- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iGO Primo
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
#25954560 #49986 üzenetére
Attól függ mennyire szeretnél elmerülni benne, illetve mennyire kell, hogy a kész terved "leadható" legyen gyártásra, vagy saját készítéshez készül csak egyfajta útmutatónak. Ha nem akarod durvára venni a dolgot, csak magadnak készítesz tervet, akkor a hozzám hasonló hobbistáknak a Google Sketchup bőven elég mindenre több száz előre elkészített modellel nagyon könnyű benne látványosat alkotni. Ha nem, akkor Fusion360 érhető el a komolyabb programok közül ingyen (de számomra valahogy nem is esik kézre és elég sok megkötéssel is jár).
-
VinoRosso
veterán
válasz
#25954560 #49893 üzenetére
Volt nem rég linkelve ilyen asztal build, abban lehet elférne 15mm vastag ventikkel.
Mondjuk a terméknevet félig-meddig érzem relevánsnak. Oké kanyarog benne vagy 10 méter alucső, meg ha leszakadnak a lamellák lehet őket jobbra balra tologatni, de azért ennek van némi mellékíze egy radiátor kapcsán.
Meg leginkább az egyetemi valszám gyakorlat jut eszembe róla, ahol az egyik csoporttársam az első órán arra a kijelentésre, hogy nem lehet számológépet használni vizsgán benyögte, hogy 'Abakusz?'. Onnantól kezdve az oktató úgy hívta a tagot, hogy Abakusz, és azzal indultak a gyakrolatok: hogy 'Na Abakusz, jöjjön ki a táblához...' -
tooomas
csendes tag
válasz
#25954560 #49795 üzenetére
Ssd-vel fut és nagy gond nincs vele. Msi am1i alaplap amin x16 foglalat van. Csak fiam néha elindít rajta játékot és az szörnyű sebességes mutat rajta. Mint kiderült a benne lévő grafikus cucc gyenge. A processzor és a ram elegendő és az ssd is teszi a dolgát csak a gráf gyenge.
-
törölt tag
válasz
#25954560 #49795 üzenetére
Nekem rossz tapasztalatom van ezeknek a tuningjával. Amikor megvettem, nagy lendülettel futottam neki az "optimalizálásnak" és látszólag minden OK is volt. Csak voltak heti rendszerességgel visszatérő anomáliák a lan-al és az onboard hangal, amíg volt rajta bármilyen tuning.
Most muterom használja Win7-el, online újságok olvasgatására, neki nem probléma ha SSD-ről fél percig tart mire bebootol.inkabb kivontam a forgalombol Pontosan.
Szerintem ha nem elég "állat" akkor nem érdemes bele plusz dolgokat belerakni, mert kinézem belőle, hogy hiába mentesülne a memóriavezérlője a iVGA által keltett terheléstől, mert a dVGA driverének egy programszálja/memória forgalma megfogná úgy a CPU-t, hogy ugyan úgy használhatatlan maradna "komolyabb" dolgokra a gép.
Mind ezt úgy, hogy, közben 40W-ról feltornásztuk 80W-at a fogyasztást. -
törölt tag
válasz
#25954560 #49415 üzenetére
Az első az nem a chipset driver. Ahogy Speed(R) írja, az INF. csomagot-t kell felrakni.
De ez hivatalosan nincs.
De, innen a Ver.: 10.1.1.8 letölthető:[link].
Ha ezt feltelepíti, de az eszközkezelőben mégis azt írná a komponensekről, hogy továbbra is a Windows a driverek szolgáltatója, akkor kényszeríteni kell, hogy az intel által szolgáltatott driver-komponenseket használja, ne a sajátját. Mert addig nem megy normálisan se a chipset, se az IGP.Nekem mindkét régi H67/H61 (hd2500/hd3000) ITX gépemen, 1803-as Win10 van ezzel a 10.1.1.8 INF. csomaggal, enélkül nincs az IGP-nek
rendesen működő energiagazdálkodása, az asztal ill. a videó lejátszás is szaggat. -
bigdaddy3
tag
válasz
#25954560 #49404 üzenetére
SZia!
Eddigi tapasztalat alapján egy alaplaphoz van driver.
Vagy ALL in One formában, vagy külön-külön.
Chipset-lan-vga-audio
Lan úgy látszik működik
Telepítettem HD4600-at de utána képi hibák jönnek
csak szabványos vga-val megy
A H81 chipset drivert meg nem találok ehhez a laphoz
Honlapjuk nulla... élnek még?
Köszi ha tudsz segíteni!
Üdv. -
törölt tag
válasz
#25954560 #49234 üzenetére
Úgy hogy, a ki és beáramlást blokkolja a derékszögben álló VRM ezeket a hosszában szellőző aktív/passzív megoldásokat nem tudod használni jó hatásfokkal vagy sehogy sem.
A25 méretre jó lenne, de csak 120W-ig jó akár milyen erősen fújod, a többi meg mind túllóg valamerre a leszorító kereten.Mióta láttam ezt a képet azon gondolkozok, hogy ennyi VRM-el és tápcsatlakozóval 400W-ig jó lenne a lap, de hogy a francba lehet azt lehűteni moderált zajjal, úgy hogy ne egy mATX méretű házba kelljen azt az mITX lapot beszerelni.
Szerintem ésszerűbb lenne a fele VRM-et elhagyni rajta és 200W-ba beleszorítani a fogyasztást, mert azt izmosabb 120mm-es torony hűtő még kiszenvedi magából, és ha jól van elhelyezve rajta a ventilátor, még 160mm alá beleférhet, akár még lehetne neki értelme ITX-be gyömöszölni szegényt. Ennyi VRM-el nekem erősen gyanús hogy mATX méretű lap, 240/280-as vagy még nagyobb folyadék hűtéssel, meg 30L körüli mATX hodály kellene neki, csak úgy rendelgetni napi pár órát rajta.(#49237) HookR : Ahhoz hogy felkeltse a figyelmet elég ha jól néz ki, nem feltétel hogy működjön vagy kompatibilis legyen, bármivel ami már a piacon van.
-
törölt tag
válasz
#25954560 #49213 üzenetére
Magának az mozgó folyadék csapágyazásnak nem árt a magas hőmérséklet, de az elektronikai készülékekbe szánt kész-egységeknek a disszipációját max. 50°C-os környezeti hőmérsékletre szokás tervezni. "Régen" ezért számoltak/adtak meg 25 ill. 50°C hoz is a MTBF értéket pl.: ventilátorokhoz, transzformátorokhoz, mágnesszelepekhez.
Jelen esetben, mivel nem akarjuk szétfűrészelve megmérni és nincs hozzá matematikai modellünk sem, és azt sem tudjuk, hogy milyen arányban hatna rá a beáramló közeg ill. a hátában lévő borda hőmérséklete, ezért - az egyszerűség kedvéért - tekintsük a motor belsejét valami homogén anyagnak.
Aminek a felületének egy tetszőleges pontján megmérjük a hőmérsékletét, szoba-hőmérsékleten, "hideg" bordával a hátában, terméseztessen üzemmel azonos fordulatnál, beépített állapotban.
A második mérést, ugyan azt a pontot vizsgálva meleg bordával, azonos körülmények között végezzük.
Ha a kettő különbsége - ami a relatív hőmérséklet emelkedés akarna lenni - nagyon messze van a +25C°-os értéktől, akkor már lehet aggódni, hogy a motor belsejében is nagyobb hőmérséklet uralkodik, mint ami 50°C-os környezetnél alakulna = gond van.Most térnék rá az 1-es kérdésre: Mivel eddig se fedte le a bordát a ventilátor, nem lesz mérhető a nyomás csökkenés és térfogatáram csökkenés a két eset között, szerintem nem is lenne kimérhető az eltérés. Sőt annyira véletlenszerű az eset, hogy nem jósolható az eltérés iránya sem, ha lesz.
Csinálhatod azt, hogy kartonpapírból vágsz egy lég-záró takarást, ami arra kényszeríti az összes mozgó levegőt, hogy a bordán keresztül áramoljon át. Ekkor megvan az 1-2mm távolság a borda-motor között, ráadásul elég jó hatásfokkal dolgozna tovább a hűtésed.2: Ha tényleg gond van - lásd a hosszú bevezetőt - nagyon nyersen lehet azzal számolni, hogy minden 10°C-on ként, amivel túlléped a megengedettet, feleződik az élettartam.
-
Oliverda
titán
válasz
#25954560 #49102 üzenetére
65 wattos proci lesz a konfigban, viszont turbóval ezek már a többszörösét is simán bekajálják 10-30 másodperc erejéig. Plusz két SSD, memória, apróságok. Inkább biztosra mennék, ezért gondolkozok 200 watt körüli tápban.
Azokra a 150-es slim tápokra viszont ránézek, ha linkelsz vagy mondasz pontos típusszámot.
-
DarkByte
addikt
válasz
#25954560 #48904 üzenetére
Bocsi nem jártam erre tegnap óta.
Köszi a tippeket!
Nem tudtam hogy passzív módon is lehet PCIe slot-ot szétosztani, ma is tanultam valamit.Ház farigcsálást annyira nem szeretnék. Ha modolok is valamit, max. 3D nyomtatással kiegészítő felfogatókat.
Szerintem az igényeimnek ezek alapján jobb lehet egy mATX lap. ITX deszkák is drágábbak fajlagosan az mATX-esekhez képest, és ezek az extender kártyák sem filléres tételek.Még nem tudom pontosan mit akarok futtatni rajta, része a mókának hogy ezt kitapasztaljam. Proxmox szimpatikus a GUI alapú vezérlésével, úgy néztem az is ki tudja használni a KVM IOMMU kezelését ha érdekelne ez. Csak a szükségesen minimális VM és amit lehet inkább konténerizációval.
GPU videó kódolás gyorsítására akarok beletenni elsősorban. De nem kizárt, hogy idővel valami GPGPU dolog is párosul hozzá. Pl. Tensorflow próbálkozás. Majd még meglátjuk.
Vegyesen homeserver, NAS, homelab szerepeket látna el igazából amíg identitás zavarral küzd.
-
Szilard7
csendes tag
válasz
#25954560 #48584 üzenetére
Nagy durvaságok nem kerülnek bele.
ryzen 2600 + BQ pure rock, 1660ti, és 2db 2,5 ssd összesen. Akartam is a hűtésről kérdezni. Egy olyan opció, hogy hátul inkább befúj a venti, és felül a hozzá távolabb eső helyen pedig szív?
Valami azt sugallja, ha 2-3 venti csak szívna, nem lenne elég "huzatos"...de ezen részéhez nem értek eléggé. -
HookR
addikt
válasz
#25954560 #48478 üzenetére
Már csak az alaplap és az alsó+felső burkolat minimum 174 mm, úgyhogy gyanítom, az a 17cm olyan 178-179mm körül lehet (+ talp). Ugyanígy a 11cm-es szélesség is ha végiggondoljuk, olyan 118-119mm körüli alsó hangon. És akkor a dVGA is igencsak be van passzírozva.
Gondolták így jobban mutat a specifikációban. -
VinoRosso
veterán
válasz
#25954560 #48322 üzenetére
Marketing duma, bár ha alacsony fogyasztású alkatrészeket használ az ember léghűtéssel akkor a Rocket annyira nem gáz, csak akkor minek az a rohadt hosszú hely a VGA-nak? Legalább felfele fúj benne a táp, igaz kell küzdenie, mire kitolja a levegőt
.
De low power alkatrészekkel jobb választás egy OSMi, igaz én abban is sokmindent átvariálnék pl megfordítanám fejjel lefele. Az ideális egy ilyen háznál az lenne, ha elől és alul lenne a hideg oldal, oldalt meg fent és hátul a meleg. Emiatt szívó venti kéne a CPU-ra és a VGA-ra. CPU-n még csak-csak megodlható, de VGA-ra csak sufni megoldások vannak.
Ha hosszú VGA támogatás kéne akkor meg a Sentry-re szavaznék, de azt is fejjel lefelé állítva használnám, hogy a táp felfele fújjon.
-
törölt tag
válasz
#25954560 #48231 üzenetére
hehe, hulyeknek van szerencseje
egy forumon valaki azt irta h a skylake-es itx lap nem megy ES vagy QS procikkal. nalam egy qm8x-szel elindult, igaz nem teszteltem le rendesen. most boldogsag van, elegge lutri volt, de eddig az osszes asrock lap ment engineering sample procikkal, biztam benne.
-
Pista0001
addikt
válasz
#25954560 #47632 üzenetére
Nézegettem már sokat én is a Q07-et, van nekem is egy elfekvőben. Nem egyszerű értelmes gépet kihozni belőle, talán úgy csinálnám, hogy vagy rövid ATX vagy SFX táppal az elejébe faragnék 120-as vagy 140-es vizet, nem a tetejébe (illetve ha saját készletből állnék neki, akkor 160-ast használnék
). Ha akarsz bele VGA-t is, akkor megtartanám az 5,25-ös
helyen a 4×2,5-es rack-et (nekem sima 1×3,5 volt ott), a aljára meg mehet perforáció.
-
-
Project: A
tag
válasz
#25954560 #47328 üzenetére
Köszi nektek..., hát ez szomorú....
Adott egy Asrock J5005-ITX , 1: SSD, 1: 7,2 rpm HDD, 2: 5,4 rpm HDD , 2: 4 GB noti DDR4 2400mhz .
Egy ház, 2: 92 mm venti, 1: 140 mm, 2: USB 3.0
Milyen tápot ajánlotok?
Cél a csendesség.Én paneltápokat nézegettem eddig,
https://aqua.hu/tapegyseg/akyga-pico-dcatx-psu-adapter-ak-ca-38--t765619
+
adaptert még nem találtam.. (legalábbis szimpatikust) -
Qkackca
őstag
válasz
#25954560 #47303 üzenetére
Nem tudom mi számít neked a hang/teljesítmény/ár/akármi, ezt már nézted?
https://www.blacknoise.com/site/en/products/blacknoise-industrial-fans.phpEz pl meg a sima, nem ipari cucc, nem tudom a te igényeidnek megfelel-e.
https://www.blacknoise.com/site/en/products/noiseblocker-it-fans/nb-blacksilent-pro-series/60x60x25mm.php#4738: Xigmatek Eris, Sharkoon Sharkzone C10, QB One?
-
törölt tag
válasz
#25954560 #47306 üzenetére
Számít hogy a felülete sima legyen és kemény, ne rezonáljon be a ventilátor által keltett légnyomás változásoktól és a keresztmetszete közel állandó legyen. A töréseken turbulencia, egyenletlen nyomáseloszlás keletkezik a cső keresztmetszetében, itt ennek az elkerülése lenne a cél.
Azt a gyönyörű házat szét ne vágd. Ha bebizonyosodott hogy a hardver betölti funkcióját, készíts 3d nyomtatva burkolatot, ami alá befér a 2U-s hűtő is. Por festéssel el tudod érni ugyan azt a színt; textúrát mint az eredetin volt.
Szerver cuccot lakó/munka légtérben léghűtéssel üzemeltetni sosem volt kompromisszum mentes feladat. Ha lehetne nagyobb a kiszolgáló berendezések mérete akkor Immerziós-hőcserélős módszerrel el lehetne eredményesen próbálkozni, egy zárt tank (ITX-nél ez minimális térfogatot jelent) és egy méretezett radiátor kell hozzá.
-
törölt tag
válasz
#25954560 #47303 üzenetére
Olyan túl nagy javulásra ne számíts, mert a lamellákon keletkező szélzaj az változatlanul erős lesz, a motor által keltett zaj meg nem feltétlenül lesz kisebb, mert majd 2x akkora áramfelvételt produkál a vastagabb motor.
B5 Spec szeint gyári állapotában 6000RPM tartozik 150W-os hőleadáshoz (Tamb : 35c°;Tcase :65c°).Ha egy 8000RPM-es deltát tennél rá, ami 60%-al magasabb statikus nyomásra képes, azzal talán 5000-alatt meg tudod vele fogni a 150W-ot, de zajban nem tudom megmondani hogy jobb lesz-e.
Ha Push-pull-ban gondolkodnál a borda elé és mögé legalább 5-6cm hosszban csövet tegyél és arra csatlakozzanak a ventilátorok. Jóval nyugodtabb, halkabb lesz az áramlás, mintha közvetlen a bordára kerülnének rá a ventilátorok. A sajtolt lamellák éleit finomabb (500) vászonnal meg lehet 1x-1x húzni. -
válasz
#25954560 #46742 üzenetére
És ahogy nézem, ingyenes a szállítás Deutche Post-al. Not bad.
Kár, hogy most nagyon x@r a Forint.
A DC-ATX egység, külső kocka nélkül, SFX+ATX brackettel együtt így €64-re jön ki, ami 20k HUF-nál is több, plusz vehetek idehaza hozzá notitöltőt... nos azt hiszem ezt meghagyom a puristáknak. -
HookR
addikt
válasz
#25954560 #46519 üzenetére
Minden részletén a megmunkálási igény lecsökkentése köszön vissza. A belső merevítés hiányát anyagvastagsággal kompenzálja. Az egyszerűsítés oltárán a letisztultság hiányával, látható csavarokkal, síklapok kendőzetlen illesztésével áldoz. Szállításnál lapra szerelhető, cserébe összerakásnál odafigyelést igényel, ahogy azt Duracellm... is megénekelte. A belső tápkábel csorbája kiküszöbölhető utólag, például: M1 Power Cable. Hosszabb táprögzítő távtartócsavarokkal magasabb kialakítású könyökcsatlakozónak sincs akadálya.
-
törölt tag
válasz
#25954560 #46519 üzenetére
Pár apróság:
A tápegység a "távtartózása" ellenére az IEC dugó nem fér el a táp és a ventiket tartó lemez között, ott van valami házi "okosítás" a dugónál, és a bele futó vezetékeknek nem random színűnek, kettős, megerősített szigetelésűnek illene lennie. A dobozon lévő IEC terminál belső fele forr-füles kivitelű, nem ad megbízható kötést a vezetékek végén levő fast-on dugóval.
Az összeszerelős képsorozaton látszik, hogy vannak méretpontatlanságok. A lemez furatok, merevítőkben lévő anyák nem fogják központosítani a kötéseket, ezért derékszög, gumikalapács és egy teljesen sík felület elkél, no meg sok türelem.Kisipari dolgoknál ezek teljesen "mindennapos" dolgok, ettől még nem rossz, sőt.
(#46518) Atom_Anti: Passz. Egyben, közel bolti áron lassabban megy el, de ha üzemkészen, letesztelve árulod teljesítmény, fogyasztás, zaj sok garancia paramétereket megadva a hirdetésben, nagyobb bizalommal választják.
Most uborka szezon van, és túlkínálat, elég nyomott áron lehet alkatrészeket eladni, 30-40%-ot biztos buknál rajta. Iskolakezdésre viszont mostanában fognak gyereknek komplett gépet venni.A ház+lap külföldi rendelés, mert ha nem, és csak érkezik, akkor lehet inkább érdemes elállni a vásárlástól, és a többi olcsóbb komponens kiárulni, úgy még egész jó lenne az átlag.
-
lela
aktív tag
válasz
#25954560 #46099 üzenetére
Húzni nem akarom a CPU-t. Valószínű 65W-os TDP-s fog bele kerülni.
Viszont lenne még egy kérdésem: Megjelölnek egy piros sávot, ahol nem lehet sem hűtőborda, sem a tápcsati az alaplapon, mert nem férnek el a hőcsövek. Vajon milyen széles ez a sáv?Közben találtam egy leírást a házakról a streacom oldalán, a motherboard fülön.
-
lela
aktív tag
válasz
#25954560 #46090 üzenetére
(#46091) Duracellm...:
Azért kérdeztem, mert az általam említett oldal még szállítással is olcsóbb mint a bluechip, vagy a merlin.
Az általad javasolt oldalakon nincs ilyen termék, de rájuk írok. (bár ha egy termék nincs az adott cég webshopján, akkor én nem szoktam erőltetni, mert ha arra nem veszik a fáradtságot, hogy a webshopba betegyék akkor gondolom nem az én kedvemért fogják beszerezni.)
A caseking az mennyire megbízható? Milyen a tapasztalat a szállítással? -
tkesy
addikt
-
Janby
tag
válasz
#25954560 #45866 üzenetére
Ezek tényleg nagyon jók. A Modivio xCase pedig különösen tetszik. Valami hasonlót akarok összeeszkábálni, de ilyen minőségben lesz vagy 100 év
(#45868) stigma A költözés már csak ilyen. A ventillátoros részt nem teljesen értem... egyébként mi a probléma a HDD kerettel?
-
imibogyo
veterán
válasz
#25954560 #45862 üzenetére
Már van egy működő marógépem, azzal készítettem is anno pár gépet, de alumíniumhoz nem elég merev és a vágott él nem túl szép (ezért kellett radi8tor gépét is az esztergán készítenem inkább). Persze utómunkázni mindent lehet, de az nem az igazi egy mondjuk 300 élt tartalmazó projektnél (csak példa).
Emiatt döntöttem úgy, hogy átépítem fémvázasra és megtámasztott lin. vezetékesre, de arra nem számítottam, hogy meglepetésszerűen közbejön egy házvásárlási lehetőség, amit nem lehetett kihagyni és emiatt félbe marad a projekt. Szóval most olyan Mátyás királyosan van is, meg nincs is állapotban leledzik a gépem. Persze a régi állapotra vissza tudnám építeni, de annak meg nem látom az értelmét (van még azért alternatív ötletem, csak az meg nagyon időigényes)...
Mindegy addig amíg elkészül elütöm az időt mással...
A mostani ITX projektjeim is ezzel fognak készülni, de ezeket is a gép átépítése miatt állítottam le. Lehet addig tényleg össze kellene raknom, amíg legalább ezek elkészülnek, mert a HTPC gépem jelenleg a TV alatt a polcon van csak (oda-) összedobálva...
-
imibogyo
veterán
válasz
#25954560 #45851 üzenetére
Pl. tápegység, alaplapi tálca stb. kivágásához. Nem sorozatban gondolkodom, hanem otthoni abszolút kis-szériás, pár darabos "gyártásban" így egyszerűbb és sokkal olcsóbb ha nem valami stancoló, vagy vízvágós, lézeres stb. céggel veszem fel a kapcsolatot, hanem a például. 5 mm-es alumíniumból magamnak marom ki, amit ki kell. A hajlítást is ennyire kevés darabnál megoldanám magam. A baj csak az, hogy hiába van meg a pénz a marógép befejezésére, az most úgy néz ki belemegy a házba, így most az egész elképzelés áll...
-
törölt tag
válasz
#25954560 #45626 üzenetére
A magas kapcsolási frekvencia miatt jóval kisebb kapacitások, és kisebb impedanciák adódnak, így javarészt kihagyhatták az elektrolit kondikat. Mellékhatásként a megengedett üzemi hőmérsékletre is jóval magasabb lehet 110-120C° körül.
Itt azért elég meredek felfutású áramok vannak, szeretném ezt teljesen fém borításban látni, rendes földeléssel.
-
Grave_444
nagyúr
-
Nirvanus
aktív tag
válasz
#25954560 #45053 üzenetére
CiT márkás az is, de valami szutyok. Maga a házikó egyébként rendben van. Inkább a Chopin előtti, még olcsóbb InWin ITX-re hajaz (volt olyan éra is, én anno 15-16 ezerért vettem ITX házat táppal újonnan ezen márkanév alatt).
Más: TFX tápot fogadó miniITX ház létezik-e dupla félmagas hellyel? A Chifi jelenleg is kapható háza sajnos kizárva (jó, csak zéró a szellőzése, kókányolni pedig nem akarok). Láthattam valahol Foxconn házat ilyen specifikációval vagy lázálmom volt? "Sziszonik" emelt ventis TFX menne bele. -
törölt tag
válasz
#25954560 #44162 üzenetére
Mennyire legyen nagy a légnyomása (mmH2O) ?
80x80x25-ből 1W/2400RPM 2,5mm körül és
80x80x38-ból 2,4W/3400RPM 7,1mm körül gurítanak a "csendes" delta-k.Ha inkább légnyomás-légsebesség kell, mint a nagy térfogatáram lehet nézelődni a hasonló dimenziójú alacsony watt-számú blower-ek között.
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
#25954560 #43866 üzenetére
Megjelent itthon is a [Deskmini 310] a rekord szar Forint árfolyamhoz képest nem is rossz.
-
zsoltee10
addikt
válasz
#25954560 #43960 üzenetére
Nincs konkrét eset.
Egyszerűen csak kevés a tárhely, kéne még egy SSD a gépbe és a kábel hiánya, valamint a magasabb elérhető sebesség miatt gondoltam rá.
Köszönöm mindenkinek, ha nem érzékelhető a sebességkülönbség, akkor nem érdekel, veszek még egy 500-as SSD-t aztán kész. Emiatt nem cserélek lapot, főleg, hogy nem is nagyon van eladó az aprón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest