- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz
phanzetomox #8998 üzenetére
Elvileg bírja, amíg nem csapódik le benne a víz a párából.
-
Tiger89
tag
válasz
phanzetomox #8998 üzenetére
milyen környezetben akarod tartani, az lehet segítene megítélni
-
phanzetomox
őstag
lenne egy olyan kérdésem, hogy egy gép mennyire bírja a pára tartalmas közeget ? csak minimálisan több pára tartalomra gondolok mint az átlag. ( lehet hogy hülye kérdés, de fontos lenne )
-
Tiger89
tag
sziasztok!
lenne felétek pár kérdésem!
1.:jaja1981: azt a fogót hol szerezted be, és hogyan rögzítetted?
2.: nem tudom ismeritek e Veriakilis 0db-es heatpipe projectjét LINK na már most engem kifejezetten a tápnak a távtartója érdekelne hogy ilyet hol lehet beszerezni. -
jaja1981
addikt
Elkészülőben van egy Barbie ház.
Nem teljesen így akartam, de így sem rossz.Micro ATX ház
Előlapi hang, USB kivezetés
Felül fogó, mert lan-ozni szeretnék vele menni
Oldallap készül, szívecskés kivágásokkal plexizve.
CD lesz benne, de még szárad.
Ledes megvilágítás
Táp plexizve
Előlapon manuális venti fordulatszám szabályzó -
jaja1981
addikt
válasz
wolfman #8993 üzenetére
Nem biztos, hogy a tekercs a beteg.
Ilyen esetekben sokszor egy elengedett forrasztás lehet a ludas.
Célszerű a jel vezetékek árnyékolását ellenőrizni, mert ha az leszakad a testről, akkor a jelvezeték zavart szed össze a környezetből, amitől búg a hangszóród.Nézd meg, hogy nincs e elszakadt vezeték.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy Genius 5.1 HT hangfalrendszerem, még a legelső 5.1 szériából való, pontosan ez.
Pár hete elkezdett búgni a subládája még kikapcsolt állapotban is, nem durván, de azért hallani, kénytelen vagyok estére a hátsó főkapcsolóval áramtalanítani. Meg tudja mondni egy szaki, hogy tudnám orvosolni a dolgot? Gondolom a benne lévő tekercs a beteg.
-
Kvazár
őstag
válasz
phanzetomox #8990 üzenetére
( bár lehet nappal több fénynél megtalálom ) -> kapcsold föl a lámpát
Leírás a lapodhoz, de ezt te is megtudtad volna keresni: [link]
-
Kvazár
őstag
válasz
phanzetomox #8988 üzenetére
Az új házad vezetékei láthatók a felső képen?
Az egyedül állók lesznek a táp, reset, táp led, hdd led, esetleg speaker. Ezekre ezek mind rá vannak írva és az alaplapod leírásában tuti benne van hova kell kötnöd.
A másik 2*2 szürke vastag, ami később szálakra bomlik, na az előlapi usb csatid.
Ennek a bekötése is tuti benne van az alaplap leírásában -
phanzetomox
őstag
Üdv ! nem nagyon vagyok otthon moddingban, csak annyit szerettem volna hogy a régi házból ami kicsi is ,kopott is átteszem egy másik házba a gépem. Na a probléma az hogy teljesen mások a kábelek ebben az új házban mint a régiben és nem tudom rákötni a gépet
, mit kellene csinálnom ? teszek képeket a kábelekről
az alaplapom : MSI 915p combo2
ja és az új házról is teszek fel képet, a pincében találtam nem tudom mikori csak annyit hogy Asus márkájú( az se biztos lehet a gyerek tette rá az asus matricát), ha esetleg valaki felismerné a házat akkor mondja meg nekem a pontos típusát
-
ToBeY
nagyúr
Valaki nem tudja véletlenűl hogy hol lehetne venni (és kb mennyiért) sűrű szövésű fémálót?
A pc oldalába kéne és szeretnék bele egy ventit is rakni. -
jaja1981
addikt
válasz
Hequila #8982 üzenetére
A megszáradt lakk nem olvad, hanem elég.
Csak a lakkal való átitatás, vagy ecsetelés marad.
Ha normális a lakk, és megszáradt nem oldja fel a hígító.
Legfeljebb vegyél lakkot és ne nitro-val hígítsd, hanem lakkbenzinnel, vagy kevésbé agresszív hígítóval.
De lehet van már vizes bázisú is, na az nem old meg semmit. -
Hequila
őstag
Én arra gondoltam, hogy melegítéssel a megrepedt lakk összeolvad, így nem kell megbontani a trafót. Már csak az a kérdés, hogy ez működhet-e, illetve mivel lehet normálisan kivitelezni (hány °C lehet a lakk olvadáspontja)?
Valami szaki járhatna már erre, hogy megmondja a frankót -
nemethati
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #8977 üzenetére
Arra biza' de már kilogikáztam hogy jó
-
moha21
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #8977 üzenetére
Ja LOL ! nézem nem értem mit akarsz mondani nekem, most esett le
-
Hequila
őstag
PC tápegység főtrafóján hogyan tudom az impregnálást felújítani, vagy újraimpregnálni?
-
moha21
veterán
válasz
nemethati #8975 üzenetére
Üdv!
Ez nézd végig! Rövidzár mérővel ( csipogó ) ki tudod mérni a lábakat.
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem:
VGA csatlakozót harisnyázom éppen, szóval az egyező színű vezetékeknek mindegy a sorrend nem
Felül a fekete, alatta a sárga, vagy az is tök8?
egyik párról leesett a szalag... -
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Egy másik topikba már leírtam a vga hűtésem, most viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy a videokártya PWM csatlakozójára szeretnék rákötni két PWM-es ventit. Ehhez szeretnék csinálni egy ilyen átalakítót, csak az enyémen két végződés lenne. (Holnap jön rá két 92mm-es.) A videokártyának nem lesz baj, hogy két ventit kell meghajtania? A csatlakozót a gyári ref. hűtő ventijéről fogom leoperálni, viszont még egy olyan kérdésem lenne, hogy ennek a kiosztása azonos mint a rendes alaplapi PWM csatiké? Mert a Swif2-höz kapott átalakítón, és a ref. ventin mások a kábelek színei. két szélső megegyezik, de középen a sárga az pont a másik oldalon van.
Mondjuk tapasztalataim szerint azonosnak kell lennie, de nem vagyok benne biztos.Előre is köszi a segítséget!
-
Kvazár
őstag
Hát, ha kivágod és csúnya lesz, akkor tényleg gáz van. Akkor kereshetsz másik oldallapot.
Valahogy nekem nem kerek amit írtál, ha 3 cm a venti a vastagsága, akkor az 3 cm-t lóg is ki.
Az oldallap belső, vagy külső felére akarod feltenni?
Ha külső, akkor oda teszed ahova neked tetszik. (célszerű cpu, vga, nb környékére, hogy érjen is valamit)
Ha belülre, akkor azért légy óvatos, nehogy egy merevítő, vagy a táp, vagy valamelyik kártya belelógjon. Ha rossz helyre vágod a lyukat, akkor azt nagyon nehéz helyrehozni.Amikor azt kérdezted, hogyan lehet kivágni, ott az eszközre gondolsz?
Erre alkalmas eszközök: dremel, dekopír fűrész, lomb fűrész, fúróval körbefurkálod majd reszelővel eldolgozod a szélét. A legjobb viszont a fúróba szerelhető körkivágó. -
csirió
csendes tag
szia ! a segitségedet szeretném kérni! vettem akassa 22cm ventit kivágom a pc ház oldalát 22cm re körbe az a kérdésem hogy hogyan lehet berakni hogy ne legyen csunya? mert ugye 3cm vastag a venti! és ki fog logni 2.5cm biztos! vagy hogy szokták csinálni? attol félek ha kivágom és csunya lesz akkor már nemtehetek semmit !van valami ötleted?????????vagy nemtudz nekem képeket hogy lássam hogy hogy nézki beépitve? elöre is köszi!!!!!!!!
-
Kvazár
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8968 üzenetére
Na ezt az ábrát értelmezd: [link]
-
Kvazár
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8968 üzenetére
Hát ez jó kérdés.
Nem hiszem, hogy egy sima inverter elég lenne a szenzor mögé.Viszont, ha 2x is megfordítod a szenzort benne?
1x hanyatt, 1x meg hátra és kész!Érted mire gondolok?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem akarok szoftvereset, mint írtam elektronikai megoldást várok. Ha bedugom egyből működjön és úgy, ahogy kell.
Ugyanúgy, ahogy a sima optikai hanyattegerek meg vannak oldva. A szenzor nem a padlót, hanem a golyót figyeli. Amúgy meg új egértestet készítenék.
Nem áll szándékomban (használat közben) mozgatni.
-
Kvazár
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8966 üzenetére
Jah
, ok.
Passz.Talán valamit lehet szoftból ügyeskedni.
De, hogyan akarsz lézeresből hanyatt egeret?
Hogyan fogod mozgatni? -
Kvazár
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8964 üzenetére
Talán, ha az adót és a vevőt a rovátkázott tárcsa másik oldalára rakod.
Mert azon a részen a fel fele irányú mozgás lefele van. -
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Van egy faxa USB-s egerem. Azt szeretném tudni, van-e mód a tengelyek fizikai (elektronikai) úton történő invertálására.
Hanyattegeret szeretnék belőle csinálni, és ahhoz ugye mindkét tengelyt invertálni kell a golyó miatt...
Köszönöm!
-
PHM
addikt
válasz
gordonfreemN #8962 üzenetére
Nem.
Illetve igen, némi barkácsolással.
Ha van hozzá anyag, eszköz és szakértelem. -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Adott egy ilyen venti [link]
Ez az enermax tápomban van.
A venti leírásán röviden:
Érdekes a széltoló áramellátása. Egy vezetéken stabil 12 voltot kap a ventilátor elektronikája, egy másikon pedig a kívánt fordulatszám függvényében változó feszültséggel kínálják meg a motort. A harmadik a földelés, a negyedik pedig a fordulatszám érzékelésére való. Rövidesen kipróbáljuk, hogy az AirGuard funkcióval együtt milyen zajszintet produkálnak az Enermaxok.
Szerintetek ezt a venticsatlakozást össze lehet hozni egy sima pwm-es ventivel úgy, hogy továbbra is a táp vezéreljen? -
dfdfdf
őstag
-
Kvazár
őstag
válasz
olisadebe #8957 üzenetére
A sima atx-es tápok esetén a zöld (power on) vezetéket, kell a fekete (föld) vezetékkel, de ha régebbi tápod van, akkor csak terhelés kell neki, pl egy venti.
Nekem is van egy régi at-s tápom, és csak annyit kell csinálni, hogy bekapcsolás előtt egy ventit ráteszek, nem kötök semmit semmihez, és a kapcsolóját átbillentem, és már megy is.
-
olisadebe
tag
Volna 1 régi PII hez való tápom ,fel szeretném használni (aktív hangfal meghajtásához) de ugye ha bekapcsolom /mert úgye kapcsolós/ egyből le is álL.ez lenne a kérdésem mit kellene összekötnöm ,hogy működése folyamatos legyen !?
-
a_mano
csendes tag
üdv!
3,5" előlapi panel vásárlása előtt állok, eddig aerocool easywatch-t[link] találtam, ami nekem megfelelne, de hátha Ti tudtok segíteni. a lényeg: tudjon hőmérsékletet és/vagy fordulat számot kijelezni és legyen ezüst színben. más tulajdonság nem igazán fontos, esetleg még fordulatszám szabályozás előny.
ja és ha rossz topic, szóljatok -
Kvazár
őstag
válasz
jaja1981 #8953 üzenetére
Egy ilyen karakterisztika így néz ki: [link]
A karakterisztikák ledeknél, és diódáknál is azonos, csak a munkaponti pontok vannak máshol.A ledeket, és a diódákat csak és kizárólag nyitó irányú előfeszítéssel használjuk. Ez alól csak a zener dióda a kivétel.
Amíg a letörési tartományt nem éred el, nem fog tönkremenni, csak szakadásként fog viselkedni, de nagy felelőtlenség arra számítani, hogy úgy sem léped túl.
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Más színűre szeretném cserélni a power ill. a HDD LED-eimet. A power lenne piros, a HDD fehér. Az volna kérdésem, hogy mekkora áramot tud felvenni a lapról, milyen LED-et használjak amit el is bír, esetleg ellenállás kell-e?
Előre is köszi a segítséget. -
superecneB
őstag
válasz
superecneB #8941 üzenetére
-
superecneB
őstag
Üdv!
A DELL multimedia keyboardomon mostanaban elszall a g,h,á, 0(ins), esc, fel gombok. Mindegyik gomb egyszerre száll el. Szétszedem, alkohollal attakaritom, és jó egy ideig, aztán megint elbszódik. Van erre valami megoldas mert nagyon bevalt eddig ez a bill. ? (sry a betukert, de most is ez van és úgy ollóztam össze a betüket) -
Kvazár
őstag
válasz
superecneB #8939 üzenetére
Egy erősítő felső (és alsó) határ frekvenciája, a maximális erősítéstől számított -3dB-es pontban van. (Vagy a max erősítés, ha nem dB-ben van, és szorozva gyök2-vel.)
A másik, meg csak szép szerkesztés, vagy behelyettesítés az átviteli függvénybe.
1. max freki, 2. Fa, és kész. -
superecneB
őstag
Aki esetleg tudna ebben segíteni megköszönném:
Egy kétpólusú DC erısítı törésponti frekvenciái egybeesnek (ω1 = ω2 = ω0). Határozza meg
az az erősítő felső határfrekvenciájának és ω0,nak az arányát (ωfh = nω0; n = ?).
Tesóm elakadt vele, én meg nem értek hozzá sajnos.Elnézést ha nagyon elüt a témától csak sajnos ez most fontos!
-
bobity
csendes tag
Sory, alenyeget el is felejtettem. Ez egy Chieftec DT6000 ventiszabalyozo. Sajnos a tranzisztor elszenesedett es mire leszedtuk porratorott. egyedul arra gondolhatok, hogy a kepen levo bekeretezett reszhez balra-lefele talahato e4h1g jelzesu tranzisztor passzolhatna, vagyis, hogy az elszenesedett is nagy valoszinuseggel ilyen lehetett, viszont allitolag ilyen tranzisztor nem si letezik....
http://www.ixbt.com/power/case/chieftec_dt6000.shtml
-
bobity
csendes tag
Sziasztok. Ime egy kep:
http://img367.imageshack.us/img367/1460/dt6000.jpg
sajnos egyik naprol a masikra, minden elojel nelkul behalt a kedvenc ventilszabalyozom...esetleg valaki tudja milyen tranzisztor mehet oda?
-
dfdfdf
őstag
Szia
Extra fényerejű ledből is van több fajta ....
Meg kell nézned az adatlapját a lednek és ott le van írva a fényereje valamilyen mértékegységben vagy lumenben vagy candellában (sorry ha helytelenül írom a mértékegységeket). De azt is nézd hogy a víztiszta ledek inkább egy helyre "fókuszálnak" de a simák jobban szórják a fényt.
Találtam kompett választ egy másik helyen bemáésolom neked de hangsúlyozom találtamA LED feszültség-áram karakterisztikája igen meredek. Tegyük fel, egy LED nyitófeszültsége mondjuk 1.85V, 20 mA áramnál. Ez a feszültség az áramtól kis mértékben függ csak, így mondjuk 15 mA áramhoz tartozik 1.8V. Ekkor a belső ellenállása du/di= 50mV/5mA= 10 Ω. Mit is jelent ez? Azt, hogy ha feszültség kényszert alkalmazol, akkor igen kis feszültségváltozás igen nagy áramváltozást fog okozni a LED-en. Mi több, nem tudod, mekkora a LED nyitófeszültsége, mivel az hőmérsékletfüggő. Így nem igazán tudod megmondani, pontosan hány voltos egy LED, noha éppen a meredek karakterisztika miatt ez igen fontos lenne. Mi akkor a megoldás?
A megoldás az, hogy nem feszültségkényszert alkalmazol, hanem áramgenerátorosan hajtod meg a LED-et. Azaz építesz egy olyan szerkezetet, ami a LED-en eső feszültségtől függetlenül állandó, mondjuk 20 mA áramot folyat rajta. A feszültség pedig kialakul a LED-en, éppen akkora, amekkora ki szeretne alakulni rajta. Ha változik a hőmérséklet, kicsit változik a nyitófeszültség is, de az áram akkor is 20 mA marad.
Persze egyszerűbb alkalmazásokban nem kell nagyon elbonyolítani. De egy előtét ellenállás mindenképpen kell. Egyrészt kellene tudni, milyen LED-ről van szó. Ha nincs katalóguslapja kéznél, akkor mérni volna jó. Mondjuk veszel egy 560 Ωos ellenállást, sorbakötöd a LED-del, 12 V-ra kapcsolod, s megméred, mekkora feszültség esik a LED-en. Mondjuk ez 2V lesz. A rajta folyó áram pedig (12V - 2V)/560 Ω = 17.9 mA.
Ebben az esetben az elkészítendő áramkörben sorba kötnék 4 LED-et, az ugye 4*2V=8V nyitófeszültség. Marad az előtétellenállásra 12V - 8V = 4V. 20 mA áramhoz az Ω-törvény alapján 4V/0.02A= 200 Ω tartozik. Válasszuk az ehhez közel álló 220 Ω-ot a szabványos sorból. (Tudom, valamelyik sorban a 200 Ω is megtalálható.) Az ellenállás disszipációja P=(4V)2/220 Ω = 73 mW, tehát 100 mW-nál nagyobb teljesítményű ellenállás már megfelelő lesz.
. Ha menő fényt akarsz POWER LED a barátod
.
-
Soja
aktív tag
Egy 10mm-es fehér, extra erős fényerejű lednek mennyivel más paraméterei vannak egy hagyományos 3mm-eshez képest? nyitófeszültség, azonos áramkör esetén ellenállás különbség. Mennyit lehetne ebből sorba kötni 12V-ra, és milyen ellenállással?
Fényerőben ez kb mennyivel lehet erősebb egy síma lednél?
-
Tálydi
senior tag
sziasztok!
remélem a megfelelő helyre írok.Szóval vettem egy tápot, és hosszú, nem fér el tőle a venti, bővebben 2kép:
Nem a háttérben a macit kell figyelni!
tehát látszik, hogy az uj táp/felső, a kék/ 2-3cm-vel hoszabb mint a másik, és bele ér(ne) a ventibe.
kérdés: hogy tudnám megoldani,hogy ne kelljen egy vagyonért plexi lapot vennem, de az új tápot be tudjam tenni,úgy,hogy a venti is maradjon? -
robert02@12
csendes tag
sziasztok valaki segitsen
van egy Codegen M609-CA házam most akarjuk összerakni a gépet és azt nem tudjuk hogy az lcd kijelzö vezetékeit hova kell dugni ha valaki tudna valami leírást róla megköszöném -
zsigus
őstag
Megvan a hiba oka! Elkerülte a figyelmem, hogy az adapter AC a venti meg DC!!!!! Máskor jobban figyelek!
Ha nem akarok képet csinálni észre se veszem! Erre nem figyeltem.
Kicsit furcsa is volt hogy, nem egyenletesen pörgött ha a motorjához közel hajoltam akkor lehetett hallani az akadozást, hát igen a váltóáram nem összekeverendő az egyenárammal. -
zsigus
őstag
Nem a modem a büdös hanem a venti és akkor amikor az adapterről ment. Kivettem a helyéről és még hosszú ideig lehetett érezni a motorja körül. Ma reggel meg már elég furcsa hangja is volt szóval nem hiszem hogy működik a dolog. Ha esetleg majd megint felidegesít a szétkapcsolással akkor megpróbálom másik ventivel van még 2 gyári AMD bár az már lehet, hogy picit hangos lenne mert kb. 4000 rpm-es a max fordulata még 2ezren is hallanám rendesen. Köszi a segítséget!!!!!
-
Kvazár
őstag
Amikor büdös volt, akkor miről ment a venti?
Szagold meg külön is azt a modemet, amikor nincsen bedugva. Ha alapból is büdös, és össze tudod úgy rakni, hogy nyoma ne maradjon a szétszedésnek, akkor, hívd ki a szolgáltatót, mert annak a javítása/cseréje az ő dolguk.
A minéknél legalább is régen így lett volna, ha tönkremegy, hisz a szerződés szerint az nem a mi tulajdonunkat képezte, hanem a szolgáltatóét. -
zsigus
őstag
Remélem hogy tényleg nem fog elfüstölni valami, engem csak a szag idegesített úgy 10 perc után, de majd kiderül. Egyébként így jártam el ahogy mondtad oldalára fektetés mellé tettem még külön rezgéscsillapító gumit is ragasztottam a venti alá, már mindenhűtést kipróbáltam bordától kezdve de semmi eredmény így remélem jó lesz. Köszi
-
Kvazár
őstag
A rácsatlakoztatáshoz tuti kell egy kis barkácsolás, de igen, elfogja bírni. Igaz nem fog max.-on forogni, de szerintem az is elég lesz.
Pontosa, hogyan is teszed rá a ventit? Leveszed a modem tetejét és mellé rakod?
A legegyszerűbb házi praktika az, hogy fújd ki levegővel, és állítsd az oldalára, de ha ez nem elég akkor jöhet a venti. -
zsigus
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, van egy DSL modemem (D-Link) amelyik állandóan túlmelegszik és szétkapcsol, és szeretnék rá egy ventillátort rakni. Olvastam pár helyen hogy adapterre rá lehet kötni ezt meg is tettem működött is ráadásul nagyon halkan :-) csakhogy kb. 10 perc után az egész szobát elárasztotta az égett szag, és inkább kihúztam. Annyira nem értek az elektronikához és ezért a segítségeteket kérném a cimkeszerint ilyen a venti: DC 12V, 0,22A és ilyen az adapter 9V 1000mA. Szerintetek működhet együtt ha lehet házi barkács nélkül mert nem szeretném leégetni a venti motorját semmiképpen. Előre is köszi
-
G R 3 G
tag
üdv - nem tudom mennyire ide való, de kérdeznék.
Van egy Chieftec GPS 500AB A tápom, és ventit szeretnék benne cserélni.
A cél az lenne, hogy hangtalan legyen és nyugodtan tudjak aludni mellette.A kérdés az lenne, hogy milyen ventit ajánlanátok bele?
( ha van ilyen témájú más topic, akkor bocs a figyelmetlenségért )
-
knorbert1992
tag
Ajánlom ezt a moddingot: Táp kábel takarók 2 db 12 Centi venti max 18 Db ha lehet kék zöld,Fekete plexi ház,Kék neon Job ba hang érzékeny
a plexi minnél véknyabb annál jobb de fiygelejtek oda.
-
Kvazár
őstag
Hali!
Nekem Revoltec zöld, és uv 2-2x30 centis van.:[link]
(igen mennek átkötve)Még az oldallap alakítás alatt áll, majd utána nemfognak kilátszódni, és vakítani.
Feszben. meg igen, csak 12 V kell nekik. De én a vinyókkal nem tenném 1 ágra, kitudja milyen zavarokat termel az invertere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest