- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuncanGhola
aktív tag
Sziasztok, tudom hogy kb én vagyok az egyetlen aki raijintek EVO házakkal szenved, de vajon metis evo vagy ophion evo lenne jobb egy 2700x 5600XT kombóhoz hogy ne forrjon fel és lehessen valami halkabb gépet összetákolni
-
DuncanGhola
aktív tag
ez nem szabváy? van nekem egy 450-es, még ki sem vettem a dobozból
-
DuncanGhola
aktív tag
Sziasztok, én nem tudok dönteni, egy ophion evi, metis evo és az nzxt200/210 között, de lehet egy metis plus jobb lenne? ryzen 2700X menne bele és egy 5600XT ami miatt kénytelen vagyok kivágni az antec p50 házamat mert nem fér bele, ja igen, fontos szempont hogy fehér legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Drón topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged