- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KaiotEch #69348 üzenetére
Azt hiszem akkor is írtam: rápróbálhatsz arra, hogy az adott, valamelyik képen szereplőt, mint sessionstore-fájl (megfelelő kiterjesztéssel) visszaállítod a megfelelő helyre!
Ha sűrűn kell privát bongészés, akkor ajánlom hogy egy külön telepítést ÉS profilt külön állíts be annak... én is így kezdtem, és nem bántam meg!
Ha zavar az, hogy az alapértelmezett böngésző, a fő böngésződ, és pl van amikor abba nyilna meg egy random progi gombja, akkor arra is beállíthatsz (telepíthetsz, profilozhatsz) egyet, és az is le lehet tudva! -
válasz
KaiotEch #65298 üzenetére
Sziasztok. Már megint ugyan ez a hiba. Viszont most rohadtul nem akarja visszahozni. Nem tudom mi más az adott .jsonlz4-ekbe, de a 20241121-es upgrade nevűből tudta csak visszaolvasni valamiért.
Bár nemegészen értem, hogy a Mozilláéknál ez még vagy nem jött elő, vagy francért nem tudják megoldani, hogy ha a privát böngészést zárom be utoljára, akkor a sima ne veszítse el a session-t... -
DS39
nagyúr
válasz
KaiotEch #64802 üzenetére
ezzel ki lehet kapcsolni a firefoxban az update-t:
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1304175 -
válasz
KaiotEch #59213 üzenetére
Gondolom köze lehet hozzá, hogy már telepítésenként létrehoz egy profilmappát...
Próbáld azt, hogy az új *sokkarakter* nevű profilmappát kiüríted és a régi tartalmát belemásolod.
Vagy a profiles.ini-t kell szerkeszteni a tartalma alapján értelemszerűen, hogy azt a profilmappát használja, amelyiket te akarod. -
válasz
KaiotEch #58859 üzenetére
Nekem lejön, itthon is lejött, meg melóhelyen is. Belépek a fentebb említett menüpontba, akkor azonnal rákeres a frissítésre, ha van, akkor megjelenik a letöltés gomb, arra rányomok, majd ha végzett a letöltéssel, akkor frissít, és kéri az újraindítást. Biztosan menne full automatikusan is, de nekem a beállításokban a "Frissítések keresése, de a telepítés jóváhagyással történik" opció van kiválasztva.
szerk.:
Ráadásul ESR portable verzió. -
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
KaiotEch #46266 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de a múltkor olvastam, hogy valamit csinálnak a Fiirefoxal és valóban lehet, hogy némely gépeken lassúbb lesz, nem tudom de emlékszem , hogy írva volt, a mozilla reméli, hogy azért cserébe amit csinálnak a felhasználók elnézik ha kicsit lassabb .
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
KaiotEch #45373 üzenetére
Azt hiszem erre lesz szükséged: Stay-Open Menu
-
Vakegérke
félisten
válasz
KaiotEch #43746 üzenetére
Kékes525 fórumtársunk megoldotta ezt a problémát.
Nekem nincs ilyen gondom. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
KaiotEch #42062 üzenetére
Köszönöm, az első lesz nekem jó szerintem, mert nem galériák vannak, hanem egy csomó direkt link külön, emailben.
Még egy kérdés: A NAS-om oldala kapásból bejelentkező oldalt dob ugye, hogy bármihez hozzáférjek. Meg van jegyeztetve vele az oldalhoz tartozó user/pw páros, eddig be is írta őket a két mezőbe, nyomtam egy belépést és már bent is voltam. Most "megjegyzi" a usert, belekattintok abba a mezőbe, rákattintok a userre, és akkor kitölti a jelszót is (nem nincs több user és pw páros hozzá, hogy választani kellene, egyszerűen nem tölti ki alapból). Van erre bármilyen megoldás, hogy kitöltse, amint megnyitom az oldalt?
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
KaiotEch #33382 üzenetére
Nem nyerni akarok , hanem segíteni !
1. Teljes képernyőre rakva csinálja
2. Vagy böngészőben ablakba ?Kérek egy képet Böngészőben való lejátszáskor , hogy lássam is , köszi
CPU: Intel Celeron Dual Core 2,6GHz (E3400) [link]
RAM: 2 GB DDR3 / 1333MHz
Chipkészlet: Intel G41
HDD: 3,5" 320GB SATA
ODD: SATA DVD+/-RW 16x SuperMulti LightScribe
VGA: Integrált GMA X4500 -
Visormail
addikt
válasz
KaiotEch #33242 üzenetére
Van egy ilyen érdekes dolog is Take screenshots of scrolling webpages or websites with URL2JPEG Nem beépülő, hanem ebben kell megnyitni a honlapot, egy erre csinált miniböngésző
-
Visormail
addikt
válasz
KaiotEch #33242 üzenetére
Esetleg PDF-be nem jó? A PDFCreator virtuális nyomtatóval elég jó tapasztalataim voltak.
-
-
DS39
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz
KaiotEch #30648 üzenetére
Itt a kulcsszó a "lehet", ugyanis másoknál, mint például nálam is, gyakorlatilag panaszmentes. Az új gépemen már darálás sincs, mióta 4 GB RAM-mal használom (HDD-re tárolás tiltva).
Igaz, említettem párszor, hogy beágyazott Youtube ablaknál néha lefagy, de más hibát hirtelen nem tudnék mondani. Ez is kezelhető, ilyenkor kilövöm alóla Flash plugint. Hacsak a legutóbbi frissítés nem javít ezen is.
-
Kernel
nagyúr
válasz
KaiotEch #30620 üzenetére
Én már akkor engedélyeztem a PDF-olvasót, amikor még letiltott béta változatban szerepelt a böngészőben, azóta is-is módon használom.
Sok esetben megfelel a célra, vagyis használom. Ha mégis inkább a Windowsban társított programmal akarnám megnyitni, a jobb felső letöltés gombbal, egy kattintással lementem. Ekkor a Download mappába kerül, amit a Total Commanderből kapásból elérek, mert ott viszont a kedvenc mappák között szerepel ("csillag" a fejlécnél). Utána a fejlécen történő kattintással időrendi sorrendben felülre hozom, ez azért számít, mert így nem kell keresgélni.
Tehát elég gyorsan megy, nyilván én sem szeretem körülményeskedéssel szívatni önmagam, de ez nem vészes.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
KaiotEch #30143 üzenetére
Allitolag eleg egy frissites az adott listan - listan jobbgomb majd frissites - viszon en nem hasznalom az Easy listat, csak a hufiltert es abban kiveszem a PH!-ra vonatkozot.
A YT reklamokra az egyik legjobb megoldas pl a GreaseMonkey + YouTube Center paros en is azt hasznalom. -
Fandango
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest