- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
shteer #37292 üzenetére
Az eredeti tervem az volt, hogy majd a streacomba moddolok egy ilyen LCD panelt (vagy inkább OLED-et), mert hát smucig vagyok 100k fizetni egy Oragenért, de most már lemondtam a dologról, igazából jól néz ki a kijelző, de nem használnám úgyse semmire, sötétben filmezés közben meg zavaró lenne a fénye.
-
Geree
senior tag
válasz
shteer #37117 üzenetére
Itt van egy-két kép az F7C Alpa készüléséről...
Még nincs kész, alkatrészekre várok... ODD is még csak úton van.más:
90 fokos 20-pin-es csatlakozót is találtam itthon itt: https://www.hestore.hu/prod_10028611.html (szállítással annyi, mint kínából..viszont remélem gyorsabb lesz. -
DeFranco
nagyúr
-
Csokilama
tag
válasz
shteer #36467 üzenetére
Attól EK, hogy a tetejére csak vizezett kártyát tudsz rakni, egyébként látod ahogy izzad?
+Szép és jó, hogy 3 slot is elfér, de még nem láttam 3 slotos vizezett kártyát ( ami alapból 3 slotos pl hd 7970 matrix, annak is csak 2 slot az IO és adnak a blokkhoz 2 slotos hátlapot) -
válasz
shteer #36322 üzenetére
Kell
Mondjuk MSI már van egy ideje, ráadásul duplaventis kivitelben... (Igaz, eggyel kevesebb HDMI van rajta)
-
shteer
titán
válasz
shteer #36223 üzenetére
a STRIX 270I Gaming se lesz hűvösebb mint a lap hátán
ettől függetlenül nálam ez a befutó, valszeg nem váltok rá mert megtippelni sem merem az árát
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
shteer #35955 üzenetére
Meg vannak tápkábel toldók meg mindenféle hasonlók, még a Phanteks weboldalán is, kicst várni kell postával, mire kintről bejön, ..
LED-es ventillátor téma: tudtok vmi szupercsendes, alacsony fordulatú 12 illetve 14 cm-est ajánlani ? 12-es a CPU-ra, 14-es a háznak. Halálcsendes, hall-hatatlanra gondolok, mindkettő ilyen 500 rpm körüli pluszminusz párszáz rpm... semmi turbina. Ha már ablakos házat vettem, legyen kis hangulatfénye
mert vaksötétben úgysem szeretek dolgozni..
-
Archttila
veterán
válasz
shteer #35102 üzenetére
Tegnap rendeltem igy csak majd valamikor pentek kornyeken tudok rola nyilatkozni.
De mar neztem elobe es nincs vele gond total kusba volt a Rise of the Tomb Raider alatt az meg h 80C pont nem erdekel, baja nem lehetviszont a ho a hazon kivulre kerul ami az en esetemben nem elhanyagolhato.
Locutus kolega is nagyon elegedett vele sot elmondasa szerint nem is erdemes hasonlitgatni a korabbi ref. hutokkel... Ha jol remlik ez neki mar a 4.
-
Mercutio_
félisten
válasz
shteer #34944 üzenetére
Van egy ilyen mániám
, a mostani lap még jövő őszig garis, addig tudom húzni a dolgot.
Új Intel procik ha jól gondolom elsősorban igp-ben javulnak majd, az a ~10% plusz procierőben amire a mobil verziók tesztje alapján számítanak engem nem mozgat, így az arra váltás még nem lenne akkora ugrás számomra, hogy csak ezért 1151-re lépjek.
-
eight
senior tag
válasz
shteer #34575 üzenetére
Még akkor állítottam be, amikor szakmában volt egy olyan vélemény, hogy ha sokat "állnak" egy "helyen" az adatok a nandon, akkor bizony eltűnhetnek, szóval átmozgattam mindet és valahogy megmaradtak azóta ezek a taskok. Utána kéne olvasnom, hogy "busted" lett e a történet, de nem volt még rá ingerenciám.
Természetesen más haszna nincsen.@sati engem nem zavar ha többet kell dolgoznia, nem érző robotról van szó
-
törölt tag
válasz
shteer #34446 üzenetére
Ha szeretnéd "tuningolni" nem ez a méret az ideális, nem tudsz rá normális méretű alkatrészeket tenni, illetve ezek gátolnák a szellőzését. Lehet hogy egy jobb hatásfokú "rendes paneltáp" eredményesebb ha ilyen céljaid vannak vele.
Ezt például alkalmasabbak tartom a feladatra:[link]
Ajánlanám: egy - kis terhelés mellett is - ismert hatásfokú tápról megnézni a konfigot, hogy a valós táp igénye kiderüljön teljes terhelés alatt, és ne a gép össze-sakkozása után legyen gyomorideged...
-
válasz
shteer #34145 üzenetére
Frankó kis csomag, $150-ért (nálunk kb. 45-50k HUF): ház, deszka, kábelek, adapter.
És itt tud szellőzni az M.2-es SSD.Eladok mindent, ha AMD Zen-hez is kihoznak valami hasonlót.
(#34144) rbalint88
Ezt a módszert lehet, hogy én is kipróbálom SWIF2-80P-vel, vagy egy 92mm-es Pure Wings PWM ventivel, csak kicsit gáz, hogy nincs mire ráerősíteni, kétoldalú ragasztó nem jó ide.
Bár lehet, gyorskötözővel ráfogatom a cooler műanyag keretére. -
kisza25
félisten
válasz
shteer #33826 üzenetére
CRUCIAL 16GB Ballistix Sport DDR4 2400MHz CL16 KIT iponon 06.23-án
LeC-nél is 2-3 napja még 18,5k volt 2x8GB Hyperx, kb 1 hónapja napi szinten néztem az árakat
nézd meg hiperx is 18,5k volt 3 hete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest