- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Hello, olyan kérdésem lenne, hogy akarok késziteni egy ventilátort az iskolába, ne legyen annyira melegem (nem most... majd késöbb).
az elképzelésem az lenne, hogy van ilyen 4db-os ceruzaelem tartóm amibe ha belerakom a 4 elemet, akkor ugye kb 6 voltot kapok, de a ventilátor amit kinéztem hozzá (pc ház venti nagyon szórja a levegőt, és 6 volton elég gyengécskék) Ezt az USB-s ami ha jól tudom 5 voltot ad. van felesleges usb kimenetem amit hozzátudnék kötni az elemekhez és abba belelehetne dugni a ventilátort
tehát a kérdésem az, hogy lesz baja a 6 volttól, vagy inkább valahogy (gondolom ellenállással) vigyem le kb 5 voltra? az elemek amúgy újratölthetők kis aksik lesznek
esetleg valaki paintben egy nagyon egyszerű rajzot, hogy az ellenállást hova és mekkorát mert még sose volt dolgom vele >.<
előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest