- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszamóca
aktív tag
válasz
hegegabi80 #61031 üzenetére
Igen , új elemeket gondoltam vásárolni. Igazából én 12400-as procit 690-790-es Ashrock vagy Assus alaplapot meg 6000-s DDR5 memóriára gondoltam egy 500-as FSP táppal. Nem tudom ez mennyire lenne jó ötlet.
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Vismajor01 #61029 üzenetére
Köszi!
Hát gaming max, néha egy kis Quake 3.
Nekem tökéletes a procis-alaplapi képmegjelenítés, ha viszi később jó minőségben, akadásmentesen a 4K-t.
A képminőség milyen mértékben függ az alaplap-processzortól? -
aszamóca
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy ITX alapon állítanám össze a következő konfigomat.
Ház az van, meg egy 2T-s M.2 2280-as SSD. A gép elsősorban netezésre, és filmnézésre kell, de szeretném ha gyors lenne pl. a Win-betöltés, és a PEN drive-ra másolás. Jelenleg FHD a TV, de tervben egy 4K-s vétele, ezért jó lenne ha azt is gond nélkül megtudná majdan hajtani. 300-ból szeretném megúszni a dolgot. Tudnátok ajánlani bevált alaplapot, RAMM-ot, procit ehhez?
Köszi előre is. -
-
aszamóca
aktív tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Egy ismerősömnek szeretnék egy kis méretű PC-t összerakni ITX-platformra.
Felhasználási köre, NET böngészés, World dokumentumok, és a max. elvárás, hogy Full HD-ban ne szaggasson. Szerintem egy 128-as Samu SSD-nél nincs is szükség nagyobb tárhelyre, és egy 4(8?)Gb os memóriára.
Olyan integrált procis alaplapot keresek, ami külső DC egytápfeszültség ellátottságú, és integrált WiFi-t is tartalmaz.
Valami ilyemire gondoltam, csak WiFi-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest