Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Mennyire érdemes még az E10-et bekapcsolni jelenlegi 32 bites firefox-nál?
(i5-6200U proci, 8 giga ram). -
-
Matthewus
őstag
válasz
Pierre75
üzenetére
Igen, ezen az oldalon rákattintasz az Add to Adblock Plus linkre és hozzáadja az uBlock Originhez a listát.
-
Pierre75
senior tag
Aki uBlock Origin-t használ: I dont care about cookies hozzáadható-e?
FF alatt Adguard-ot használok, Edge alatt viszont uBlock-kal használnám. Előre is köszönöm! -
-
Normi™
őstag
Én még win alatt használtam,leginkább Kaspersky-t,Panda-t,Avira-t.Mellette Mbam-ot,Superantispyware-t,Spybot-ot és Emsisoft-ot.Gondom nem volt soha kártevővel.Ha ma win-es lennék lehet megfogadnám ezt a tanácsot mert itt a topikban is rengetegen jelzik,hogy gond van az együttműködéssel.Annyi a gáz,hogy a MS vírusirtója régebben egy komplett kémprogram volt,most nem tudom mi a pálya vele.
(#49481) csako : Ezt én is így gondolom

-
Normi™
őstag
"Állítása szerint ezek teljesen hétköznapi problémák, a Mozillánál is rengeteg idő és energia megy el a Firefox antivírusok által okozott problémáinak megoldásával."
Például ugye folyamatosan elő-elő bukkanó SSL probléma amit a vírusirtó okoz.Érdekes cikk.
-
törölt tag
„Kiteszteltem”.
Az FF Aurora már „hiányzó profil” hibajelzéssel elindulni sem tudott, minden újraindítással gyártotta az újabb full üres profilmappát. Aztán beugrott, hogy ez lehet AppArmor korlátozás eredménye, bár az AppArmor éppen a profilmappába is engedi az írást. „Megfigyelő” státuszban (complain mode) az FF rendesen fut, szigorúban (enforce) nem. -
-
törölt tag
Üdv!
64 bites Lubuntun a tegnapi (az 51.0.1-re) frissítés óta grafikusan nem jeleníti meg a lapok tartalmát. Ha az egeret mozgatom az oldalakon, lent látszanak a linkek (a mutató nyílhegyből kézzé alakul), kattintani is tudok rájuk, de a megnyílt oldalon ugyanez van. Safe mode-ban, vendég munkamenetben (amihez, ugye, teljesen üres és minden kilépés után teljesen lenullázódó ideiglenes fiók, így FF profil tartozik) ugyanez.
Másnak? -
Normi™
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Lesz egy tömeges adathalászat akkor fogja érdekelni.De ha egy oldal üzemeltetője ennyire cseszik az adatvédelemre 2017-ben akkor bárminemű sérelem/kár esetén tanúsított magatartásra is komoly előrejelzést ad.Ergo én nem használnám,de nyilván mindenki maga dönti el,hogy egy sima txt fájlban akarja végigfuttatni a jelszavait vagy titkosítva a neten,csak ha gáz van akkor is így kell hozzáállni.Egyébként az üzemeltetőnek is érdeke lenne átállni mert ha beüt a baj akkor rengeteg felhasználót veszít majd és jó magyar módjára lehet hisztizni,prüszkölni,köpködni mert nem volt hajlandó befektetni csak a bevételi rész hatotta meg.
-
Normi™
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Az,hogy időtlen idők óta használod nem érv az adathalászattal szemben.Egyszerűen nem volt spektrumban és szerencséd is volt,mivel elterjed egyre jobban a Https így könnyen lehet,hogy direktbe a titkosítást nem használó oldalakra fog terelődni a figyelem.Igen,ellophatták volna,de az,hogy nem tették meg nem zárja ki,hogy a közeljövőben nem teszik meg.Ez a jövő,továbbra is tartom,hogy nem rossz,alkalmazkodni kell.Nem viccből terelnek a titkosítás felé.
-
Normi™
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Egyelőre nem találok róla információt sehol sem,gyanítom,hogy van vagy lesz egy vagy több about:config bejegyzés amivel saját felelősségre kilőhető.Szerintem figyeld a topikot mert ha valaki ráakad úgyis beírja ide,én biztos.Mondjuk én személy szerint jónak tartom a dolgot,biztonsági szempontból előnyös,alapból nem szívesen használok sima http oldalakat,jó az a plusz tls vagy ssl titkosítási réteg.Nem baj ha jelzi,sokszor figyelmetlen vagyok.
-
Kékes525
félisten
Az 51.0.1 (64 bites) Firefox alatt nem fut a Mega akkor, ha a rendes, sok addonos telepítésemet használom. A szűz rendszeren (addon nélküli profillal) fut. Viszont nem használ az sem, ha letiltom az összes kiegészítőt. Hogyan tovább? Mi lehet a gond? Az egyéni beállításokkal sem lehet gond, mert az 51-essel (sok addonossal), még reggel rendesen ment. Tanácstalan vagyok. Help!
Most olvasom, hogy másoknál sem megy valamiért. Nálatok? -
-
myke01
senior tag
Máris itt a javítás az 51-eshez 51.0.1 verzióra, na de 55,1 MB (64 bitesnél) méretben !!??

Na nem mintha nem jött volna le gyorsan , de ekkora méretű gyorsjavítás ritka ,mint a ....

-
válasz
Pierre75
üzenetére
régi i7 + FF 53 legyűrte

Egyébként Edge alatt avc (h264) kodeket használ, amit képes az igp/videokártya gyorsítani, míg FF-nél VP9 van, amivel a régebbi chipek nem tudnak mit kezdeni és a procira hárítják a munkát.
Amúgy poén, hogy nekem már nagyon kéne videokártyát cserélni, mert Edge alatt szétesett a kép a hardveres gyorsítás miatt + az 1080p60 videókat is a procim simán megeszi, hardveres gyorsítás esetén meg gondok vannak.Ezt a kiegészítőt tedd fel és úgy próbáld ki.
-
Pierre75
senior tag
Ezzel a 4K YT video-val szoktam az egyes verziókat tesztelni egy Dell 7559 i5 notebookon.
50.1 alatt reccenés, megingás nélkül tudta lejátszani, bár magas (79%) cpu használat mellett. Az Edge 15% mellett oldja meg.
FF 51 alatt marad a 80% közeli cpu, de nem "smooth". Miközben böngészés közben ha nem is sokat, de javult az előző verzióhoz képest.
Nálatok, hogy szerepel a "Japán táj"? -
Normi™
őstag
válasz
old-dog
üzenetére
Tanács:szerintem használd a sync-et,folyamatosan szinkronizál,ha törölsz vagy hozzáadsz akkor törli vagy hozzáadja a felhőben.Újrahúzod a rendszert vagy valamiért a böngészőt csak bejelentkezel és újra ott lesz az összes,sőt beállíthatod,hogy szinkronizálja milyen beállításaid vannak,milyen add-onok stb..
-
old-dog
aktív tag
Sziasztok!
A 32bites verzióval készítettem mentést a könyvjelző eszköztárról. Most 64 bites rendszerem van. Át lehet valahogyan menteni a az 64 bitesre? Nagyon sok linkről van szó. -
Nem tudom,lehet e a firefox hibája amit most le írok,de nálam facebookozás közben olyan szokott előfordulni,hogy írok akár chatet akár hozzászólást de mikor mondjuk írok egy hozzászólást és át kattintok a chatbe vissza ugrik a hozzászóláshoz tudok csak írni sehova máshova olyankor frissítenem kell az oldalt és megint írhatok normálisan bárhova.Mostanában elég sűrűn el játssza ezt,csak nem tudom firefox hiba lehet e.Ja és van olyan ha írok hozzászólást rá nyomok a küldésre,de nem küldi el,viszont mikor be frissítek akkor meg látom ott van a hozzászólásom.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék felétek, hogy a jelenlegi (linux alatti) Firefox-omban a gyors gombok nem teljesen olyanok mint ahogy megszoktam.
a ctrl+t - új tab, ez jó
a ctrl+w - tab zárás, ez jó
viszont a ctrl + szám (ugrás a számban megadott tabra) nem controllal, hanem az alt-al működik. Hogyan tudnám át állítani a ctrl-ra ? :\Előre is köszi !

-
bsh
addikt
üdv,
itt is kérdezném, mert nem tudom melyik program okozza.
valaki esetleg? -
-
Rainman05
tag
Azt lehet tudni mikor jön ki az új kiadása firefoxnak?
-
Normi™
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Nekem normálisan működik mint a Firefox,még az F11 is.Biztonságosnak azért nem nevezném,személyes adatot,jelszavakat nem futtatnék át rajta,de ne nyissunk új frontot.
Szerk:Jah most olvastam el mit ír,ez mitől lehet?
(#49427) myke01 : Nyilván,de azért egy Snowdenről szóló filmben nem lenne az akkora meglepetés,hogy felbukkan a dark web.
-
myke01
senior tag
-
Normi™
őstag
Tisztában vagyok vele,hogy Firefox alapú,ezért is írtam,hogy nem hagyományos Firefox.Kipróbáltam néhányszor kíváncsiság képen jó néhány évvel ezelőtt,de a rendszer lassúsága és a hétköznapi embernek teljesen felesleges mivolta miatt maradt is próbaszinten,plusz nem is bízom meg a rendszerben.Saját Vpn még lehet,ez hirtelen eszembe sem jutott.
-
Normi™
őstag
válasz
myke01
üzenetére
Véletlen inkább,Snowden nem használ semmit sem titkosítás nélkül,nem hiszem,hogy megbízna bármelyik Vpn szolgáltatóban,ha Tor-t használ akkor azt Tor böngészővel teszi nem hagyományos Firefox-al,bár azt is feltörték több mint egy éve.Tehát valóság alapja kb.nulla.Chat,videó hívásra is a Signal-t használja,abban az egyben bízik meg.Inkább csak olyan lényegtelen filmes dolog ez,esetleg némi promó ahogy írtad.
-
swoody
senior tag
DS39, Comrade92:Koszonom a valaszokat, de nekem konkretan az kene mintha mobilrol lennek, hogy mukodjon m.domain....
Mukodik amugy a crrl+shift+m kombinacio ff ban.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudom elerni, hogy mobil-nak azonosita a bongeszot egy oldal? Leginkabb add-on nelkul erdekelne, de kieget is elfogadok.

Koszonom szepen.
-
Normi™
őstag
Szia!
Köztudottan lassabb böngésző a firefox egyelőre mint a riválisai,ez a közeljövőben változni fog,új motor kerül alá.Nem a sebesség miatt volt eddig sem ennyire népszerű hanem a biztonság/privát szféra védelmének a szem előtt tartása kiegészítőkkel,beállítási lehetőségekkel,nyílt forráskóddal stb....Szerintem semmi köze a vírusirtóhoz.Így tudsz plusz sebességnövekedést kicsikarni belőle,de előfordulhatnak kompatibilitási problémák kiegészítőkkel.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Asztali gépen használom a FF-ot és a Chrome-t.
Én azt tapasztalom, hogy a FF lényegesen lassúbb és lassabban is tölt be induláskor is meg oldalak keresésénél is (nálam) mint például a Chrome böngésző. Lehetséges, hogy a Kaspersky AV miatt lenne lassúbb? Ha igen akkor viszont a Chrome meg miért nem? -
Ferenc.
tag
válasz
Normi™
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elsőnek is a google+ nak utána nézve azt írja támogatott a firefox böngésző (persze nem tudom androidra is értik-e). Így nem értem miért nem megy nálam.
Engem zavar, hogy nem megy, mert onnan szoktam egy kattintással a fordítót, térképet és sok mást előhozni, s bármilyen noname böngészőt használtam eddig mindig jól működött a google.hu azon belül a jobb felső sarok miután bejelentkeztünk a gmail fiókunkba, csak Firefoxnál botlottam ebbe, hogy nem megy. Kérném akinek van firefox a telefonján(android), az írja meg, hogy annak sem megy a jobb felső sarokban a szokásos a google keresőt behozva? Ki próbáltam adblock nélkül is, akkor sem változik semmi, nem megy.Viszont nagyon szépen köszönöm az Ublock origin tippet! Az adblock is szépen szűrte a reklámokat ebben nem látok változást, viszont miután letöröltem az adblockot és felraktam ezt az ublock origint, a böngészés sebessége a firefoxon androidon a kétszeresére nőtt! Fele annyi idő alatt betöltődnek a honlapok, sokkal jobb lett így! Elsőnek nem akartam elhinni így leszedtem az ublock origint és visszatettem az adblockot mint ahogy volt, na és egyből kétszer lassabban jöttek be a honlapok újra.. úgyhogy végleg leszedtem az adblockot és fent van az ublock origin! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Normi™
őstag
válasz
Ferenc.
üzenetére
"Eszem megáll, hogy felrakom mobilra az agyon dicsért firefoxot és nem megy normálisan a google(+) rajta. "
Az,hogy nem támogatott nem a Firefox hibája.A Google előbb-utóbb üldözni fogja a Firefox-ot mert sok bővítmény és opció kicsinálja a gusztustalan adatgyűjtés funkcióit.Én még viccből sem használok semmit sem amihez a Google-ek köze van,nekem ne scannel-je az e-mail-jeimet,ne naplózza,hogy miket keresek majd adja el a profilomat senkinek sem..A Google+ legalább olyan hitványul van megszerkesztve mint a Facebook amivel egymillió gond van.Adblock helyett ajánlott Ublock Origin-t használni ugyanis az Adblock már nem szűr hatékonyan mivel lefeküdt néhány marketinges nagyvállalatnak.Régebben Androidon használtam a Firefox-ot,nem volt gondom vele,de az Androiddal lett a fent említett dolgokból kifolyólag.Kikapcsolt Adblock mellett is így viselkedik?
-
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Sok ideig más böngészőt használtam mobilon, most elkezdtem használni a Firefoxot mobilon, mert erre rá lehet tenni az adblock bővítményt, így mobilon sem jönnek a reklámok böngészés közben.
De már az első lépésnél nem tetszik valami. A www.google.hu oldalt behozva, nem úgy néz ki a felső menüsor mint más böngészőkben, ez még nem lenne gáz, de:Gondoltam következő lépés akkor, hogy belépek a gmail címemmel a google-n.
Belépés után a google.hu oldal írja hogy +Ferenc azaz a nevem a jobb felső sarokban, s semmi más nem látszik. Pedig ott szokott még lenni ez-az.. Na mondom ez még nem baj, s rákattintottam a +Ferenc -re erre ez jön fel:"A Google+ nem támogatja a böngészőt. Előfordulhat, hogy elavult verziót használsz, vagy maga a böngésző típusa nem támogatott"
Eszem megáll, hogy felrakom mobilra az agyon dicsért firefoxot és nem megy normálisan a google(+) rajta. A telefonom teljesen friss, Android 6 -os, minden app friss verziós, tehát a firefox is. Így nem értem mi ez. Másnak jól megy?
Köszönöm!
-
-
movax
őstag
válasz
zserrbo
üzenetére
Amikor elindítom a FF-ot (50.1.0), okés a videólejátszás, de idő után nem indul el semmilyen videó, pl. a FB-on sem és a YT-on sem, a beágyazottak sem, csa forog az az izé a közepén. Ha újraindítom a FF-ot, minden rendben működik. (kifogástalanul működő win10, bejáratott addonok és pluginok). Két napja kezdődött és nem win-update okozza.
-
zserrbo
aktív tag
Rögzítve (pinelve) van a gmail nálam. Ha bezárom a böngészőt újra be kell jelentkeznem. Ezzel nincs is gondom, viszont a gmailben a bejelentkezésre kattintva új nem rögzített lapot hoz létre a böngésző és tesz rá, hogy nekem rögzítve van már egyszer. Hogy lehet erről leszoktatni? Kerestem a neten, de nem találtam hasonló problémát másnak. Letiltott kiegészítőkkel is fos.
-
netpeti98
addikt
A WebIDE elérhető az összes verzióban. A kiegészítő listában lévő két új kiegészítőt a Firefox 50.1 alatt nem sikerült előcsalogatnom, de Nightly alatt rögtön megjelentek, ahogy megnyitottam a WebIDE-t.
Szerk.: egy harmadik teljesen tiszta profillal megjelentek Firefox 50.1 alatt is, amikor megnyitottam a WebIDE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az FF Aurora már „hiányzó profil” hibajelzéssel elindulni sem tudott, minden újraindítással gyártotta az újabb full üres profilmappát. Aztán beugrott, hogy ez lehet AppArmor korlátozás eredménye, bár az AppArmor éppen a profilmappába is engedi az írást. „Megfigyelő” státuszban (complain mode) az FF rendesen fut, szigorúban (enforce) nem.

Most olvasom, hogy másoknál sem megy valamiért. Nálatok?

,ellenben jó pár multi céggel. Igaz,hogy nem is akkora volumenű nonprofit szervezetről van szó.
.