Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szia!
Valami ilyesmi segítene a beállítások nyomonkövetésében? Az about:configban matat, én is ezt használom.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na hát akkor körül néztem neked, ez esetleg?
Elvileg még működik, megpróbálhatod, hogy erre pakolod a sokat, azt a kívánt egyet pedig a gyári "k. eszköztár elemein" hagyod és felhúzod oda az ikonok közé. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak egyet rakjál a "könyvjelző eszköztár" mappába...

A többi könyvjelzőhöz meg ott az oldalsáv (Ctrl + B), 1920-as szélességen szerintem nem sok vizet zavar. -
netpeti98
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A lap rögzítése nem felel meg erre a célra? Amit oda kitűzöl az a bezárás után is megmarad.

Sajnos nem nagyon találtam ilyen kiegészítőt amit keresel.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"Könyvjelző eszköztár elemei"-t lehet odarakni.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Tegnap újra telepítettem a Firefoxot olyan gondom van Avast vírus irtót használok, és eddig volt avast online security nevű bővítmény de ezt most sehol sem tudom be kapcsolni. Hol vagy hogyan lehet esetleg vissza kapcsolni ? Előre is köszönöm. -
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
about:support -> Fontos, módosított beállítások
-
Bjørgersson
félisten
Van arra lehetőség, hogy kilistázzam az általam módosított about:config beállításokat?
-
akaido
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Mobilos Firefox-ban hol lehet megnézni / törölni a tanúsítványokat (pl. Webmail)? -
kispx
addikt
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Horizon Go-t akartam nézni FF alatt, amivel semmi gondja nem volt eddig, most ezt írja: A videót nem lehet lejátszani, a videó visszajátszás Inkognitómódban nem támogatottMi a fene ez? nem vagyok inkognitó módban, a kiegészítőket letiltottam, úgy is ilyen! :/
-
akaido
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nem vagyok egy nagy faces ezért félve kérdem, hogy a videónál lehet-e hardveres gyorsítást ki vagy bekapcsolni?
Flash video player kieg. Ez a kieg. nem tudom mennyiben különbözik az Adobe alap lejátszótól?
Esetleg más Facebook add-on amit nem szerethet a Firefox?
Face fórumon olvastam: [link]
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok biztos benne, hogy ide tartozik-e a problémám vagy a Comodo témába.
A minap ki akartam próbálni a CIS biztonságos vásárlás modulját, telepítette, frissítette a böngészőt az 54.0.1-es verzióra, de végülis leszedtem a modult, mert összeakadt a Sandboxie-val. Azóta pedig a Firefox minden új fül megnyitásakor és mindig, amikor visszatértek a korábban megnyitottra vagy szinte minden mozdulatomra ezt a hibaüzenetet adja:

Reméltem, hogy megoldódik, ha rátelepítem önmagára ismét a legfrissebb FF-ot, de nem változott semmi. Jó volna, ha nem kellene törölni a javításhoz, abban bízom, tudtok segíteni. (Utálom konfigurálni a programot is és azt a milliónyi kiegészítőt.)
Nem tudom, jelen esetben számít-e, de a 32 bites verziót használom, mert a 64-es valamiért használhatatlanul lassú. Tényleg az! jobb esetben "csak" 10-15 másodpercig tart, amíg kattinthatok egy linken vagy görgethetek egyet az oldalon, de általában több idő kell neki. Így sosem érek a lap aljára.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A YouTube Plus kiegészítő egy sor problémát megold.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
ITT is vannak YT filterek, gondolom megy AdBlock Plus-al és uBlock-al is.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
uBlock Originbe saját szűrők közé másold be ezt: ##.ytp-pause-overlay
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Van valami mód (beállítás, kiegészítő...) arra, hogy a youtube videókat ha leállítom az alsó sávban ne jöjjön ki ajánlás?
Már túl sokszor kattintottam emiatt félre, nem nagyon jön be ez az új "feature". -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Végül egyszerű megoldással éltem.
A másik Firefoxból kimásolt (vegyesek voltak és szelektálnom kellett, ezért nem exportáltam csak a kijelölt linkeket másoltam át) és elektronikus levélben elpostázott könyvjelző linkeket bemásoltam a LibreOfficba.
Ezután mentés másként HTML-be, amit bookmarks-nak neveztem el. Ezt már prímán importálta a Firefox, már csak a szétporciózás maradt hátra a könyvjelzőkön belül.

-
Kékes525
félisten
Igazából ezért használok scriptet (script + szűrő lista): Anti-Adblock Killer
-
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Ööööö, nálam scriptkezelő nélkül működik a Youtube Plusz (minden funkciója).
-
cigam
titán
Linux-os FF-ra hogyan tudom bevarázsolni a DRM bővítményt? Horizon.tv-hez kellene, de nem kérdezi meg telepítse-e.
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Tisztogatásra érdemes kipróbálni a Clean Uninstall addont. Még kezdetleges állapotban van, de már most is jó és nagyon sok potenciál van benne, ha tovább fejlesztik.
Aki a FindBar Tweak addont használja az kellemetlenül tapasztalja, hogy nem müködik 54-es verzió alatt. Megoldás: about:config ==> layout.scrollbar.side;2
(#51059) Krystal_s
Talán ez: Firefox does not remember the volume level on flash files e.g. YouTube videos, why? vagy Flash Video Player for Facebook
-
Krystal_s
addikt
Valaki nem tud olyan kiegészítőt, beállítást akármit, amivel szabályozni lehetne (csak) a Facebook videók hangerejét? Annyira idegesítő, hogy mindig maximumon indul. Állandóan elfelejtem némítani, aztán csak utána indítani a videót, bár az is körülményes. Chrome-ra van ilyen kiegészítő, de Foxra nem találtam.
-
Storms
őstag
Üdv!
Windows 10 alatt a legfrisebb Firefox rettentően laggol, főleg facebook alatt, rettentően lassú ahogy görgetek lefele sokszor megáll több másodpercre is. De nem csak facebook alatt ,sokkal lassabb mint google chrome például, évek óta firefoxot használok de ilyen nem volt még , friss windows 10 van a gépen, a firefoxba csak az adguard van telepítve mint kiegészitő és egy téma. Előtte ugyanezt a verziót használtam windows 7 alatt ugyanezekkel a kiegészítőkkel és nem volt ilyen mi lehet a gond?
De ahogy olvastam külföldi oldalakon másnál is van ilyen probléma... -
Ablakos
addikt
Új telepítésű Linux Mint alatt a firefoxban (54.0 64bit) nem tudok hozzászólást írni. "A biztonságos kapcsolat sikertelen" felirat jön. (Ugyanazon a gépen windows alatt minden rendben van.)
Továbbá a fiók syncronize sem működik. A beállítások -> Sync -> Fiók kezelése link csak egy üres oldalt ad.
Nincs proxy, hálózati kapcsolat működik. Próbáltam a ~/.mozilla profilt törölni és végigjátszani egy "új" firefox indulást, de ugyan ide jutok. Valakinek van ötlete? -
-
flexxx2
őstag
FF 54es verzió, keresés a téma, mikor url sávba írok, és enter, utána átírányít a google keresőbe. A google.com-al kezdi az url-t, de le van tiltva cégnél. A google.hu megy, ez kéne. Próbáltam már jó pár dolgot (keyword.url, keyword addon), de sehogy se találom, hogy ez google.hu-val kezdje az url-t. Valaki tud erre megoldást?
-
mekker
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Stylish CSS-hez, Tempermonkey vagy Greasemonkey JS mókoláshoz.
@(#51010) kispx
"Az fb alá nem lehet elég jó gépet venni. "
Konkrétan i7, meg egy középkategóriás VGA friss driverrel. Hát komolyan próbálkozom már mióta (hw gyorsítás ki-be, finomgörgetés ki-be, addonok), de sehogy sem az igazi. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Két amatőr kérdésem lenne és kérem, hogy ezeket nézzétek el nekem.

Az első kérdésem; egy korábbi, régen nem használt Firefox Sync fiókomból elvesztek a mentések.
Annyiban nem gond, hogy anno exportáltam HTML-be, viszont ebből a mentésből nem szeretnék mindent visszaállítani, hanem csupán a könyvjelzőket. Erre van mód?Másik kérdésem:
Egy másik Firefox böngészőről származó könyvjelzőket elektronikus levélben elküldve megőriztem, és a postafiókból linkek formájában egyenként megnyithatóak.
Létezik olyan metódus, hogy ezeket valahogyan be tudjam illeszteni a jelenlegi böngészőmbe, avagy csak egyenkénti weblapos megnyitással és egyenkénti elmentéssel lehetséges?Előre is köszönöm!
-
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Például ezen az oldalon feltesz alulra egy ugrabugráló vackot, amiben más posztokat meg cikkeket ajánlgat.
belenéztem az oldal forrásába, és ez van benne (közepéből sok szemét törölve):
<script type="text/javascript">
var xpromo_active = true;
var xPromo = {
data : [{"type":"index","id":4232100,"title":"Nagyot bukott a vil\u00e1gbajnok fogathajt\u00f3, L\u00e1z\u00e1r Zolt\u00e1n","date":"2017-07-02","content_url":"http:\/\/index.hu\/sport\/2017\/07\/02\/nagyot_bukott_a_vilagbajnok_fogathajto_lazar_zoltan\/","content_type":"cikk","image_url":"","blog_url":null,"blog_name":null},{"type":"index","id":4232094,"title":"\u00d6t aut\u00f3 karambolozott az M7-esen","date":"2017-07-02","content_url":"http:\/\/index.hu\/belfold\/2017{"type":"index","id":4231968,"title":"M\u00e9g mindig sokan doh\u00e1nyoznak a n\u0151i v\u00e1logatottb\u00f3l","date":"2017-07-02","content_url":"http:\/\/index.hu\/sport\/kezilabda\/2017\/07\/02\/rasmussen_egy_eve_erkezett_a_noi_kezisekhez\/","content_type":"cikk","image_url":"http:\/\/kep.index.hu\/1\/0\/1770\/17701\/177012\/17701236_1070616_5f53372d54a1fde89fdf961ca129103a_wm.jpg","blog_url":null,"blog_name":null}],
follow_button : '<div class="dashboard-ribbon-post-container follow-button">'
+ '<span class="follow-label">Ha tetszett,<br>kövesd a blogot!</span>'
+ '<span class="btn-pass bloghu" data-feed-id="feed://bloghu/blog/thedigitalstories"></span>'
+ '</div>'
};
</script>azon agyalok, hogy ha az xpromo_active változót átírnám false-re, akkor nem kapnám az arcomba az ajánlót.
-
üdv
van módszer arra, hogy felülírjak egy változót vagy kódrészletet firefoxban?
vagy csinálni kell hozzá tartalomszűrő proxyt?a blog.hu-n felkerült alulra ez az ajánló szemétdomb. ezt szeretném kitakarítani.
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
Eltűnt a helyesírás ellenőrző, hogyan tudom visszaállítani? Configban nem turkáltam, illetve nem ezzel kapcsolatban. Valahol a sima és az ESR verziók közötti váltásban kavarodott el. Hogy tudom visszatenni?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Nálam is uBlock Origin van, de a linkelt oldalon pattognak fel rendesen ablakok, üresen is, meg tartalommal is.
Találtam egy popup teszter oldalt.
-
törölt tag
Van vmi megoldás arra, hogy ha a New Tab-re nyomok, akkor ne a leggyakrabban használt oldalak jelenjenek meg, hanem a Bookmark Tolbar-on lévő oldalak csempés kinézetben, de legalább 45-50 db?
Szeretném leváltani a Bookmark Toolbart vmi másra, ha megoldható egyszerűen és nem redundáns tárolásról beszélünk.Megoldottam, about:config-ban lehet változtatni a csempék számát, az is jó.

-
Sziasztok,
Intel vga-m van (HD2500 az i5-3470-hez). Ki milyen driverrel tolja?
Akár privátban is jöhet, a statisztikát meg felteszem ide.Mert nekem Firefox ablak böngészés közben néha hajlamos feketére váltani az összes megnyitott lapon ezzel: Video_Driver_G6M92_WN32_10.18.10.4425_A18_01
ja és ezzel is:
Video_Driver_TJP5J_WN32_10.18.10.4176_A17Következő driverrel már sokkal jobb a helyzet, mert nem az egész képernyő sötétül el görgetés közben hanem csak egy része (legutóbb PH fórumon is) és a dolog visszafordítható további görgetéssel, legrosszabb esetben pedig F5-tel, azaz frissítéssel.
Video_Driver_TPC76_WN_9.17.10.3517_A15Amit nem tettem még fel, mert "A15" (csak így röviden) majdnem jónak tűnt egy darabig: Video_Driver_3WRFM_WN_9.17.10.3040_A12
Video_Driver_95FKW_WN_9.17.10.2867_A10Firefox v54.0.1 | W7 32bit | Dell Optiplex 7010 | HD 2500 vga
A problémám ismert a mozilla oldalán van thread: [link]
Az utolsó kommentben a javaslat:
10.18.10.3308 (2013-09-16) - nekem nem jó.
A Dell alaplapja (?) csak Dell drivert enged feltenni és már felsoroltam mind az 5-öt.
Különben sem találok ilyen régi letölthető drivert.Az oprendszer frissen telepítve és gondolom tiszta is.
Nem annyira próbáltam más böngészőt, mert a linkelt mozilla thread alapján gyanús, hogy más böngészőt ez nem érint.
Ha lehet, nem akarok élni a threaden olvasható disable protected mode in the Flash plugin és disable hardware acceleration in the Flash plugin lehetőségekkel.Bónusz: a képen bekeretezett rész internet explorerből van. Firefoxban fogalmam sem volt, hogy ott négyzetek vannak:

-
Kékes525
félisten
-
mekker
őstag
-
JanekOne
csendes tag
Sziasztok!
Be tudom úgy zárni, alkalomszerűen, a FF-t hogy ha újra megnyitom, azokkal a megnyitott lapokkal jöjjön fel, amikkel bezártam?
Köszi! -
-
kispx
addikt
Az fb alá nem lehet elég jó gépet venni.

Szerk.:
mekker-nek ment a válasz. -
Jazz
veterán
válasz
netpeti98
üzenetére
Egy-két oldalon, mint pl. onlinefilmek.
(#51007) mekker: Köszi
-
mekker
őstag
/* 2203: disable [popup window] scripts hiding or disabling the following ***/
user_pref("dom.disable_window_flip", true); // window z-order
user_pref("dom.disable_window_move_resize", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.close", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.minimizable", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.personalbar", true); //bookmarks toolbar
user_pref("dom.disable_window_open_feature.titlebar", true);
user_pref("dom.disable_window_status_change", true);
user_pref("dom.allow_scripts_to_close_windows", false);Ezt találtam neked, about:config-ban az idézőjelek közti kulcsokat állítsd át a megadottak szerint
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
arra van megoldás, hogy egy időben egyszerre csak egy firefox futhat?
Az a probléma, hogy a felugró ablakok elleni védelem sem véd tökéletesen. Van hogy új firefox-ban nyílik meg a felugró reklám. És se a beépített védelem, se az AD block plus felugró abalakok elleni védelem, se a ghostery nem véd ellene.
Köszi!
-
raider21
aktív tag
Sziasztok.
Adott a FF 54.0.1 böngésző, és két számítógép. GoodSpeed iránymutatása alapján a több folyamatú ablakok engedélyezése, a kiegészítők kompatibilitása alapján procedúra megtörtént. Mindkét gépen
azonos és kompatibilis kiegészítők vannak telepítve.Az egyik gépen az eredmény: Több folyamatú ablakok 1/1 (Alapértelmezésben engedélyezve)
Míg a másik gépen: Több folyamatú ablakok 0/1 (Akadálymentesítési eszközök letiltották)
Kérdésem, hogy miként tudnám a második gépen is aktiválni a több folyamatú ablakok funkciót. És ha tudjátok a választ, akkor egy eléggé részletes iránymutatást kérnék, mert a gépházon belüli FF állítgatásokban totál kezdő vagyok.

-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi a tippet. Lehet, hogy az kavar be? Körülbelül 1 hónapja van bekapcsolva. Az is tud ilyet csinálni?
Úgy tűnik, hogy a többségéért a Sync volt a hibás. Ezt vajon hogy csinálhatja? Amióta szinkronizálok ezek a kiegészítők már rég fenn voltak. Viszont a black thapestry addon (megjelenés) most is eltűnt. Ismét feltettem most marad.
A Sync csak nálam csinál ilyeneket?
-
mekker
őstag
Időről-időre "belaggol" a scrollozás Facebookon. Erre valami megoldás? Több éve csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Te az addon verziót használod, amit linkeltem az a script verzió. Persze gondolom teljesen ugyanaz. Nem tudtam, hogy az is van.

Továbbá a fiók syncronize sem működik. A beállítások -> Sync -> Fiók kezelése link csak egy üres oldalt ad.