Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Adott egy oldal (faceb...) ahol egy gépen több azonosítót használunk. (Legalább ötöt, mert munkahelyi oldal is van.)
Eddig nem volt gond - egy katt a belépésre - kiválasztottuk a felsorolásból és kész. (jelszavak mentve - családi gép és nincs titkolnivaló.
)Most viszont az utolsó azonosító "beragad" és a többit csak úgy kínálja fel ha a mezőket ürítem.
Van erre megoldás?

-
chungee
addikt
Értem és köszönöm a válaszokat
Le vagyok maradva ezen a téren 
-
chungee
addikt
Napot!
Az normális hogy a FF a feladatkezelő szerint 1,3gb memcsit zabál

-
nubreed
veterán
A Firefoxban most már a Flash is lapátra került? Van egy weboldal amihez kellene Flashplayer, le is töltöttem és telepítettem az Adobe weboldaláról, de telepítés után sem jelenik meg az Add-onok/Pluginek között, és a weboldal is közli velem, hogy kell a Flash továbbra is...
-
mekker
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszi, ilyesmit kerestem. *Könyvjelző eszköztár, csak félremondtam.
Mondjuk végül találtam egy számomra jobb megoldást: Beyond Australis. A gond az volt hogy eddig Roomy Bookmarkban úgy használtam, hogy automatikusan rejtse el a sávot, viszont pár hónapja bugos, és minden induláskor felhozott egy kis bosszantó üzenetet.
Ez így 26 pixel magas, azt hiszem ennél többet már nem tudok spórolni a helyen.@vlevi
Ez csak megszokás kérdése. Roomy Bookmarkkal akár 100-120 ikon is elfér, ha a megnevezést csak akkor mutatja, amikor rámész az egérrel az ikonra. Pár tucat könyvjelzőhöz szerintem felesleges, hogy állandóan ott legyen a név, ha meg olyan van, hogy listázgatni akarok, akkor annyi, hogy az eszköztárra csinálok egy mappát, és ott már látszanak a nevek. -
vlevi
nagyúr
"Könyvjelző oldalsáv"
Eeeegennn.
Ez az, amit nagyvonalúan kihagynak a többiből. Én viszont, amelyikben nincs könyvjelző oldalsáv, azt a böngészőt dobom is ki a kukába. Hiába lenne bármi csodacsicsa. Ha ez nincs, akkor számomra használhatatlan.
A könyjelző oldalsávban egymás alatt békésen elfér, 30-40 könyvjelző, szemben az eszköztárral, ahol a megnevezésekkel együtt már lejfeljebb 6-7db, víszszintesen. És azzal is helyet foglal el a képernő értékes, függőleges részéből. Az oldalsáv viszont semmi helyet nem foglal, mert pl. a PH is 1024 szélesre van tervezve, vagyis vízszintesen alig a felét használja a monitornak. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
mekker
üzenetére
Én ezt használom: Vertical Toolbar. Kiraktam rá a könyvjelző sáv elemeit. Remélem ilyesmire gondolsz.

-
mekker
őstag
Ismertek olyan addont, ami sidebarba kiteszi a könyvjelzősávot?
-
törölt tag
A régit töröltem, nem tudtam maradhat e, de a mappáját ezekszerint megtartotta vagy nem tudom, de mindenem megmaradt, a beállítások addonok stb és minden működik is, annyi volt, hogy hidegindításnál ki írta, hogy úgy érzi újra telepitetem és akarom e lenullázni frissíteni a böngészőt. (persze természetesen nem így fogalmazott) viszont akadt 1 kis gond! ezzel a 64-essel nem indulnak facén a játékaim 2-őt is kipróbáltam, mit tegyek, másik flash kell neki vagy mi baja
? -
törölt tag
Hali feltettem a 64 bites foxot, MEGTARTOTT MINDEN BEÁLLÍTÁST, így a kiegészítőket is, minden rendben működik, akkor nem kell aggódnom, hogy bármi gikszer lenne ezzel a verzióval és összeakad az addon-okkal, használhatom nyugodt szívvel a 64-est a megszokott kiegészítőkkel? köszi. rápróbálok erre, magát a böngészőt szeretem de eszetlen lassú.... hátha ez nem tetszett neki, hogy 64 bites rendszeren 32-es Foxi volt mint alább írtam a chrome-ból pl 64 bites van és azzal nincs is sebesség gond ....
-
Kékes525
félisten
Hogyan tudom alapértelmezetté tennem a Firefoxot 53.0.3 64bit Windows 7 alatt, ha a beállításokban nem tudom. Mindig rákérdez, azt választom hogy legyen az alapértelmezett, de nem lesz az. Ha bemegyek a beállításokban, akkor is hiába nyomogatom hogy legyen, de nem lesz az. Most az Internet Explorer az alapértelmezett. Az Internet Explorer beállítását alaphelyzetbe tettem, de nem használt.
-
törölt tag
Win7 64bit-en (SSD-vel) miért akadozik a a firefox 53.0.3?
A 32 és a 64bit -es is. Teljesen új telepítés , ezen a rendszeren még nem volt installálva a rókás program.
Oldalak a megszokott sokszorosa alatt töltenek be, a laptop ventilátor is "időnként" pörög mint az állat.Amit észrevettem, hogy a CPU használat 40%-ra is felugrik lapok töltése közben, ugyanakkor a chrome-ban ugyanaz a lap max 22%.
-
Krystal_s
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsod.
Valóban mégis a sütikkel volt gondja. Kivételekhez adtam az Xnotifier beállítások oldalt és azóta nem felejti el. 
Szerintem a korábbi próbálkozásoknál én csak az Előzmények törlését kapcsoltam ki átmenetileg, de a Sütik megtartása FF bezáráson maradt. A többi gépen sütik nélkül is megy. -
Kékes525
félisten
válasz
AliasB
üzenetére
"defender " A Windows 7 alatti Microsoft védelmei rosszak, nem mérvadó, hogy mit mond. Úgyhogy valami rendesebbel is nézd át a gépedet rendszeresen, sőt igazából valós idejű védelem is kellene. A Vírusirtó topic - PROHARDVER! - Téma összefoglaló találsz megfelelőt magadnak. A 64bites Windows-hoz telítsd a 64bites Firefoxot.
Nyugodtan töröljed azt, amit talált az AdwCleaner. -
Krystal_s
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Alapból törlöm őket mindig, de másik gépeken is. Néztem úgy, hogy kilépésnél minden maradjon. Nem volt rá hatással.
Nem értem mi lehet a gondja, miért érzékeli minden indításnál úgy, mintha akkor telepítettem volna?
-
AliasB
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm
azt a programot lefuttatom hátha talál valami kéretlen dolgot mert én is ilyesmire gondolok de a defender szerint nincs vírusom. Használni nem használok ilyen tisztító programokat mert általában azokba szeretnek rejteni vagy vírust vagy valami háttérbe futó kéretlen dolgokat de ezt kipróbálom akkor. A win7 64 bites a firefox pedig 32 bitesKözben le is futott és talált is valamit. Nem tudom mik ezek de tisztítsa csak ki csak nem lesz gond.
-
Met
nagyúr
Pár napja a FF időnként kiírja hogy egyes weboldalak lelassítják és ez a facebook. Várakozás, leállítás.
Várakozás=facebook, írok chatbe nem csinál semmit
Leállítás=facebook, írok chatbe enterre nem küldi el amit írok hanem új sort kezdEz FF vagy FB bug? A FF 53.0.3 (32 bites) és általában két tab van csak megnyitva.
I don't care about cookies, Nimbus screen capture és video downloader helper kiegek vannak felrakva. -
Kékes525
félisten
válasz
AliasB
üzenetére
Hány bites a Windows és a Firefox? Futtasd le az AdwCleaner-t. Az adblockot szerintem érdemes lecserélned az uBlock Originre.
-
Krystal_s
addikt
Korábban párszor olvastam hasonló esetről, de a megoldásra nem emlékszem.
Friss rendszer, friss böngésző (53.0.3). Az egyik kiegészítő (xnotifier) minden újraindításnál elfelejti a beállításait és az xnotifier üdvözlő oldala is felugrik, mintha akkor telepítettem volna. Eddig azt hittem a kieg. hibája, de egy másik gépen ugyanez a FFox és kieg. verzió jól működik.
Többször próbáltam eltávolítani, majd telepíteni. Majd úgy is, hogy közben minden más kiegészítőt tiltottam.
About:configból töröltem a maradványait.
Mit lehetne ilyenkor tenni, ha nem szeretném az egész böngészőt resetelni? Minden más kieg. jól működik. -
AliasB
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Szia.
A firefox 53.0.3as és windows7 van a gépen és csak a windowsos vírusirtó van a defender.Továbbá ezek vannak a kiegészítőknél:
Nem tudom ebből mi derülhet ki ami a sok ramot enné és belassítaná.
Igazából semmi tippem nincs mert a gépen alig van valami feltelepítve mert nem játszok vele se nem vágok videót szinte csak netezésre használom és kerülök minden kártevőt amennyire csak lehet. Nem töltök le semmit csak ncore oldalról torrentezek ha kell valami. -
Kékes525
félisten
válasz
AliasB
üzenetére
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor írj egy kicsit a rendszeredről (Firefox verzió, operációs rendszer, víruskereső verzió).
Valószínűleg a hiba nálad van. Okozhatja malware (ellenőrizd!), víruskereső, valamelyik addon, Firefox beállítás is, ezeket ellenőrizd. Nézd meg letiltott kiegészítőkkel is, majd egyenként kapcsold vissza őket. Ha semmi tiszta telepítéssel is. Ha az is rossz, akkor nem a Firefox a ludas. -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Visszaolvastam java témában a topicot és eljutottam a Firefox ESR (32bit)+friss java install kombóig. Sajna így sem kezeli a javas tartalmakat
Itt van pl. az allas.hu oldal, ahol kapásból elakad a Megtalálom gombnál. Van még valami okosság amivel életre kelthetem a javat és elkerülte a figyelmemet? -
AliasB
senior tag
Üdv mindenkinek

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Azt vettem észre, hogy belassult a böngészőm és amikor gépelek az is "lemarad" mert nem tudja követni. Amikor elindítom a böngészőt kapásból 600-700MB ramot kezd el zabálni. Ez másnál is ilyen vagy nálam lesz valami probléma? Mi okozhatja ezt és mit lehetne tenni? Ja és elég egyetlen lapot megnyitni és rögtön felugrik 600-700 megára a fogyasztása.
Köszönöm a válaszokat
-
koxaman
tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szolgáltató válogatja az ip-t alapból figyelik, proxyval esetleg kijátszható. Régen erre a JDownloadert használtam.
-
EQMontoya
veterán
Mitől változott a jobbgombos menü firefoxban?
Olyan, mint ha valami médiajátszós menüt dobna fel, pedig sima html oldalon kattintok. Pl. meg akarok nyitni PH-n egy hozzászólást vagy egy hozzászólásban lévő linket új lapon.
Ez mi a fene?Illetve egyszercsak eltűnt, de a jobb gombos "megnyitás új tabon" most sem működik, csak szimplán nem csinál semmit.
-
Kékes525
félisten
válasz
scope2007
üzenetére
Szerintem a kettő helyet érdemesebb használni az uBlock Origin-t.
-
scope2007
addikt
üdv!
a disconnect kieget érdemes használni a ghostery mellett?
vagy elég az egyik? melyik?
-
Weboldal probléma lesz szerintem, mármint ha teljes tiszta új profillal, kiegészítők nélkül is csinálja.
A legújabb FF 53-as amúgy. Én az 54-es bétát használom.
Hasonló konfigom van, mint neked, és csak akkor lassul be, ha pl. facebook/twitter/instagram-on a több századik bejegyzésig legörgetek már
(és akkor is szerintem csak a thumbnail zoom plus kiegészítő miatt)
Más esetben soha.
Átlagos memória használat -
movax
őstag
És nem, b@ssza meg, nem bírja. Legújabb, FF(32), öt megnyitott füllel, max 1,2 giga memóriafoglalással, 8 százalékos procihasználattal használhatatlanná bénul. Újraindít, félóra múlva ugyanez. Pedig elég erős gépem van (i7, 12GB, ssd), a net 300-as.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Már meg találtam. Köszi az infót.

-
Visormail
addikt
válasz
Pokesz007
üzenetére
Chrome-ba nem áll meg, viszont a munkahelyi FF-ben ugyanúgy leáll mint otthon (szinkronizálva vannak a kiegészítők is). Ha letiltott kiegészítőkkel indítom az FF-et, akkor viszont el sem indul a videó.
Vakegérke: köszi, nekem nem folytatja, hiába várok. Csak ha újratöltöm az oldalt, múltkor nekem is ment egyszer folyamatosan, de 99%ban elakad hamar.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A figyelmeztetés eltüntetése párszor már le lett írva (általam is) a topikban..
about:config -> security.insecure_field_warning.contextual.enabled;true -> false -
Wiz Khalifa
veterán
Értem.
És arra mi lehet a megoldás hogy az autómatikus adat kitöltésnél (email, jelszó) ne legyen az a figyelmeztetés?
DS39:
Amióta az eszem tudom és használok Windowst mindig így használom mert bármikor mikor hagytam hogy frissítsen mindig összeszakadt a Win. Ezért sem használok Win10-et mert ott szintén ez van és ott ki se kapcsolható rendesen.Vírust sose kaptam be mert van egy fasza vírusírtóm.

-
Visormail
addikt
Hello
Nálatok is megáll fél-1perc után? http://www.atv.hu/elo-adas
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Úgy értem, a Microsoft a saját cloudjában, ahol a szolgáltatásai futnak. Ahhoz semmi köze a Win verziódnak.
-
DS39
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Így ki vagy téve a zsaroló vírusnak és egyéb kártevőknek. Csak mondom.
-
ArthurShelby
addikt
Ezzel kapcsolatban van valakinek ötlete?
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
MS az Azureban elqrt valamit, ezért nem mennek rendesen a szolgáltatásai.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

A gépemen lévő legotrombább leglassúbb böngészőből hirtelen szinte a leggyorsabb lett ,kicsit meg nyomkodtam

Valóban mégis a sütikkel volt gondja. Kivételekhez adtam az Xnotifier beállítások oldalt és azóta nem felejti el. 
azt a programot lefuttatom hátha talál valami kéretlen dolgot mert én is ilyesmire gondolok de a defender szerint nincs vírusom. Használni nem használok ilyen tisztító programokat mert általában azokba szeretnek rejteni vagy vírust vagy valami háttérbe futó kéretlen dolgokat de ezt kipróbálom akkor. A win7 64 bites a firefox pedig 32 bites

Itt van pl. az