Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Én értettem, jó vicc volt az
Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki 
(#51192) pibácsi: Amikor a weboldalon vagy, nyomj egy Ctrl + F5 billentyűkombinációt, hátha megjavul.
-
pibácsi
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Hát ez teljesen jó. Viszont nekem nem veszi be az általad javasolt NoSquint Plus 54.0-t, mivel régebbi a Firefox verzióm. Most kikapok, de nekem még a jól bevált stabil 22-es verzió van és nem is frissítgetem, mert mindíg kitalálnak valamit és ez a verzió még amúgy jól működik. Más megoldás nem létezik esetleg?
Ü. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ez mit jelent, ezzel mit tudok csinálni?
Ü. Pibácsi
-
Kékes525
félisten
-
pibácsi
senior tag
Volna egy kérdésem: az E-Mag oldalon a felsorolt termékek összesűrítve jelennek meg (de van más oldal is). Nem lehet őket látni mi akar lenni. Hogyan lehet ezeket rendesen bemutatni, mit kell a Firefoxon állítni? Vagy a cég direkt így adja be? De akkor nem lehet választani.
Várnám a válaszotokat.Üdv. Pibácsi
-
netpeti98
addikt
You cannot downgrade Firefox 55 profiles
A Firefox 55-el betöltött profilok nem lesznek kompatibilisek a régi verziókkal. Érdemes biztonsági mentést csinálni a régi profilról frissítés előtt, abban az esetben ha később egy régebbi verzióra akarna visszaváltani valaki. Ez problémás lehet az ESR verzióra való visszaváltáskor is, mivel az még 2018 tavaszáig az 52-es verzión marad.
-
-
tévelygő
aktív tag
Sziasztok!
A sync-el kapcsolatban lennének kérdéseim.
Több pc-n, tableten és telefonon is szinkronizálom a Firefox könyvjelzőit és beállításait. Az lenne a kérdésem,hogy ki lehet e jelölni egy gépet ami a fő forrás lenne, így azt tekintené alap beállításnak?
Másik kérdésem az lenne, hogy ha egy új gépen sync-ből települnek vissza a könyvjelzők, akkor miért keverednek össze a korábban más gépeken már jól bevált sorrendek? -
hackeeeee
Jómunkásember
Ez érdekes..
Külön ablakban hallgatok youtube-on zenét, ~1,5 órás videó.. Erre, megnyitottam shifttel újra a böngészőt, hogy új oldal legyen, ne új lap, erre nem töltött be semmit, addig, amíg nem zártam be a videót..

Persze, a facebook-os ablak eltűnéshez nem kell a youtube, de ez így.. hát nem tudom..
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Van arra mód hogy "teljes képernyő" nézetben az eszköztár alján a "könyvjelző eszköztár" is ott legyen vagy csak az legyen?
Amennyiben igen hol tudom ezt bekapcsolni? -
FrezeR
senior tag
Az előbb letiltotta a böngésző a LastPass kiegészítőmet azt mondja, hogy nem lehet ellenőrizni ezért tiltva lett. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
Kékes525
félisten
Kis kellemetlenségem van a Firefox 54.0.1 (64 bites)-essel. Amióta kikapcsoltam majd visszakapcsoltam a kiegészítők automatikus frissítését azóta nem mutatja külön fülön a "Legutóbbi frissítések"-et. A másik profile-omban rendesen látom (annál nem kapcsolgattam oda-vissza a kiegészítők automatikus frissítését). Lehetne erre kényszeríteni erre valahogy?
-
ace05
senior tag
Üdv
Mi történt a Firefoxal ? Eddig kitartottam mellette, mert rendesen működött nálam, de most konkrétan használhatatlan. A fő hiba, néha fogja magát és elsötétedik akármit csinálok. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, meg a finom görgetést, de akkor meg akadoznak a videók, meg görgetésközben szakad a kép, mintha nem lenne vsync bekapcsolva. Újratelepítés megvolt, de továbbra is fennáll a hiba. Valamit nem szeret a gépemben ? I3 4330, gtx750 ti . A legfrissebb driverek vannak fent.
-
makoss
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
És ugyanez magyarul?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Minden más böngészőben jó, csak FF alatt rossz.
Újratelepítés után is csinálta, amikor nem volt meg a régi profil.
Plusz, másoknál is előjön. Már korábban is írtam erről, akkor is érkezett rá pár reakció, hogy jelen lévő gond.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Áh, de az szándékos. Ahogy korábban írták, biztonsági okokból van. Te küldtél valamit a weboldalnak, és nem kellene még egyszer elküldeni. Amúgy lent van egy Try again gomb, és akkor feldob egy kérdést, és Resend, és akkor újra betölti.
Redditen találam egy postot róla, próbáld ki.
A lot of sites nowadays employ the cache-control header on all responses generated by the server to avoid caching problems. Even if you get Firefox to give you the document in the former state, on the majority of sites if wouldn't or shouldn't work anyway.
Szóval server oldali a dolog.
-
makoss
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Lassan már mindenkinél van ilyen, ncore-nál mindig, csodálnám ha másnál nem.

-
-
makoss
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Vannak oldalak amiknél lapozáskor kiírja, hogy a dokumentum lejárt...
Vannak oldalak aminél meg sosem.(#51150) hackeeeee: Az nállam is szokott, szerintem a Facebooknál a hiba, amit meg én betettem szerintem a Firefoxnál, csak b@sszák megcsinálni

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ha a hírfolyamon rábökök a "mi jár a fejedben" részre, akkor van, hogy megjelenik a kis rublika amibe lehet íni, viszont amikor beleírnék, akkor eltűnik, ha ezután kattintok máshová, akkor az egész "mi jár a fejedben" rész eltűnik és utána nem is jön vissza, csak ctrl+f5 után.
De, amikor nem működik, akkor a saját adatlapomon írva minden működik hibátlanul.
-
Én már nem értem ezt a firefoxot,néha úgy be lassul,akkor tölt,felül ki írja,hogy a firefox nem válaszol vagy éppen mit tudom én mit le állít vagy folytatom tovább a dolgokat.Másnál is szoktak ilyen problémák lenni?Már próbáltam a firefox felfrissítését is de nem sokat jelentett.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre az "eltünedező" facebook bejegyzés ablakra még mindig nincs megoldás? Elég idegesítő, hogy sokszor csak a saját idővonalon lehet bejegyzést megosztani, mert a főoldalon eltűnik az ablak.
Minden más böngészőben jó, csak FF alatt van eza hiba, és már elég rég óta..
-
makoss
veterán
Üdv!
Valaki tud már erre megoldást?
Naponta felmerülő probléma sajnos

-
Két dolgot keresek:
1) Az egér oldalsó gombjait szeretném a megszokott előre/háta lapozáshoz rendelni. OSX ezt nem tudja és nagyon hiányzik.
2) Bármilyen login bejelentkezést (bankost is) el tud menteni a többi jelszó közé (és persze ki is tudja azt tölteni)
-
dethroner
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ezt a profil dolgot nem értem, soha nem használtam ilyen mélyrehatóan
De most belenéztem, a profil mappában van egy csomó mappa és fájl. Mit kell nekem ezekkel kezdeni? Hardveres gyorsítás kikapcsolása sokat javított, már nem tetű lassú, már csak simán lassabb mint a chrome. Lehet még tunyingolni rajta? -
C. s.
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
"...automatikusan átállítják..."
Jajj neee! Elegem van a nyüves 64 bites FF roncsból! Teljesen használhatatlan! Nálam is dög lassú, sőt, már a legfrissebb 32 bites is gyagya. Az 50.1.0-s az utolsó, ami még jó. Mit csináljak, hogy normálisan működjön? Az utolsó bekezdés (szörke) a lényeg. Azóta így megy, amióta áttértem a 64 bites rendszerre. Teljesen friss Windows 8.1 telepítéssel is ez volt. Közben már váltottam egy másik biztonsági programra, de a csigatempó megmaradt. Időnként teszek egy próbát, de mindig megbánom. Ráadásul mások is tapasztaltak hasonló dolgokat. Minden más program rendesen működik.
-
netpeti98
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Hátrányt nem szokott okozni a váltás. A Mozilla statisztikái szerint egy kicsit stabilabb is a 64 bites verzió. Várhatóan a Firefox 55->56 váltásnál automatikusan átállítják a jelenlegi 32 bites felhasználókat a 64 bites verzióra, ha megfelel a gépük a követelményeknek.
-
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
64 bites W7 rendszert használok, rajta 32bites mozilla 54.0.1. Valami dög lassú az egész, a megnyitás is több másodperc, aztán a megnyitott oldalak is lagolnak, lassúak. Mit lehet tenni ezzel? -
Kernel
nagyúr
Ma majdnem kitolt velem a Budapest Netbank új fejlesztése. Letiltották a jelszómező beilleszthetőségét, most már a Ctrl+V kombinációval is.
Egyébként a Roboformot használom, viszont a kötelező jelszócsere során, a generált 20 tagú jelszót persze nem tudtam rendesen begépelni, már csak azért is, mert berágatott. Ha háromszor elrontom, akkor meg képes letiltani, ami külön kellemetlen lett volna.
Végül a generált helyett inkább egyszerűbb jelszót írtam be. Így sül el visszafelé egy fejlesztés, kénytelen voltam butább jelszót használni.
De most már úgy felbosszantott, hogy keresni akartam egy jelszócsillagokat teljesen megszüntető kiegészítőt. Otthoni gépen ne csillagozzon egyáltalán! Pláne az egyszer használatos kódoknál, értelmetlen.
Viszont, amiket próbáltam, vagy nem működött jól, vagy eltüntette a Firefox tárolt jelszavainak felajánlását is. Tehát ez egyelőre nem jött össze, de közben legalább találtam egy ilyet:
A csillagok eltüntetésére van bevált, nem elavult kiegészítő, ami kompatibilis a gyakran használt oldalakkal? Köszönöm előre is.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
1. A beépítettel csak teljes nagyítást lehet (kép + text), míg ezzel külön-külön.
2. A szöveg és a háttér színét meg lehet változtatni.
3.Ki lehet kapcsolni a háttér képét.
4. A nem látogatott és a látogatott linkek színét lehet változtatni.
5. Ezeket lehet külön laponként is változtatni, azt megjegyzi, de lehet egy alapbeállítást adni az összes oldalra, amit az egyenkéntiével felül is lehet bírálni.
Nekem e nélkül szinte használhatatlan a Firefox. Nélküle sok oldalon kicsi betűk mellett hatalmas képek vannak.
-
Kékes525
félisten
NoSquint Plus 54.0 Nekem müködik!
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Megoldás:
Az 50.0-es verzió jó: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/nosquint-plus/versions/50.0 Az automatikus frissítést ki kell kapcsolni a javításig.
-
Kékes525
félisten
Egy rendkívül rejtélyes dolog történt ma reggelre. A világ több pontján eltűnt az eszköztárból a NoSquint Plus 53.1
Itt mások is írják. Most visszaállítottam tegnapira a dátumot és ismét megvan. A profile teljes visszaállítása sem használ, csak a dátum visszaállítás. Mintha egy időzítő lenne a programban. Tudtok erről valamit? -
-
Predator2
addikt
Helló
Mit lehet azzal kezdeni, ha a FF kifagy? Parancsfájl nem válaszol. Főként a FB-nál vettem észre.
THX
-
movax
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Elfelejtettem beírni, hogy ez is megvolt, nem talált semmit, a vírusirtó sem. Meg aztán, nem volt ahonnan bekapjak bármit is, munkára használom a gépet, ugyanazokat az oldalakat nyitom meg mindig.
Valszeg a cache-ben lehetett valami szar, mert egy Ccleaneres takarítás után mintha rendben lenne a dolog, bár egyelőre nem kiabálom el hangosan.
-
Kékes525
félisten
Lehet, hogy bekaptál valami malware-t. Nézd meg ezzel: AdwCleaner
-
movax
őstag
A 64 bites legújab verziót használom win10-en, de egyre használhatatlanabb. Hosszú másodpercekre megbénul, nem kezdi el beírni a betűket, nem tudok kattanni a linkekre, csak későn, ha fület váltok, előbb forog körbe a betöltő kis kerék, majd nagy nehezen megjelenik a fül tartalma, ilyesmik. A Facebook szinte teljesen használhatatlan. uBlock origint meg pár egyéb addont használok, de korábban egyikkel sem volt gond, pár napja kezdődött ez a szarozás.
-
Lewzke
őstag
Sziasztok! Érdemes a 64 bites verziót használni vagy maradjak a 32 bit-esné? Gyorsabb? 8GB RAM-om van.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
-
Anonymusxx
senior tag
Erre tud valaki valamit?:
https://sg.hu/forum/uzenet/1100255345/19061
Nálam is ugyanez jött elő, pedig a rendszert is újraraktam...
-
C. s.
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Szia!
Csatlakozom a kérdésedhez, nálam is hasonló a helyzet. (Az utolsó bekezdésben írtam róla.) De sajnos a 32 bites 53.0.3-as is belassul pár perc alatt, az 54.0.1-es pedig tökéletesen használhatatlan.

Próbáld meg a 32 bites verziót telepíteni, hátha Nálad jól működik.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Pár hete már a 64bit-es verziót használom, de eléggé lassú, laggol sokszor, Youtube-nál igen zavaró.
Van esetleg valami beállítás ami javíthatja a teljesítményt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki 

Miért, villódzás mentesek? Gondolom a türkiz szín tetszik annyira. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt mások is írják. Most visszaállítottam tegnapira a dátumot és ismét megvan. A profile teljes visszaállítása sem használ, csak a dátum visszaállítás. Mintha egy időzítő lenne a programban. Tudtok erről valamit?