-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz bigdaddy3 #6711 üzenetére
Hali!
Rendben van a lap, a venti Asrock szokás szerint kicsit hangos, de az cserélhető.
Az 1600-as RAM belemegy, de csak 1333-on fog menni. Mi érdekel még?Szerk: ebben a topikban sok szó esett már erről a lapról
[ Szerkesztve ]
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
eperfagyi
csendes tag
-
-
törölt tag
válasz bigdaddy3 #43161 üzenetére
Ez számomra is meglepetés, kicsit utána nézve azért látható hogy a pascal "mindent is tud" hardveresen gyorsítani:[link]
Mivel a pci-express órajelen kívül nincs olyan opció amivel el lehet ezt az állapotot érni, ezért csinálnék egy bios reset-et. Majd tennék rá egy csipogót és meghallgatnám hogy mit "mond", tényleg hiányolja-e a VGA-t.
(#43162) Apollyon: Annak a "komoly" hűtőnek a felfogatása egy rossz vicc.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bigdaddy3 #49402 üzenetére
szia, mi nem megy?
elegge szabvanyos cuccokbol van osszerakva , melyik driver hianyzik? -
DonDennis
senior tag
válasz bigdaddy3 #49402 üzenetére
Sajnos legtöbb helyen hiánycikk, Angliába a legtöbb helyen csak aug végére ígérik, de ki tudja a covid felerősödése miatt hova fog ez még csúszni. Nekem szerencsém volt és redditen találtam még anno egy német céget aki kapott 30db fehéret és gyorsan lecsaptam rá kb. 1 hónapja, de az a készlet is kevesebb mint 24 óra alatt fogyott el.
AP: Köszi
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
törölt tag
válasz bigdaddy3 #49413 üzenetére
Intel H81 chipset driver nem jo?
Intel Graphics Driver meg jo kene legyen a procidhoz, ha benne van a listaban (jobb alul) -
törölt tag
válasz bigdaddy3 #49419 üzenetére
Szóval Win 7-ed van, az jó.
Az ami nem felel meg a gép minimumának, az a 15.40-es driver?
Próbáld meg a 10.18.10.5059 -t.(#49421) &rew: Á, nekem is véletlen, hogy ezekkel a régi vasakkal kínlódok. Ha tehetném, nem mennék többet win10 közelébe.
(#49420) duo: Monitor is van rádugva a gépre Dp-n/HDMI-n?
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz bigdaddy3 #51553 üzenetére
http://googletechnicalworld.blogspot.com/2018/11/driver-mainboard-afox-h81-ih81.html
http://all-driver-motherboard.blogspot.com/2020/08/afox-ih81-ma-driver-xp-vista-win7-win8.html
Ezeket próbáltad már?
VinoRosso: biost eddig egy töröknek kinéző oldalon találtam, de logint és fizetést kér, meg egy brazil forumon, ami acces denied-t dob.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
HookR
addikt
válasz bigdaddy3 #53104 üzenetére
"ITX 1150 lap létezik M2 sata ssd csatival?"
- Asus H97I-Plus (2260/2280 SATA/PCIe)
- Asus Z97I-Plus (2260/2280 SATA/PCIe)
- MSI Z97I Gaming ACK (2242/2260 SATA/PCIe; ACK-n van, a sima AC-n nincs!)▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest