- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chello
tag
válasz
joecontra #26265 üzenetére
A hipercam felrakott magával egy szemetet ami már be is hozta a saját weboldalát és a háttérben "scannelni" kezdte a gépemet. Figyelmeztetett, hogy túl magas fps van beállítva, de miért amikor én még hozzá sem nyúltam mitöbb keresve sem találtam az összesen 6 füle között.
Aztán a teljes képernyőt.. kövezzetek meg, de csak úgy találtam beállítani, ha megadom hány szor hány pixel.
Ja és amikor megadtam a full képernyőt akkor lassan tudtam elővakarni leállytáshoz az ablakát majd play-neél behalt és kilépettAzért nézegetem őket, mert camstudioval nem standard felbontáson gondjaim vannak.
Az oldal mg minden áron kiléptet. Be kell jelentkeznem 2x mire egy hozzászólást megírhatok.
Mitöbb beállítottam, hogy maradjon korlátlanul bejlentkezve (elve minek van másképpen) és most megint nem volt ott a pipa. -
válasz
joecontra #19373 üzenetére
Pontosan úgy jártál el, ahogy írtam, majd amikor rákattintasz a létrehozott parancsikonra, akkor meg ezt írja ki? Ellenőrizd, megvan az exe egyáltalán?
Ha esetleg nem, akkor 2 dolog szokott szóba jönni
1. vírusos a fájl vagy tévesen azonosítja a kergetőd és törli/karanténozza, de ez nem fordulhatna elő: VT2. Vírusos a géped, futtass le egy MBAM Free-t...
Ellenőrizd, ha letöltesz valami más exe-t, az nem tűnik-e el automatikusan... -
-
-
dr_strange
senior tag
válasz
joecontra #18134 üzenetére
Ez elvileg hasonlot tud (nem probaltam).
-
válasz
joecontra #14458 üzenetére
Mindkét ajánlat teljesíteni tudja a feltételeket. Én az x.264-et és aac-t ajánlanám. Mivel a sávszélesség a negyede lesz, így mindenképpen minőségromlás lesz a vége.
Én is próbálkoztam TV-ről felvett műsort DVD-ről tovább tömöríteni, de beláttam, hogy akkor kapom a legjobb eredményt ha 4mbps-os MPEG2 marad. Avidemux-al kivágtam a reklámokat, és kész. Igaz ~dupla méret, de maradt az elvárt minőség.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged