést először kértem és volt találat, akkor is azt írja a kifejezés nem található.Tehát egy oldalon pl itt keresek egy kifejezést, legyen az most az "53.0.3". Találat 6db, mutatja rendesen.
Átlépek másik oldalra, a kereső sáv kint marad és jelzi nincs találat. Piros lesz a keresett szó. Eddig ok. Most újra visszajövök erre az oldalra (ahol van 6db találat), de mégis azt jelzi pirossal, hogy a kifejezés nem található. Ettől kezdve bármelyik oldalon keresem a korábban beírt szót, minden oldalon azt írja a kifejezés nem található. (akkor is, ha lenne találat).
Elég egyetlen karaktert visszatörölni és újra jelzi a találatokat, de csak azon az oldalon. -
mekker
őstag
Nem elegáns, de a legegyszerűbb megoldás, hogy ilyenkor átváltasz Firefox Beta-ra. Sajnos előfordulnak bughalmaz verziók. Magától beexportál mindent a régiből.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Frissült a FF-om a 53.0.3 verzióra, de sajnos azóta az alábbi gondjaim vannak vele:
- a böngésző elindítása után váltózóan, de nagyon lassan tölt be a kezdőoldal (kb. 7-25 mp)
- a Google térképnél lévő fotóra klikkelve a kinagyított kép helyett csak nagy feketeség látható
- a FF Beállítások-nál a beállítható lehetőségek egy része angolul jelenik megSzerintetek ez mitől van és hogy lehetne orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyon jó volna,annyira irritál az a sok fehérség

Nem találok olyan plugint vagy megoldást amivel működne.
Hogyan tudnám a jövőben ezt megoldani úgy, hogy ne kelljen IE böngészőt használnom? Nagyon nagy segítség lenne, ha tudnátok erre valami megoldást! 
) funkció benne van már 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)