- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy #105046 üzenetére
Jól emlékszel
Vettem újat 1 hete, csak nem írtam ide beAki követ instán az már láthatta
Street Triple RS lett, de még bejáratós, csak 5 ezerig szabad forgatni... kínzás
(#105047) geresics pontosan. Nekem is amíg a TwoBros volt fent rendre láttam hogy gyári kipuval araszoló motorosok előtt semmi nem történt autós részről, aztán amikor megérkeztem a sor végére gázfröccs visszaváltással egyből látott mindenki.
De én autóval is napi szinten járok itt, és magamról is tudom hogy én sem veszem észre sokszor a halk motorosokat, pedig eléggé figyelek rá (már csak magam miatt is). Van hogy úgy jönnek el a sorban hogy előtte fel se tűnt hogy érkezik.
Ha valaki egy sportdobbal jön arra sokkal hamarabb felfigyelek. Gyári kipuval eléggé nyélen kell jönni hogy meghallják.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest