Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
BitRider
üzenetére
Kiprobálnék többet, és amelyik jobban megtetszik. Köszi megnézem.
Bluemirage A vágást mondjuk megoldom a GoPro mobilos appal. MSI 1660 am van.
cigam Videót akarok összevágni, illetve némi effektet berakni a közé. A GoPro-val felvett videókat akarom egybe rakni, pl múltkori bringázás során készült vagy 8 -10 videó, azokból akarok összevágni egy videót. -
olivera88
veterán
Milyen ingyenes videó szerkesztő ajánlott? Néztem topic összefoglalót, de csak egyet ír ott.
Nem kell h profi legyen, de azért jó legyen, és könnyen kezelhető.
Filmora Wondershare pl? Van Davinci Resolvem 18.5, de nem igazán ismerkedtem vele még. -
olivera88
veterán
Van valamilyen 3D szöveg illetve logo készitő ingyenes program? Az se baj ha fizetős, csak ne kerüljön vmi sokba.
-
olivera88
veterán
Milyen program tud törölhetetlen fájlokat törölni? Régen tudtam ilyet, de elfelejtettem.
-
olivera88
veterán
Ez a Handbrake amit az összefoglalóban ajánlanak ez tudja használni VGA t a konvertáláshoz?
-
olivera88
veterán
Milyen program ajánlott mostanában Youtube letöltésre ami tud kibontani hangfájlt is.
-
olivera88
veterán
Tud valaki valami normális programot ami kijelzi CPU hőmérsékletet, sebességet RAM használatot, ventilátor sebességet trayon, vagy widgetként.
-
olivera88
veterán
Ki mit ajánlana Youtube letöltésre? Máskor Freemaket, használtam, de mióta Win 10 em van azóta nincs programom rá. És tudjon AAC be is konvertálni.
-
olivera88
veterán
A pkg kiterjesztésű fájlt mivel lehet kibontani?
-
olivera88
veterán
Van valakinek ötlete hogy ez milyen JPG fájlt , és mivel lehet megnyitni

A Chrome-val ha társitom akkor ok, de a képnéző nem tudja megnyitni ( Google Picasa) Próbáltam berakni Photoshopba berakni de nem fogadja el.
-
olivera88
veterán
Linuxra létezik valami vízjelező program? Debian-ra kellene. Ne kelljen már azért átmenni Windowsra.

-
olivera88
veterán
Tud valaki valamilyen ingyenes PDF szerkesztő programot, ami működik is rendesen. A Wondershare PDF editor pro verziót használom, de elmentés után elmaradnak az ékezetek.

-
olivera88
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
Ebben tévedsz már egy jó ideje nincs támogatva a CUDA alapú videokonvertálás az NVIDIA driverekben. Azért is kérdeztem. A Freemake Video converterben is van CUDA támogatás de nem megy. [link] Régebbi drivert meg nem fogok ez miatt visszarakni. Erről még nem hallottam h veszteséges lenne.
-
olivera88
veterán
Tud valaki olyan videó konvertálót ami tudja használni az Nvidia Nvencet?
-
olivera88
veterán
Melyik 7zip verziót érdemes most használni? Én még leragadtam a 9.25 ös alfánál.
Látom már van magasabb számú beta is. Lett valami érdemi újdonság benne? -
olivera88
veterán
Tudja valaki milyen progival lehet ilyen nyilakat és ilyen színátmenetes színezést használni? [link] Mert hogy nem paintal lett csinálva az biztos.

-
olivera88
veterán
Nem hiszem. A videó konvertálás topicban írták.
" CUDA video encoding has been discontinued beginning with R340.43 driver. Applications which relied on CUDA video encoding will need to upgrade to NVENC or switch to software encoding "A CUDA alapú videó konvertálás nincs támogatva (mivel nem csak arra jó a technológia), ott lett az említett NVENC, amit a Freemake készítőinek bele kellene raknia a programba.
Köszi. Megnézem.
-
olivera88
veterán
Melyik a legjobb és leggyorsabb ingyenes videókonvertáló program? Jó lenne ha lenne ha az NVENC et is támogatná. Mivel már CUDA támogatás megszűnt a legújabb NVIDIA driverekbe.

-
olivera88
veterán
Tud valaki Linuxra valami jó rendszer monitorozó alkalmazást? Ami mutatja a hőmérsékleteket, CPU órajelet, ventilátor sebességet.
-
olivera88
veterán
Mitől olyan jó az a GOM Player? Látom az vezeti toplistát a videólejátszóknál download.cnet en.
-
olivera88
veterán
Létezik egy másoló, áthelyező program, aminek nem emlékszem a nevére.
Nem tudja esetleg valaki? És valóban gyorsabb mint a Windows intéző? -
olivera88
veterán
Linuxra létezik valami olyan program amivel a törölt fájlokat tudok helyreállítani? LMDE re kellene.
-
olivera88
veterán
Tud valaki jó ingyenes képnézegető programot? Xnviewen kívül.
-
olivera88
veterán
Tud valaki Linuxra olyan programot amivel átlehet konvertálni a postscript képeket? LMDE-re kell.
-
olivera88
veterán
Melyik a legjobb videó szerkesztő program ezek közül? Corel Video Studio Pro X6 , AVS Video Editor, Sony Vegas ? Az első kiesett a keretből mert nem nem bírom újra telepíteni valami miatt.
Véletlen törlődött, hogy hogy azt én se tudom. -
olivera88
veterán
Milyen programmal tudom megnézni h milyen RAM van a gépbe? Az érdekelne h DDR 2 es vagy 3 as. Hwinfo mutatta régen úgy tudom, de most nem.
-
olivera88
veterán
Tud valaki olyan programot amivel egy Android alkalmazás forráskódját lehet módosítani?
-
olivera88
veterán
A Daemons Tools Lite lite helyettesítésére van valami más ingyenes alternatíva?
-
olivera88
veterán
Véletlen nem létezik olyan program amivel webcamként tudom használni a fényképezőgépet?
-
olivera88
veterán
Map fájlt mivel lehet megnyitni?
-
olivera88
veterán
Próbáljátok a ki a jetAudiot. [link] Ez is nagyon jó kis lejátszó. Ezt használom meg az AIMP-ot.
-
olivera88
veterán
Egy kicsit off, tudja valaki h kell ezt elővarázsolni aidában?
Én nem találom ezt. 
-
olivera88
veterán
Van olyan program ami több fájlt tud letölteni egy oldalról? Megadom linket neki és letölti onnan a fájlokat?
-
olivera88
veterán
Tudja valaki h Comodo Pc tuneup és Comodo System Utilities között mi a különbség? Nekem az utóbbi volt, de feleslegesen járatta a procit ezért kivágtam.
-
olivera88
veterán
Tud valaki olyan programot ami méri a boot időt?
-
olivera88
veterán
A 7zip ből melyik verziót érdemes használni? Nekem még a 9.20 as van.
-
olivera88
veterán
Olyan egyszerű programot keresek amivel szöveget lehet átszerkeszteni. Ezen a képen szeretném átirni szöveget Magyarra [link]
-
olivera88
veterán
Az openoffice és libreoffice közül melyiket érdemesebb használni?
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Na azt hiszem sikerült találni egy megfelelőt. Iconcool editor a neve
djnyakesz
Véletlen ráakadtam egy olyan progira ami neked kell.Program Protector
-
olivera88
veterán
Valami ingyenes normális ikonszerkesztő progit keresek, weblapunkhoz szeretnék ikont készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És jó lett.

Mármint PDF ről csinálok screenashotot és azt teszem be így értetted ugye? Köszi.
Látom már van magasabb számú beta is. Lett valami érdemi újdonság benne?

De sehogy se tudom előcsalni.