- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21109 üzenetére
Én is csak Linux-osról tudok, de abból van amilyik a memóriában is képes futni, és egyszerű.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Nem írtad, hogy milyen célra is kellene, így az ISOpen tényleg kilőve az ISO Master-nek pedig ugyanilyen okból kifolyólag problémás lehet használata, hacsak nem készítesz ennek használatához egy tutorialt, amit majd javasolgatsz a többi tutorban
Mod:
Amúgy microsoftéknak van parancssoros ingyenes iso editor-ja, de annak szerintem megint problémás a használata -
zone
őstag
válasz
Ha Win 7-et akarsz buherálni, akkor RT 7 lite
-
Visormail
addikt
válasz
Az komoly akkor, hát ez van én nem próbáltam.
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #21106 üzenetére
[link] itt azt írják hogy az ingyenesek közül az AVS Disc Creator és a Deep Burner tud szerkeszteni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21106 üzenetére
Két lehetőséged is van, legalábbis azok közül amit találtam
- ISOpen: ha lefordítod magyarra a nyelvi fájlt, akkor ingyen a tiéd lehet (sok nyelv van benne, szóval lehet válogatni melyikből fordítod)
- ISO Master, melynek a linux verziója ingyenes. Egy virtuális gép és egy linux distro-val már meg is oldódott a dolgod
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21101 üzenetére
Valóban.
Köszönöm szépen.
Eddig azért nem próbáltam, mert azt hittem, hogy csak a driver van benne. -
_ATi_1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21099 üzenetére
Trust Easy Webscan 19200
-
sunahunter
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21047 üzenetére
Termeszetesen ugy van beallitva. Miutan ismet beallitom, az aktualis gepre leszedi az osszeset amit egyszer mar letoltott azt is. De kilepek, mentem a beallitast, es masik gepen szinten nem jonnek le.
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20906 üzenetére
köszi.. ezt nem ismertem még..
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20904 üzenetére
ja akkor félreértettem.. én erre gondoltam:
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Automatikus lejátszás -
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20902 üzenetére
azt alapból letiltom mindig, minden friss telepítés alkalmával.
M. Security Essentialst használom, láttam van benne, de hátha van direkt külön erre program, ami még free is -
artiny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20883 üzenetére
azt akartam kerdezni...
hogy telefonra /vagy javas vagy androidos telre..csak h letezik e/letezik olyan program amivel lehet programozni,egyszeru consolos progikat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Azért, mert tudtommal azt kezeli az OSX és a Windows is és nincs meg a 2gigás mérethatár, mint FAT32-nél.
cigam: tehát akkor a beépített programmal vagy a feljebb linkelt programok bármelyikével letudok "vágni" egy partíciót a mostani nagy partícióról, majd azt exFAT-ra formázni adatvesztés nélkül? -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Ő az 1 nagy (rendszer)partíciójából akar lenyesni adatvesztés nélkül. (erre a beépítettt lemezkezelő is alkalmas)
Az üres területen létrehozott partíciót szeretné exFAT-re formázni.
Viszont bármit is csinálsz Ragnar95, ne felejts el elötte menteni, menteni, menteni ....
-
Ragnar95
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20671 üzenetére
Köszönöm
Ezek közül akkor bármelyikkel tudok készíteni a HDD-mből 2 partíciót, amiböl az egyik exFat kódolású anélkül, hogy a most a HDD-n lévő adatok közül bármi is elveszne? -
HarryPotter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20638 üzenetére
szia! köszi a gyors választ, de sajnos nem találom a gyári szoftvert. A gépemben alapból benn van a 3g modem, csak a kártyát kellett beletennem. Egyből felismerte a network connection-ben, kapcsolódik, és megy. Szóval nem látok külön programot erre. Nincs valami jó 3rd party app?
-
silencio
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20617 üzenetére
Örök hálám! Figyelmesen elolvastam mindent, amit küldtél! Csupán egy pipát kellett elhibáznom ahhoz, hogy a végeredmény egy napos szenvedés legyen, de a leírásod alapján 10 perc alatt visszaállította a régi, tökéletes rendszerem a program! Köszönöm, ez igazán szép karácsonyi ajándék volt!
Boldog karácsonyt Neked, és minden fórumtársnak!
-
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20609 üzenetére
Jaj tényleg lehet, nem is tudtam eddig róla.
Amúgy 2002 azthiszem.
-
Droid9
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20558 üzenetére
Most már használom.
Köszönöm nagyuram!
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #20543 üzenetére
Sajna az integráltakon ez már "luxus"
Ezt az én Gigabyte-om( G41MT-S2P ) sem tudja a sztereo mix-et . -
Panthera
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20534 üzenetére
A DVD lejátszóm 1 éves, de ezzel is előfordul az 1 GB-nál nagyobb filmeknél (nem DVD formátumról van szó), hogy nem tudja lejátszni végig. Tehát egy ideig megy, de a vége felé leáll (gondolom, ahogy eléri az 1 GB-ot).
A megoldás (már megcsináltam párszor, működik):
A Gspot nevű alkalmazással a video fájlban meg kell nézni, hogy az avi OpenDML 2.0-e?
Ha igen, akkor a Virtualdub-al kell elmenteni old format avi formátumban (előtte a video és az audio fülön is külön-külön ki kell választani a direct stream copy-t). Körülbelül 1 percig tart csak a mentés, mivel nem kódolja újra a fájlt. -
Panthera
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20526 üzenetére
Tehát egy 2,5 GB-os avinál ne is lepődjek meg azon, hogy nem megy az asztali dvd-n (azt hiszem lefagyott legutóbb, amikor ilyet akartam)?
Amúgy az 1-2 GB-os fájloknak tudom a trükkjét, hogyan lehet lejátszhatóvá tenni. Ha érdekel valakit, akkor leírom (fejből még nem megy, utána kell néznem). -
cigam
titán
válasz
Nem 1xübb szabványos videolemez csinálni belőle, p. a DVDstyler-el?!
Ami nem játsza le a videólemezt, az rossz/nem működik.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Ha több darabra vágom, elnevezem 1-2-3.mpg nek akkor észrevétlen lesz a váltás lejátszáskor?
-
FRENK1988
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20516 üzenetére
Ahha igen
Köszi kipróbálom
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20509 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20506 üzenetére
CCleaner-nél is van ilyen inkompatibilitás?
Mert én max. azt futtatom néha a temp állományok, kitakarítása, registry rendbetétel okán. -
Winner_hun
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20356 üzenetére
Erre rátaláltam én is, nem csak azt az egy képet akartam betenni hanem program képe +csaj = valami olyasmi amit végül betettem.
-
bradam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20321 üzenetére
Köszi, a Free Screen Recorder megfelelő volt
-
vj0c1
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20325 üzenetére
Igen, már erről is hallottam, arra voltam kíváncsi, ki mit ajánlana.
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20263 üzenetére
Igen, de ez egy html-szerkesztő.. nekem egy project-tervező kéne, amiben összegezni akarom, hogy egyáltalán mit is kéne csinálnom, ötleteket beleírni stb..
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20255 üzenetére
Az író tökletes, ha nincs fenn ilyen progi, minek vegyek másikat, előrébb nem lennék vele. Azért köszi.
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20252 üzenetére
Lehet én voltam a béna mint írtam de fáradt is vagyok egyszerű módszert kerestem de itt egy kép mekkora fájlt készített a Format Factory.De mint írtam fent a Any Video Converter tökéletesen megfelel és van benn nokia profil 640×360 felbontás.Nem kell semit átírogatnom megy klikkre a dolog.
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20251 üzenetére
Szia!
A Xili-ben nem tudtam állítani vagy én nem találtam meg,mert alapjába profilok voltak beállítva de a Symbian nem szerepelt.A Format Factory-ban volt a nokia profil de nem boldogult a flv forrás fájlal,vagy én voltam a béna.DE a linkelt programok között szereplő Any Video Converter tökéletesen megy és van cuda támogatás és nokia profil
.Ez megfelel a célomnak tökéletesen.Köszi a segítséget
Szia
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20255 üzenetére
"Ilyen megközelítésből semmit nem szabad venni/használni, mert biztos találni fogsz azzal a hardverrel/szoftverrel stb kapcsolatban is negatív tapasztalatokat a neten..."
Részben igazad van, de ha nem kezdő emberek tollából olvasol egy bizonyos problémáról sok tapasztalatot, akkor azért csak elgondolkozol nem?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20252 üzenetére
Keress rá a neten én sok hasonlót találtam.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20247 üzenetére
Pio DVR-110D Konkrétan ha jól emlékszem a Nero + Gizmo Drive volt, de sztem mindegyiknél előjöhet. Lemezt nem tett tönkre, egyszer ettől volt, egyszer, hogy visszább kellett vennem az írás sebességét pl DVD x4-re. (de lehet más van a dologban, elég érdekes, azért kérek tippeket)
-
Emu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20211 üzenetére
Második megoldás érdekelne, csak az a baj, hogy a főnököm céges gépéről van szó és elég kevés beállítási lehetőséget hagytak a rendszergazdák
Tulajdonképpen mikulás ünnepség lesz majd decemberben, és erről a laptopról fog menni a gyerekeknek a zene, illetve egy mikrofonon keresztül ebbe beszélne a "mikulás" is. Emlékszem hogy a régi XPmben a mikrofon alatt volt egy olyan lehetőség, hogy némítás és ha kivettem a pipát akkor áthallatszott a mikrofon a zenei kimenetre, de itt sajnos ilyet nem találtam. Egyéb ötlet?
-
pumatom
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20115 üzenetére
Köszönöm!
-
Novics
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20129 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
Nekem is volt egy olyan sanda gyanúm, hogy a kimenettel lesz a gond. Csak azt nem lehet innét megoldani, szólni kell a programozóknak, azok meg ki tudja mikor állnak neki.szerk: Nem tudom, hogy mennyire fontos, de amíg helyi nyomtató volt, addig normálisan nyomtatott, amióta központi, hálózati nyomtató van, ott is ugyanúgy kriksz-krakszokat nyomtat.
-
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20115 üzenetére
WLM viszont nagyon fapad.. már otthoni szinten is vannak olyan hiányosságai, ami érthetetlen, ilyen a levélpapír pl. ami nincs. Üzleti szinten pedig egy előformázott levelet sem lehet így megírni..
Annó MS support nekem visszaküldte, hogy sajnos ezt tényleg nem tudja, de most ennyi és ennyi az Office csomagkösz
-
had423
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20089 üzenetére
Kipróbálom
Ez például olyan: [link]
Nem tölti ki youtube-on a "keretet". -
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20009 üzenetére
Köszi!
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19991 üzenetére
Nagyon köszi, megnézem!
-
PeL
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19957 üzenetére
Annyi a gondom vele hogy az olyan weboldalakat amire jelszóval lehet belépni azokat nem tudja menteni
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19849 üzenetére
Akkor már csak kellene egy másik íróprogi, ami meg ezt tudja
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19846 üzenetére
Vagy én vagyok béna, vagy a program bugos, de míg ISO-ból gond nélkül ír DVD-t, addig amikor a Data Disc-be megyek balra alul a sarokban azt látom, hogy "No Disc" és amikor a File/Video DVD layout-nál beállítom a forrás könyvtár, fel is ismeri a TS-file okat szépen össze is rakja a cuccot, majd "Burn the existing compilation"-ra kattintva majd Finalize disc-re (vagy a "Let me choose advanced"-re mindegy) kiírja, hogy
"Cannot continue with burning process, because no burning device was detected. Installing a burning device and restart CDBurnerXP to burn a disc" -
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19844 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19844 üzenetére
Számok közötti gap-et is be lehet 0-ra állítani vele?
-
pumatom
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19762 üzenetére
Köszi!
-
szata.68
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19787 üzenetére
Helló
Köszi,ez nem az,de mondjuk ez nem lenne gond.
A baj az,hogy ezzel ha az ablakon bárhol kattintok a görgővel,akkor bezárja,nekem meg olyan kéne,hogy csak akkor,ha az ablak tetején csinálom,mert pl itt a böngészőben az új lapon megnyitásra használom,és így elég zavaró,hogy bezáródik ott is.
Persze lehet csak én nem tudtam beállítani rendesen.Azért köszi mégegyszer!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19776 üzenetére
cégesen igyekszem megoldani a dolgot, így remélem semmi nem lesz akadály, komoly fejlesztést szeretnénk.
Dluinet: akkor ezzel a kettővel elkezdek barátkozni és jobban utánanézni a dolgoknak
mindkettőtöknek köszönöm a segítséget
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19773 üzenetére
az ingyenesség elég jó pont és igazából ez is meggyőző proginak tűnik
ahogy látom elég nagy a szórás, hogy ki mit használ, mégis jó lenne tudni melyik progi az, amelyik a 3D Adobeja -
Sztbeni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #19765 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD #19752 üzenetére
Jézus! Hogy nézel ki
)))
-
KAMELOT
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19749 üzenetére
Köszi ezt is megpróbálom!
de tényleg citromnak néz ki -
válasz
Fire/SOUL/CD #19749 üzenetére
Én citromnak néztem, de azt gondoltam, hogy ez egy legóemberfej akar lenni.
szerk: mióta van meg élesben?
-
KAMELOT
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19746 üzenetére
úgy értettem hogy berakok 500 könyvtárat amiben mindegyikban más dolog található összecsomagolva és ezeket sorban csomagolja szét és utána törli a RAR filekat.
(#19745) Dluinet: kipróbálom....köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #19746 üzenetére
Új képed van?
Jó! -
andorra
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #19682 üzenetére
Köszönöm. Ezt valamikor régen már használtam, később problémák jelentkeztek vele és lecseréltem. Ha nem lesz jobb ajánlat megnézem, most mit tud.
-
danih
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19581 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Valami template-es esetleg nincsen? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #19533 üzenetére
Köszönöm, meglesem.
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19527 üzenetére
Úgy értem, ha összehasonlítod, mert 99%ban semmi köze nincs az x64-hez, hogy gyorsabban vagy lassabban törölsz, ezért mondtam, teszteld 8as x86-ot. És nem számít, mert total commander jófej, és sima del/f8nál csak áthelyez aztán töröl, shift+del azonnal töröl. Lomtártól függetlenül.
Total commandernél x86 vs x64 közti különbség pusztán placebo, semmi több. -
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19520 üzenetére
És 8ass x86? Úgy lenne célszerű tesztelni....Egyébként shift+del és azonnal töröl 7-es is, nem kell lomtárba rakni, ha nem muszáj
-
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19523 üzenetére
meg mindenkinek aki segített,de ez a program vált be..
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19518 üzenetére
Nem kötekedés képpen, csak érdekel, hogy miért is örülsz a 64bites változatnak? Mitől lett jobb tőle, hogy 2gb után is tud memóriát címezni? Eddig olyan 18mbájt körül evett TC, 2gb közelébe se ért, akkor mitől jobb a 64bit?
Én is szeretnék veled örülni, csak nem tudom mire fel, ezért segíts
-
föccer
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #19516 üzenetére
Már cserélem is
Köszi az infót.mod: az azért érdekes, hogy a telepítő alapértelmezetten még az x86-os könyvtárba akarja telepíteni, hiába az x64-es verziót töltöttem le.
üdv, föccer
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #19514 üzenetére
hát 15.00kor megvoltak még, most arra nyomtam, hogy azt a Rendszerhelyreállítási pont legyen, de már nincsenek meg,pedig akkor tuti megvoltak.
Megpróbálom a Recuvát!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19499 üzenetére
MyDefrag is jó erre a célra?
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19499 üzenetére
Köszi!
-
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #19460 üzenetére
Elolvastam, köszi, pont azt csinálja, amit gondoltam. A módosításokat nem az eredeti blokkokon végzi, hanem átirányítja egy másik területre, és az átirányított területre vonatkozó olvasásokat is átirányítja ide, így tudja egy pillanat alatt visszaállítani a védett állapotot, hiszen csak annyit kell tennie, hogy újraindítás után már nem irányítja át a műveleteket.
Mondom, a TRIM melletti sérülést el tudom képzelni: nem tudják/akarják blokkolni a TRIM parancsokat, ezért szerencsétlen OS elküldi az SSD-nek, hogy az a blokk törölhető/felülírható, amikor az nem is módosult (mert ez a "rendszervédős" software máshová irányítja a módosítási parancsokat). De a GC-nél hogy okozhat gondot? A GC-s SSD a futó OS milyenségétől, és működésétől függetlenül (kivéve persze a nagy adatmozgást, mert olyankor háttérbe vonul) mozgatja a blokkokat magán belül, még akkor is, ha nincs is adatkábel dugva rá, és az OS ebből semmit sem vesz észre, mert az OS az általa megcímzett adatblokkokban mindig ugyanazt az adatot látja (írja/olvassa). Azaz az egész OS/BIOS/Virtual módos/etc. móka alatt működik a GC. Ha ez így hibát okozna, akkor az ilyen programok nélkül is adatvesztést/sérülést jelenthetne.Btw. kipróbáltam, környezet: CTM v2.9.161985187, Kingston SVP100S2/96G (támogatja a TRIM-et, valamint ettől független GC-vel is bír), ICH9M-E, Intel RST 9.6, 27 GB-os W7 partíció, kb. 12 GB üres hellyel, ez volt a védett partíció, erre végeztem a másolásokat (kb. 2 GB-nyi adat), valamint telepítettem egy Operát is a CTM telepítése utáni újraindítás után, és erről az állapotról készítettem snapshotot.
Ha a W7-ben a disabledeletenotify-t 0-ra állítom, akkor egy CTM telepítéskori snapshot visszaállítás, másolás a védett partícióra, visszaállítás, másolt adatos állapot visszaállítása, másolt file-ok letörlése, újraindítás után másik kb. 2 GB adat rámásolása a W7 partíciójára, másik állapot visszaállítása, majd CTM telepítéskori állapot visszaállítása közben megborul valami. Ez jó eséllyel attól van, hogy a TRIM olyan helyekre lesz kiadva, ami nem törlődik valójában, mert a CTM máshová irányítja az eredeti helyre vonatkozó írási utasításokat. A telepített Opera is megsérült, ha eltávolítottam, és egy olyan állapotot állítottam vissza, amelyben telepítve volt. A CTM kb. 1.5 GB-nyi szabad helyet írt a másolgatások, és snapshotok készítése/visszaállítgatása után (ez az a terület, amit a CTM tud felhasználni a snapshotok számára).
A TRIM-et kikapcsolva viszont a fentivel megegyező műveletekkel nem tudom megborítani. A partícióra másolt 3 GB-nyi adat sem sérül meg, és az Opera is tökéletesen működik.
Te valami mást is csináltál, amitől megborult, vagy az általad használt CTM volt hibás.
Már csak azt kell kitalálnod, hogy hogyan tudnám számodra hitelesíteni a tesztet.
Addig is, itt van 2 db. kép a kikapcsolt TRIM melletti gyötrésről. -
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #19453 üzenetére
A GC hogyan zavarhatná meg egy ilyen program működését (mondjuk a TRIM esetében is összeszalad a szemöldököm, de azt még talán el tudnám képzelni)? A GC semmit nem csinál a filerendszerrel, és a foglalt blokkjaival; akár mit működik a GC, az SSD az OS felől pontosan ugyanolyannak látszódik (ugyanazt a blokkot lekérdezve az SSD ugyanazt az adatot adja vissza, más kérdés, hogy fizikailag az máshol is lehet az SSD-n, de nem hiszem, hogy egy Retulnil-szerű program az SSD lelkivilágába nyúlna bele, max. azt figyelheti, hogy a háttértárolón melyik blokkok módosulnak, és azt figyeli/elmenti/máshová irányítja - inkább az utóbbi, de ez mind a GC felett működik).
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19450 üzenetére
SSD-n miért nem használható?
Az nem jó, hogy kirakod csv-be, és onnan beimportálod access-be?
Ez azt ígéri, hogy BDE nélkül is megnyitja, és elmenti pl. csv-be. Hogy a 7-est viszi-e azt passzolom. -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19448 üzenetére
A returnil system safe pro "system restore" része nem pont ezt csinálja? (mondjuk lehet rossz linket adtam meg, mert te az ingyenesről írtál, abban meg nemnincs benne.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19445 üzenetére
Kössz, Rollback-re ránézek
-
joecontra
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19372 üzenetére
Nekem erre azt mondja, hogy: "a következő fájl nem található".
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19365 üzenetére
Hali!
Letöltöttem, de ahányszor rákattintok nem történik semmi. Tudnál némi tanácsot adni, hogy hogyan kell ezt használni?
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19365 üzenetére
Köszönöm, ezt megnézem.
Üdv,
J -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19315 üzenetére
Hát mint ez a tálcás vekker. Egy mezei óra meg naptár csak nem olyan bonyi...
Ez olyan ágyuval verébre megoldásnak tűnik. vmi pici (portable?) nincs?Amennyi a kereséssel eltelik megírom magamnak. Na jó picit tovább tart, de jó mókának tűnik.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19313 üzenetére
Ill ennek folyamánya, hogy melyik az az ingyenesen elérhető mini fejlesztő amivel ilyen egyszerübb programokat tudok barkácsolni magamnak.(legyárt egy exe-t, mi önálóan működik bárhol)
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19311 üzenetére
Ja, és midezt XP-re ;-)
A területi beállítás xp-n is működik? Pontosan mit kell átírni?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #19251 üzenetére
Mert ha nagy gáz van nem működik.Régebben használta,mert egy program miatt nem működött rendesen a win,de a visszaállítás nem volt tökéletes és azóta nem barátkoztam meg vele.
Meg komplett sdd lementést szeretnék,hogy ha csak gondolok egyet,akkor egy ctrl-c egyszerűséggel újra rakjam a rendszert.Utána csak a programokat kelljen frissíteni. -
Edorn
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19195 üzenetére
Hát ez elég bénácskának néz ki... De azért köszi...
Egyelőre maradok a Cobian Backup-nál, amit a cégünknél is használunk... Van magyar felület hozzá és elég sok mindent be lehet állítani rajta... + ami nagyon jó benne, hogy backup után meg lehet adni neki, hogy futtasson automatikusan egy progit. Így megadom neki a dropbox-ot, meg sugarsync-et és nem kell még azoknak az időzítésével sem bajlódnom...
De ha van valakinek jobb ötlete BackUp programra, kérem ossza meg!!!
(cégnél még használunk comodo-t, de az annyira nem jött be, illetve főnököm új külső winyójához volt egy samsung backup progi... az nem rossz, csak kevés beállítási lehetőség van benne...) -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19195 üzenetére
Hát kellene egy email kliens (max 1- 2 ezer levél kezelése, magyar nyelvü felület), egy böngésző, itt is csak a gyorsaság, és a magyar nyelv az érdekes. pl. IE6 remek lenne, de szinte mindenhonnan ki van tiltva. Valamint egy office (pl. az ofifficeXP elég pörgösen fut rajta, de nem kapható, és fizetős. Lehet, hogy vmi nagyon régi openoffice jó lenne? Táblázat is kell, így az Abiword és tsai kiesnek.)
-
jagdtigger
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19180 üzenetére
Nekem pedig az jött le a hsz-edből hogy a VPC-t sem lehet telepíteni mert egy kalap alá vetted az XP mode-ot meg a vpc-t
.
-
jagdtigger
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19167 üzenetére
De igen, ugyanis nekem XP Home-ra simán felment, kidobta hogy ez nem pro, leokéztam és már mehettem fojtatta is a telepítést
Kipróbáltam, VPC 2007 simán felment home premiumra X'D
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #19167 üzenetére
A 2007-et se?
-
kispx
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19165 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg a VirtualBox van felrakva, és a Linuxokat elég lassan viszi, XP-nél semmi ilyesmi.
Akkor ha jól értem, VMware jobban vinné a Linuxot, viszont jobban zabálja a gépet, VBoxnál meg kevésbé zabálja a gépet, viszont, a Linuxnál vannak hibái. -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19161 üzenetére
Nah megoldottam a dolgot
A lentebbi progragból bebootoltam, csináltattam a W7-tel egy helyreállító lemezt, a lemezről bebootolva a parancssoros javítást kértem és nyomtam egy bootrec /fixboot parancsot
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19154 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19156 üzenetére
Szűz noti volt FreeDOS-sal, de le lelett gyalulva particionáló programmal az egész, és csak Win7 lett telepítve semmi XP/Vista
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #19153 üzenetére
Ez másik móka, semmi SSD
Egy sima noti, most találtam egy olyan megoldást, hogy Biosban TILOS elsődleges boot-nak beállítani a CD-t és úgy kell telepíteni a Win7-et, akkor menni fog rendesen, azt próbálom éppen, ha nem jön be megnézem amit linkeltél
Telepítő DVD-ről indítható a javítás, csak kiírja, hogy nem ehhez a verzióhoz való
-
Ramius
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18957 üzenetére
És tényleg
Köszi. -
válasz
Fire/SOUL/CD #18915 üzenetére
Ez részben jó ötlet!
Csak nekem olyasmi kellene hogy ne minden file-t gyorsító tárazzon hanem csak amit megadok. A gond az hogy ha kijön a Red Orchestra 2 akkor azt is szeretném a lehető leggyorsabban futtatni, ennél a játéknál a multi résznél a pályabetöltés kritikus dolog. (megadott számú kasztok vannak, amiket a gyorsabb játékosok egyből el is visznek) Ennél a játéknál már lehet nem elég egy 4gb-os ramdrive, és az sem biztos hogy működik az ini átírás az elérési utakra. -
Mr X
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18820 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
cascada
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18802 üzenetére
Köszönöm!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18570 üzenetére
Utolso erdekes lehet, elso kettot korulbelul ket havonta ingyenesse teszik valamilyen apropobol.
Koszi a tippet azert! -
Kareszovics
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18549 üzenetére
Felraktam és elindítottam. Az a gond, hogy az SD kártya amiről másoltuk a cuccot nincs nálam, csak már maguk a képek. (Kölcsön fényképezővel voltunk.)
-
válasz
Fire/SOUL/CD #18525 üzenetére
Ez az iphone-os cucc nagyon király. 100%-on dolgoztatja a magokat, és rohadt gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest