- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ha A a globális kék kapcsolót használva, akkor az nem a legjobb... Ajánlom a finomhangolós megoldást!
#68708 Rage47 Ha másnál nem jön elő, akkor lehet, hogy nem oldódik meg "későbbi verzió kivárásával", mert vagy géped függő, vagy egyedi beállítás függő nálad, vagy pont nálunk, így az nem biztos, hogy változik később!
-
-
Rimuru
veterán
Jellemzoen az van, hogy tul szigorura allitjak a csuszkat es "mindenert is" besir. Ha hirtelen mindenhol elromlik akkor lehet tortent valami pl az ip-ddel, telepitettel uj kiegeszitot, stb.*
Mediamarkt-nal nalam is jon de a modxvm eseten pl siman atenged. Egyszeruen mas szintre allitottak a vedelmet (elobbi "tultolta").* Cloudflarenel volt mar olyan eset is, hogy mindenkit kitiltottak akinek be volt kapcsolva a resistFingerprinting de ez "csak" bug volt.
-
ledgeri
nagyúr
Inkább egy vessző és az "is" hiánya, ami félrevitt!
Amit én kiolvastam belőle:
mediamarkt.de most kezdte... amihez a második link furi volt...Mondjuk ilyesmiken (mint munkamenet) én azért akadok fent, mert nálam hard-mode-os a ublock origin, így nem tölt be semmi harmadik feles dolgot, így cloudflare-t sem, így már rutinból megyek ilyesmi köröket, de mér szinte fel sem fogom, hogy szaporodik-e vagy sem a jelenlétük.
-
-
lanszelot
addikt
-
Csupingo
veterán
Ez egy sajnálatos helyzet, vegyük komolyan kérem!
(#61075) csicso82: igazából már ettől is falra másztam, mert máshogy rendezi a letöltéseket, mint a régi, de tényleg ideje lesz tennem egy próbát az újjal.
Én olyan vagyok, hogy amíg valami jól működik, nem is próbálok ki másik változatokat.
Pl: winamp, tc, irfanview, utorrent, adblock, vga driver (kivétel ha több fps-t igér az új) stb. -
farkas-j
őstag
Nálam megnyílik rendesen a port.hu amit egyébként rendszeresen használok is. A Nano Adblocker, a Nano Defender és a Privacy Badger kiegészítőket használom. Az előfordul, hogy reklamál az oldal, hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót, de attól még rendeben megnyílik az oldal.
-
-
Kékes525
félisten
Én is tapasztaltam gépeléskor anomáliát itt a prohardveren. Viszonylag hosszú szöveget írtam és amikor ránéztem a képernyőre a kurzor előre ugrott és teljes káosz volt a szöveg első 2 sorában. Azt gondoltam, hogy valami malware-t szedtem össze, de az ESET IS (állandó védelem) és az adwcleaner_7.4.1, Dr.Web Cure It, Emsisoft Emergency Kit, F-SecureOnlineScanner, HitmanPro, Kaspersky Virus Removal Tool, Malwarebytes semmit sem talált. Szerencse, hogy azóta nem ismétlődött meg az eset. Gyanítom, hogy valamilyen billentyű kombinációra jön elő az anomália.
-
-
-
Vakegérke
félisten
-
-
-
csixy
addikt
Annyira nem vagyok nextelkedő fajta. Egyből a CTB locker ugrott be, hogy tán csak nem (?), de mindenesetre azt az egy sort leírhattam volna.
Mindenesetre eddig még a firefoxra sose írt ki semmit . Most a 36.0-ás van fent.
Mindenesetre egy malwarebytes keresést ,meg egy defenderes gyors keresést is lefuttatok.
Meg benézek a routerek logjaiba is. -
Linkify Plus, Greasemonkey-hoz
-
sesz
csendes tag
Régen létezett a Stop Autoplay kiegészítő, de a fejlesztője letörölte az addons oldalról, mert már nem támogatja. (Lusta.) Kár érte. Jobb volt, mint a Flashblock.
A Flashblock kiegészítő szerintem megoldja a problémád.
-
mrszitya
senior tag
@Matthewus
@MetA Noscript az oka az origo-s, kéretlen új lapok nyitásának. Több iframes-s oldalnál is fennállt egyébként a probléma (pl. NSO). A legfrissebb verziók már mentesek a hibától. (A 2.1.0rc1-ben javították ezt.)
Frissítsd a Noscript-et. A hivatalos oldalon a legfrissebb stabil a 2.1.0.2.
-
Brutforsz
senior tag
Ha felteszed neki a Tab Mix Plus kiterjesztést, Tab Mix Plus Beállítások > Linkek > Egy Ablak Mód engedélyezése, akkor hiába indítja el újra a programot, nem új ablak, hanem új lap nyílik.
-
BullZeye
veterán
Kolléganődet úgy tudod rászoktatni, hogy letiltod, hogy több ablak nyitódjon meg, és átrakod még a hotkeyeket is. Én így csináltam valakinél, és bevált
(#14321) WonderCSabo
Amik ki vannak emelve azok a must have addonok, a többi csak kényelmi szempontból, vagy hogy mindenre fel legyen készülve FF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest