Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Szerintem nem ez van a háttérben, mert már augusztus 10.-én megjelent az 55.0.1 Index of /pub/firefox/releases/55.0.1/ Miért engedik innen letölteni, ha hibás? Miért nem csak a Firefoxon belül az 55.0.0 -ösöknek engedik csak a frissítést?
-
55 ös verziójú firefoxban van még 32 bites?Vagy csak még nincs frissítése a 32 bitesnek csak a 64 esnek,mert nekem még az 54 es verzió van fent ,viszont ha fel megyek a firefox oldalára azt jelzi,hogy nem friss a firefox példányom és fent felajánl egy letöltést én meg windows 32 biteshez töltök de 64 bitest tölt le mindig.

-
-
snakebait
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Szia! Arra jövök rá,hogy egyre több kiegészítőm nem funkcionál ezzel a legújabb FF-al. Ott van a listában,mint ahogy a képeken is mutatom,nem írja,hogy nem jó, viszont kuka,nem műkszik. Megpróbáltam ESR verziót,de ott is vannak amik nem akarják a jót. Visszatettem sima 55.0.1-et,ez jó gyors,hasít szinte a 46.-hoz képest,nem produkál semmi hülyeséget, kiegészítő alternatívákat meg majd megpróbálok találni

Üdv! -
guppi2
tag
Bővebben:[link]

-
guppi2
tag
Érdeklődnék , hogy windows-on is be lehet - e állítani a Firefoxot egyedi kezdőlappal és rajta található hasznos linkekkel ?
-
válasz
chungee
üzenetére
Na igen, előfordulhatnak ilyen bugok, sajnos. A fejlesztő vagy javítja majd vagy nem.
Vagy bele is lehet nyúlni.
Az about:addons oldalon lett oldalt egy füle a style-oknak. A simply black sorában van egy szerkesztés gomb, arra katt, majd pedig még az elején van egy rész:body /*gnrl*/
{background: #070809 !important;
color: #d6dee2 !important}Javítsd ennek az első sorát ilyenre:
body, ._3szq /*gnrl*/
{background: #070809 !important;
color: #d6dee2 !important}Lényegében csak ezt kell beilleszteni a body szó után: ", ._3szq"
Majd a mentés gombra katt és kész, látható lett a szöveg. -
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
És ezzel is lehet alternatívákat keresgélni: AlternativeTo - Crowdsourced software recommendations Például: Alternatives to Adblock Plus
Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... lesz WebExtensions
Ez nálam a legfontosabb. -
válasz
chungee
üzenetére
Az a beállítás legfeljebb csak akkor működik, ha a weboldal css-ében nincs erre vonatkozó beállítás.
Userstyles.org-on találhatsz "facebook átszínezőket"
Van olyan is, ami csak a háttérre vonatkozik.
Kelleni fog hozzá a Stylish kiegészítő is. -
Matthewus
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Itt van egy pár kiegészítő, lehet látni, hogy állnak.
A kiegészítők egy része biztos nem lesz kompatibilis, mert:
- már nem fejlesztik
- nincs a kiegészítő működéséhez szükséges API (ez még a későbbiekben változhat)
- nem lesz a kiegészítőknek akkora lehetősége belenyúlni kinézetbe, működésbe
- a fejlesztő nem akar foglalkozni vele, vagy túl munkaigényes
- stb...Idő volt bőven szerintem.
Greasemonkey-ból lesz, hogy mikorra nem tudom de, van alternatíva, pl Violentmonkey.
Érdemes olvasni a kiegészítők hozzászólásait, esetleg megnézni a saját oldalukat, hogy terveznek-e WebExtensions kompatibilis változatot.
Meg ott az 52-es ESR egy ideig. -
Kékes525
félisten
-
snakebait
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Feltettem legújabb FF-ot online telepítővel,mert nem akart 46 verzióról direkt 55.0.1-re frissíteni. Maradt minden,NAGYJÁBÓL
Van pár kiegészítőm ami nem kompatibilis ugye legújabbal (miért is lenne?) . Az összefoglalóban van egy leírás az abuot:config mókolás,de nekem az úgy nem akar jó lenni. Valahogy meg tudnám oldani ezen problémám? Tudom,keressek hasonló kiegészítőt....de ha nincs???
Pl,: Flip Clock,meg egy normális óra sem 
Ja,és nálam minden kiegészítő hagyományos,csak ForecatFox nem,mert azt újraraktam.És persze az is eddig fent volt a füleknél,most meg nem lehet oda varázsolni,meg össze is csukódott

-
Kékes525
félisten
válasz
snakebait
üzenetére
A legegyszerűbb módja, hogy a régi profilet elmented és feltelepíted a legújabb verziót, akkor látni fogod azt, hogy WebExtensions kompatibilis e, ha nem akkor kiírja, hogy hagyományos. Másrészt azt is látod, hogy egyáltalán müködik e a kiterjesztés. Az 57-esektől kezdve már nem fogja tudni használni őket a Firefox, ha hagyományos. A fejlesztőknek át kell írniuk WebExtensions kompatibilissé, hogy az 57-es használni tudja.
Ha nem tetszik a legújabb verzió, akkor uninstall és feltelepíted a számodra szimpatikus verziót és a profile-ját lecseréled a mentettre. Így minden visszaáll olyanná, mint amilyen volt. -
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Elég régi firefoxot használok, 46 verziót.
Az a gondom és azért nem frissítgetek,mert sok kiegészítőt használok és megfigyeltem ha frissítek akkor mindig talál olyat ami nem kompatibilis az újjal és nem teszi fel. Helyette meg nem találok általában olyat,de még hasonlót sem. És én is mind oly sokan firefoxot csakis a sok kiegészítő és személyre szabhatóság végett használok. Kérdésem; a legfrissebb foxi felrakása nélkül hogyan tudom leellenőrizni,hogy a fennlévő kiegészítők kompatibilisek a legújabb FF-al? Vagy ilyet egy általán lehet-? 
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Affene
mást hirtelen nem tudok, esetleg olyat, hogy letiltod őket, majd más sorrendben engedélyezed őket, hátha hatással van rá, hogy melyik kerül bele a menübe hamarabb 
-
Moleman
addikt
Sziasztok, 32bit 52-es ESR verziót használok, és a youtube pár hete már csak HTML5-ben hajlandó lejátszani, hiába a régóta működő Flash-kényszerítő addonok. (Valami központi hülyeség lehet, a céges laptopon is ugyanabban a pillanatban váltott át.)
Sok szempontból jobban szerettem a Flash felületet, viszont most vettem észre, hogy külső hangkártyával brutálisan szaggat a lejátszás a HTML5 felülettel, így használhatatlan. Valahogy még rá lehet bírni, hogy Flash-t használjon, vagy felejtsem el a youtube-ot?
(A laptop i5-2450M, 4 giga ram.)Köszi!
Szerk.: Ja, és a videók képe is szaggat, csíkosodik, feketedik néha, ez teljesen független a hangkártyától, és minden mástól is, Facebook alatt is csinálja néha.
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
-
Core2duo6600
veterán
Hi,
Van arra mód, ha jobb klikkel kattintok egy letolthető file ra, akkor milyen sorrendben legyenek ott a letöltő kliensek ?
2 öt fel kéne cserélnem, hogy kényelmesebb legyen -
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hogy-hogy nem megy? Nekem még az 56-os dev-bétával is megy a 4.2beta2-es verzió. Telepíteni is lehet a hozzáadás gombjára kattintva, hiába írja, hogy nem kompatibilis.
-
lck
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Esetleg Imagus
-
< CyberBob >
őstag
Eddig a Thumbnail Zoom Plus kiegészítőt használtam viszont a 64 bites 55.0.1-es verzióval nem megy. Tudnátok helyette ajánlani valamit?
-
Kékes525
félisten
-
-
Fandango
veterán
Akinek 55.0.1 van fent, annál az autoupdate ajánlotta fel, vagy manuálisan frissítettétek?
-
Kékes525
félisten
Megnéztem az addonjaim WebExtensions kompatibilitását. Mintegy 30 addonból 2 az ami kompatibilis, a többi hagyományos. Hogy lesz ezekből WebExtensions kompatibilisek?
Azért már a többségüknek annak kellene lennie. Az az érzésem, hogy az 57-es megjelenéséig az addonon többsége nem lesz az. A Firefox használok többsége viszont éppen hogy az addonok miatt használja a Firefoxot. Szerintem, ha a váltás nem fog nagyon felgyorsulni, akkor hirtelen nagy mértékben fog csökkenni a Firefox felhasználók tábora. -
lck
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Hibát, problémát még nem okozott.
Megnyugtató a számomra, hogy egy kiegészítő levételekor törölgeti a szemetet.
Másrészt most - hogy minél tisztább profilom legyen - kézzel kitöröltem a teljes profilmappámat és az online profillal rakattam vissza a már kompatibilis kiegészítőkkel mindent. Tehát nem bíztam a clean uninstall-ra a dolgot.
Igaz így elég munkás volt minden beállítást manuál visszaállítani.
-
lck
senior tag
Úgy tűnik eljött az ideje, hogy újra alapértelmezett böngészővé lépjen elő nálam a FF !
55.0.1-el a boot ideje felére csökkent. Simább a görgetés minden más böngészőnél. Weboldalak hasítanak.Leváltottam, az összes nem multiprocess-kompatibilis kiegészítőmet. Most már about:config buhera nélkül is multiprocess módban indul. Remélem a "hagyományos" kiegészítőim idővel frissülni fognak.
-
Kékes525
félisten
Meglepődve láttam két addont amit nem én tettem fel. Az adbhelpert és Valencet. Hogy kerülhettek fel, azt nem tudom. WinDirStat-ot telepítettem. Ez tette volna fel?
-
-
McLaca
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
"Normálisan" én is 100 alatt vagyok, de amikor kevés időm van gép előtt ülni, akkor elharapóznak az "ez is érdekel, ezt is el akarom olvasni" tabok, aztán jó ideig így is maradnak...
De volt itt valaki 1000 felettivel is, hozzá képest én is kezdő vagyok. A Firefox saját bevallása szerint egyébként - eddig - 100db alatt működött megbízhatóan.Üdv!
-
McLaca
őstag
Azért a teljesítmény téren ez nagyon nem igaz. ~500 körüli tabbal fut jelenleg a böngészőm, egészen megdöbbentően felgyorsult az indulás - és a leállás is. Pillanatok alatt eltűnik a memóriából a bezárása után. Korábban ez hosszú 10mp-ekig is tarthatott akár. A sebessége is rendben van, legalábbis az 54-eshez képest, és mivel ez az egy böngésző az, amiben a tabokat lehet görgetni, így nekem továbbra sincs alternatíva. Memóriahasználata kb. 20-30%-kal csökkent (x64-es verzió) és egyelőre még nem jött elő az a korábbi nyavalyája, hogy a sokadik oldal megnyitása után elkezd akadozni, lassulni, ilyenkor pl. egy hozzászólás megírása is kínszenvedés volt. De ha mégis előjön, pillanatok alatt újra lehet indítani, a korábbi kb. 2-2,5 perc helyett (amiből több mint fél perc a leállás volt),
Üdv!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ha a könyvjelző sávra mentett oldalakat nyitom meg új lapon, akkor azt a háttérbe nyissa meg, és ne lépjen át egyből a megnyitott lapra?
-
DS39
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Tudom mire gondolsz, egy Index vagy Origo nem jelenne meg rendesen. (HTML5 támogatása még nem volt)
Az 57-estől a kiegészítők nagy része kuka lesz (mivel a fejlesztője már nem foglalkozik vele), sok user fog alternatíva után nézni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HZoli87
üzenetére
Nekem ez a menüs dolog előjön, tegnap is belefutottam, csak nem foglalkoztam vele, de most megint.
Az említett zárójeles bug tényleg elég zavaró volt, és ahhoz kellett egy főverziós frissítés, hogy javítsák.
Ezen kívül apróság, de ott a korábban említett facebook bug is, ami csak Firefox alatt jön elő.
-
-
nubreed
veterán
Érdekes, ma befrissült 54.0.1 .re. De nem 55 -re.
Mindegy várok, hátha majd az is megjön. -
Ga3rieL
senior tag
most mi a különbség a sima ez, és a nightly közt?
-
Matthewus
őstag
Leállították az 55-ös verzióra való frissítést emiatt a bug miatt.
-
nubreed
veterán
Én utáltam az automatikus frissítését a Firefoxnak ezért ezer éve az le van tiltva nálam és mindig maunálisan nyomtam neki egy frissítést. Ez eddig működött is. Mind a két gépemen 53.0.3 (32 bit) van és egyik sem hajnalndó frissíteni, ez már nem lehet véletlen. Tehát itt írták előttem, hogy az megoldás lehet ha ráeresztem egyszerűen az 55 -nek az online telepítőjét?
-
emre
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani tragikus hirtelenséggel egy alacsony erőforrás igényű firefox verziót xp alá?
Jelenleg 52.3,0 van fenn, és elhasználja az összes memóriát.köszi!
-
old-dog
aktív tag
Nos én is megerősítem, hogy nálam a hagyományos frissítés nem, de az online installer segített csak.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
old-dog
üzenetére
A szolgáltatásokban (Service). Számítógép-kezelés ==> Szolgáltatások vagy futtatod a msconfig programot és ott a Szolgáltatások fülnél. Ez a Windows 7-re igaz. Gondolom a Windows 10-ben a gépházon belül van. 10-nél: Start gomb -> Gépház -> Rendszer -> Alkalmazások és szolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Cyberpunk 2077
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nálam a legfontosabb.

De ezeket a FF-ba beépülve használtam és ott voltak mindég szem előtt
Van pár kiegészítőm ami nem kompatibilis ugye legújabbal (miért is lenne?) . Az összefoglalóban van egy leírás az abuot:config mókolás,de nekem az úgy nem akar jó lenni. Valahogy meg tudnám oldani ezen problémám? Tudom,keressek hasonló kiegészítőt....de ha nincs???
Pl,: Flip Clock,meg egy normális óra sem