Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Dragbajnok #48921 üzenetére
en is szemuveges vagyok, sot, a szemuvegem fenyre sotetedik, megis jol esne neha a sotetebb plexi/beepitett napszemuveg, szoval a kovetkezo sisakomon tuti lesz
a sotetre cserelt plexivel az a baj, hogy magaddal kell vinni a normalt is hogy cserelhesd, az meg maceras...
nalunk a Zasszonypajtas sisakjan van sotet plexi, nala ugye (utaskent) nem gond ha este nem latTayRol: ezt az FC motot nem ismertem, de jol nez ki, nemet linkek amugy is johetnek
MOD2: WTF, ez az FC moto Aachenben van, oda jarok tole 10 km-re
na ezt megnezzuk majd, eddig csak a Louisban voltam -
TayRol
nagyúr
válasz
Dragbajnok #48917 üzenetére
most elegge rossz a forint arfolyama, de meg igy is megeri szerintem rendelni. tudni kellene, hogy mekkora sisakok kellenek mert van ahol mar csak 1-1 darab van, azt jol leakciozzak de nem tudod, hogy jo-e rad.
itt pl. eleg jo akciok szoktak lenni, Anglia.
vagy fcmoto. hirtelen nem tudok tobbet, de hatha valaki meg linkel valamit. -
doc
nagyúr
válasz
Dragbajnok #48917 üzenetére
biztos vagy benne hogy nem kell a napszemuveg? nagyon szar tud am lenni orakon at az alvashoz keszulodo nappal szemben motorozni
-
TayRol
nagyúr
válasz
Dragbajnok #48912 üzenetére
shark, shoei, xlite, suomy. itthon felprobalod es kinntrol megrendeled. vagy esetleg hjc, agv.
nekem raid 2 van, abbol az egyszinuek olyan 60-70k kornyeken vannak. -
Daywalker
addikt
válasz
Dragbajnok #48912 üzenetére
Még egy pár dolog...gondolom zárt sisakban gondolkozol. Beépített napszemüveg mennyire fontos?
-
Daywalker
addikt
válasz
Dragbajnok #48908 üzenetére
Milyen árban gondolkodsz? Enélkül elég nagy a szórás
-
Djuree
félisten
válasz
Dragbajnok #36080 üzenetére
nem tom sajnos, de én is szeretnék majd menni madarasra
neten nem tudsz utánanézni valahol? biztos van valami info
[lAyCsI]: kösz
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest