Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Tegnap még nem láttam ki írva az addonok-nál ma igen feltettem és rendben működik. (nekem az új generációs béta firefox van)
-
törölt tag
Nem tudom jelezte e már valaki, de végre van lastpass az új Firefoxra is.

-
törölt tag
Sziasztok létezik a FF-hez olyan biztonságos add-on ami mutatja a letöltött weblap méretét, hány kép van rajta stb... (mint ami a vivaldiba alapból van) köszi
-
törölt tag
[link] ez a játék miért akad? Chrome-ba tökéletesen gyorsan megy a kígyó. valaki segítene?

Syl
én meg a böngészőbe nem menteném el az életbe se a jelszót..... állítólag nem olyan biztonságos az.... -
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szerintem aki most lemorzsolódik, azt visszanyerhetik az olyanokból, mint például én akik megint a firefoxot nyomkodják, mert gyors lett, és amúgy is szeretik csak kényszerből használtak mást. Én is rögtön visszatértem rá , pedig nálam a chrome kicsit gyorsabb, viszont ez a sebesség már nekem megfelel amit ad a foxi és mégis csak életem első böngészője, (ha nem számítjuk kb mindenki első böngészőjét a 6-os IE-t
. -
törölt tag
Ez van a többség nem állítgatni akarja a böngészőjét, hanem szörfölni vele, anno ebbe bukott bele a klasszikus régi opera is, hogy nem volt 1szerűen felhasználói bázisa hiába állítgathattad..... az embernek böngészés élmény kell, ennyi nem az, hogy félpercig nézi kb , hogy tölt 1 weblap a firefoxba, még a chrome azt jóval hamarabb beadja.
-
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szerintem a nagy többség felrakja, felrak rá két addont kb a lastpassot meg 1 reklám blokkert és ennyi, az ilyeneket érdekli a gyorsaság.... (alább írtam, engem is, csak a tetű lassúsága miatt nem használtam csak néha) a chrome eleve ezzel tarolt, hogy nem kell állítgatni ilyesmik, és gyors felrakod használod "és két tized másodperc alatt eléd vágja a weblapot"....
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ezért is írtam, hogy értem azokat akik most elégedetlenek, de nekem aki pár addont használ bőven jobban megéri 1 használható firefox ami működik. Eddig kényszerből Chromeoztam azért mert az stabil, de a mozilla a kedvencem így én ennek az újnak örülök.
OK persze ha nem lenne rá lastpass lehet máshogy gondolnám én is de szerencsére lesz.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Használhatóságban , jobb ez az új szebb, gyorsabb, kevesebbet fagy meg (nekem még nem is fagyott azt hiszem), persze én könnyen mondom van kb 4 addonom, abból 1 van a Chromera is, ha nagyon kell használom ott, a lastpassot meg megfogják oldani alább írták, a többi meg működik az új FF-el.
-
törölt tag
Honnét fogom tudni,hogy működik a lastpass? Időnként keressek rá az addon-oknál?
-
törölt tag
Jó ez az új firefox, nekem látványosan gyorsabb, a lastpass nagyon hiányzik, de oda végülis weben is bemehetek ha kell 1 jelszó, remélem megcsinálják az addon-t, ezenkívül szerintem remek lesz legalábbis az első 10 perc után így érzem.
-
törölt tag
A lastpass működik a Quantum -al ?
-
törölt tag
-
törölt tag
Megvan a ludas 1 darab kieg, a sütikidobáló cucc, ha ezt törlöm akkor ezt az újítást mostmár kézzel kell belőnöm? 1esélyt még kap a róka, ha így se megy nem használom, de ezt még megadom neki.
Viszonylag mázlim van Self-Destructing Cookies ez az 1 nélkülözhető addon nem jó ezt még nélkülözhetem.
-
törölt tag
Sziasztok, frissítettem a rókát több netes portál azt írja ezt a több szálú akármit elkezdik mindenkinél bekapcsolni, eddig nekem is eszetlenül lassú volt,,, (mielőtt írjátok igen kiegészítők nélkül is) most viszont mintha kicsit tényleg gyorsabb lenne, de nem tudom Chrome-ról ugrottam át, lehet csak beképzelem, hogy gyorsult...

"Több folyamatú ablakok 0/1 (Kiegészítők letiltották)"
állítólag ezt a menüpontot kell meglesni,hogy be van e kapcsolva az újítás, de ebből nekem nem derül ki, segítene valaki, hogy most akkor nekem bekapcsolták az újdonságot vagy sem? köszi
[link] innen néztem meg mit kell megnézni.
-
törölt tag
A régit töröltem, nem tudtam maradhat e, de a mappáját ezekszerint megtartotta vagy nem tudom, de mindenem megmaradt, a beállítások addonok stb és minden működik is, annyi volt, hogy hidegindításnál ki írta, hogy úgy érzi újra telepitetem és akarom e lenullázni frissíteni a böngészőt. (persze természetesen nem így fogalmazott) viszont akadt 1 kis gond! ezzel a 64-essel nem indulnak facén a játékaim 2-őt is kipróbáltam, mit tegyek, másik flash kell neki vagy mi baja
? -
törölt tag
Hali feltettem a 64 bites foxot, MEGTARTOTT MINDEN BEÁLLÍTÁST, így a kiegészítőket is, minden rendben működik, akkor nem kell aggódnom, hogy bármi gikszer lenne ezzel a verzióval és összeakad az addon-okkal, használhatom nyugodt szívvel a 64-est a megszokott kiegészítőkkel? köszi. rápróbálok erre, magát a böngészőt szeretem de eszetlen lassú.... hátha ez nem tetszett neki, hogy 64 bites rendszeren 32-es Foxi volt mint alább írtam a chrome-ból pl 64 bites van és azzal nincs is sebesség gond ....
-
törölt tag
Hali, 64 bites FF alatt is beindul minden addon rendesen? Vagy nem? (ez a 32-es a gépemen nagyon lassú akad, chrome-ból pl 64-es van fenn, lehet FF-ből is az kéne...., csak nem tudom, hogy a kiegészítőim mennek e vele, ) köszi a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok 64 bites WIN8.1-en 32 bites firefoxom van ez nem baj, ? ill érdemes rátenni 64-est? (ezt magától tette fel anno mikor letöltöttem a firefox weblapjáról ezt a 32-est töltötte le, véletlen vettem észre,hogy ez nem is 64-es mikor a frissítéseket ellenőriztem) szóval a kérdés , hogy maradhat e a jelenlegi 32-es vagy jobb lenne e a 64-es?.
-
törölt tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Ha csinálsz fiókot a könyvjelzőket stb szinkronizálhatod, elmenti. (a mostani problémádat ez nem oldja meg a későbbiekben szerintem segíthet ezért bátorkodtam írni, )
-
törölt tag
Mindkettővel enged! Amiért megkérdeztem, az ugye az,hogy angolul nem tudok, és megijedtem nem e lehet ebből valami baj, mert akkor inkább nyílván nem játszom, noha a játék mint írtam tökéletesen megy, és ha megnézed a linket, ugye nem holmi névtelen valami, 1 komoly játéknak nézem.
Akkor nyugodt szívvel játszom vele, aztán majd csak bejelentik nekik... , köszi a segítséget.
-
törölt tag
Üdv, ezt Írja 1 golf játéknál, ez mi? Ettől még játszhatom nyugott szívvel az oldalon? A dismiss all-ra szoktam nyomni köszi a segitséget.
itt van ez, hogy ezt írja
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok, újra feltettem hosszú idő után a firefoxot, tudjátok volt az összebalhézás a noddal, de mivel régen ez volt a kedvencem hiányzott,
rápróbáltam hátha jó, úgy néz ki most semmi baja, viszont elfelejtettem a fiókom imélcímét/vagy jelszavát, ha csinálok 1 teljesen új fiókot az ugye nem szabály ellenes,? (nem tudom,hogy bármennyi lehet e ezért kérdezem)Másik kérdés, valahol azt olvastam, hogy a firefox is átfog állni arra a flash verzióra amit a google is használ, és nem fogja a böngésző megtiltani a flash-t, legalábbis én kizileg bekapcsolhatom, ahol mindenképpen kel, ez igaz? (komolyan kérdem, érdemes e visszaszoknom a rókára, nekem 1-2 játéknál webrádiónál még fontos a flash)
még egyet kérdeznék! Volt régebben valamiről szó,hogy a firefox blokkolja a kiegészítőket, ha 1 bizonyos verziószámú FF-nél ha nem alkalmas hozzá, a kedvenceimet fel tudtam tenni, akkor nem kell aggodnóm a továbbiakban ezen kiegészítők miatt, ezeket elviszi majd a firefox? Elnézést a megfogalmazásért a firefox hozzáértők talán értik,mit szeretnék ez ügyben

köszi!
-
törölt tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Én megtettem amit a topik gazda mondott rákerestem a topikban de semmi nem működött amit írtak, nekem ennyi ideget ez nem ér kidobtam a fenébe a foxot, most opera az első számú böngésző.,
Mi az az SSL?: gondolom azért ellenőrzi a NOD32 mert nem árt nem? Akkor miért kapcslnám ki?
Egyébként azt hiszem az SSL ellenőrzés kikapcsolása után sem volt hajlandó működni a firefox nálam.
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
OFF de válaszolok nekem is 9xxx a verzió szám de valóban más lett a külseje is, szóval a nod témáról ennyit, a fórumnyitó is írta amit írt én meg megnyugodtam, hogy akkor kb a nod zavarta össze. (és lehet, hogy nem pont generáció váltás volt, de a külseje is más lett tehát újítottak rajta)
-
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Matthewus Erre majd visszatérek később, most köszönöm elvagyok a piros alapon fehér V betűs böngészővel, csak 1 kérdésre válaszoltam.

Az mindenesetre megnyugtató, hogy nem nálam volt ezek szerint a hiba, de direkt lefuttattam a nod32-őt meg a malwarebytes-t és egyik sem talált semmit.
Egyenlőre nem ért ennyit a firefox, hogy itt a fórumot túrjam a megoldásért, majd tán a generáció váltásnál visszatérek rá .
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Nem tudom de a NOD32 is így frissítette eleve, hogy felhívta a figyelmem, hogy 1 mindent átfogó frissítés jön és ott hirdette az újdonságokat még töltögette.és 1 pc szakujságos oldalon is váltásként olvastam! Nem biztos, hogy generációs váltás de megújították . Azt hogy nálad miért nem hisztizik nem tudom, gondolom
Matthewus nem az ujjai tornáztatása céljából írta le, hogy ismert a probléma tekerjek vissza. -
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Nekem is fura, hogy 3-4 napja volt a nodnál a generáció váltás és csak most kezdődött a móka, de mindegy olvashatod a Matthewus írta is, hogy ismert a probléma tehát akkor biztos így van... Töröltem a foxot, szóval nálam, egyenlőre befejezte a pálya futását, ha alább tekersz írták is, hogy sokat kínlódtam , hogy lassú stb a tegnapi volt az utolsó húzása nálam, majd esetleg a generáció váltásnál még megpróbálom... de az biztos, hogy egyenlőre a 2 közül a nod32 marad. Egyébként nem állítgattam a nodot csak az alapvető dolgokat amikor befrissített de ennyi. .
-
törölt tag
NA LÁTOD PONT EZT TETTEM! Bár most akkor ezekszerint a NOD32 zavarhatta meg. Egyébként a Vivaldival is megvagyok és az nem faék böngésző tehát tök amatőr sem vagyok, de igazad van meg is tettem töröltem a foxit kár erőlködni a nagyon fontos kieg-eket megtaláltam Chrome-hez is.
Látom szerkesztetted, az index.hu és egyéb híroldalak olvasása szerintem nem gázos, plusz a facebook... addont is a hivatalos helyről tettem stb.... de alább írta a topik gazda, hogy ismert a probléma és állítólag a nod32 kavart most be, nem tudom nem tekergettem vissza biztos igaza van.

-
-
törölt tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Nod32,,, Egyszerűen minden oldaltól meg akar védeni, leginkább a sajátjaitól, tudjátok kijön a firefoxos figyelmeztetés, hogy nem biztonságos oldal ő csak az adataimat akarja védeni satöbbi, a fiókomba se enged bejelentkezni, ki írja, hogy nem észleli a netet....
Szerintem ez a beépített védelme kavar be,,, nem lehet kikapcsolni?
-
törölt tag
Most meg a firefox addon oldal nem jó.... [kép] valami ötlet?
Semmit nem állítottam rajta, tisztalapos indítás volt, vissza állt gyári beállításra, újra is raktam, és most meg ilyen a kiegészítős oldal.
-
törölt tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Működik!, Felfrissítette magát a firefox, most jó, most akkor kb egyesével engedélyezzem az addon-okat, és rájövök mi zavarhatta?
Egy általános zoom értéket csak addon-al állíthatok be? Nekem most minden 100 de így nem látom
. -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mod: Ja hogy már 48-as verziónál jár a böngésző.. hogy miért nem frissítette magát azt nem tudom.
Ez a böngésző kezd egyre gázabb lenni ennyi...
-
törölt tag
Az miért van, hogy mikor elindítottam a firefoxot az fogadott, hogy van pár függőben lévő vagy küldetlen hiba jelentés? Még januári is volt benne,,,, pedig be van jelölve, hogy a hibajelentést elküldheti. (szerintem összeomlott úgy emlékszem nem zártam be, később ide jöttem a géphez, ugye elindítottam, és ezeket akkor jelezte kis, már nem emlékszem milyen szót használt, azt hiszem azt írta van pár elküldetlen hiajelentés és felsorolta dátum szerint ). Ez miért lehet? köszi
-
törölt tag
Nekem a béta csatornán kijelezte a 48.0-ás firefoxot és frissített is, van valami komolyabb újdonság? (nem tudok angolul a hivatalos oldalukat ahol taglalják értelem szerűen nem tudom elolvasni az újdonságokat nem értem, azt láttam, hogy az addon-okkal ír valami újat.)
köszi!
Ettől a verziótól kezdődik az, hogy egyes add-onokat nem fog futtatni? Csak azért kérdem mert nekem mindegyik fut ami eddig is volt.

-
törölt tag
válasz
netpeti98
üzenetére
köszi szeretnék még egyet kérdezni, nagyjából sehol nem fut a flash csak facebookon és ezen a játék oldalon nem kicsi oldal a legnépszerűbb, ebben az esetben mennyire kell tartanom a flash veszélyeitől? köszi .
-
törölt tag
Ha Firefox böngészőt használ, akkor néhány nap múlva nagyot fog nézni
Ez engem érint érdemben ha már most is úgy van a flash, hogy kattintásra indul? Érezhetek bármi változást majd a firefoxon?
-
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ha nagyon sokat szórakozik váltok a nagy konkurensre, azt használtam több napig (viszont hiányoznak nekem a FF egyedi addonjai amik más böngészőbe nincsenek) , láss csodát nem omladozott a kereső cég browsere,,,,, de szeretem a rókát 1 kiicsit még adok neki időt a beta csatornán vagyok, megvárom mi lesz a generáció váltásnál ha sok általam szeretett add-on nem fog menni váltok, de ne fussunk így előre. .
-
törölt tag
Augusztustól a Firefox is blokkolja a Flasht
Zsocó nekem is ez van és egyre idegesítőbb......

-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Most én is vissza raktam a noscript-et, amiket rendszeresen olvasok azokat engedélyezem, és még így is csak részlegesen engedi a program a cuccokat (ugye alul ki írja miket blokkol, pl itt a ph-n is megnyomtam, hogy engedélyezem, de csak részlegesen engedi ezt az oldalt is), hogy így van e értelme nem tudom, de gondolom valamennyire biztonságosabban netezek, de teljesen megértem azt aki nem is használja a noscript-et, mert mint írtam is rettentő kellemetlen nyomkodni ha sok weblapot olvasol. Én is egyedül csak azért használom és éri meg nyomkodnom, mert azt olvastam, hogy nagyon biztonságos vele a netezés, (gondolom még így is van benne némi biztonság, hogy az általam olvasott oldalak részlegesen engedélyezve vannak) no meg a böngészési élmény is jobb gyorsabban és simábban jönnek be az oldalak a noscript-el . Sikerült az NBA weblapján is megcsinálnom, hogy rendesen fusson minden szóval, egyenlőre marad a noscript, amég enged netezni .
-
törölt tag
válasz
Pityu.
üzenetére
A noscript baromira felgyorsítja a mozillát, de kb félóra netezés után számomra is elég elég idegölő lett, hogy nem indultak el dolgok 1 csomó weblapon csak ha engedélyezgettem,(például itt az NBA hivatalos oldalán , nem is tudtam rávenni a firefoxot, hogy a noscript-el normálisan menjen az oldal, érdekes nélküle minden okés lett) ez számomra is eléggé idegölő lett, annak ellenére , hogy állítólag nagyban növeli a biztonságot a noscript, és mint írtam eszement gyors lett tőle a firefox de letöröltem, mert annyit meg nem ér, hogy minden oldalon nyomkodni keljen. .
-
törölt tag
Nyakunkon a többszálúsított Firefox kiadása
Érdekes az a 60%-os megjegyzés.... nem lennék az mozilla illetékesei helyébe, de gondolom megoldják a kérdéskört, ha más nem letiltják a kiegészítőket, gondolom, és aktiválják amit kel.
-
törölt tag
#47196) léccy valaki segítsen! Megint próbáltam és nem jó az Angrybirds, reggel a régebbi még vitte, reklámblokkert is kikapcsoltam de semmi. de jó lenne ha beindulna mert a chrome alapúakkal akad de a firefoxon szépen futott.
-
törölt tag
Miután frissült, nem indul el facén az Angrybirds friends, miért? minden reklámblokkolót teljesen kikapcsoltam és nem jó..... előtte a régin még ment.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez a Flash nem támogatás meg egy dolog, hogy a FF elmondja, de inkább csak a piaci ingereket méri fel vele, ha odajutnak akkor majd eldöntik tényleg kiveszik-e vagy nem, ha javarészt még mindig használni fogják, nem vágják képen magukat vele.
Igen ennyire azért szerintem a mozilla sem kergült meg, hogy tömegével veszítse el a felhasználói bázisát.... (ha majd nem tudják használni amihez flash-kell)
-
törölt tag
válasz
Fandango
üzenetére
És mi lesz pl a facebook-os játékokkal? Azokat is át lehet írni? Most hagyjuk, hogy itt a topikban ki szeret játszani ott meg ki nem, sokan szeretik a FB-os játékokat is ez tény.
#47167) ledgeri
Szerintem ennek a keresőcég böngészője lesz a nyertese, főleg ha még 1 ideig engedik a flash-t igen tudom váltani kell stb.... de akkor is rengeteg plusz felhasználójuk lenne, ha 1 ideig ők még engednék miután a mozilla lépett.
-
törölt tag
A váltás egyértelmű, én nem lihegek túl semmit, max azonnal leváltom a Firefoxot, nekem nem ügy, én csak azt kérdeztem, hogy valahol nem e saját maga alatt vágná a cég a fát ezzel a lépéssel, mert kb mindenki váltana... Egyszerűen csak ezt nem értem, ha chrome még évekig tervezi a futtatás engedélyezését akkor a mozillának mi a jó abban ha ők meg betiltják.
-
törölt tag
Ezt értem de pl vannak a flash játékok azokkal mi lesz? nem igazából a kicsikre gondolok, de vannak nagyobb oldalak is, neveket nem írok, mert nem tudom reklám e, tv-ben is néha reklámozzák. Szerinted ezekkel hányan játszanak? Mert szerintem rengetegen, ha a firefox beint, akkor vajon lemondanak a játszásról, vagy azonnal váltanak a Chromera? és még sorolhatnám az érveket.... persze én csak laikus vagyok de írtam is szeretek neten rádiót hallgatni játszani stb... én biztos azonnal törlöm a rókát, ha betiltja a flash-t és a kedvenc dolgaim nem álnak át másik technikára, .
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?