- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenday
tag
válasz
HUN_Sector #60634 üzenetére
Megoldódott, még nem szállították ki, visszamondtam, rendeltem szintén a 990-es szériából borda nélkülit
-
havenday
tag
válasz
HUN_Sector #60628 üzenetére
Köszi, megnyugtattál
-
havenday
tag
Sziasztok, most rendeltem egy ASUS ROG STRIX Z790-I GAMING WiFi alaplapot, amibe rendeltem egy 1TB SAMSUNG 990 PRO M.2 NVME SSD MEGHAJTÓ HŰTŐBORDÁVAL (MZ-V9P1T0GW) eszközt, ami 5mm rel vastagabb, mint a hűtőborda nélküli társai.
Be fog az férni vajon a lapba? -
havenday
tag
Sziasztok, az amúgy nagyon jól teljesítő és szeretett asus z170i pro gaming alaplapom cseréjén gondolkodom, nekem bejött ez a kis méret. Tudnátok hasonló jó lapot ajánlani? Ja, és csak asus jöhet szóba, az van már 20 éve...
-
havenday
tag
Egy Thermaltake Core v1 - es ház, Alpenföhn Atlas hűtő, két darab Arctic Cooling 8cm - es venti jön majd. Addig is kedden egy ssd meghajtó, Plextor M7v M.2, ha már az alaplap tudja.....a videokártya még nagy kérdés, hátha jóárasítanak valami rendes Amd - s kártyát.
két nap kábelezés??? -
havenday
tag
válasz
Grave_444 #35061 üzenetére
Legalább bírná
Még ezt néztem ki, asus z170 i pro gaming, ez is tetszik. Van valakinek ilyen lapja? Az lenne a kérdésem, hogy a csomag tartalmazza a beépített wifi hez való antennát? Se a képeken nem látszik, se a leírásban nincs. A fentebb említett maximus viii impact lapnál a képeken és a leírásban is szerepel. -
havenday
tag
Most tervezek összerakni egy mini-ITX gépet, milyen házat javasoltok? A gép általános célú lesz, időnként játék.
Eddig tetszik lapban az Asus Maximus VIII Impact, procit, vga_t még nem tudom .
Házban ami tetszik az a Thermaltake Suppressor F1, Cooler Master Elite 130...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest