- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen kicsi és könnyen szállítható mini-itx-es házat tudtok ajánlani normal (nem sfx méretű) tápegységhez?
-
törölt tag
Ezekbe a házakba belefér a tápom?
Táp: Corsair VS550
A kinézett házak: Fractal Design node 202 / Fractal Design Node 304
-
törölt tag
I7-6700k, GTX 980 strix, 2x8 gb dd4 3000mhz-hez milyen lapot, házat és hűtőt ajánlanátok?
Nem fontos, hogy a lap húzható legyen. Elég ha csak a proci feszültségét szabályozhatom de minőségi legyen mert rettentő sokat használom.
A gépház kicsi, jól szellőző és könnyen szállíható legyen.
Ja és legyen benne 5ghz-es wifiMilyen cuccokat tudnátok ajánlani?
Köszönöm! -
törölt tag
Létezik olyan, hogy egy mini-itx-es háznak jobb a szellőzése mint egy ATX-esnek?
-
törölt tag
Ezekben a házakban eme alkatrészek megfelelő hűtése megoldható lenne?
Ettől félek a leginkább..VGA: gtx 980 strix
cpu: i7-6700k -
törölt tag
Melyik házat ajánlanátok ezek közül?
-Don Cases A4-SFX
-Ncase M1
-Raijintek Metis Plus -
törölt tag
válasz
btudos #41343 üzenetére
btudos:
Néha átugrok haverhoz vagy amikor utazok akkor vinném magammal a gépet.
Most például angliába szeretnék menni és ez a torony build nem éppen célravezető.
De talán ezeknél fontosabb, hogy a monitorom felett (ami szintén a falra van fúrva) egy kis polcot szeretnék ahova felteszem a gépet. Igazából csak a fractal node 202 tűnt jó megoldásnak. Értitek, egy polc nem lehet fél méter "mély" vagy széles ki honnan nézi.A miniitx házak is jöhetnek igazából csak a melegedéstől tartok, ugyanis így is elég forró fejű a procim (i7-6700k & gtx 980 strix)
Speed:
Igen, olyanra gondolok amit egy táskába beletudok tenni. A legjobb az lenne ha kifejezetten lenne hozzá táska. -
törölt tag
Tudtok olyan micro atx házat ajánlani ami könnyen hordozható?
https://www.pcx.hu/xigmatek-aquila-window-ccd-14abw-u01-szamitogep-haz-547380https://www.pcx.hu/bitfenix-prodigy-bfc-pro-300-kkxsk-rp-szamitogep-haz-051149
Ezekről mi a véleményetek?Köszi!
-
törölt tag
Melyik házat és milyen proci hűtőt, illetve tápot ajánlanátok ehhez a konfighoz?
Asus z170i pro gaming ---> ez még nincs meg de ezt néztem ki az itx-es gépemhez
i7-6700k
2x8gb ddr4 corsair vengeance lpx 3000 mhz
250 gb evo samsung ssd
1 tb WD ezex
gtx 980 strixAmilyen házakat kinéztem
Streacom F1C Evo WS Mini ITXKöszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem ajánlani jól hűthető és jól szállítható mini itx házat?
Elég sokat cibálom a gépet a haverjaimhoz, plusz az évbe többször nyaralunk és tökre elvinném a gépet de mivel ilyen nagy nincs kedvem.pár cucc a gépből:
i7-6700k
gtx 980 strixBehűthető ez a "config" egy konzolméretű házban?
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #36063 üzenetére
Amúgy ilyen megoldás érdekel de ez akkor nekem túl bonyolult
-
törölt tag
-
törölt tag
Létezik külső tápegység PC-hez?
Értsd: power bank. -
törölt tag
Sziasztok,
Szeretném átalakítani az ATX-es konfigom ITX-é.
Tegnap botorkáltam a neten és rátaláltam az új szerelmemre, a fractal design node 202-re.
Egyből döntöttem, átalakítom a gépem.
Rohadt sokszor hordozom ide oda a gépet, plusz nyaralásnál is jól jön ha haverokkal szállodába megyünk és játszani akarunk. Meg itthon is sokkal jobban eltudom képzelni.Néztem lapot: asus z170i pro gaming
És ugye számítógépházat is: fractal design node 202A mostani gépem ATX alaplapon fut.
i3-6100 (amit a napokban cserélek le i7-6700-ra)
2x4gb 3000 mhz vengeance ddr4
GTX 980 strix (két ventis)
thermaltake hamburg 530w (sirtec)
1 TB WD ezex + a jövő év elején egy 240 GB EVO samsung SSD-t is beszeretnék hozzá tenniAz alaplap nem fontos mert az ugy is lecserélem.
Mi az amire fel kell készülnöm? Jó az alaplap amit hozzá néztem? Mely alkatrészek maradhatnak és melyeknek kell menni?
Minimálisan tudom húzni ebben a házban a gyári hűtővel az i7-et (természetesen csak ha szükség van rá) ha komolyabb renderelésről vagy játékról van szó.
Vízhűtésben gondolkodhatok-e? Ha igen melyiket érdemes venni?2 bluetooth érzékelő (headset+bill,egér) illetve 1 xbox joy receiver van folyamatosan bedugva a jelenlegi gépembe.
A VGA-ba egy DVI to HDMI és egy HDMI kábel van 1-1 monitorba (pontosan az egyik TV amit csak este használok).Ha az okosak nem beszélnek le és segítenek alkatrészt változtatni akkor ma már tenném is fel a felesleges kacatot és rendelném is meg az újat.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 635 laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest